• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaniyorum sanki ölüyorum yardım edin

biraz okudum, eşin seninle maaşın için evlenmiş, maaşda doyum olunca seni bırakmış, istememiş. çünkü maaş için evlenenlerin çoğu aynı. anladığım kadarıyla çok güzelde değilsiniz. eşin evlenmeden önce nasıl olsa maaşı var idare ederim demiş edememiş. hepsi bu.üzülme boşver. ama ne yazıkk ki başka biriyle evlenincede aynı şeyle karşılacaksın.

Siz gereken çabayı gösterdiniz..
Hakkınızda hayırlısı olsun. .

terkedenin siz olmanız gerekirken terkedilmişsiniz...
hazır bu fırsat ardınıza bile bakmayın ama hemen kolayca da boşamayın yani anlaşmalı değil çekişmeli boşanın
Davayı onun açmasını mu b ekleyeyim bem mi acayim

en sağlıklısı ailenin yanı
emin ol akıllarına gelmeyecek
senin özgüveninin mahvetmiş
ailenin yanına gitmezsen seni sömürür ömrünü kısaltır
her yol ailene çıkıyor bırak haklı çıksınlar
dediklerinde evet haklıymışsınız görememişim önümü kör olmuşum
geç olmadan açtım sizin kollarınıza sığındım dersin canım

biraz okudum, eşin seninle maaşın için evlenmiş, maaşda doyum olunca seni bırakmış, istememiş. çünkü maaş için evlenenlerin çoğu aynı. anladığım kadarıyla çok güzelde değilsiniz. eşin evlenmeden önce nasıl olsa maaşı var idare ederim demiş edememiş. hepsi bu.üzülme boşver. ama ne yazıkk ki başka biriyle evlenincede aynı şeyle karşılacaksın.
Ruh hastaları konuma yazmasın butonu nerde ??

Göz ardı et varmış :))

He konuyu okudun yani eminsin di mi?
Hikayeden de tam bu sonuç çıkıyordu zaten. İbretlik tespit bu olsa gerek.

Bu adama tahammül etmek için ciddi büyük bir aşk gerekir. Çok seviyorsun eşini anlaşılan.

Bence çok yüz bulmuş. Tabiki sen de çalışıyorsun ve yardımcı olmak zorunda.
Madem bir bardağı bile kaldırmiyor.
Keşke en başında tamam haklısın ikimiz de çok yoruluyoruz en mantıklısi yardimci alalım eve birbirimize vakit de ayırmış oluruz hem deseydin.

Bencillik her yerde ne tarafından tutup duzelteceksin bilemedim..

Bir de terkeden o çok komik doğrusu.
Kendini ne sanıyor acaba?

Yerinde olsam iletişimi keserim ve öylece beklerim sadece. Çalsin oynasın bakalım ne oynayacak.

Davayı onun açmasını mu b ekleyeyim bem mi acayim

eğer delilleriniz var ise siz açın
attığı mesajlar da falan yazdığı yazılarda uyumsuz olduğu bellidir belli ise sakın silmeyin
onları ayrıca ters cevap atmayın öyle ben de gitmeni bekliyourm gibi sanki sen ona mahsus gitsin diye tahrik etmişsin gibi anlaşılabilir
delilleriniz yoksa siz açın nasıl kazanırsınız bilmiyorum en ufak hukuki bilgim yok ama tv.ler de falan delillerle açan tarafın nasıl kazandığını görünce ondan dedim delillerin olsun diye
mesela --ona ben senin için evliliğimiz için ailemi karşıma aldım 2 güzel söz söyle 2 düşünceli davran diye didindim sen her zaman "benciyim" mesajı içerdin umarım mutlusun.. haksız olduğunda bile koruduğun kolladığın aileni senin için en kıymetlilerini karşısına almış birini birkez bile korumadın --- yaz mesaj olarak gelen cevaba sinirlenip asla ama asla tahrik edici şeyler yazma
bir de bu delil ne kadar sayılır onu bilmiyorum sadece fikir

Bu adama tahammül etmek için ciddi büyük bir aşk gerekir. Çok seviyorsun eşini anlaşılan.

Bence çok yüz bulmuş. Tabiki sen de çalışıyorsun ve yardımcı olmak zorunda.
Madem bir bardağı bile kaldırmiyor.
Keşke en başında tamam haklısın ikimiz de çok yoruluyoruz en mantıklısi yardimci alalım eve birbirimize vakit de ayırmış oluruz hem deseydin.

Bencillik her yerde ne tarafından tutup duzelteceksin bilemedim..

Bir de terkeden o çok komik doğrusu.
Kendini ne sanıyor acaba?

