- Konu Sahibi ImTheDevil
Size göre saçmalık ama bana göre değil demek ki neyini anlamıyorsunuz bunun boşanmak için illa adam beni aldatsın dövsün mu? Bu mu boşanma sebepleri sizin için nedir diyorum ki ben bu ilişkide paylaşım görmüyorum evet önceden güllük gülistanlık tı tam evet benim istediğim bu diyordum birbirimizle fikir alışverişi yapan birbirimizin yaptığı her şeyden zevk alan insanlardık artık olmuyor mutlu değilim diyorum sizce mutsuz olmak boşanma sebebi olamaz mı? İnsan mutsuz ama nolcak canım adam iyi kadın iyi o zaman boşanmasınlar bu mudur? Benim mutluluğum önemli onun mutluluğu önemli mutsuz bir hayata devam etmek istemiyoruzBence de bir şey anlatmayın. Çünkü kusura bakmayin da anlattiklariniz doğrultusunda konusuyoruz burada
"Saçmalıktan " başka bir şey değil boşanma sebebiniz. Ortada elle tutulue hiç ama hiç bir mevzu durum yok. Evlilik denilen kurum ne kadar basite indirgeniyor. Sizlerin ellerinde yerlerde resmen ://// sevgiliyken ,nikahsiz bir evde yaşarken her sey güllük gulistanlikti bir an da ne oldu da "Koyun" oldunuz ? Bunun cevabini merak ediyorum sadece. Cevap vermeyebilirsiniz. Ben sadece fikrimi yazdim o kadar. Yolunuz açık olsun hanımefendi ne diyelim ki
........ gecekten anlamakta güçlük çekiyorum. Konuyu defalarca okudum da kmbakmayin.