- 29 Mayıs 2021
- 13.027
- 84.322
- 36
Kesinlikle öyle. Birde eşi geri dönüş sonrası yaşanacak problemlerde daha öfkeli olacaktır. Senin için şöyle yaptım böyle yaptım nankör diye.Adamı tepen yaranıyo. Şimdi de Rachel96'nın heykelini dikcek. Koltuğunun altına girince o değerden eser yok. Bu adam parayı çok seviyor bi de Tahin. Buna ailesi iki kuruş koklatsın bak nasıl dönüyor fırıl fırıl geri. Ama onun da zamanı var. Hele kuş yuvaya girsin.
Kıymetli ailesinden ayrılacak, yüzünü düşürüp doktora falan gidecek, daha öfkeli olacak, bu sefer anlayış bekleyecek, şimdi boşanma korkusuna vazgeçtiği şeyler yarın kadın yine koltuğunun altında iken ziyan görünecek. Sana değmezmiş, senin neyineydi zaten diye bahane bulup eski rahatına koşacak. Hiç gerek yok böyle şeylere.Kesinlikle öyle. Birde eşi geri dönüş sonrası yaşanacak problemlerde daha öfkeli olacaktır. Senin için şöyle yaptım böyle yaptım nankör diye.
Kendini riske atmış olacak göz göre göre konu sahibi.
Umarım geri dönme gibi bir hata yapmaz.
Kesinlikle olacak olanlar bunlar.Kıymetli ailesinden ayrılacak, yüzünü düşürüp doktora falan gidecek, daha öfkeli olacak, bu sefer anlayış bekleyecek, şimdi boşanma korkusuna vazgeçtiği şeyler yarın kadın yine koltuğunun altında iken ziyan görünecek. Sana değmezmiş, senin neyineydi zaten diye bahane bulup eski rahatına koşacak. Hiç gerek yok böyle şeylere.
Bence numara yapıyor. Bak kanma bunlara, dönersen aynı şeyleri kısa vadede yaşamaya tekrar başlayacaksın. Bu adamın ruhu değişmez. Püsküllünün uşaklarından cacık bile olmaz.Altınları getirmiş gelirken vermiş babama yeterki evet desin bastığı toprağı öperim , benim derdim altın mıydı öfkeyle gidip boşanma davası açmasın diye vermedim ama yapan yine yapıyormuş benim aklımda hiç yoktu, ben sevgimden emin olduğum için onun da bildiğini sanıyordum bu kadar büyük etkiler yarattığımı bilmiyordum diyor. Yalnız dikkatimi çeken şey bu da ailesinden kaynaklı böyle bir karaktere bürünmüş çünkü annesi babası gerçekten insan değiller, yuva yıkılıyor hâlâ aklı başında konuşan bir tane insan yok, oğlumuz eşeklik yapmiş diyen de yok tam gaz oğullarını savunuyorlar. Neymiş kayınvalide beni aradı, onlar da isterseler karara itiraz ederlermiş bir hafta bende kalıyorsa bir hafta babasında kalacakmış, gerçekten sinir bozucu tipler. Eşim olacak yaratık da annesi babası değil kendi çekirdek ailesinin öncelik olması gerektiğini daha yeni idrak ediyor
Bunlar affettirme çabası ama affetmediğinde şirret yüzü geri gelecek, bekle bak daha kocanı kaç çeşit göreceksin.Ya ben bunların hiç birine kanmıyorum zaten , işlemiyor artık o da şokta, beni kandırabileceği ikna edebileceği her yerden denedi her yerden tuşa bastı ama içim bir türlü tamam demiyor, pişman olduğuna ikna oldum onda sıkıntı yok, ama geçmişte yaşattıklarını unutamıyorum
Ben davayı 10 ekimde açtımVaadini verdiği şeyler zaman alacak şeyler öyle ha deyince de olmaz, aylar lazım en iyi ihtimal. Elinizdeki deliller 6 ay sonra puf, bunu biliyorsunuz değil mi? Davayı açın. Belki de bunun için kıvranıyor şimdi.