Boşanıyoruz

Evlenince evet sevgililik gibi aşk yaşanmıyor ama sevgi çok fazla bı insan esinin yüzünü gördüğü için mutlu olabiliyor meselaisten gelince kokusunu içine cekebiliyor varlığı yetiyor mesela ben yalnız uyuyamıyorum artık eşim olmadan gözüme uyku girmiyor ne bileyim sizde biten şey paylaşım değil ask sevgi herşey bitmiş çünkü eğer biten paylaşım olsaydı yine de boşanma düşünmezdiniz insan sevdiğinden ayrılmak istemez çünkü yine de medeniyetinize hayran kaldım

aşk bitmiş, heyecan bitmiş, sevgi evliliği yürütememiş ama dostluğunuz arkadaşlığınız güzel olduğu için çirkinleşilmemiş.
ayrılıkta insanların gerçek yüzleri ortaya çıkarmış.
karı koca medeniyetinizi takdir ettim.

Ya ne bileyim insanin bir kopegi olsa 6 ayda ona baglanir aralarinda bir bag olusur. Ve 6 aysonra vermek zorunda olsa insan bunalima girer.. ne olursa olsun bir insan ile bag kuramadiysan demekki hic sevgi yasanmamistir diye dusunuyorum bende.

Aynen gordum gördüm böyle boşanma sebebi gormedim.. Madem kaldiramayacaksiniz ki böyle bir evliliği nasıl kaldirmadiniz anlamadım niye nikah kiydiniz,madem nikah kiydiniz her şey gayet iyi sadece paylaşım yok nasıl hemen boşanmayı dusunuyosunuz,evlilik oyuncak değil ki..

ben zaten aşk var demedim hiç özellikle sevgi var diyorum hayırlısı herkes için

İşte biz sevgimizin arttığına inanmadık bunu anlatmak istiyorum biz normaldik bir adım ileri gidemedik belki de öyle inan bilmiyorum ama nişanlılık ev dizme olaylarında çok hevesli sevgi doluyduk

İkizler gerçekten yanında dolu dolu hayat yaşayacak birini istiyor

Hemen yeni sosyal medya hesaplari acmak nicin?

Nerde Kaldı mücadele. Aşkla sevgiyle tutunma hayata. Tüm zorluklara rağmen ki ortada zorluk da Yok, devam etme azmi. Sahip olduklarınız için hiç mi çaba sarfetmediniz merak ediyorum. Yok yani severek aşkla evlenmişsiniz.. bir sorun yokken neyin çözümü bu boşanma kararı. Neden üzüldüm konuyu okuyunca ?? Çünkü toplumun temel direği olan evlilik bu olmamalı kanımca..Allah başka dert vermesin ne diyelim..

Hayata bakış açımız zaten çok çok farklı ortak noktamız yok reklam filminde kendimi gördüm

Bu yorumu düşüneceğim mutsuz olmamın sebebi ortak yapılan şeylerden zevk almamak zaten

her mesajında özellikle imza bozdu diye vurgulamışsın, bence siz boşanıp beraber yaşamaya devam edersisiniz bu çok açık. tabi imza olmayınca sorumlulukta olmuyo. hiç bişey anlamadım ben size rahat batmış başka bi açıklaması yok. insan boşanmak istediği adama nasıl sarılıp uyusun

ama biz evlilikten önce böyleydik işte beklentimiz buydu olmadı o bizi mutsuz etti

Evet biz evliliğe çok mana yükledik ama o manayi bulamadık.
Özler miyim özlemez miyim bilmiyorum şu an

Ya bence burada dikkat cekici nokta; biriniz 23 diğeriniz 24 yasinda insanlarsiniz. Evlenmeden once zevkleriniz, hayata bakis açınız birdi de 'imza'yi atınca mi her sey tukeniverdi? Belli ki yasinizin küçüklüğü ve yasadiginiz kavak yelleriyle uyumsuz oldugunuz halde evlenelim demissiniz ve simdi de mutsuzsunuz. Bu durumu 'evlilik bana gore degilmis' e yüklemek hala verdiginiz kararlarinizin ici dolu olmadigini gösteriyor.
Bence de herkes evlilik insani degil; ama bu cümlenin icini dolduran sey, bir omur tek eşli olmanim zorlugu, ozgur olmama durumu, sorumluluklar, aileleri idare edememe gibi seylerdir. Sizde bunlarin hicbiri yok, 'imza bizi bozdu' diyorsunuz. Bu durumun imzayla, evlilikle ne ilgisi var? Birbirinizden sıkılmışsınız işte. Gönlünüz gecmis. Sevgi var dediginiz, kanka sevgisi gibi olsa gerek. Cunku bence sevismeyi canlandirmayan sevgi, sevgi degildir.
Yasadiginiz durumu normal buluyorum bu arada.insanlarin gönlü gecer, sevgisi biter bu olagan. Sadece siz evliligin hicbir sıkıntısını yasamazken ve daha once de beraber yasayip bunu deneyimlemisken evlilik bizi bozdu yea diye konuşmanız sucu yanlis yere yuklediginiz izlenimi veriyor.

Ama nasıl bir sevgi işte bu önemli. Ben annemi babamı da çok sevip iyiliğini istiyorum mesela onun gibi bir sevmek mi. Seviyorum deyince çok yanlış anlaşılıyor söylemek istedikleriniz.
Mesela onu çok seviyorum ama artık o mutlu olsun diye kendimden vazgeçecek kadar değil kendimi daha çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…