bebeğim hala benimle neden derseniz sabah doktora gittim yine ağladım ama annem başka yolu yok dedi,doktorum bir fitil verdi vajinadan,4 saat sonra beni ara dedi,bu arada kanama ve karın ağrısı olacak dedi,ne kanamam oldu ne karın ağrım bu saate kadar,12 de doktorumu aradım,tekrar fitil koy dedi yedek vermişti bana ama ben yapamadım,anneme yalan söyledim,yaptım dedim,içim yanıyor,o beni bırakmak istemiyor hissediyorum,şimdi de annem beni teyzemin tanıdığı bir doktora götürmek istiyor,kararlılar yani ama ben bunu yapamayacağım,belki reddedecekler ya da bilmiyorum belki zorla olacak ama ben dayanamıyorum,çünkü çok seviyorum bebeğimi,geleceği için elimden geleni yapacağım,eşimle aldığımız 2 evimiz var,yarı yarıya paylaşacağız satıp,en azından bebeğim birkaç yaşına gelene kadar idare ederim o parayla daha sonra çalışırım diyorum bunları şu an yalnızca sizinle paylaşıyorum.....
babası ise aramadı hiç,ona söylemeyi düşünmüyorum aldırmamayı....
bengusu geçmiş olsun yaşadıklarına üzüldüm ancak keşke baştan yapmasaydın bu olayı hiç düşünmeseydin en azından sağlıklı bi şekilde iyice düşünüp tartsaydın yazık olmuş o meleğe de ayrıca evlenirken sonumuzun ne olacağı belli değil ama hamile kalmışsın ve isteyerek ama boşanmanın eşiğine gelip boşanıyorsun diyede ondan vazgeçmişsin bu çok büyük bir hataymış ve bunu sağlıklı bir kafayla yaptığına inanmıyorum aslında sıkıntılarla ve ailenin baskısı ile yapmışsın ama yinede son söz senindi canım ne olursa olsun o bebeği taşımaktan vazgeçmemeliydin allah hakkında hayırlısını versin ne diyeyim olan olmuş çok üzüldüm gerçekten ama olaya bakış tarzına dahada üzüldüm aslında ve o bebekten vazgeçmen bilemiyorum ya olan olmuş artık ne desek boş ama olurda o adamla barışma konusu olurda barışırsan buda senin için çok büyük bir hata olur zaten hataların en büyüğünü yapmışsın bebeğinden vazgeçmekle
bundan sonraki kararlarında kimsenin etkisinde kalmamaya bak ve hayatına iyi bir yön vermeye çalış işe gir kendini sağlam tut ve bu yaşadıklarını inşallah birdaha yaşamazsın zor bir olay tabii bizlere konuşması kolay yaşayan bilir ancak ALLAH YOLUNU AÇIK ETSıN
Son düzenleme: