• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

öyle bir adamla beraber olmak mı Allah korusun,benim bebeğim onlar yüzünden öldü,bana yaşattıkları sıkıntıya dayanamadı yüreği,ne bu dünyada ne öteki dünyada affetmem onları,cehennem çukurlarına düşerler inşallah,benim içimin yandığı gibi onlarda yanar inşallah,yapacağım tek şey Rabbime sığınmak keşke bebeğim giderken beni de götürseydi....

Neden bebeğinize kıyıyıorsunuz anlamıyorum....aklınız nerdeydi yaparken....madem şuan karnınızda...kalp atışını duymuşsunuz...ve üniversite mezunusunuz...doğurun bebeğinizi...babası da eşek gibi ona baksın....kolay mı bu işler böyle yaa

bengusu çok üzüldüm bu gelgitlere minik bebeğinin minicik kalbi dayanamadı maalesef istenmediğini anladı belkide
allah o kayınvalidene acıların en büyüğünü yaşatsın hem yuvanı yıktı hem bebeğini kaybetmene sebep oldu eşin de değmez hiçbirşeye
allah hakkında hayırlısını versin yeni bir hayata başlamak için bir an önce toparlan yine bebeğin olur ve bu doğru kişiden bebeği hakedecek birinden olur inş

üzüldüm..herşeyde bir hayır vardır bengücum..bundan sonraki yaşamında yüzün hep güler inşallah..hayırlı eş ve hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım...

bence aldırmayın bebeği hayattaki bütün canlıların rızkını ALLAH veriri çok büyük imtihandasınız inşallah bu imtihanı geçeçek ve mutlu bir yuvaya sahip olacaksınız işte yalvarıyoruz ALLAHımıza bize çocuk ver diye ama hayımı? şermi?bilemiyoruz bizim hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizde hayır vardır kesinlik le aldırma canım vardır bunda bir hayır o yüzden isterken hayırlısını isteyelim gece gündüz çocuk için dua eden yalvaran insanlar var onları bir düşün bol bol dua et herşey unutulur inşallah yeniden aile olursunuz bu bebeği aldırdıktan sonra belki bir daha anne olamayacaksın? ne olur aldırma ben 11 senedir hastalıkla pençeleşiyorum ve 11 yıldır çocuğum olmayacak diye nefes alamıyorum 4 yıldır yana yana ağlaya ağlaya bebek hayaliyle yaşıyorum senağlama özür dilerim

ne yazacağımı nasıl yazacağımı bilmiyorum.............
bebeğim artık benimle değil.............
dayanamadı minicik kalbi ve dün durmuş....
kontrole gitmiştim............
o zaman öğrendim.............
perişanım..........
mahvoldum............
artık yok,yapayalnız kaldım...........
o yoksa ben nasıl yaşarım.......
babası olacak o şerefsizin haberi olmuş,hemen arayıp gelmek istemiş,hem bizi istemedi,hemde şimdi yanımda olmak istiyormuş,ben ne yapacağım,Allahım benimde al canımı.........
koruyamadım yavrumu.........
of.........
of.......

verilen fitiller..ilaçlar..artık herneyse..dayanamadı bebeğin kalbi..başta istediğinde buydu zaten,bebeğimi istiyorum dediğinde artık çok geçmiş demekki,yapılan müdahalelerle sağlığı bozulmuş bebeğinin..çok çok üzgünüm..keşke en baştan hiç kürtaja niyetlenmeseydin..keşke..bundan sonra umarım güzel günler seni bekler..ama arkadaşında dediği gibi yaşadıkların bir cana mal oldu..

bengücüm canım benim..
çok üzüldüm..
evet eşinin ve kayınvalidenin suçu çok büyük tabii ki bu olayda..
ama senin de suçun var be gülüm..
herşeye rağmen bebeğini koruyabilirdin..
içmeyebilirdin o ilaçları..
şu vakitten sonra bunları söylemek de boş gerçi ama..
Allahım hakkında hayırlısını versin..
bunda da varmış bir hayır..
inşallah öyle bir bebeği gerçekten hakeden bir insanla çok mutlu bir yuva kurarsın..

