Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
boşanma davasını kaybettim
- Konu Sahibi Efsa0705
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?neden beni kusurlu bulduğunu yazacakmış sebebini açıklayacakmışGerekçeli kararda ne yazacak
- 17 Ocak 2020
- 28.075
- 1
- 40.773
- 548
Cıkmıyorum cıkarmanın yolları var onları Ogren kalk.sen bir sayfamdan ve konumdan çıkar mısın başka konularla ilgilensen daha iyi olacak bence
Ben senin gibi boş bir insan değilim onu anladım çok şükür. Hayatım sadece burdan ibaret insanların hayatlaryla dalga geçmek olmadığı için senin o seviyene inemeyeceğim. Sende biraz terbiye öğren kalk. Yol al sayfamdanCıkmıyorum cıkarmanın yolları var onları Ogren kalk.
- 15 Nisan 2017
- 13.378
- 15.833
- 298
Yazılı beyanda neler söyledi ?İşte bizde bu yüzden gideceğiz istinaf a. Sadece yazılı beyanla bu karar verildiği için. İptal Olmadı onunki ve inanın tek avukatla kalmadım kaç kişiye sordum soruşturdum eş dost olsun. Sunduğu tek şey velayet için çocukla olan fotoğrafları biz iyi anlaşıyoruz çocukla gibisinden başka da yok. Velayeti bana verdi sağ olsun hakim. Küfür hakaret duyan benim bunu gözleriyle gördü kulakları yla duydu hakim en basitinden
Sanırım kusurlusunuz gerçekten çünkü asla bu soruyu cevaplamiyorsunuz, salağa yatıyorsunuz.
Salağa yatmak nedir ya önce bir kelimelerinizi düzgün seçerseniz çok iyi olur. Mesajlarımı okursanız neler yazdığını görürsünüz okumadan sizinde bunu kullanmanız ayıp ve bencs terbiyesizlik. Alıntı yapıp yazmıyorum. Herkesin mesajını okuyup tek bir mesajla toplu yazıyorum. Çaljşıyorum ve çoçuğum var gün boyu alıntı yapıp yorumlayamam. Bazı şeylerden kaçacak olsam buraya bu başlığı açmam karara tepkisiz oturur Paşa paşa öderdimYazılı beyanda neler söyledi ?
Sanırım kusurlusunuz gerçekten çünkü asla bu soruyu cevaplamiyorsunuz, salağa yatıyorsunuz.
Ben size olumlu yorumlar yaptım ama herkesin işi gücü çoluğu çocuğu var. Herkes size vakit ayırıp yorum yapıyor, ve çoğu zaman cevap yazılmazsa geri konuya dönüp bakmayı unutuyoruz, eğer aklımızın bir köşesinde yer ederse tekrar dönüp bakıyoruz. Siz insanlara cevap vermediğiniz için insanlar merak ediyor. Her yorum yapana cevap veremezseniz en azından soru soranlara cevap verebilirsiniz. Ki konunuz 6 sayfa o kadar uzun değil. Siz kendi konunuza 1-2 dk vakit ayırıp cevap yazmazsanız, neden yorum yazanlar sizin bütün konunuzu okuyup toplu verdiğiniz cevabı arasınlar? 2-3 kişi aynı soruyu sorarsa alıntılayıp tek bir cevap verebilirsiniz.Salağa yatmak nedir ya önce bir kelimelerinizi düzgün seçerseniz çok iyi olur. Mesajlarımı okursanız neler yazdığını görürsünüz okumadan sizinde bunu kullanmanız ayıp ve bencs terbiyesizlik. Alıntı yapıp yazmıyorum. Herkesin mesajını okuyup tek bir mesajla toplu yazıyorum. Çaljşıyorum ve çoçuğum var gün boyu alıntı yapıp yorumlayamam. Bazı şeylerden kaçacak olsam buraya bu başlığı açmam karara tepkisiz oturur Paşa paşa öderdim
- 15 Nisan 2017
- 13.378
- 15.833
- 298
Öncelikle kelimelerinizi iade ediyorum,bu1.Salağa yatmak nedir ya önce bir kelimelerinizi düzgün seçerseniz çok iyi olur. Mesajlarımı okursanız neler yazdığını görürsünüz okumadan sizinde bunu kullanmanız ayıp ve bencs terbiyesizlik. Alıntı yapıp yazmıyorum. Herkesin mesajını okuyup tek bir mesajla toplu yazıyorum. Çaljşıyorum ve çoçuğum var gün boyu alıntı yapıp yorumlayamam. Bazı şeylerden kaçacak olsam buraya bu başlığı açmam karara tepkisiz oturur Paşa paşa öderdim
Hala cevap vermiyorsunuz karşı tarafın iddialarının neler olduğu sorusuna.Cevaplamak istediklerinizi cevapliyorsunuz ama bu soruya cevap yok nedense.Demekki iddiaları doğru ve istinaftan dönmez bu durumda.
