• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

oh be içime su serpildi. her şeye rağmen yaşıyor bebek. ne kadar güçlü olduğunu şimdiden gösterdi. Sağlam çocuk.
bu bebek bengüsuya mutluluklar getirecek inşallah. Bengücüm verdiğin bu karardan asla pişman olmayacaksın emin ol. Rabbim sana ummadığın kadar güzel sayfalar açacak. Kendine dikkat et canım. bizi kendinle ilgili sık sık haberdar et. karnındaki bebek kk'nında çocuğu artık. kaydirigubbakcemile3 Yeriz biz onu. :emir_bebek: el birliğiyle bakar büyütürüz. :emir_bebek:

Canim senin kocani kandirmamislar senin kocan karektersizmis,seni seviyorum diyo bebeginiz olacak diye seviniyor üstüne üstlük ayriliyor ...Canim hicbirseyden korkma ve cocugunu dogur belkide bu senin son sansin belki birdaha evlenmezsin korkma ve dogur o sana güc verecek sen bebegini korursun merak etme...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bebeğim benimle çok şükür,başka bir doktora gittim,kalbi atıyor,sağlığı iyi,ufak bir kanama var o da fitilden ve hemen progestanı yeniden içtim,annemle tartıştık,hiçdesteğim yok,tek başımayım ama istiyorum onu bugün yine ultrasonda gördüm,nasıl kıyarım dedim,doktorum sen istemedikten sonra kimse alamaz dedi....

canım sen bu bebeğe kıymadın ya Allah mükafatını kat kat verir inşallah.
bi de bakarsın kocan deli gibi pişman olmuş yalvarıyor sana. ne kadar örneği var değişen insanların, Allahın lütfuyla bambaşka biri oluyorlar, melek gibi olan kocalar var. bu dünyaya o bebeği gönderen Allah; koruyan gözeten de yine Allah olacak. öyle sebepler ihsan eder ki hepimiz şaşırır kalırız.
hem anladığım kadarıyla bebeği sen istiyorsun ama ailen aldırmanı istiyor. bunun eşinin yaptığından ne farkı olacaktı değil mi?! o ailesine uyarak yuvasına yazık etti, ama sen ailene uyarak minik yavruya kıymadın a.s. öpüyorum seni canım mutlu, huzurlu günler senin olsun.

Bengisucum inan çok doğru bir karar verdin.Seninle benzer şeyleri çok yakınımda bir insan yaşadı ve o güçlüklere yenildi :( ki tedaviyle hamile kalabilmişti... ama daha sonradan olmuycak bişey oldu ve kocasıyla barıştı.olan bebeğine oldu 3 yıldır vicdan azabı ve Allah bir daha ona anneliği tattırmıycak korkusuyla yaşadı... Hayatının bundan sonra çok kolay olmuycağını sende biliyorsun ama ben daha anne olmasamda bebeğini kollarına aldığın gün herşeye değiceğini biliyorum. Umarım bütün güzel şeyler seninle olur...

bengusu canısı sen ne kadar sabır edersen mevlam o kadar sana yardımcı oluyor
hele rabbimin verdiği cana kıymadın ya o daha büyük nimet
sana bu drt verilmiş rabbim katında
sende imtahınla çekiyorsun inan herşey birgün çok güzel olacak
buna inan
senin gibi aramızda niçe hanımlar var tatlım
hiç üüzme kendini bebeğine ve yaradana ada kendini duaların eksik olmasın sabrının sınırlarını aşma herşeyin başı bir de sabır canım
ben sabır ede ede bu anlara geldim eşim döndü sonunda bize
herkesin yüreğinde ne dertler yatıyor ah ah
olanlar ise bize oluyor ama işte dünyadayız ve imtihanımızı veriyoz bir bakıma
kuçak dolusu sevgiler

eğer o yavruyu aldırırsan bir zamanlar sevdiğin insandan hiçbir şey kalmayacak...yapma bence...kalp atışlarını duyduktan sonra kıyabilecek misin,o minik yavrunun ahını aldıktan sonra mutlu olabilecek misin....