cok uzuldum :çok üzgünüm:
allah nası bılıyossa oyle yapsın kaynannan ve eşin denecek o adamı:çok üzgünüm:

hayat ne kadar acımasız.kimi erkekler baba olmak için uzun yıllar beklerler.kimiside böle ne eşine nede evladına sahip çıkacak kadar güçlü olabilirler...yazık çok yazık....giden gittikten sonra sizin yanınızda olmasının anlamı ne ki..anasının kuzusu erkeklere gıcık oluyom ya.....kişiligi oturmamış.ne diye evlenip birinin başını yakarlarki......

Allah yardımcın olsun.Şu fani dünyada herkesin farklıdır imtihanı.Unutma karanlıktan sonra mutlaka gün doğar. Güzel günler seninle olsun...

tamam o zaman aldırsın bebeği kıysın canına,ben eşiyle arasında geçenlerle ilgili vs..bi yorum yazmadım benim odaklandığım tek şey bir bir canlıya bir insana kendi evladına kıymaması yönünde.tabiki bu şartlarda bebeğin olmaması arkadaş için daha iyi fakat BEN YAZIMDANDA ANLAŞILACAĞI GİBİ OLAYA DİNİ VE VİCDANİ YÖNDEN BAKIYORUM.Allaha sığınması ve bol bol dua etmesi kanaatindeyim,ama sebep ne olursa olsun aldırmamalı bebeğini,gün gelecek ve eminim daha çok üzülecek.

Neden suçlu ve günahkarlar hep KADIN ya? Bu çocuğu bu kadın tek başına yapmadı ki tek başına büyütsün, o da ister çocuğunu doğursun ama ne biliyorsunuz şartlarını? Ailesi kabul etmiyormuş sizmi açacaksınız evinizi bu kadına ve çocuğuna ahkam kesmeye gelince maşallah herkes hatip gibi ama.. Bu toplumda bi sürü yalnız kaıdn var neler yaşıyorlar biliyormusunuz? Bu adamlar sadece çocuğu yaparken var kimse onlara günhakra muamelesi yapmıyor kürtaj olan kadın oldğu için günahkarda kadın.. KADINN... yasakkelime

geçen doktora gittim hormon tahlillerim için...
bir çift vardı kız daha 17 yaşında oğlanda ona keza bekliyorlar bir form doldurıyorlar ama kızda en ufak bir suçluluk vs.hiç bişii yok öyle rahatki anlatamam sekretere sordum aldıracakmı diye evet dedi...
kızın saçını başını yolmak istedim hem bu b.ku yiyosun hemde ne bu rahatlık...sesimi çıkarmadım olay çıkmasın şimdi bununla uğraşamam diye ama okadar rahatsız oldumki...
ona sahip olmak isteyen ne insanlar var bu gelmiş bir yarım saat sonra çöpe atacaklar karnındakini...
yarın çoluğumuz çocuğumuz olacak büyük konuşmiim ama allah herkse akıl fikir versin ne diyeyim yaa...
düşünsenize ya bir canlıyı kaldırıp çöpe atacaklar...
zoruma gidiyor...

İyide niye kızın saçını başını yoluyorsunuz kıza o bebek meryem ana gibi yukardan inmedi, bebekler alınıyorsa babaları sorumluluk yüklenecek kadar erkek olamadıkları için..

verilen fitiller..ilaçlar..artık herneyse..dayanamadı bebeğin kalbi..başta istediğinde buydu zaten,bebeğimi istiyorum dediğinde artık çok geçmiş demekki,yapılan müdahalelerle sağlığı bozulmuş bebeğinin..çok çok üzgünüm..keşke en baştan hiç kürtaja niyetlenmeseydin..keşke..bundan sonra umarım güzel günler seni bekler..ama arkadaşında dediği gibi yaşadıkların bir cana mal oldu..

baştan beri beni o kadar acımasız yargılayıp duruyorsun ki ne yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim,hayat her insana aynı şartları sunmuyor,beni sürekli suçladığınıza göre geçmişinizde bununla ilgili unutamadığınız şeyler var galiba,belki kürtaj oldunuz,içindeki acınızı bana kusuyorsunuz,bilmiyorum,keşkelerle geri gelmiyor hiç bir şey bende farkındayım,keşke o adamla evlenmeseydim,keşke hamile kalmasaydım ,keşke bebeğimi kaybetmeseydim,bu keşkeler bitmiyor herkesin destek olduğu bu yazılarımda en ufacık desteğinizi görmedim,bir kere ben kadınım,siz hangi taraftasınız,bende isterdim sizin gibi benim çocuğum da analı babalı büyüsün,bende isterdim ama olmadı,bunun için beni suçlamaya hakkınız yok,artık kendinize gelin,ya da bir daha buraya yazmayın,benim zaten şu anki ruh halim perişan,birde siz uğraşıp durmayın benimle,çocuğu olan bir anne olarak,bebeğini kaybetmiş bir anneye böyle davranmanız insanlık adına yakışmaz,uzak durun yaramdan,kanatıp durmayın..............
Allah size ve ailenize benim yaşayamadığım mutlulukların kat be kat güzelini size yaşatsın daha ne diyeyim....

ben buraya içimdekileri ve yaşadıklarımı paylaşmak için geldim,bunlar sizi rahatsız ettiyse lütfen ne yazın ne de beni yargılayın,okumadan geçin,beni anlayanlar olacaktır mutlaka,anlamayanlardansanız insafsız davranıp üstüme gelmeyin,ben zaten bundan sonrasını göremiyorum,ne yaparım yaşar mıyım nasıl ayakta kalırım bunları düşünmüyorum,içimde kocaman bir nefret var,yaşadıklarımdan sorumlu tuttuklarım var,en büyük duam bana bunları yaşatanların aynı şeyleri yaşamaları,her iki dünyada acı çekmeleri.....
çok büyük nefretim çok...........

Bengusu çok üzüldüm bebeğin için.Böylesi belki daha hayırlıymış,bence eşin pişman olmakta geç kalmış.Bütün olanlara inat, hayata daha fazla tutunarak yaşamalısın.

bengusu cnm çok üzüldüm inanki
allah yardımcın olsun rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş
üzüntünü acını doya doya yaşa ama bi yerden sonra toparlanman hayattaki güzellikleri yeniden görmen gerekiyor geçmişine takılıp kalma geleceğin için çabala...bundan sonra bütün mutlulklar seninle olsun

senin için olmusuz yorumları okuma cevap yazma..hızlı hızlı geç..

Geçmiş olsun canım..Evlat acısı hiç birşeye benzemez...Cennet kapıları sana ve evladına sonuna dek açık olsun inşallah...Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır mutlaka. Kendini karanlıklara teslimetme lütfen...Bir ışık bul ve ona sımsıkı sarıl...

canım yaa çok üzüldüm senin adına, ben senin yerinde olsam asla aldırmam.ve eşimi kazanmaya bakarım.Hatalar karşılıklıdır unutma hiç bir erkek çocuğundan bu kadar kolay vazgeçmez bence.Yaa kendi düşüncemi söylüyorum kimse alınmasın biz türk kadınları eşlerimizi anlayamıyoruz dır dır dır hayatlarını zindana çeviriyoruz .bende yapıyorum bazen adam eve gelmek istemiyor.Erkekler çocuk gibidir kadınlar onlardan daha zeki yönetilebilirler yönetmesini bilirsen.tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.ailesiylede iyi geçinmeye bak he he de geç.hayat böyle .

Siz öyle yapın millete saçma sapan akıllar vermeyin lütfen, bebek yapacağız diye kendimizi hiçe sayalım kul köle olalım siz böyle mutlu iseniz devam edin..

Back