- 25 Ekim 2024
- 53
- 9
- 31
Son durumuz ne oldu.Merhabalar dün konu açmıştım konu kapanmış. Benim yanliş bir cümlem olduysa herkesten özür dilerim.
Bugün kalktığım gibi burada yazılanlara cevap veriyordum eşimle zaten bir önceki günden bale mevzusundan dolayı konuşmuyorduk aramız bozuktu. Akşama doğru kız kardeşiyle telefonda konuşup , kendisi kardeşi ve benim bebeğimi dışarı çıkaracağını söyledi ben de bunu duyunca kinayeli bir şekilde güldüm. Yani böyle pff der gibi bir hareket yaptım istemsiz. Neden çünkü neden 6 aylık bebek annesi ve babasıyla gezmeye gitmiyor da halası ve babasıyla çikiyor beni çağırmaya tenezzül bile etmemesine güldüm. Sonra telefondayken sinir krizleri geçirmeye başladı. Dünden doluydu ya bana karşı. Bütün kinini kustu resmen, ilk kelimesi "gülme kahpe" Oldu. Sonra ne dedin sen diye elime telefonu alıp kaydetmeye başladım. Çünkü delilim yoktu öncesinde ne söylediyse hepsini kaydettim. Bir yandan da 112 yi aradım. Polis eşliğinde bu evden çıkmak istiyorum tehdit ediliyorum hakaret işitiyorum dedim. Polis geldi, hemen polisi ikna etmek için girin konuşalım vs tarzında konuşmaya başladı ben de bildiğim için polisi manipule etmesine izin vermeden, memur bey beni burdan alır mısınız dedim, polis aracına bindim, diğer memurla konuştu ne konuştu bilmiyorum sonra karakola geldim ve eşimden şikayetçi oldum. Tehdit ve hakaret dolayısıyla. Şimdi teyzemdeyim, annem ve babam şehir dışındalar yarın geliyorlar pazartesi günü ikamethahımı annemle babamın yaşadığı ile aldırıp boşanma davası açacağım direkt. Burdaki yorumlar biraz da olsa aklımı başıma getirdi artık hiç bir şeyden korkmuyorum en fazla canımı alır onun için de yapabilecek bir şeyim yok. Ailemin evi için uzaklaştırma aldım. Bana dua edin tez zamanda bu lanet heriften kurtulurum inşallah Allah'ın izniyle...
Bu arada bana durduk yere ettiği hakaretler şu şekilde sırf güldüm diye;
-gülme kahpe, şerefsiz, adi köpek, namussuz, sen mi anne olacan, sen mi çocuk büyütücen, çocuğu da kendine benzeticen, kurtlu g. T 10 gün dayanamadın yine Kurtlandın( ailemin yanından döndüğüm süreçten bahsediyor). Allah belanı versin, inşallah en yakın zamanda can çekişe çekişe can verirsin, seni Allah'a havale ediyorum şerrin benden uzak olsun , ha bir de s*k*k dedi.
Şu an içim aşırı rahat, bebişim yanımda ben hiç kendimi bozmadım önceki kavgalarımızda ben sinir krizi geçiriyordum tutamıyordum kendimi hiç ama bu sefer hiç sesimi yükseltmedim, bebeğimle üç beş parça eşyayla polisle beraber çıktım o evden bir daha dönmek nasip olmasın, evde kendi kendime yaşarkrn kendi halimde bir namusuma dil uzatmadığı kalmiştı o da benim kırmızı çizgimdi artık kendimi kandıracak sabredecek bir durumum yok çocuğunun annesini *rospu konumuna sokan insan ileride çocuğuna da neler neler yapar.
Ailem yanımda olmasın ben bu işten yine vazgeçneyeceğim, sığınma evinde birisinin dediği gibi köprü altında yatar yine de o eve dönmem. Yarın bebeğimin arabasını, beşiğini almaya gideceğim babamla o kadar. Bu arada ben polisi arayıp eşyalarımı toplamaya başlayınca hemen gitti altınlarımızı sakladı şerefsiz benim o anda aklıma bile gelmedi sonradan fark ediyorum çekmecedeydi onu saklamış kaşla göz arasında, alsın turşusunu kursun o evden donumla çıksam bile bana yeter ama sırf babama masraf olmamak için bebek arabasını ve beşiğini alacağım..
Dualarınız benimle olsun..
