- Konu Sahibi kaldi2sene
Sen esini anlatirken, ben nerdeyse nefret ettim, sen nasil etmefin hayret. Bosan ve kurtul. Cekilir dert degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde esimi istememislerdi ve ne kadar hakli olduklarini gordum istememelerinin.onun icin bekarlar lutfen ailelerinizin soylediklerine kulak verin.sonra benim gibi essekten dusmuse donersiniz(((((yahu bu bdv de konu açanların hepsinin mi damadını aile istemedi?
bu kaçıncı yahu..
Evet canim benim evliligim ilk baslarda seninkinden beterdi.simdi bir nebze iyi sayilir.ama 25 yil sonra.degmez kac kurtul.benimde esim dogulu.degismezler.onlarin kulturu oyle.isterseniz ozelden yazarum.Ciddi misiniz
sizin evliligimiz de böyle mi
neden öyle yazdınız
50 Lili yaslar ve cocuk,pismanlik tamda ben.nerden bildiniz?((((Icim sisti okurken.
Hazir cocuk da yok kac kurtar kendini.
Hayat gecer mi boyle? Her kesin tek yasam hakki var. Onu da bu hoduk icin harcamak istedigine emin misin?
50li yaslarina geldiginde ben ne yaptim diye pisman olmak istemiyorsan bir dk bile daha fazla dusunme.
Mazallah cocugun falan olur ondan sonra tamamen mahkum olursun.
Çocuk olsa kafayı yerdik herhaldeçok üzüldüm senin adına okurkende cok etkılendım Allaha dua et ki cocugn olmadan gercek yuzunu görmussun ya cocugun olsaydı asla sorumlulugunu almazdı ortada kalırdın ayrıca sen buyutmuyosun canım illa şiddet için ağız burun dagtmakmı gerekıyor psikolojık baskı var kesınlıkle kı bu daha beterı bence ayrılın ayrılınca bı sure sonra kendını kus kadar hafıf hıssedıcegne adım kadar emınım böyle ilişkilerin sonu hep böyle olmuştur zaten şükür ki ailen arkanda onlarda olmasaydı? ayrıl böyle bir insan asla değişmez
Nasil davranmalisin biliyormusun oncelikle mantigini devreye koyucaksin kafanda bitirmeye calis eger kafanda bitirisen zaten bi cok seyi asmis olucaksin daha sonra ne biliyim tatile git kafani mesgul edicek seyler yap Allaha sukret hep inan bana cok hafifliceksn cunku karsndaki insan asla degismicek once bunu kabullen kabullenirsen bi cok seyi asicaksin icinde zaten zamanla onu iyi hatrlamak istesen bile aklina yaptiklari gelicek ozleyemiceksin hareketleri yasattiklari buna izin vermicek sana senin en buyuk artin vicdaninin rahat olmasi iste bu herseye deger karsndaki insanin zamanla kafasna dank edicek gec olsada ama vicdani rahat uyumasina izin verirmi bilmiyorum bir insanin hayatini bu sekilde zindan etmek en buyuk veballerden biri bence sen gonlunu ferah tut Allah sana kalbin gibi bi insani nasip eder zaten dunyanin sonu degil insanlar neler yasiyor ailen yaninda ve cocgun olmamis sukret bunlar cok onemli seylerÇocuk olsa kafayı yerdik herhalde
annem de yanımda şimdi okuyorum yorumları . Evet diyo . Ortada çocukla kalırsın diyor.
Şimdi basıp memleket ine gitmiş bu derece sorumsuz bi insan haber dahi vermiyor başkasından öğreniyorum
günlüğüMe baktım hiç değişmem is hep aynı sorumsuz luk hep aynı şeyler
yazmışım. ....
seviyordum evet bu yüzden çok acı çekeceğim tahmin ediyorum ama elbet geçecek. ..
Sizce bu aşamadan sonra nasıl davranmalı
yine de çok şükür Rabbimë. .
