- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Şuan yük inmiş gibi hissediyor bence ama aradan biraz zaman geçtiğinde koyar o anlık öyle hissetmiştir gibi bı his var içimde aynı eve kafanı sokacaksin güle eğlene bosanalim diyeceksin eeee madem sadece sevgiliklten hoslaniyorsunuz sadece imzaları iptal edip devam etseydinizIcim sizladi.
Nasilsin peki, nasil hissediyorsun?
Gercekten bosanmak istiyor musun?
6 ay cok erken bitmek icin...
Ne tuhaf yorumlar var.Evliliğin bitmesi için illa büyük büyük sorunlar gerekmiyor.İki medeni insan gibi ayrılmak çok sık görülmediğinden bünyelere ağır geldi sanırım.Hakkınızda hayırlısı olsun.Umarım iki tarafta çok mutlu olur yeni hayatında.
Bekarim ben, o nedenle evli bir insanin baktigi gibi bakamayabilirim olaya ama bahsettiginiz tuhaflik boyle bir evliligin bitmesinin insanin icini acittigindan, evliligi kurtarabilmek adina sevgi ve saygi hala mevcut iken paylasimin artmasi icin neden caba gosterilmediginin merak edilmesinden kaynaklaniyor olabilir mi?
ayrılırken bile bu kadar iyi anlaşıyorsanız neden ayrılıyorsunuz ? başka konularda da anlaşabilirsiniz6 aylık evliliğin sonu boşanma...
Kavga ,gürültü yok sadece oturup konuştuk ve evet biz evliliği kaldıramıyoruz dedik ve bitti güle eğlene konuştuk karar verdik hatta bu konu bittikten sonra oturduk sohbet ettik eskiden ne kadar güzel olduğundan bahsettik evlilik öldürdü aşkımızı oysa sevgiliyken her şey çok güzeldi üstelik bu adamla aynı evde aylarca yaşadım ben ikimizin aile tarafından bir problemi yok maddi problemler yok şükür geçimimiz iyi ama hani bazen karşındaki insanla konuşacak iki çift lafın olmaz ya öyleydik işte.
İkimizde konuşurken bunu hak etmediğimizi fark ettik.
Dostça konuştuk her şeyi ortak borçları paylaştık kendimize yeni sosyal medya hesapları açtık birbirimizi ekledik çok garip bir gece.
Sadece rahatlamış sırtından yük inmiş hissediyorum ve içimi dökmek istedim dünyaya yeniden gelsem yine eşimle tanışmak aşk yaşamak isterim ama evlilik asla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?