Konuştu konuştu, hiç susmadı yalvardı geleceğim dedi gelme dedim, dinlemedi geldi, bebeği evde annemle babama bırakıp teyzemlere gittim, gelmiş sevmiş annemlere yalvarmış, çiçekler almış kocaman kocaman, anneme ayrı bana ayrı kızıma ayrı çiçek getirmiş. 3 gün otelde kalmış, her gün görmek için kapının önüne geldi çıkmadım çok zordu ama çıkmadım. Sonra geri döndü tekrar. Mahkeme aile terapisti atamış sanırım avukat öyle söyledi. Celp gitmiş eve de. Hâlâ her gün yalvarıyor vazgeçmeyeceğim sizden diyor. Bir yanım ah şimdi mi aklın başına geldi keşke daha önce anlasaydın diyor diğer yarım da iyice düşündün mü diyor..Son durumuz ne oldu.
Ya bırak çiçeği böceği şimdi sen, altınlar nerdeymiş en azından, beyefendi o konuya açıklama getirebildi mi? Ben bu sofraya bi daha otururumlardan para gidecek diye Romeo olmalara.. Yavaş dönsün ümmet hızına yetişemiyo.Konuştu konuştu, hiç susmadı yalvardı geleceğim dedi gelme dedim, dinlemedi geldi, bebeği evde annemle babama bırakıp teyzemlere gittim, gelmiş sevmiş annemlere yalvarmış, çiçekler almış kocaman kocaman, anneme ayrı bana ayrı kızıma ayrı çiçek getirmiş. 3 gün otelde kalmış, her gün görmek için kapının önüne geldi çıkmadım çok zordu ama çıkmadım. Sonra geri döndü tekrar. Mahkeme aile terapisti atamış sanırım avukat öyle söyledi. Celp gitmiş eve de. Hâlâ her gün yalvarıyor vazgeçmeyeceğim sizden diyor. Bir yanım ah şimdi mi aklın başına geldi keşke daha önce anlasaydın diyor diğer yarım da iyice düşündün mü diyor..
Psikiyatriye gittim, depresyona girmişsin dedi 9 gündür ilaç kullanıyorum biraz daha iyiyim. Onun öncesinde ruh gibiydim, nefes alamıyordum, yataktan çıkamıyordum, canım hiç bir şey yapmak istemiyordu, duşa bile zar zor giriyordum şimdi biraz daha iyiyim. Ama bende şöyle bir etkisi oldu durumların, ben 28 yaşındayım, elhamdülillah Allah'a inanıyorum müslümanım ama namazlarımı 5 vakit kılamazdım ve başım açıktı. İlacın etkisiyle mi depresyonun mu bilemiyorum 5 vakit namaz kılmaya başladım, dua etmeye, kuran mealini okumaya, sonra da birden tesettüre girme kararı aldım, bugün 3. Günüm. Niye böyle büyük bir karar aldım onu da bilmiyorum. İnşallah altından kalkabilirim kızlar Allah'ın izniyle.. Benden durumlar bu kadar. Duruşma gününü beklemek kaldı ama benim gitmeme gerek yokmuş zaten..
Bütün ayarlarını bozulmuş senin. Mümkümse kapalı halinle ona görünme, daha çok sarar, terapi almaya bak. Şu an aklın fazlasıyla karışık.Konuştu konuştu, hiç susmadı yalvardı geleceğim dedi gelme dedim, dinlemedi geldi, bebeği evde annemle babama bırakıp teyzemlere gittim, gelmiş sevmiş annemlere yalvarmış, çiçekler almış kocaman kocaman, anneme ayrı bana ayrı kızıma ayrı çiçek getirmiş. 3 gün otelde kalmış, her gün görmek için kapının önüne geldi çıkmadım çok zordu ama çıkmadım. Sonra geri döndü tekrar. Mahkeme aile terapisti atamış sanırım avukat öyle söyledi. Celp gitmiş eve de. Hâlâ her gün yalvarıyor vazgeçmeyeceğim sizden diyor. Bir yanım ah şimdi mi aklın başına geldi keşke daha önce anlasaydın diyor diğer yarım da iyice düşündün mü diyor..