Sen zaten farkinda degilsin ama aklinda bu evliligi bitirmissin canim.. Esin duzelmez bu benim fikrim.. Biz zaten ailecek anlattiklarinin cogunun ornegini kuzenimin esinde gorduk hala cekiyor 34 yasinda saclarina ak dustu ne arkadas var ne cevre hic biaey kalmadi.. Ailen elbet soylicek ama bi soylicek iki soylicek kizlrinin onlarin yaninda iyi oldugunu gorynce susacaklar.. Elalem ne der deme kendini dusun arkadaslarda yazmis bi kez geliyoruz dunyaya tekrari yok hayatinEsimle birbirimizi çok severek evlendik yada ben öyle sanıyormusum. ailem asla onay vermedi. En baştan beri benim ailemi zorlamamla oldu . Inandim ona. Halbuki kültür ve yapılarımız çok farklı idi. Ben izmir de büyümüş bi insan o doğulu ve ırk farklı. Kültür apayrı. Kadınları 2. Sınıf yerine koymuşlar ailesinde. Hani bi kitap var ya kadının adı yok aynen öyle. Neyse ikimizde memuruz ailelerden uzakta . Eşimi kısaca anlatayim : asla kendi lafindan başka bir lafa tahammülü yok. Kendi ne derse o. Annesu ve kizkardesi bana yapmadiguni birakmadi ama onlara sesi cikmiyor tabi. Disardan öyle efendi öyle sakin görünür ki. Halbuki evde ilk 1 yıl öfke kontrolu asla yoktu . Sinirlenince bana aileme küfürler duvar yumruklamalar vs. Sonra kayboldu hafif bu davranışlar gitti ama bu sefer de çekip çekip evden gider oldu. Bi kere çok bencil ve sadece kendisini dusunen bi insan
Bende çalışıyorum ama o asla bi bardağı alıp bi yere koymaz, o su içtiği bardak ellemesem orada aylarca kalır.. bi iş yapacaksa en az 6 7 defa söylemek zorundayim. Yap yap yap diye.kendisi de zaten bunu söylüyor bana sürekli soyleyeceksin doyor. Ben ev işi yapmam diyor. Ama para ortak diyorum. O zaman yapma bana yemek temizlik ütü ayir herseyi diyor. En sonunda alır ben yaparim. Muslugun contasini degistiririm ampul degistiririm , matkap ile duvarda is yaparim.. e ona 1 ay soylemem lazim yapmasi icin..Benim de ağır bi isim var ama onun umrunda bile degil. Sen kadinsin yapacaksin gözüyle bakıyor hep. Desem ki ben hem ise gider hem herseyi yaparım sen sakin Elleme canına minnet. Neyse asıl olaya geleyim eşim beden eğitimi öğretmenliği mezunu. Ama kamuda memur olmuş. Annem 1 haftaligina ziyaret icin gelmisti evimize.onun yaninda sürekli bana doyor ki sen hain sin sen karşıma cikmasan şimdi ogretmendim vs vs. Annemde dediki oğlum sınava bile girmemissin atanacagini nerden biliyosun fln. Bilgilerim taze idi atanirdim dedi neyse. Sonra ben bu hain lafını kaldiramadim aglayarak yatak odasına gittim . Telefonunu almaya gelmiş evden gidiyordu ben ağlarken doyor ki " yemek yememistim Karnım açtı Sağol bi yemek bile vermedin " yani tek düşündüğü kendisi. Neyse sonra gitti evden. Yemeğe gitmiş . Bende yuruyeyim diye çıktım evin yaninda yuruyus yolu var ev dar geldi. O sıra annem aradı. Konuşuyoruz annem diyor ki ( annem ogretmen) kızım senin bi suçun yok zaten beden eğitimi nde bi sürü bekleyen var . Atama bekleyen bi sürü insan var. Keske olsa filan dedi. Arkadan bunun sesi geldi . Neyse koş koş eve gittim. Anneme demiş ki bu iş bitti. Ben duyacagimi duydum. Siz benim hakkimda nasil beceremez diye konusursunuz. Butti bu evlilik deyop Valizi toplamış çıkıp gitmiş. Neyse gece de hiç aramadi burasi küçük yer mutlaka duydular gördüler aradım ama onu bana donmedi. Annem seni etkilemek istemem ama böyle en ufak lafa ev mi terkedilir diyor. KendisI ne derse o olavak. Ya o derece bencil bir insan ki. Başka sorunlarımız da vardı. Cinsel anlamda . Defalarca söyledim doktora git diye. Erken boşalma sorunu var iliski maksimum 5 saniye suruyor ve ben 2 yıldır zerre bişe anlamadım. Hep onun icin oldu biseyler.Ben hiç umrunda değilim kendisi tatmin olsun yeter. Beni insan yerine dahi koymuyor bu konuda . Defalarca söyledim he he gitcem he he . Ben Insan Degil. Miyim bana söyleyin lütfen sabah akşam çalış. Iste koş koş eve gel. Iste kimse ile konuşma erkek olarak . Onun kurallarına hep riayet et. O kızacak korkusu ile yasa.cinselliğe zaten hakkın yok , o onun hakkı. En ufak bi şeyde hakaretleri sıralıyor gerizekalı terbiyesiz beyinsiz bilmem.ne. ben daha ağzımi açmadan. Yanimizda 3. Bi sahis olsa da beni abisinin yaninda kucuk dusurmekten cekinmiyor asla. Küfür bitti şimdi hakaretler başladı. Ya Allah aşkına söyleyin ne yapayım ben düzelir diye devam mı edeyim bu arada çocuk yok ailem arkamda ..ama hEp konusacaklar biz sana demiştik diyecekler.
