• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden kaçtıktan sonra zorla getirildim?

Senaryonu yazdın, konunu açtın, çekirdeğini aldın çitleyip yorum okuyorsun dimi, seni gidi!

Dün konu açmıştım ve gerçekten gittim.Fakat ailem yaşıma bakmadan polis arkadaşı sayesinde çocuğun adresini bulup gece4te baskın yaptı eve belinde silahla.Arkadaşımı tehdit etti ve zorlada beni geri götürdüler.Sabahtan beri ağlıyorum kurtulamadığım için.Eğer gene kaçsam gene belki yakalıcak.En kötüsüde reşitim bişey yapamıyorum.Eve bildiğin baskın yapıp babam çocuğa vurdu kendimi çpk kötü hissediyorum nasıl kurtulabilirim bu evden?
gerçek mi bilmiyorum ama ben de kaçmıştım, yaşım 16 idi. elbette böyle polisle falan değil ama plansız kafama göre kaçtığım için basılmıştım. 2. kaçışımdı, ilkinde daha küçüktüm, kaçtığım anlaşılmamıştı, normal gizli gizli geziniyorum sanılmıştı :halay: neyse eve kapatmıştı annem, kimseyle iletişim kurabileceğim bir alet edevat yoktu, kapıyı da üstüme kilitlerdi, anne ya bi şey olursa, yangın çıkar ölürsem burada derdim, dinlemezdi. okul falan yok kocaya vercem diye tehdit ederdi sinirlenince (buna tamamen ters kafada bir kadın normalde) neyse okula gitmem için salmıştı beni 1 ay sonra.. vay be ne günler. KIZIM MANYAK MISIN? otur oturduğun yerde!!! ekmek elden su gölden yaşadığın, hayatın boyunca ulan ne dertsiz tasasız zamanmış diye hatırlayacağın, en mutlu günlerin olacak bugünler..... ne salak ergenmişim diyeceksin, keşke tadını çıkarsaymışım depresyona girmek yerine. git çalış paranı kazan ayrı eve çık o zaman madem reşitsin. ananı babanı üzme

Son düzenleme:
Back
X