Boşanıyoruz

Icim sizladi.

Nasilsin peki, nasil hissediyorsun?

Gercekten bosanmak istiyor musun?

6 ay cok erken bitmek icin...
Şuan yük inmiş gibi hissediyor bence ama aradan biraz zaman geçtiğinde koyar o anlık öyle hissetmiştir gibi bı his var içimde aynı eve kafanı sokacaksin güle eğlene bosanalim diyeceksin eeee madem sadece sevgiliklten hoslaniyorsunuz sadece imzaları iptal edip devam etseydiniz

İyi de siz aşksızlığı yük edinmişsiniz evlilik sadece bir imzadır. Böyle diyerek doyumsuzluklarınızı evlilik kurumuna yıkmak çok saçma.
Aylarca aynı evde kalıp evlendikten sonra her şeyin değiştiğine inanmak da tuhafmış. Siz birbirinizden sıkılmışsınız imzaların suçu yok :)
Acayip bir medeni haller.. Boşanmadan anında başka hesaplar açmalar falan.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bekarim ben, o nedenle evli bir insanin baktigi gibi bakamayabilirim olaya ama bahsettiginiz tuhaflik boyle bir evliligin bitmesinin insanin icini acittigindan, evliligi kurtarabilmek adina sevgi ve saygi hala mevcut iken paylasimin artmasi icin neden caba gosterilmediginin merak edilmesinden kaynaklaniyor olabilir mi?

Kendileri ortada kurtarılacak bir şey görmüyor demek ki.Sevgi her zaman yetmiyor malesef.Evlilik kağıttan kule gibi.Bir tane kağıdı çekince yıkılabiliyor.

Benim kastettiğim yorumlar bunu sorgulayanlar değil.Saçmalamışsın rahat batmış türü yorumlar.

Sonuçta o evin içinde biz yaşamıyoruz.Bu iki insanın hayattan ve birbirlerinden beklentilerini biz bilmiyoruz.Anlamaya çalışıyoruz sadece.Alınan karara saygı duymak lazım.

Şimdi siz bu adamı başka bir kadınla, o sizi başka bir erkekle düşünebiliyor, amaan gayet doğal diyorsa, sevgi falan yok bence. Bir ömür beraber dedirtecek sevgi yokmuş yani.

Evlenmek hata olmuş, iki iyi ev arkadaşıymışsınız siz sadece. Imza ile bu ortaya çıkmış.

Ben tüm yazdıklarınızdan şunu hissettim ki sizde aşk yok aşk.
çekim ve bolca sevgi vardı sanırım başta.
Ama bir süre sonra o kıvılcım ateşe dönmek yerine sönünce arada sadece anlayış, hoşgörü, sevgi, saygı kalmış.

Çoğu insan için zaten bunlar bir evliliği sürdürmek için yeterli. Ama siz ve eşiniz gibi daha çok genç, çocuksuz ve özgür ruhlu kişiler için evli kalmak bir pranga gibi olmuş.

Mutsuz olduğunuz bir şeyi sürdürmeye gerek yok.
Ama imza attık da değişti diye düşünmeyin.
Sizin ilişkinin son kullanım tarihi geldiği için bitmiş. Muhtemelen evlenmemiş olsaydınız da ayrılık aşamasına gelirdiniz.

Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar

Bence anlatmadigin seyler var.Normol anlattiklarin mantiga uymuyor çunku bosanma karari alan bir ciftin her ikisinde gözunun ici parlar mi.Demekki sevginiz sizin anlattiginiz gibi degilmiş.Hemen ayni gun baska hesaplar acmisiniz.Cinsellik te varmis mantiga uymuyor anlattiklarin.
Şoyle dersen mantigima uyar bosanicaz ama yine gorusucez herseyi yasicaz cinsellik te dahil dersen tamam .Lakin bosanmak demek ayri kalmak demektir bu kadar sevgi saygi cinseliginde puruzsuz bir evlilikte sadece iletisim yok diye ayrilan kisiye koyar yoklugu söyleyim.

Ayriyeten madem cok seviyorsunuz her sey super ama iletisim yok diyorsan medenisiz hani bir evlilik terapsne gitmeyi denemediz mi.

6 aylık evlilikte bu hissettiklerinizi evliliğe alışma olarak görüyoruz biz.
Ama ayrılık kararından sonra ikiniz de gülüp oynamışsınız! Nasıl denir bilemiyorum. Elle tutulur hiçbir sebep yokken Benden ayrıldığı için gülüp oynayan bir kadın veya erkek varsa ortada, evlendiğim gün en büyük kazığımı yemişim demektir.
Bunu asla unutmazdım ama siz bi de sarılıp uyumuşsunuz, ilginç:)

ayrılırken bile bu kadar iyi anlaşıyorsanız neden ayrılıyorsunuz ? başka konularda da anlaşabilirsiniz

Gerçekten rahat olup olmayacağını ne zaman anlarsın biliyor musun? Eşinin yeni bir ilişkisi olduğunu öğrendiğinde .

Bu “çok seviyoruz ama evlilik aşkımızı öldürdü konuşacak şey bulamıyoruz” lafları eşinin yanında başka birini gördüğünde tam bir pişmanlığa dönecek korkarım. Kendinizi yoklamanızı ve böyle bir şeyi kaldırıp kaldıramayacağınızı tartmanızı tavsiye ederim.

6 aylık evlilikte böyle saçma bir mazaretle sona gelinmesini doğru bulamadım. En azından bir terapiye gidilmeliydi.

Son düzenleme:
Cok duygusuz buldum ben sizi esinizi... oncesi olmasaydi anlardim ben sizi ama evvelden de tanisiklik varmis.. benim kanaatim siz gercek anlamda bir ask ve sevgi paylasamamissiniz... ama boyle medeni bir sekilde kirmadan ayrilmanizda en guzeli... bundan sonraki hayatinizda insallah dillere destan bir ask sevgi yasarsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…