Boşanıyorum

Ayrıca ne kayınvalide ne eşiniz ulaşamasın size, engelleyin.
Annenizde açmasın.
Eşiniz babanızla konuşsun sadece gerekli bir durum olursa.
Barışırsanız başta düzelmiş gibi olsada devam etmez. Adamın mayası bozuk. Ailesinden belli.
Boşa tekrar yıpranmış olursunuz, eşiniz tekrar ayrılık durumunda daha öfkelenebilir. Kendince çok çabaladım olacak ve öfkeye dönecek bu. Şuan tertemiz ayrılıp, aile evine dönmüşsünüz ne güzel. Zamanla daha çok toparlanırsınız.

Son düzenleme:
Vaadini verdiği şeyler zaman alacak şeyler öyle ha deyince de olmaz, aylar lazım en iyi ihtimal. Elinizdeki deliller 6 ay sonra puf, bunu biliyorsunuz değil mi? Davayı açın. Belki de bunun için kıvranıyor şimdi.

Kesinlikle öyle. Birde eşi geri dönüş sonrası yaşanacak problemlerde daha öfkeli olacaktır. Senin için şöyle yaptım böyle yaptım nankör diye.
Kendini riske atmış olacak göz göre göre konu sahibi.
Umarım geri dönme gibi bir hata yapmaz.

Kıymetli ailesinden ayrılacak, yüzünü düşürüp doktora falan gidecek, daha öfkeli olacak, bu sefer anlayış bekleyecek, şimdi boşanma korkusuna vazgeçtiği şeyler yarın kadın yine koltuğunun altında iken ziyan görünecek. Sana değmezmiş, senin neyineydi zaten diye bahane bulup eski rahatına koşacak. Hiç gerek yok böyle şeylere.

Kesinlikle olacak olanlar bunlar.

Bence numara yapıyor. Bak kanma bunlara, dönersen aynı şeyleri kısa vadede yaşamaya tekrar başlayacaksın. Bu adamın ruhu değişmez. Püsküllünün uşaklarından cacık bile olmaz.

Bunlar affettirme çabası ama affetmediğinde şirret yüzü geri gelecek, bekle bak daha kocanı kaç çeşit göreceksin.

Bir önceki konularımda ne söylediyseniz aynıları hatta daha fazlaları çıktı, o son döndüğüm onun son şansıydı zaten keşke iyi kullansaydı artık çık geri dön çık geri dön yalama oldu. Avukatın 80 bin parasını da ödedik yani artık geri dönüş yok.. Ama kaç sene sürer bu dava bilemem, dediğinde dürüstse eğer sonuna kadar savaşacağım hakime de ailemi kurtarmak istediğimi göstereceğim kanıtlayacağım diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…