Defalarca boşanma noktasına geldik defalarca konuştuk ama artık ya huzur istiyorum ya ayrılmak.
2 yıldır köle hayatı yaşıyorum resmen.... bilmiyorum ben mi abartmışim sizce arkadaşım diyor ki millet karisini dovüyor sen abartiyosin diyor ama psikolojik şiddet var bu evlilikte. Kaldı ki defalarca kıyısından dönüldü fiziksel olaninin. Çenemi sıktı kolumu sıkıp yataga firlatti tartakladi bir iki defa. Illa tekme tokat dövmesi mi lazım.
Kız arkadaslarim ve eşleri ile oturmaya gitmiştim onlar bile fark etmiş diyor ki sürekli ona bakıyorsun her lafindan sonra sanki hep ona odaklisin . Sürekli elim kalbimde. Aman kızacak aman bi laf diyecek aman sinirlenecek o korkuyla yaşıyorum resmen... ama bi yandan da ailemin biz demiştik laflari
bana söyleyın siz olsanız.
EDIT :
Mesaj atmış ben kesin kararımi verdim
ben gidiyorum bir daha beni arama sorma yazmış .....
bende cevap olarak tamam en mantıklısı ailem de bende bunu istiyoruz zaten
avukat a gidelim davayı açalım
sonra nereye gidiyorsan git yazdım. ....
kızlar Aksam itibariyle
bana hiçbi haber vermeden hicbisey demeden kızlar otobüse binip memleketine gitmiş. ....
hiç bi haber vermeden ..
hicbisey söylemeden..
beni burada tek başıma bırakıp sorumsuzca çekip gitti..
Arkadaşım bırakmış otogar a pisligi
beni burada yapayalniz bırakıp gitti
bu ne sorumsuz insan ya
demekki yarın onur hun çocuk filan olsa idi bırakıp kacacakti
Yok zaten asla yapmam öyle.
Uzulme den devam ediyorum etmeye çalışıyorum
şimdi kesin eve bişeyler almaya gelir
sonra memlekete gider
hiç muhatap olmayayım değil mi
Hayir. Cok sabretmissin. Oyle bi adama sabretmek icin gercekten gozu kor asik olmak gerekiyo. Adam hem bu kadar bencil, sana deger vermezsen sen nasil bu kadar sevebilmissin insan hayret ediyo. Ama sen usfune dustukce o seni elinin altinda gorup deger vermiycek. Nasil oluyosa cok seviyo herseyime katlaniyo o benden vazgecemez diyo. Vazgecilmez olmadigini anlatman lazim. Bir iki tatli sozune kanma hemen. Yoksa hic degismez bu adam. Yumurta dayansin da, eger seviyosa seni, kapinda kole olur merak etme. Sonuna kadar diren gerekirse ac davani. Hatta sen ac evet. Şok olsun. Tokat gibi gelsin bu ona. Cok simarmis. Ortada bisey yokken cocuk gibi kalkmis gitmis. Boyle bi adamdan koca olmaz. Sen korkma, o seni kaybetmekten korksun. Kadinlar erkeklerden daha gucludur. Sen guclu bi kadinsinCiddi misin çok bile dayanmissin derken
şimdi bosaniyorum ya insan hep kendini sorguluyor
acaba ben mi çaba sarf etmedim diye
Nasil davranmalisin biliyormusun oncelikle mantigini devreye koyucaksin kafanda bitirmeye calis eger kafanda bitirisen zaten bi cok seyi asmis olucaksin daha sonra ne biliyim tatile git kafani mesgul edicek seyler yap Allaha sukret hep inan bana cok hafifliceksn cunku karsndaki insan asla degismicek once bunu kabullen kabullenirsen bi cok seyi asicaksin icinde zaten zamanla onu iyi hatrlamak istesen bile aklina yaptiklari gelicek ozleyemiceksin hareketleri yasattiklari buna izin vermicek sana senin en buyuk artin vicdaninin rahat olmasi iste bu herseye deger karsndaki insanin zamanla kafasna dank edicek gec olsada ama vicdani rahat uyumasina izin verirmi bilmiyorum bir insanin hayatini bu sekilde zindan etmek en buyuk veballerden biri bence sen gonlunu ferah tut Allah sana kalbin gibi bi insani nasip eder zaten dunyanin sonu degil insanlar neler yasiyor ailen yaninda ve cocgun olmamis sukret bunlar cok onemli seyler
Boyle hissetmen normal canim bi yasanmislik aliskanlik var.. Bi gunde iyi olman anormal bi durum olurdu zaten.. Zaman lazim..Çok kötüyüm kızlar. .....
biliyorum güçlü olmak zorunda yim ama çok zormuş çok zor
...