Boşanıyoruz... Bebeğe rağmen olmadı, yapamadık.....

hamile kalmışım ne demek bengüsu? preseedlerle çörekotlarıyla diğer yöntemlerle uğraşmadınmı?kendiliğindenmi oldu yani?
lütfen ya şimdi çocuk yanlışlıkla oldu gibi bi ortam yaratma çıldırtıyosun beni...

dilam artık ne söylesek boş :teselli:
bengusu bebeği aldırmaya gidicekti bu sabah
dün tutundu yavrucak ama sanırım bugun o minik kalp duracak....
mafoldumben

PES doğrusuuuu PES YAAAAAA gunahhhhhh
yani bu bebeğiiiii yazık olaçak gunahı neyki sadece yazıklar olsun boyle babalar ve annelede varrr

esmer güzeli lütfen biraz uslubunu düzelt olur mu?
hepimiz çok üzgünüz durum için ama pervasızca cümleler kurmuyoruz
insanların içinde bulundukları çaresizlikleri bilmeden keskin ifadeler kullanmak doğru mu?
hele ki böylesi hassas bir konuda acımasızca mesajlar yazmak bengusuyu daha da yıpratır...

Umarım vaz geçmiş yapamamışsındır
Yaşadıklarını tabi kiş sen daha iyi bilirsin olacakları bizden daha iyi bilirsin
ama lütfen iyi düşün son birkez bak buraya oku bu yazdıklarımızı lütfen ama lütfen kıyma ona
mafoldumben:gitme:

bunların hepsi kul için imtihan vesilesidir, Allah sevdiği kulunu sınar, önüne engeller koyar.. hayatta bir sınav değil midir?
biz insanoğlu sabrı, tevekkülü (yani allah vekil tayin etmeyi) gibi değerleri çoktan unutmuşuz, işimzize gelmedi mi masum bebeklerimizden acısını çıkarıyoruz.. ha bıçağı birinin sırtına basıp katil olmuşun ha da bu mevzu.. dinen vebali insan öldürmeye eş değerdir.. ak koyunun, karakoyundan alacağı varsa ahirette o masumunda sizden alacağı vardır..
allah akıl fikir versin, herşeyden önce hevesatınıza kanmayıp vicdanınızı irkiltsin.. inşaalllah yattığınız o hastane yatağında pişmanlık duyarsınız şu an duam sadece buna..

geçen doktora gittim hormon tahlillerim için...
bir çift vardı kız daha 17 yaşında oğlanda ona keza bekliyorlar bir form doldurıyorlar ama kızda en ufak bir suçluluk vs.hiç bişii yok öyle rahatki anlatamam sekretere sordum aldıracakmı diye evet dedi...
kızın saçını başını yolmak istedim hem bu b.ku yiyosun hemde ne bu rahatlık...sesimi çıkarmadım olay çıkmasın şimdi bununla uğraşamam diye ama okadar rahatsız oldumki...
ona sahip olmak isteyen ne insanlar var bu gelmiş bir yarım saat sonra çöpe atacaklar karnındakini...
yarın çoluğumuz çocuğumuz olacak büyük konuşmiim ama allah herkse akıl fikir versin ne diyeyim yaa...
düşünsenize ya bir canlıyı kaldırıp çöpe atacaklar...
zoruma gidiyor...

Denilecek söz yok ..ben uğraşırken böyle etrafımdaki insanlarının kıymasına anlam veremiyorum.
Kıymetini ancak sahip olamayıncamı anlamak gerekiyor Acaba??
Eşin kötü olabilir ama sen o bebek için uğraş verdiysen seninde bir parçan

buna rağmen bu yavrucağa kıyılacak besbelli. Resmen izin vermemiş Rabbim. Çarem yok demiş bengüsu. Bence çare mutlak var, yeterki o istesin. Kadınlar göründüğünden 1000 kat daha güçlüdür. her kadın cesur bir savaşçıdır. Ama malesef Bengüsu cesaretinin farkında değil. Hakkından hayırlısı olsun.

