Bir öncekinde de evi terkederken altınları getir demiştim annesinde kalıyordu da, bana "cahill bir b. K bildiğin yok dava sonuçlandıktan sonra paylaşılır her şey cahil" DemiştiMeri, eve polis geliyor karısı evden çocuğu ile çıkıyor. Ve adamın ilk yaptığı altınları saklamak oluyor. Bu mu aşk şimdi?
Yuvası dağılırken ilk aklına altın gelen adamın attığı mesajlar sence ne derece samimi?
Ben erkek düşmanı değilim, bir adama çok aşığım. Birkaç kez ayrılık eşiğine geldik. O anlarda salya sümük ağlıyordum ben. Onsuz hayatım kararmış, bitmiş gibi geliyordu. Bilmem anlatabildim mi?
Benim adamım bana bırak küfretmeyi sesini yükseltmedi. Yani her erkek kocan gibi olmuyor.
Ha günün birinde ağzımı burnumu kırar mı? Asla demem, ben babama bile güvenmiyorum.
Altınlar senin, paylaşma diye bir olay olmuyor. Düğünde ne takıldı kanıtlarsan hepsini alıyon.Bir öncekinde de evi terkederken altınları getir demiştim annesinde kalıyordu da, bana "cahill bir b. K bildiğin yok dava sonuçlandıktan sonra paylaşılır her şey cahil" Demişti
Yooo altınlar kadınındır.Bir öncekinde de evi terkederken altınları getir demiştim annesinde kalıyordu da, bana "cahill bir b. K bildiğin yok dava sonuçlandıktan sonra paylaşılır her şey cahil" Demişti
Şunu konuşturma engelle geç.Vicdana oynamalar başladı.
Eki Görüntüle 3491173
altınlar şimdi kimde?Bir öncekinde de evi terkederken altınları getir demiştim annesinde kalıyordu da, bana "cahill bir b. K bildiğin yok dava sonuçlandıktan sonra paylaşılır her şey cahil" Demişti
İyi döşemiş iltifatları...
Bence dönmeyin eve gidin kaymakamlık dan isteyim eşten dosttan isteyin asla dönmeyin size bişey yapmaz babanıza yapar gider idareten uygunundan bir şey alırsınız sakın gitmeyin o kargaşada yuvam yıkılıyo evladım gidiyo diye düşünmeyip altınları saklayan adam neler yapmazSiz çok kötü kalplisiniz. . Merak etmeyin bundan sonra çıkarsa da buraya yazmayacağım, buraya bir daha da girmeyeceğim zor günümde anlattığım şeylerle kızılcık şerbeti diye dalga geçildi inanılmadı vs kimse bunları kafasından uyduracak kadar geniş hayal gücüne sahip değil, beni bilenler önceki konularımdan nasıl bir kocayla yaşadığımı da bilir, kullanıcı adımı değiştirdiğimi daha önce 2 kez ayrılmaya kalktığımı da bilir. Siz ve sizin gibiler ancak burda insanların acısıyla dalga geçin.
Herkes Allah'a emanet olsun. Gözümü açan, kuvvet veren destek olan herkese de teşekkür ederim.
Müthiş bir manipülatör, eğer bu herifi affedersen daha beter şeyler yapacak , akıllı ol davandan vazgeçme olan haklarını da kaybetme , altınla ilgili konuş ve yazışmaları kaydet mahkemeye sun , sonuna kadar da tüm haklarını al ...Vicdana oynamalar başladı.
Eki Görüntüle 3491173
Onu bunu bırak altınları kurtarmaya bak, adam vicdanına oynuyor yemeeeeVicdana oynamalar başladı.
Eki Görüntüle 3491173
Mesajları gördüğünü biliyor mu, yani.yeşil çift tık gidiyor mu ona, ayarlardan kapat hiç değilse görüp görmediğini anlamasın, engellemeyeceksen hiç değilse bu ayarları kapat. Son görülme saatin ve görüldü tiklerin kapalı olsunVicdana oynamalar başladı.
Eki Görüntüle 3491173
Bunlar hep altınlar gitmesin, nafaka ödemesin ve evde bir hizmetçisi olsun diye. Sakın unutma bunu. Böyle seven adam insanın yüzüne hayatımı s... diye bağırmazVicdana oynamalar başladı.
Eki Görüntüle 3491173
Yok onu yapmaz cennete gitcekmiş o.Bence engelleyin yakında intihar edeceğini ima eden mesajlar atıp sizi etkileyebilir. Hiç görmemeniz daha iyi bence.
Öteki tarafta rüşvet geçmiyor diye biliyorum benYok onu yapmaz cennete gitcekmiş o.