-
- Konu Sahibi hayatoyunu1
Valla konu sahibinin yazdıklarına bakıyorum da ya eşyada ya altında fikrimi sormadılar demiş. Başka bir şey göremedim ben ne konuda fikrini sormamislar acaba tuhafEşyadan dolayı değil. Hiçbir şeyde fikrim alınmadi.
Kanallar karıştı galiba. Siz iyi misiniz hanımefendi? Az önce kendinize mi posta koydunuz siz?Eşyadan dolayı değil. Hiçbir şeyde fikrim alınmadi.
Eşyalar konusunda fikrimi sormadılar. Bohcada fikrimi sormadilar. Takı aldılar fikrimi sormadılar. Hep altran aldım ama yaramadi. Sonunda da hakarete uğradım yetmez mi?Valla konu sahibinin yazdıklarına bakıyorum da ya eşyada ya altında fikrimi sormadılar demiş. Başka bir şey göremedim ben ne konuda fikrini sormamislar acaba tuhaf
Hakarete uğrama sebebini soruyorum zaten. Durup dururken mi hakaret etti kv? Kavga neden dolayı çıktı?Eşyalar konusunda fikrimi sormadılar. Bohcada fikrimi sormadilar. Takı aldılar fikrimi sormadılar. Hep altran aldım ama yaramadi. Sonunda da hakarete uğradım yetmez mi?
Uzun hikaye orasi da. Ama sonuçta ben hakarete uğradım sonuç olarak kendisine bir şey demedim de. Sadece kendimi açıklamak, istediklerimi söylemek istedimHakarete uğrama sebebini soruyorum zaten. Durup dururken mi hakaret etti kv? Kavga neden dolayı çıktı?
Ben de fake olduğunu düşündümKonu bi bana mı fake geldi?
Bende diyorum ki siz eşya vs. konularında fikrinizin alınmamasına takılmışsıniz . Evliliginizde artık ne deseler batar size . Ama şunu bil evliliklerinde bir sürü sorun yaşayan insan var . Şu anlattıklarınız çocukca geliyor . Eşya alırken fikrinizi sormadınız madem kullanmayın ben alırım beğenmedim deyin . Altınlarda da keza bunları beğenmedim bozdurup kendi beğendiğimi alcam deyin .Uzun hikaye orasi da. Ama sonuçta ben hakarete uğradım sonuç olarak kendisine bir şey demedim de. Sadece kendimi açıklamak, istediklerimi söylemek istedim
Bence de fake ama amaç ne onu anlamadımBen de fake olduğunu düşündüm
Yahu yemin ediyorum fake filan değil. Birebir yaşadığım sorunlar bunlar. Ayrıntılarıyla anlattığım kişiler var forumdaBence de fake ama amaç ne onu anlamadım
Canım doğru anlamam haklı olduğun anlamına gelmiyor maalesef. Ki bunca insan arasında sana hakli diyen bir kişi bile yok. Savaşta bile bu derece birleşen kişi olmazEvet hiçbir şeyde fikrim alınmadı doğru anlamissiniz. Benim asıl sorun olarak gördüğüm şey buydu bir siz anlamissiniz. Anlamissijiz ama yukarıda da dalga gecmissiniz. Anladiysaniz benim yanimda olmanız gerekmez miydi?
beyaz eşyayı aileniz almışBeyaz eşyayı ailem aldı onlar almadı. Mobilyalari onlar aldı
vuhhuuuBen zaten pahalı şeyler alsınlar demiyorum neden bu kadar anlaşilamadim bilemiyorum. Zaten her şeyin en uygunu seçtim ben. Ama bana sormaları lazımdı bohça olsun takı olsun diğer başka şeyler olsun
Ben ilk başta bunları sorun yapmadım.zaten alttan aldim. Ama konuşmak isteyince bana hakaret ettilerbeyaz eşyayı aileniz almış
mobilyaları onlar almış ama eşinizle birlik seçmişsiniz, zaten öneli olan büyük kalemler bunlar
geriye kalan şey kap kacak, küçük ev aletleri zaten sizin çeyiziniz. onların hepsini evlenirken almıyor bile artık insanlar.
işte onu soruyoruz zaten geriye ne kaldı?
vuhhuuu
bohçanıza koydukları donu size sormadılar diye yani tüm bu olaylar?
Ne dediler?Ben ilk başta bunları sorun yapmadım.zaten alttan aldim. Ama konuşmak isteyince bana hakaret ettiler
Buna koca boşanıyosa önce benim boşanmam lazım sanırımEvet doğru diyorsunuz ama ben de hep Güleryüz gösterdim. Eşyaların hep en uygunu seçtim. Öyle altın takı filan da istemedim. Benim ağzıma bakmaları gerekiyorken böyle yapmaları reva mı peki?
Arkadaşımız Nisan dönemindeki şeylerin hesabını yani niye ucuza kaçtınız diye evlendikten sonra sormus kavga çıkmış sanirim doğru mu konu sahibiNe dediler?
Hakaretten ne anladığınızı da merak ettim.
ablacım çünkü ortada sorun yapacak bir şey yokBen ilk başta bunları sorun yapmadım.zaten alttan aldim. Ama konuşmak isteyince bana hakaret ettiler