- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 31
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Evlilik ikizler burçlarına göre biraz erken yaşlarda olmuş gibi sanki bence :)
Biraz şaşkınlıkla okudum ama üstünüzden yük kalkıyorsa doğru karardır büyük oranda.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Sohbet yok işte sohbet nadir var paylaştığımız ortak şeyler yok mesela o bir filmi sever ben o üzülmesin diye izlerim ben severim o ben üzülmeyeyim diye ister gibi yani sürekli birbirimizi mutlu edelim derken mutsuz oluyoruz ortak nokta paylaşım yok kalmadı
Sohbet yok işte sohbet nadir var paylaştığımız ortak şeyler yok mesela o bir filmi sever ben o üzülmesin diye izlerim ben severim o ben üzülmeyeyim diye ister gibi yani sürekli birbirimizi mutlu edelim derken mutsuz oluyoruz ortak nokta paylaşım yok kalmadı
Valla esim ikizler ben kova burcuyum evlenelim evlenelim diye dolasan hep esim oldu. ben ne acelemiz var nasıl olsa ayni evde yaşıyoruz modundaydim.
İkizler burclari evlilik kararini daha kolay alıyor bence. Belki de hic yasli bekar ikizler tanimadigim icindir bilemiyorum.
Medeniyet oldugu aşikar. Ama en nihayetinde aşk bitmiş ki medeni kalmışlar. Aşkın oldugu bir ayrılıkta medeni kalmak imkansız.Tövbeler olsuntebrik ederim medeniyetinizi
Evliligin öyle sandığınız gibi bir anlamı yok ki. Birlikte yaşayıp mutlu olmak. Sadece bunu belgeli hale getirilmiş hali. Siz ayrılmayı düşünmüyorsunuz sanırım sadece o belgeyi ortadan kaldırıp eskisi gibi olalım diyorsunuz. Sarılıp unuttuğunuza göre. Özlemeyecekmisiniz sarılıp uyutmalarınızı ayıp olacak ama Özlemeyecekmisiniz onunla sevişmeyi Seviyorum da diyorsunuz. Ama bu sevmek tamamenarkadaşça bir sevmek diyorsanız anlarım çok haklısınız derim. Ama bir erkegi sevmek anlamında ise yanılıyorsunuz derim. Diyorsunuz ya hayatımızda birşey değişmedi. Değişmiş ki bu haldesiniz. Evet evlilik koyun gibi yaşayıp ama seviyoruz demek degildir.sizin o beraber yaşarken ki haliniz dir evlilik. Siz evliligi gözünüzde büyütmüşsünüz.Şimdi mesele şu ki şu şu şu diye bir neden yok eve geldim yemek yedik masaya oturduk bir anda konu geldi yani karşılıklı konuştuk ve mutlu olmadığımıza karar verdik. Yatağı ayırmadık aynı yataktayız.
Eşimle aramızda hiçbir problem yok sadece evlilik bize hiçbir şey katmadı anlamını biz hissedemedik biz aynı evde yaşarken daha mutluyduk bu konuşmadan sonra gözlerimizin içi güldü resmen konuşmayı yaptık ve normal yaşamaya devam ettik
Ama nasıl bir sevgi işte bu önemli. Ben annemi babamı da çok sevip iyiliğini istiyorum mesela onun gibi bir sevmek mi. Seviyorum deyince çok yanlış anlaşılıyor söylemek istedikleriniz.Sevgimiz inanın çok fazla ama farklı şeyler var yaşamadan anlatamam yaşamanız lazım
Bence de bir şey anlatmayın. Çünkü kusura bakmayin da anlattiklariniz doğrultusunda konusuyoruz buradaBravo gerçekten ne anlatayım ki size? Evlilik sızce ne bilmiyorum ama bence koyun gibi yaşamak ama seviyoruz diyip bir adım öteye gidememek değil .
Size atraksiyon lazım. Çoğu kişinin arayıp ta bulamadığı bir evliliğe sahipsiniz. İnşallah pişman olmazsın. Bazı şeyler onarılabilir. Renk katmaya cabalasaniz daha güzel olurmuş. 6ay çok kısa bir süre.Teşekkür ederim hayır yok çocuğum işte anlatmak istediğim biraz bu ortak noktalar tükeniyor bir paylaşım kalmıyor sevgi var her şey var saygı var birbirimizi kırmaktan çok korkan insanlarız ama sırf iyi biri sevgi var diye de olmuyor işte
Farkında mısınız, insanlar hakaret duyuyor, şiddet görüyor, ihanete uğruyor, yine de yuvamı kurtarabilir miyim diye bir acaba peşine düşüyor. Sizde olduğunu söylediğiniz sevgi, saygı, ten uyumu gibi şeylerin yalnızca birine razı olup şükredecek nice kadın var.. Ben söz konusu durumu çok garip buldum. Nikah bir oyuncak değil. Bu kararınızın 'imza beni boğdu' diye bir açıklaması olamaz,olmamalı..6 aylık evliliğin sonu boşanma...
Kavga ,gürültü yok sadece oturup konuştuk ve evet biz evliliği kaldıramıyoruz dedik ve bitti güle eğlene konuştuk karar verdik hatta bu konu bittikten sonra oturduk sohbet ettik eskiden ne kadar güzel olduğundan bahsettik evlilik öldürdü aşkımızı oysa sevgiliyken her şey çok güzeldi üstelik bu adamla aynı evde aylarca yaşadım ben ikimizin aile tarafından bir problemi yok maddi problemler yok şükür geçimimiz iyi ama hani bazen karşındaki insanla konuşacak iki çift lafın olmaz ya öyleydik işte.
İkimizde konuşurken bunu hak etmediğimizi fark ettik.
Dostça konuştuk her şeyi ortak borçları paylaştık kendimize yeni sosyal medya hesapları açtık birbirimizi ekledik çok garip bir gece.
Sadece rahatlamış sırtından yük inmiş hissediyorum ve içimi dökmek istedim dünyaya yeniden gelsem yine eşimle tanışmak aşk yaşamak isterim ama evlilik asla....
Sevgimiz var eşimi az önce sarılarak uyuttum güler oynar bir haldeyiz sevgisizlik değil mesele mesele farklı bir şey paylaşım bitti oturduk konuştuk ikimizde aynı şeyi en baştan beri hissetmişiz bu evlilik işinin olmayacağını ama birbirimizi üzmemek adına seviyoruz diye devam etmişiz olsun diye uğraşmışız ama olmadı işte ikimizde bunu hak etmediğimizi düşündük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?