Size iyi forumlar.
Konuyu açıp kaçmadım. Benim bir çocuğum var tüm günümü burada geçiremem. Genel olarak değil kaçtın diyen arkadaşa yazıyorum dalga geçerek bşr üslupla benim can alıcı konuma bunu yazamazsın. Eleştirilere açık olacaksınız da diyemezsiniz bu eleştirilecek bir konu değil. Biz yüzde 90 alacağımız bir dava da bu sonucu aldık ve malesef kaç tane avukatla görüştük kimse çıkarım dahi yapamadı. Tek bir kanıtı dahi yok karşı tarafın dava açma sebebi ise beni evi terketti göstermesi ama böyle bir durum söz konusu değil bunu delillerle zaten ispat etmiştik. Evi terketseö dava açacak delillerle de sebeplere de imkana da sahiptim. Kendisi bunların olmadığına emin bşr şekilde yola çıkarak açtı davayı artık tehdit ve hakaretlerinden evle ilgilenmeyişinden bıkmıştım. Ettiği hakaretleri le mahkemeye sunduk açık açık ana avrat küfreden adama böyle bir karar çıktı. Sebep ne karardan sonra belli olacakmış. Haksız ve kanıtlarım olmada istinafa neden gideyim? Sorum sadece varsa böyle bşr karar çıkıp istinaftan dönen var mıydı? Hadi tüm kusur bende olsa bile manevi tazminatın kadına yüklenmesi yanlış. Burada tüm dosyayı uzun uzun yazsam kim okuyacak? Yazıp neden kaçayım bazen gerçekten insanların üzüldüğü konuya burada daha da çok üzülüyor.
Yazsam
Öncelikle kelimelerinizi iade ediyorum,bu1.
Hala cevap vermiyorsunuz karşı tarafın iddialarının neler olduğu sorusuna.Cevaplamak istediklerinizi cevapliyorsunuz ama bu soruya cevap yok nedense.Demekki iddiaları doğru ve istinaftan dönmez bu durumda.
Size iyi forumlar.
Benimde bilgim yoktu bugün başka bir avukatla daha görüştüm. İsinafta 6 yargıtaydan 12 hakim bakıyormuş davaya dosyaları tek tek inceliyolarmış. Ya burada beni suçlayan ya da suçlu bulan i sanşar var oladabilir. Ben bir soru sordum sadece bugün 4. Avukata gittim birisi kuzenim hadi herkes yalan söylesin olamaz faln diye ama kuzenim doğruyu söylerdi em azından. 1 avukat hadi 2 avukat yanılıyor hepsi mi yanılıyor ya da neden yalan söyleyeyim burada size değil mesajın bir kısmı okuyan olursa onlarabilgim yok ama itiraz ettiğinizde davaya başka hakim mi bakacak? aynı hakim bakacaksa hakim değişikliği talep edilebiliyor mu? küçük bir il de mi yaşıyorsunuz? eski eşinizin hakimi tanıma olasılığı nedir?
Yok
Yok değilim daha çıkmadık şükür ben artık Allah ın adaletine bıraktım gerekçeli kararı bekleyip göreceğimInsallah simdi haberlere cikan dava sizin davaniz degildir. Orda kadin adamin cocuklarini rencide ettigi icin ve bir ogluna fiziksel siddet de uyguladigi icin kusurlu bulmustu. Orda da kadin davayi kaybetti