Rabbim izin vermedi demekki bebeğin alınmasına mafoldumben
hala ısrarla aldıracan mı :gitme:

sen şindi bu duygu sömürüsüyle barışırsın kocanla olan o çocuğa olur.hiç merak etme....
sana hiç birşey yazmıyorum artık güzelim...hakkında hayırlısı olsun

Meleği rabbimiz koruyor...
Çok zor bir karar.... dilerim doğru olan kararı verirsiniz

eşi ve bebeğinden önce ailesini seçmiş madem öle bişiyin var ananın dizinin dibinden ayrılmıcan ne dimeye evlenirsin be adam.kurtaj meselesine ise ailen kabul ederse maddi imkanında varsa aldırma derim ben

çok üzücü bir durum birde düşmemesi çok tuhaf şansın varken geri dönebilirsin.büyük bir ihtimal yarın yerleştireceği ilaçlar bebeği öldürmek için olsa gerek .bence çok iyi düşün eşinle tekrar konuş sonuçta ayrılık olupta bebeği olan çok

esin ne demek istemis, onu arkasindayim diye. ne gerizekalica bir soz. arkasindasin evet, yaninda degilsin. annenin yanindasin. Allah ona oyle aci yasatsin ki bir daha evlat vermesin diye beddua etmek geliyor icimden.

canim ben seni anliyorum. ben de olsam aynini yapardim. Ben de aldirirdim.herkes farkli dusunur ama benim fikrime gore bebek anne ve baba ile buyumeli. sonradan bosanmalar tabiki olabilir. ama daha ilk asamada bile cocugundan vazgecen bir adami neden baba sifati ile mukafatlandirayim. Tum sikintisini tek basima yasayip. o cocugu bile istemeyen babayi kasila kasila gezdireyim ben babayim cocugum var diye.

canim ben olsam sirf canini acitmak icin bebek dusse bile aldirdim derdim. duserse zaten bak Allah da istemedi falan der kendini siyirir.Kaynana da oyle dusunur. Hayati boyunca sucluluk duysun insallah. vebali ustune olsun.

Canim bir gun daha atmis olay. insallah esin hatasindan doner ve bebegin de dusmez. gerci bugun donse hatasindan yarin yapmayacagi belli degil. Bilmiyorum cok arada kalmis gibi geldi esin. yani seni seviyor ama bir tarafta da annesi. ama kisiliksiz iste. karismayin bize diyemiyor. kaynana da sizi ayirmayi guru meslesi yapmis.

yok mu kimse ya amcasi enistesi, sozunu dinleyecegi, anasinin huyunu iyi bildigi biri. esini alsin karsisina konussun.

benim annemle babam da bir kere az kalsin bosaniyorlardi. 40 gun yataklarini ayirdilar, hic konusmadilar. sandalyeler, kavgalar ucustu havada.babannem yuzunden.

babamin amcasi geldi babama bir konusma cekti. ama kilictan keskindir sozleri. baristilar.

keske oyle biri cekse konussa esini. akli basina gelir belki. artik sizin bir aile oldugunuzu mesleleri kendi icinizde halletmeniz gerektigini, ucuncu sahislara ailenize mudahale etme hakkini vermemesini ogutler.

mübarek günlerde kıyamamış ol o yavruya nolursun yaaa
Rabbim kulunu böyle bi fedakarlık yaptiği için mükafatlandırır, o insan müsvettelerinin eline bırakmaz
nolursun gel ve vazgeçtim de be bengusumafoldumben

benim bir tanidigimizin da kiz arkadasi iki kez hamile kaldi. adam korunmayi sevmiyormus!!! Allahim yuzune tukuresim var. hicbir sucluluk falan yok. kiz arkadasi yokken sen git baska birini daha hamile birak. kiz da buna soylememis. 4 aylikken ogrendi ve tepki su. vucut senin vucudun, vucut konusunda tasarruf senin tasarrufun, ister dogur ister dogurma. boyle bir pislik iste. kiz da o...pu cunku evlenmeye mecbur birakmak icin soylememis 4 aya kadar. adam da korunsaymis.

neyse o arada kiz arkadasi ogrendi. bir ay sonra kiz arkadasi tekrar hamile. kiz bile bile hamile kaldi, kabullendi yani sevgilisinin birisini hamile birakmasini. adam oteki kiz ustume kalmasin diye kiz arkadasina nikah kiydi. 3. oldugu icin aldirmayalim dediler. kiz cok istiyordu o adamdan icimde bir parca olsun! bagimiz olsun diye. ama cocuk dustu.

Vall Allah biliyor ya dussun istedim. yani oyle adamdan ne cocuk yapilir, ne evlenilir anlamiyorum. artik gorusmek istemiyorum. esimin akrabasi. bize cok iyilikleri dokundu. ama yaptiklari midemi kaldirdi. igrenclikleri.

senin yazini okuyunca aklima geldi. bizimkiler de genc. kiz 21 yasinda 3. bebek. masallah ne dogurganmis.

hic umurlarinda degil. Allah da nasip etmedi bu sefer iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…