nasıl ferahladım bi bilsen o kadar sevindim hi derin bi oh çektim mafoldumben
kıyamadın bebişine seninle büyüyecek belkide hayırlısı babasının kafası bi yerde dank edicek :mymeka:

cnm boşver sen o hayırsız kocanı..ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin...
Allah rızkını verir inş bebeğinin...sen şimdi onunla geçireceğin güzel günleri düşünmeye çalış...bebeişini doğurunca anlayacaksın ondan başkası yalannnn.. oyüzden çok zor duurmda olmana rağmen onu düşünerek mutlu olmaya çalış...

canım bebegin aldrmadın demek bak hepimiz senin adına nası seviniyoz sen o cana kıymadınya Allah senin yardımcın olur mutlaka rabbim sag saglim kucagına almayı nasip etsin o melegin hürmetine kocanda yola geilr inşl sen bol bol dua et rabbim seni korur:1hug:

bebeğim benimle çok şükür,başka bir doktora gittim,kalbi atıyor,sağlığı iyi,ufak bir kanama var o da fitilden ve hemen progestanı yeniden içtim,annemle tartıştık,hiçdesteğim yok,tek başımayım ama istiyorum onu bugün yine ultrasonda gördüm,nasıl kıyarım dedim,doktorum sen istemedikten sonra kimse alamaz dedi....

alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt
canım inan verdiğin karar en doğrusu
yıllar sonra kavuştuğun bebeğinin katili olmadın
Allah ım kimseyi avlat hasreti ile yakmasın yokluğu çok zor
bu senin sınavınmış belki ve ve sen bu sınavı başarı ile vereceksin Allah ın izni ile
doğacak olan bebeğin sana yol arkadaşı can yoldaşı olacak
bir süre sonra onun kıpırtılarını teklemelerini hissedince dünyanın en mutlu insanı sen olacaksın o minik ayakları ile attığı tekmeler sana kötü olan herşeyi unutturacak
attığı her tekmede onu sana veren Yüce Allah a şükredeceksin
seni gülümseten tek şey evladın için kurduğun hayaller olacak
sana ve minik meleğine kötü günler yaşatanlarsa elbet cezasını bulacak
Allah ım inşallahh hayırlısı ile yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım
seni kutluyor ve öpüyorum canım güzel haberlerini okumak dileği ilee...

Bengucum canim cok sevindim iyiki aldirmadin herseyde bir hayir var diye dusunuyorum allah seni ve bebegini korusun kotuluk yapanlarda allahindan bulsun insallah. Artik tek basina mucadele edeceksin ama olsun sen bunun ustesindende gelirsin. Bebegin dogdugunda herseyi unutacaksin senin icin sadece bebegin olacak buna emin ol. O senin hayatina guzellik katacak.

Çok sevindim bebeğinle mutlu olursunuz inşallah canım Allah yardımcınız olsun..
Hele bir doğsun meleğin bak herkez nasıl kuzu olacak ailende dahil buna canım ben çevremde bunun örneklerini çok gördüm..
Kendini yanlız ve mutsuz hissetme bu sıkıntılı günlerinde geçer.

onu ilk kucağına aldığında, ne kadar büyük bir hatadan döndüğünü anlayacaksın. En doğru kararı verdin bence. Hakkında hayırlısı..

yihhhhuuuuuuuuuuuu :teytey: nasil sevindim anlatamam ben cocuklari cok severim bu yuzden 32 yasindayim ve 4 cocgum var esim izin verse daha yaparim bide takimdaki reyhan ablam izin vermiyo tam cocuk delisiyim hergun onlarla danseder ziplar oynarim deliyim yani biraz yasasin kk ya bir bebek daha gelecek sende onunla oyunlar oynuycak gulecek eylenceksin senin gulme sebebin olacak butun dertleri unutturma ilacin olcak bengusucum
allahim bebek isteyen bekleyen herkeze versin cifter cifter hemde en sagliksindan hayirlisindan insallah :Saruboceq:

çok sevindim,herşeyde bir hayır vardır..Alah büyük,hakkınızda hayırlısı olsun..

cok yazik cok aci bir durum kayinvalidenizden ote bence kizmaniz gereken sanirim kisilik yoksunu esiniz an gelince insan annesini babasini kimseyi dinlemez kararini verir dengeyi kurar belliki bundan cok uzak bir yerde size dogur yada dogurma demek istemem bu cok onemli bir konu ama umarim bu duruma sizi getirenler ilahi adaletten nasibini alir umarim cok mutlu olursunuz yeniden anneligi tadarsiniz sakin hayatinizin pesini birakmayin

Back