- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Size göre saçmalık ama bana göre değil demek ki neyini anlamıyorsunuz bunun boşanmak için illa adam beni aldatsın dövsün mu? Bu mu boşanma sebepleri sizin için nedir diyorum ki ben bu ilişkide paylaşım görmüyorum evet önceden güllük gülistanlık tı tam evet benim istediğim bu diyordum birbirimizle fikir alışverişi yapan birbirimizin yaptığı her şeyden zevk alan insanlardık artık olmuyor mutlu değilim diyorum sizce mutsuz olmak boşanma sebebi olamaz mı? İnsan mutsuz ama nolcak canım adam iyi kadın iyi o zaman boşanmasınlar bu mudur? Benim mutluluğum önemli onun mutluluğu önemli mutsuz bir hayata devam etmek istemiyoruzBence de bir şey anlatmayın. Çünkü kusura bakmayin da anlattiklariniz doğrultusunda konusuyoruz burada
"Saçmalıktan " başka bir şey değil boşanma sebebiniz. Ortada elle tutulue hiç ama hiç bir mevzu durum yok. Evlilik denilen kurum ne kadar basite indirgeniyor. Sizlerin ellerinde yerlerde resmen ://// sevgiliyken ,nikahsiz bir evde yaşarken her sey güllük gulistanlikti bir an da ne oldu da "Koyun" oldunuz ? Bunun cevabini merak ediyorum sadece. Cevap vermeyebilirsiniz. Ben sadece fikrimi yazdim o kadar. Yolunuz açık olsun hanımefendi ne diyelim ki
........ gecekten anlamakta güçlük çekiyorum. Konuyu defalarca okudum da kmbakmayin.
Birbirini seven insanların paylaşımı hiç bitmez. Sevgi varsa en önemli paylaşım sevgidir zaten bu da güzel şeyleri kendiliğinden getirir.Paylaşım yok...
Karşılıklı paylaşım bitti
Mesela oturup ortak şeyler konuşabilsek beraber bir şeyler yapmaktan zevk alabilsek eskisi gibi birbirimize bakarken kalbimiz küt küt atsa devam ederdi. Eskisi gibi eve gelmek için can atsak burası bizim evimiz desek devam ederdi biz bekarken yaşadığımız evi daha çok sahiplenmiştiksiz paylasim derken neyi kastediyorsunuz ? mesela ne gibi paylasimlar olsaydi evliliginiz devam edebilirdi ? hic bir sorun yok tek su paylasim konusu yuzunden boyle bir kocayi bosamak istiyorsunuz ?
İnşallah olmazSize atraksiyon lazım. Çoğu kişinin arayıp ta bulamadığı bir evliliğe sahipsiniz. İnşallah pişman olmazsın. Bazı şeyler onarılabilir. Renk katmaya cabalasaniz daha güzel olurmuş. 6ay çok kısa bir süre.
Ben söyledim mutlu olacağım şeyi yapmamı söyledi. Biz evli değilkende sorumluluklar vardı şimdi fazla değil yaniVay be anama desem ki esimi çok seviyorum ama paylasim yok sıkıldım boşanicam beni ne yapardi bilemiyorum :))) 6 ay çok kisa bir süre ama lütfen iyi dusunun evlilik bekar hayatindaki gibi bir rahatlik degil ki sorumluluk aliyorsun alismak zaten zaman aliyor gerekirse terapi alin, bi baskasiyla evlenseniz bundan daha iyisi olmayack ama siz bekar bekar ayni evde hayat surerim bir imza ne degistirir diyorsaniz o ayri hakknizda hayirlisi olsun
İnşallah olmazYorumlara baktım da, sevgi var,saygı var cinsel anlamda çekim gücü mükemmel,birbirinizi kırmaktan korkuyorsunuz... e bütün herşey mükemmel. Tek sorun size evlilik sorumlulukları fazla gelmiştir. Bazı insanlar evlilik için yaratılmadı evliliğe tövbe ediyorsunuz ikiniz de ve üstelik kavga gürültü de olmamış. Bir dediğinizi iki etmemişsiniz.
Herşey bu kadar iyiyken ayrılabilmek cesaret ister. Hakkınızda hayırlısı olsun madem ama üzücü bir durum. Daha sonra pişman olursunuz gibime geliyor..
Boşanma kararımız net laf olsun diye konuşmadık biz bunlarıEvlilik cocuk oyuncağı değil. "Seviyorum, saygı duyuyorum ama boşanıyorum." sonra hooop bosaniyorum. Bosanacaginizi şimdilik dusunmuyorum ama cok da uzun surmez zaten böyle cocuk oyuncağına cevirirseniz evliliği. Sonradan pişman olmayinda biz bu şekilde evliliğimizi niye yiprattik diye. Sonra bir bakmışsınız gerçek oluvermis.
Sırf benden kötü durumda da olanlar var diye mutsuz bir evlilige devam edemem gerçekten kötü şeyler yaşayan insanlara üzülüyorum ama ben bunu hak etmiyorumFarkında mısınız, insanlar hakaret duyuyor, şiddet görüyor, ihanete uğruyor, yine de yuvamı kurtarabilir miyim diye bir acaba peşine düşüyor. Sizde olduğunu söylediğiniz sevgi, saygı, ten uyumu gibi şeylerin yalnızca birine razı olup şükredecek nice kadın var.. Ben söz konusu durumu çok garip buldum. Nikah bir oyuncak değil. Bu kararınızın 'imza beni boğdu' diye bir açıklaması olamaz,olmamalı..
madem hala birbirinizi çokça seviyorsunuz, boşandıktan sonra ne olacak?
aynı evde sevgili olarak yaşamaya devam mı edeceksiniz yoksa ayrılacak mısınız tamamen?
Bunu anlatamıyorum işte kimseye hele çirkin imalar yapanlar var gerçekten şok oldumNe tuhaf yorumlar var.Evliliğin bitmesi için illa büyük büyük sorunlar gerekmiyor.İki medeni insan gibi ayrılmak çok sık görülmediğinden bünyelere ağır geldi sanırım.Hakkınızda hayırlısı olsun.Umarım iki tarafta çok mutlu olur yeni hayatında.
Devam edecek bir durum yok mutsuzuzŞuan yük inmiş gibi hissediyor bence ama aradan biraz zaman geçtiğinde koyar o anlık öyle hissetmiştir gibi bı his var içimde aynı eve kafanı sokacaksin güle eğlene bosanalim diyeceksin eeee madem sadece sevgiliklten hoslaniyorsunuz sadece imzaları iptal edip devam etseydiniz
Çünkü paylaşım yok artık
Şimdi bu bahsettiğiniz ''paylaşım'' kısmı verdiğiniz örnekler anlamında bana evlilikle bağlantılı gelmedi. Şöyle ki ;Sohbet yok işte sohbet nadir var paylaştığımız ortak şeyler yok mesela o bir filmi sever ben o üzülmesin diye izlerim ben severim o ben üzülmeyeyim diye ister gibi yani sürekli birbirimizi mutlu edelim derken mutsuz oluyoruz ortak nokta paylaşım yok kalmadı
Ortak bir işe girmişte anlaşmayı feshetmişsiniz olmuş biraz.
Seni ve evliliğini senden iyi kimse bilemez.Keza duygularını ve beklentilerini de.Aldırma.Hayat senin karar senin.Ola ki pişman oldun.O da senin aldığın bir risk.Senden başkasını ilgilendirmez.Bunu anlatamıyorum işte kimseye hele çirkin imalar yapanlar var gerçekten şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?