Psikiyatriye gittim, depresyona girmişsin dedi 9 gündür ilaç kullanıyorum biraz daha iyiyim. Onun öncesinde ruh gibiydim, nefes alamıyordum, yataktan çıkamıyordum, canım hiç bir şey yapmak istemiyordu, duşa bile zar zor giriyordum şimdi biraz daha iyiyim. Ama bende şöyle bir etkisi oldu durumların, ben 28 yaşındayım, elhamdülillah Allah'a inanıyorum müslümanım ama namazlarımı 5 vakit kılamazdım ve başım açıktı. İlacın etkisiyle mi depresyonun mu bilemiyorum 5 vakit namaz kılmaya başladım, dua etmeye, kuran mealini okumaya, sonra da birden tesettüre girme kararı aldım, bugün 3. Günüm. Niye böyle büyük bir karar aldım onu da bilmiyorum. İnşallah altından kalkabilirim kızlar Allah'ın izniyle.. Benden durumlar bu kadar. Duruşma gününü beklemek kaldı ama benim gitmeme gerek yokmuş zaten..
İnşallah açılmamBirden kapandigin icin muhtemelen ilerde tekrar acilacaksin bir depresyon hali bu. Ayni sey basima geldi ordan biliyorum. Lutfen geri donme bu adama asla guvenme seni ikna etmesine izin verme
Yok yok asla göremez beni hâlâ uzaklaştırması var zaten, ısrar etseydi seni de göreceğim diye direkt polisi arayacaktımBütün ayarlarını bozulmuş senin. Mümkümse kapalı halinle ona görünme, daha çok sarar, terapi almaya bak. Şu an aklın fazlasıyla karışık.
Evet bir süre direndim ama baktım olmuyor anlamsız bir şekilde sürekli ağlayasım var acı çekiyorum anneme babama ters davranıyorum onların bir suçu yokken onları üzüyorum o yüzden gittim avukat bu durum lehine bile olabilir dedi, psikiyatrinin verdiği teşhisi de dosyaya ekleyecekmişhakimlere rüşvet verecekti, heykeli dikilecek kadınla evlenip çoluk çocuk sofraya oturacaktı ne olmuş o iş?
Buraya kadar çok iyi geldiniz takdir ediyorum sizi gerçekten. Doktora gitmeniz de çok iyi olmuş, mahkemede aleyhime kullanılır diye gitmek istemiyordunuz ama inanın hiçbir şey olmaz. Toplumda depresyon tedavisi görmeyen mi kaldı? Size iyi gelen ne varsa devam edin fakat bu kadar hassas bir dönem geçirirken hiçbir konuda çok köklü kararlar almamaya çalışın bence. Bundan sonra mümkün olduğunca muhatap olmayın kendi iyileşmenize bebeğinizle zaman geçirmeye bakın
Altınları getirmiş gelirken vermiş babama yeterki evet desin bastığı toprağı öperim , benim derdim altın mıydı öfkeyle gidip boşanma davası açmasın diye vermedim ama yapan yine yapıyormuş benim aklımda hiç yoktu, ben sevgimden emin olduğum için onun da bildiğini sanıyordum bu kadar büyük etkiler yarattığımı bilmiyordum diyor. Yalnız dikkatimi çeken şey bu da ailesinden kaynaklı böyle bir karaktere bürünmüş çünkü annesi babası gerçekten insan değiller, yuva yıkılıyor hâlâ aklı başında konuşan bir tane insan yok, oğlumuz eşeklik yapmiş diyen de yok tam gaz oğullarını savunuyorlar. Neymiş kayınvalide beni aradı, onlar da isterseler karara itiraz ederlermiş bir hafta bende kalıyorsa bir hafta babasında kalacakmış, gerçekten sinir bozucu tipler. Eşim olacak yaratık da annesi babası değil kendi çekirdek ailesinin öncelik olması gerektiğini daha yeni idrak ediyorYa bırak çiçeği böceği şimdi sen, altınlar nerdeymiş en azından, beyefendi o konuya açıklama getirebildi mi? Ben bu sofraya bi daha otururumlardan para gidecek diye Romeo olmalara.. Yavaş dönsün ümmet hızına yetişemiyo.
