• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

Yaşlarınız kaç merak ettim.

Birde yarın bir gün bu evlilik işi bize göre değil diyen adam pat diye aşık oldum diyip evlenirse pişman olmaz mısınız?
Belli ki seviyorsunuz çünkü.

Veya şöyle de sorayım, oldu ki siz bu sefer olacak diyip biriyle evlendiniz ama saygının s sini bulamadınız. O zaman geri eşinize dönmek istemez misiniz?

Bana acele ve özgürlüğün vereceği heyecanla alınmış bir karar gibi geldi.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Pişman olmam çünkü bu kararı biz verdik bende öyle bir evlilik yaparsam aklıma ilk gelen eşime dönmek değil ben bunu hak etmiyorum diyip adamı def etmek olur.
Biz zaten yeterince özgürüz birbirimizi boğmayız ki sadece mutsuzduk gerçekten mutsuz hissediyorduk

Yoo komik değil şimdi yazarsam konu açığa kavuşur ikimizde ikizler burcuyuz

Teşekür ederim sorumu cevapladiginiz için, aslinda bu zamanda sevgi saygi denen şeyler hemen bitiyor, ama sizde halen mevcut.. Ikinizde bu evlilige sana verirseniz belki toparlaya bilirsiniz.
Ama ikimizde istemiyoruz diyorsaniz o ayri tabi canim. Hakkında hayirlisi, bu medeniyetli halinizi gercekten tebrik ediyorum.

Sevgi saygı ten uyumu var sohbet var birbirinin bi dediğini iki etmeyen iki insan var. Sebep paylaşım yok. Ne anlamda? Beraber vakit geçirme bir yerlere gitme bir şeyler yapma yönünden mi? Error verdim mazur görün
Sohbet yok işte sohbet nadir var paylaştığımız ortak şeyler yok mesela o bir filmi sever ben o üzülmesin diye izlerim ben severim o ben üzülmeyeyim diye ister gibi yani sürekli birbirimizi mutlu edelim derken mutsuz oluyoruz ortak nokta paylaşım yok kalmadı

Pişman olmam çünkü bu kararı biz verdik bende öyle bir evlilik yaparsam aklıma ilk gelen eşime dönmek değil ben bunu hak etmiyorum diyip adamı def etmek olur.
Biz zaten yeterince özgürüz birbirimizi boğmayız ki sadece mutsuzduk gerçekten mutsuz hissediyorduk
Anlıyorum. Siz tutku adamısınız, adrenalin istiyorsunuz galiba. Belirli bir düzen ve süregelecek alışkanlık hissi korkutuyor veya cezbetmiyor gibi.

Yanlış mı anlamışım?

Teşekür ederim sorumu cevapladiginiz için, aslinda bu zamanda sevgi saygi denen şeyler hemen bitiyor, ama sizde halen mevcut.. Ikinizde bu evlilige sana verirseniz belki toparlaya bilirsiniz.
Ama ikimizde istemiyoruz diyorsaniz o ayri tabi canim. Hakkında hayirlisi, bu medeniyetli halinizi gercekten tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim ikimizde diyoruz ki hayat değerli biz değerliyiz ve mutluluk hakkımız

Anlıyorum. Siz tutku adamısınız, adrenalin istiyorsunuz galiba. Belirli bir düzen ve süregelecek alışkanlık hissi korkutuyor veya cezbetmiyor gibi.

Yanlış mı anlamışım?
Tutku ve adrenalin den ziyade yerimde saymayı hiç sevmiyorum eğer bir adım atıyorsam beni ileri taşısın isterim yerimde saymak hayatımı boşa harcıyormuşum hissi veriyor

Tutku ve adrenalin den ziyade yerimde saymayı hiç sevmiyorum eğer bir adım atıyorsam beni ileri taşısın isterim yerimde saymak hayatımı boşa harcıyormuşum hissi veriyor
Anladım.
Ama bana kalırsa bu boşanma işini böyle rahatlıkla konuşabildiğiniz, duygularınızı paylaşabilğiniz biriyle bunları çok rahat aşarsınız.
Ama tabi mutluluk yoksa zaten bitmiştir.
Hayırlısı olsun.

Anladım.
Ama bana kalırsa bu boşanma işini böyle rahatlıkla konuşabildiğiniz, duygularınızı paylaşabilğiniz biriyle bunları çok rahat aşarsınız.
Ama tabi mutluluk yoksa zaten bitmiştir.
Hayırlısı olsun.
Aşmaya daha önce çalıştık aslında

6 aylık evliliğin sonu boşanma...
Kavga ,gürültü yok sadece oturup konuştuk ve evet biz evliliği kaldıramıyoruz dedik ve bitti güle eğlene konuştuk karar verdik hatta bu konu bittikten sonra oturduk sohbet ettik eskiden ne kadar güzel olduğundan bahsettik evlilik öldürdü aşkımızı oysa sevgiliyken her şey çok güzeldi üstelik bu adamla aynı evde aylarca yaşadım ben ikimizin aile tarafından bir problemi yok maddi problemler yok şükür geçimimiz iyi ama hani bazen karşındaki insanla konuşacak iki çift lafın olmaz ya öyleydik işte.

İkimizde konuşurken bunu hak etmediğimizi fark ettik.
Dostça konuştuk her şeyi ortak borçları paylaştık kendimize yeni sosyal medya hesapları açtık birbirimizi ekledik çok garip bir gece.

Sadece rahatlamış sırtından yük inmiş hissediyorum ve içimi dökmek istedim dünyaya yeniden gelsem yine eşimle tanışmak aşk yaşamak isterim ama evlilik asla....

Kötü olmuş gercekten

Bu arada yaş sormuşsunuz yeni fark ettim ben 24 eşim 23

Evlilik ikizler burçlarına göre biraz erken yaşlarda olmuş gibi sanki bence :)
Biraz şaşkınlıkla okudum ama üstünüzden yük kalkıyorsa doğru karardır büyük oranda.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Aranızda ki bağ sevgiden ziyade alışkanlık gibi. Bir şey ya vardır ya yoktur ama aranızda bahsettiğiniz gibi bir aşk olsaydı bu kararı bu kadar kısa sürede alabileceğinizi hiç sanmıyorum. Ayrıca birbirinize olan saygınız kolay bulunabilecek bir şey değil. Yazınızı okurken bile hissedilebiliyor bu saygı ama sevginizi hissedemedim. Kusura bakmayın bu benim şahsi fikrim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back