- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
- Konu Sahibi ImTheDevil
Boşanalim dedigin adama nasil sarilip uyursun bacim etme allah askina biz mi garip goruyoruz yoksa bu mu olagan :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ne bileyim insanin bir kopegi olsa 6 ayda ona baglanir aralarinda bir bag olusur. Ve 6 aysonra vermek zorunda olsa insan bunalima girer.. ne olursa olsun bir insan ile bag kuramadiysan demekki hic sevgi yasanmamistir diye dusunuyorum bende.Evlenince evet sevgililik gibi aşk yaşanmıyor ama sevgi çok fazla bı insan esinin yüzünü gördüğü için mutlu olabiliyor meselaisten gelince kokusunu içine cekebiliyor varlığı yetiyor mesela ben yalnız uyuyamıyorum artık eşim olmadan gözüme uyku girmiyor ne bileyim sizde biten şey paylaşım değil ask sevgi herşey bitmiş çünkü eğer biten paylaşım olsaydı yine de boşanma düşünmezdiniz insan sevdiğinden ayrılmak istemez çünkü yine de medeniyetinize hayran kaldım
Yoo komik değil şimdi yazarsam konu açığa kavuşur ikimizde ikizler burcuyuz
Aynen gordum gördüm böyle boşanma sebebi gormedim.. Madem kaldiramayacaksiniz ki böyle bir evliliği nasıl kaldirmadiniz anlamadım niye nikah kiydiniz,madem nikah kiydiniz her şey gayet iyi sadece paylaşım yok nasıl hemen boşanmayı dusunuyosunuz,evlilik oyuncak değil ki..Farkında mısınız, insanlar hakaret duyuyor, şiddet görüyor, ihanete uğruyor, yine de yuvamı kurtarabilir miyim diye bir acaba peşine düşüyor. Sizde olduğunu söylediğiniz sevgi, saygı, ten uyumu gibi şeylerin yalnızca birine razı olup şükredecek nice kadın var.. Ben söz konusu durumu çok garip buldum. Nikah bir oyuncak değil. Bu kararınızın 'imza beni boğdu' diye bir açıklaması olamaz,olmamalı..
ben zaten aşk var demedim hiç özellikle sevgi var diyorum hayırlısı herkes içinAranızda ki bağ sevgiden ziyade alışkanlık gibi. Bir şey ya vardır ya yoktur ama aranızda bahsettiğiniz gibi bir aşk olsaydı bu kararı bu kadar kısa sürede alabileceğinizi hiç sanmıyorum. Ayrıca birbirinize olan saygınız kolay bulunabilecek bir şey değil. Yazınızı okurken bile hissedilebiliyor bu saygı ama sevginizi hissedemedim. Kusura bakmayın bu benim şahsi fikrim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
İşte biz sevgimizin arttığına inanmadık bunu anlatmak istiyorum biz normaldik bir adım ileri gidemedik belki de öyle inan bilmiyorum ama nişanlılık ev dizme olaylarında çok hevesli sevgi doluydukBen su an cok şaşırdım. Ben de esimle evlenmeden önce ayni evde yasamis bir insanim ama hep evlendikten sonra sevgimin arttigini evliligin sevgimizi yucelttigini dusunmustum.b
Bence sizin iliskiniz evlenmeden cok önce bitmis. Sirf adini koymus olmak icin evlenmissiniz. Onca senenin hatrina...
İkizler gerçekten yanında dolu dolu hayat yaşayacak birini istiyorValla esim ikizler ben kova burcuyum evlenelim evlenelim diye dolasan hep esim oldu. ben ne acelemiz var nasıl olsa ayni evde yaşıyoruz modundaydim.
İkizler burclari evlilik kararini daha kolay alıyor bence. Belki de hic yasli bekar ikizler tanimadigim icindir bilemiyorum.
Hemen yeni sosyal medya hesaplari acmak nicin?6 aylık evliliğin sonu boşanma...
Kavga ,gürültü yok sadece oturup konuştuk ve evet biz evliliği kaldıramıyoruz dedik ve bitti güle eğlene konuştuk karar verdik hatta bu konu bittikten sonra oturduk sohbet ettik eskiden ne kadar güzel olduğundan bahsettik evlilik öldürdü aşkımızı oysa sevgiliyken her şey çok güzeldi üstelik bu adamla aynı evde aylarca yaşadım ben ikimizin aile tarafından bir problemi yok maddi problemler yok şükür geçimimiz iyi ama hani bazen karşındaki insanla konuşacak iki çift lafın olmaz ya öyleydik işte.
İkimizde konuşurken bunu hak etmediğimizi fark ettik.
Dostça konuştuk her şeyi ortak borçları paylaştık kendimize yeni sosyal medya hesapları açtık birbirimizi ekledik çok garip bir gece.
Sadece rahatlamış sırtından yük inmiş hissediyorum ve içimi dökmek istedim dünyaya yeniden gelsem yine eşimle tanışmak aşk yaşamak isterim ama evlilik asla....
Kesinlikle olmayan sey TUTKU.Sevgi olabilir de aranizda tutku yok , iki arkadas gibisiniz . Kavgali ayrilmaya gerek yok zaten . Normal olan sizin yaptiginiz.
Belki de hayata bakış açınız farklı.
Ki bu da zaten evliliğin bitmesinde çok önemli bir etken.
Ama öyle bir yazmışsınız ki her şey tastamam, konuşacak konu yok diye mutsuz olduk boşanıyoruz.
Altında başka ve derin şeyler var muhakkak. Bunları açığa çıkarıp gözden geçirmenizi tavsiye ederim boşanmaya adım atmadan.
P.s. Bir de bir reklam vardı, aklıma o geldi birden konuyu görünce.
Bu yorumu düşüneceğim mutsuz olmamın sebebi ortak yapılan şeylerden zevk almamak zatenHayatınızın monotonluğunun faturasını ilişkinize kesiyor olmayasınız? Uzun süreli ilişkilerde bazen sevginin, tutkunun durulduğu zamanlar olur. Aynı evin içinde 24 saati birlikte geçiren bir çiftin konuşacak birşey tabii ki olmaz, artık aynı insan gibi oluyorsunuz. Ortak zevkleriniz varsa onlarla uğraşabilir, tatile ya da imkanlarınız ölçüsünde uzak bir yeri gezmeye gidebilirsiniz. Buna ragmen eşimle yaptığım hicbir sey beni tatmin etmiyor, birlikte vakit geçirmekten mutlu olmuyorum, imkanları tükettim diyorsanız onu birşey diyemem. Ama bu sadece monotonluk yüzünden ya da bireyselleşme ihtiyacınız yüzündense boşanmayı biraz daha düşünün bence.
ama biz evlilikten önce böyleydik işte beklentimiz buydu olmadı o bizi mutsuz ettiİşte burda saçmalamışsınız. Birbirinize özel alan, zaman bırakmamışsınız. Evlilik her şeyi beraber yapmak demek değil ki. Herkes ayrı ayrı filmini izlesin. Ne var bunda? Kendiniz buna zorlamışsınız , özgür bırakmamışsınız ve boğulmuşsunuz.
Ben de aranızda aşk , tutku olduğunu sanmıyorum.
Evet biz evliliğe çok mana yükledik ama o manayi bulamadık.Evliligin öyle sandığınız gibi bir anlamı yok ki. Birlikte yaşayıp mutlu olmak. Sadece bunu belgeli hale getirilmiş hali. Siz ayrılmayı düşünmüyorsunuz sanırım sadece o belgeyi ortadan kaldırıp eskisi gibi olalım diyorsunuz. Sarılıp unuttuğunuza göre. Özlemeyecekmisiniz sarılıp uyutmalarınızı ayıp olacak ama Özlemeyecekmisiniz onunla sevişmeyi Seviyorum da diyorsunuz. Ama bu sevmek tamamenarkadaşça bir sevmek diyorsanız anlarım çok haklısınız derim. Ama bir erkegi sevmek anlamında ise yanılıyorsunuz derim. Diyorsunuz ya hayatımızda birşey değişmedi. Değişmiş ki bu haldesiniz. Evet evlilik koyun gibi yaşayıp ama seviyoruz demek degildir.sizin o beraber yaşarken ki haliniz dir evlilik. Siz evliligi gözünüzde büyütmüşsünüz.
Mesela onu çok seviyorum ama artık o mutlu olsun diye kendimden vazgeçecek kadar değil kendimi daha çok seviyorumAma nasıl bir sevgi işte bu önemli. Ben annemi babamı da çok sevip iyiliğini istiyorum mesela onun gibi bir sevmek mi. Seviyorum deyince çok yanlış anlaşılıyor söylemek istedikleriniz.