Bir gün geri dönecekseniz de altınlar babanızda dursun, çünkü ilk iş onları yiyip bitirecek.Altınları getirmiş gelirken vermiş babama yeterki evet desin bastığı toprağı öperim , benim derdim altın mıydı öfkeyle gidip boşanma davası açmasın diye vermedim ama yapan yine yapıyormuş benim aklımda hiç yoktu, ben sevgimden emin olduğum için onun da bildiğini sanıyordum bu kadar büyük etkiler yarattığımı bilmiyordum diyor. Yalnız dikkatimi çeken şey bu da ailesinden kaynaklı böyle bir karaktere bürünmüş çünkü annesi babası gerçekten insan değiller, yuva yıkılıyor hâlâ aklı başında konuşan bir tane insan yok, oğlumuz eşeklik yapmiş diyen de yok tam gaz oğullarını savunuyorlar. Neymiş kayınvalide beni aradı, onlar da isterseler karara itiraz ederlermiş bir hafta bende kalıyorsa bir hafta babasında kalacakmış, gerçekten sinir bozucu tipler. Eşim olacak yaratık da annesi babası değil kendi çekirdek ailesinin öncelik olması gerektiğini daha yeni idrak ediyor
Uzak yere taşınma işini bi unutun. Anası 1 ay arayla gelir 1 ay kalır. Protokol olayını avukata sorun, bağlayıcı olmayan bir şeye imza attırıp kandırmasın.He istersem o evden uzak bir yere taşınacakmışız, istersem bir süre annemle beraber dönebilirmişim annem de şahit olurmuş bir sorun olmayacağına, istersem protokol imzalarmış bir daha herhangi bir sorun olursa her şeyi kabul ettiğine dair isteklerim şartlarım vs.
Psikiyatriye gidecekmiş, eğer evet dersem 10 sene sonra ona teşekkür edecekmişim iyi ki uğraşmışsın diye, o kadar güzel olacakmış her şey. ...
Ya ben bunların hiç birine kanmıyorum zaten , işlemiyor artık o da şokta, beni kandırabileceği ikna edebileceği her yerden denedi her yerden tuşa bastı ama içim bir türlü tamam demiyor, pişman olduğuna ikna oldum onda sıkıntı yok, ama geçmişte yaşattıklarını unutamıyorumÖyle zart zort gelinemeyecek ama yatıya kalmaya da gerek olmayacak mesafede ev tutsun. Bütün şartları siz o eve adım atmadan gerçekleştirsin. Belki de inek su içti dağa kaçtı yandı bitti kül oldu diye oyalamaya çalışacak nerden bileceksiniz?
Yapacam dediği şeyler için sizi alıp dönmeyi beklemesin. Unutamamak sizin değil onun sorunu. O unutturacak.Ya ben bunların hiç birine kanmıyorum zaten , işlemiyor artık o da şokta, beni kandırabileceği ikna edebileceği her yerden denedi her yerden tuşa bastı ama içim bir türlü tamam demiyor, pişman olduğuna ikna oldum onda sıkıntı yok, ama geçmişte yaşattıklarını unutamıyorum
Unutturamaz ki..Yapacam dediği şeyler için sizi alıp dönmeyi beklemesin. Unutamamak sizin değil onun sorunu. O unutturacak.
Normal bir insan eşinizin dediklerini, yaptıklarını unutmaz zaten. Neden unutasınız?Ya ben bunların hiç birine kanmıyorum zaten , işlemiyor artık o da şokta, beni kandırabileceği ikna edebileceği her yerden denedi her yerden tuşa bastı ama içim bir türlü tamam demiyor, pişman olduğuna ikna oldum onda sıkıntı yok, ama geçmişte yaşattıklarını unutamıyorum
Adamı tepen yaranıyo. Şimdi de Rachel96'nın heykelini dikcek. Koltuğunun altına girince o değerden eser yok. Bu adam parayı çok seviyor bi de Tahin. Buna ailesi iki kuruş koklatsın bak nasıl dönüyor fırıl fırıl geri. Ama onun da zamanı var. Hele kuş yuvaya girsin.Normal bir insan eşinizin dediklerini, yaptıklarını unutmaz zaten. Neden unutasınız?
Sizi bu halde bile arayıp çocuk bir hafta da bizde kalacak diyen annesi rahat bırakmaz, eşiniz pişman bile olsa yine saçma sapan fikirlerle doldururlar geri dönerseniz.
Eşiniz sizi hiç ciddiye almamış bana şuan dedikleri, yapmaya çalıştıkları onur kırıcı geldi.
Hepsinin farkındaynış ama ne hamileliğinizde, ne lohusalığınızda umrumda olmamışsın, en ufak merhamet duymamış size karşı. Üstüne o süreçte tokat atmıştı. Şimdi şova dökmüş her seyi.
Öyle başkalarının heykelini dikerim demekle geçiyormuş demek ki hayat.