Boşanıyoruz.. Nolur yardım edin

Konuşup anlaşmalımıyız? Yoksa boşanmalı mı?

• Boşanın

• Boşanmayın

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla derdiniz yok gülüm ondan boş sebeb biz 2 cocukla gezmeyi bırak beraber uyumayı unuttuk halinize şükür edin bu kadar iyi bir insanı boşayıp acaba iyi biri bulabilecek misin yada şöyle deyim o başkasıyla evlendiğinde ah kafam dieceksin bu devirde ailesine laf ettirmeyen erkek zor bulursunnnn

Çoluk çocuk evlenince böyle oluyor iste.Gezmedi diye adam mı boşanır ya?Allah dert vermesin de surda ne dertleri olan insanlar var,hastalıgı olan ,aile olmak isteyen,kocasından şiddet gören ,aldatılan,cocuk isteyen!Yani onlrdan utanır insan sunun için konu acmaya

Uzunca yazdıklarını okudum.Boşanma sebebi olacak tek bir sebep yok.Sizi seven anlayan eşinize bunu neden yapıyorsunuz?Dillere destan aşk sürekli gezmiyoruz diye bitirilir mi?Küçük yaşta evlenmenin zorluğunu yaşıyorsun.Bunu faturasını eşine kesmemelisin.Esin çalışıyor yoruluyor.Evde dinlenmek hakkıdır.Ayda 2 kere geziyorsanız ne ala.Siz evde olunca bedenen yorulmuyorsunuz.Bence bir iş bulun en kısa sürede.Boylr şeyler düşünmeye vaktiniz kalmaz.Ve eşiniz çok sabırlı bir insanmış takdir ettim.

4 senedir gitmediğiniz yer kalmamış zaten sizin soyleminize göre,neden bu ısrar?
Siz çalışmıyorsunuz,eşiniz çalışıyor,izin gününü evde dinlenerek geçirmek isteyebilir gayet doğal olarak, buna anlayış göstermek çok mu zor?
Birde çabuk sıkılan birisiniz sanırım,evi değiştirmeniz bunu gösteriyor,büyü vb muhabbet bahane gibi sanki.
Ayrıca aileniz de dolduruyor sanki sizi,sizde dolduruşa geliyorsunuz. Arada aşılamayacak şeyler olsa anlarım annenizi ama bu anlattıklarınıza göre annenizin daha yapıcı konuşmasını beklerdim. Size ortada büyük ,aşılamayacak bir sorun olmadığını hatirlatabilirdi ki kızının huyunu biliyorsa boşanınca yine sıkılıp pişman olma ihtimalini de biliyordur bakın ben bile anladım okuduğumdan sizin ne istediğinizi bilmediğinizi,anneniz hayli hayli biliyordur.

Boşandın diyelim
seneler sonra başkasıyla evlendin
oda evlenir zaten hayatına bakar
zannediyor musun ki bu kocandan görmediğin senin bizlere anlattığın gezmeye götürmediği için sıkıntı yarattığın kocandan farklısını mı yapacak
oda gezmeyecek ,
evlilik bu mu ya siz iyi günde kötü günde diye imza atmadınız mı daha hiçbir zorluk görmeden HoOop boşanalım
evcilik oyunu mu bu

elinizdeki tüm kartları oynamışsınız . Lütfen biraz akıllı olun kendinize bunu yapmayın.Eşinde her şeyi düşün müş boşanmak sadece senin fikrin değil . Lütfen pişman olacağın şeyler yapma. Ne yazık ki evlilik sürekli gezmeyle olmuyor.

Bir de anladığım kadarıyla konu sahibi dışarıda bir işte çalışmıyor. Karı koca ikisi de çalışsa sadece kadın ev işi yapsa şikayet etmesini anlarım da dışarıda çalışmayıp ev işi yapmaya bu kadar şikayet etmek de ne bileyim hani iş bölümü diye bir şey var insan kendisi de yaşadığı bir evin işlerini evdeyken yapmak bu kadar zor gelmemeli diye düşünüyorum tabi herkesin anlayışı farklı olabilir.
Çalışan birinin dört haftasonunun 2sinde gezmesi kalan 2 haftasonunu da eşiyle birlikte evde geçirmek istemesinde bir sorun göremedim ben.
Ayrıca şuna çok şaşırdım konu sahibi bu kadar ufak sorunlarda dahi ben boşanmak istiyorum diyebildiği halde kocası için "ama o ayrılmayalım demedi" diye üzülmüş.
Jimyy hanım kusura bakmayın ama siz böyle ortada elle tutulur sorun bile yokken boşanmak istiyorum diye şımarırken eşinizi ne kadar üzdüğünüzü düşünmemişsiniz üstüne bir de sizi nazlatmadığı için üzülüyorsunuz.
Ailenizin de size doğruyu gösterecekken boşanma fikrinde arkanızda durması bu yaşa kadar sizi kimin prenses sendromuna ittiğini gösteriyor aslında.
Ne diyelim hayırlısı olsun.
Ama ciddi bir tavsiye isterseniz; bazı haftasonları evde durmayı eşiniz kadar normal karşılamanızı evi özlemenizi sağlayacak yani eşiniz çalışırken sizi meşgul edecek kafanızı dağıtacak aktivitelere başlamanız evde sıkılarak geçirdiğiniz süreyi azaltabilir. Çeşitli kurslara gitmek, gezi turlarına arkadaşlarla ya da tek katılmak, bahçe işleri ile uğraşmak gibi ilgi alanlarınıza göre değişebilecek bir uğraşı edinirseniz her haftasonu dışarı çıkmadan gezme ihtiyacınızı hafta içi karşılamış olursunuz. Eşinizin tatil günlerinde ise bazen dışarıda bazen evde birlikte vakit geçirerek mutlu olabilirsiniz.

Demekki o kadar büyük bi aşk değilmiş sizinkisi... Çok pişman olursun boşanırsan

Kuzum sen manyak mısın!?
Çocuk oyuncağı mı bu..
Birgünde karar verilecek birşey mi!?
Ortada gezme olayından başka bir sorun yoksa; kusura bakma ama saçmalıyorsunuz. Evlilik; flört dönemi gibi olmaz ki.. Hep geçmişsiniz zaten az da oturun.
Üstelik daha yaşınız küçük ve evliliğiniz oturma aşamasında. Bu acele niye anlamadım.

Şu -beni gezdirmek- muhabbeti çok saçma,evcil hayvan mısın diyesim geliyor.

Şımarıklığın daniskası yaptığınız,ayrılın adam kurtulsun sizden,yoksa kapristen öleceksiniz

Daha neler, agzım acık kaldı.
Cocuksunuz resmen, bosanın buyuyunce evlenırsınız baskasıyla

Acele bi karar almayın gidin biraz kafanızı dinleyin.

Sen evde çok oturmussun ilgilenecek birşeyler bul, ya bir iş ya bir arkadaş ortamı fln. Gereksiz can sikmayin.

Ek olarak anneniz babanız sizi gezdirir umarım

Bende esınıze uzuldum yazık adama huzursuzluk yaratıyorsunuz iş bulun kendınıze oyalanın yorulursunuz sızde gezmek ıstemezsınız bende 22 sınde evlendım ama özur dılerım bulmussunuz bunuyorsunuz gezdırmedı dıye ağlamak uzulmek sacma sız bılırmısınız sıddet görmek ne demek suan 25 yasındayım ama ıkı yıl oldu bosanalı kıZım var 2 bucuk yasında bır bucuk yıl boyunca ılk hamıleyım dıye goz yumdum sonra kıZım kucuk dedım ama kıZım altı aylıgı gecmıstı canıma tak dedı problem yok bence yapmayın ya

Ayni yastayiz, ama ben bunu bir bosanma sebebi olarak gormuyorum. Ben stajer-avukatim ve cok bosanma nedenleri gordum ama sizinkisi kusura bakmayin ama can skintisindan nereye saracaginizi bilmiyorsunuz. Biraz empati yapin lutfen, esiniz surekli disarda zaten isinden dolayi ve haliyle evde sizinle vakit gecirmek istiyor. Eger hic ilgilenmese vakit gecirmek istemese yine birazda olsa sizi anlarim, ama bu gercekten cocukca bir dusunce kusura bakmayin. Her hafta biryere gitmek zorunda degilsiniz evdede romantik zaman gecirebilirsiniz. Esiniz evine bagli biri olarak gorunuyor ve nekadar sansli oldugunuzun farkinda degilsiniz galiba. Ayda zaten birkac kes cikiyormussunuz, herzaman cikamazsinizki. Lutfen kendinize bir ugras bulun ve boyle seyler dusunmeyin, siz butun gun evde oturuyorsunuz evet ama esinizide dusunun, belki yoruluyordur, belki dinlenmek istiyordur, tatil gununude disarda gecirerek tum hafta disarda olmus oluyor. Ve bu inaninki cogu zaman yorucu olabilir.

Bana biraz kapris yapıyorsunuz gibi geldi. 3 aylık evliyim eşim her hafta sonu şehir dışında çalışıyor. Hafta içi ise işlerimiz yüzünden çok az görüşüyoruz. Evin tüm işi bende, yüzünü görmediğim insana yemek yapıyorum sabah yiyeceğini bilerek. Eve notlar asıyoruz okuyalım mutlu olalım uzaklaşmayalım diye. Benimki dert mi? Evet dert. Ben seni görmüyorum, dışarı çıkmıyoruz, tek başıma yemek yemekten sıkıldım, boşanıyorum desem olur mu? Olmaz. Biz her zorluğa katlanarak bi hayat kurmak için evlendik. Siz gezemediniz diye boşanıyorsunuz. Pes... Ne hayatlar yaşıyor insanlar bir düşünün. Kendinize bir hobi bulun. Kafa dağıtın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…