Yerinde olsam iletişimi keserim ve öylece beklerim sadece. Çalsin oynasın bakalım ne oynayacak.
O kadar doğru ki yazdıkların .
Evet çok büyük bir sevgi vardı içimde. .
Cok buyuk bi aşkla evlendim. Hala soruyorum neyini seviyorsun diye kendimë.
Cok bencil bi insan. Suçlu o dahi olsa istiyor ki ben ayağına gideyim. Maalesef onu ne kadar sevdiğimi biliyor ve bundan emin..
Kendisinin çok büyük bi egosu vardır. Tahminleriniz çok çok doğru.
Kendisini ulaşılması güç görür.
Şimdi hala dışarda nerde kalıyor bilmiyorum zaten mesajında da kararlı olduğunu belirtmiş. Bu saatten sonra sizce ne yapmalıyım nasıl tavır almalı yım ???
Avukata gideyim mi.
Davayı ben mi acayim? ?
Yüzde doksan ağlayıp onu arayacağımi düşünüyor bilmiyorum belki de kesin kararımi verdim ben gidiyorum dediğine göre o da ayrılmaya karat verdi.
O zman ne diyeyim beni istemeyeni ben hiç istemem çok karışık bi durum çok zor
tek başıma kaldım burda yarın annem gidiyor doğu dayız terör olayları üst sınırda ve eşim beni tek başıma evde bırakıp gitti...

O kadar doğru ki yazdıkların .
Evet çok büyük bir sevgi vardı içimde. .
Cok buyuk bi aşkla evlendim. Hala soruyorum neyini seviyorsun diye kendimë.
Cok bencil bi insan. Suçlu o dahi olsa istiyor ki ben ayağına gideyim. Maalesef onu ne kadar sevdiğimi biliyor ve bundan emin..
Kendisinin çok büyük bi egosu vardır. Tahminleriniz çok çok doğru.
Kendisini ulaşılması güç görür.
Şimdi hala dışarda nerde kalıyor bilmiyorum zaten mesajında da kararlı olduğunu belirtmiş. Bu saatten sonra sizce ne yapmalıyım nasıl tavır almalı yım ???
Avukata gideyim mi.
Davayı ben mi acayim? ?
Yüzde doksan ağlayıp onu arayacağımi düşünüyor bilmiyorum belki de kesin kararımi verdim ben gidiyorum dediğine göre o da ayrılmaya karat verdi.
O zman ne diyeyim beni istemeyeni ben hiç istemem çok karışık bi durum çok zor
tek başıma kaldım burda yarın annem gidiyor doğu dayız terör olayları üst sınırda ve eşim beni tek başıma evde bırakıp gitti...

Hiç bir şey yapma.
O açsın davayı çok istiyor madem o ugrassin. Bir iki gün evinde bekle.
Baktın geldiği yok tekin korkuyorsun.
Izin ya da rapor al annenin yanına git.
Asla arama sorma. Gez dolaş bekar gibi yaşa. Ve bu rahat yaşantından haberdar olmasını sağla..

Kiskansin ne oluyor benim hatun elden gidiyor diye tutussun.

Hiç bir şey yapma.
O açsın davayı çok istiyor madem o ugrassin. Bir iki gün evinde bekle.
Baktın geldiği yok tekin korkuyorsun.
Izin ya da rapor al annenin yanına git.
Asla arama sorma. Gez dolaş bekar gibi yaşa. Ve bu rahat yaşantından haberdar olmasını sağla..

Kiskansin ne oluyor benim hatun elden gidiyor diye tutussun.
Anlıyorum tamam davayı onun açmasını bekleyeceğim.
Ama o mesajında gidiyorum yazmış muhtemelen o da izne filan gidecek .
Bu durumda benim gitmem mantıklı mi ?
Bi de kurumda su an yerime bakan biri yok izinde . Ancak o dönünce gidebilirim.
Haberdar olması pek mümkün değil sanki. Kime ne soylicem ki ?
Zaten iletişim yok aramızda face filan kullanmıyoruz ikimizde. O yüzden çok zor.
Aslında isterdim gitmek . Ailemë değil de kız arkadaşım var ankara da ona. .
Su durumda nasıl bi yol izleyebilm?
Yemekhane ye bile gitmemiş bu öğlen benimle karsilasmamak için. ..
Anlamak çok zor . Suçlu olan o .
Küsen evi terk eden o.
Kapının kilidini mi degistrsem bilmiyorum illa malzeme almak için eve gelecektir

tayin isteyip gitme durumunuz var mı?
2 senemiz var demişsiniz bir yerde ama yine de gitmek için bir yol varsa deneyin bence.

Anlıyorum tamam davayı onun açmasını bekleyeceğim.
Ama o mesajında gidiyorum yazmış muhtemelen o da izne filan gidecek .
Bu durumda benim gitmem mantıklı mi ?
Bi de kurumda su an yerime bakan biri yok izinde . Ancak o dönünce gidebilirim.
Haberdar olması pek mümkün değil sanki. Kime ne soylicem ki ?
Zaten iletişim yok aramızda face filan kullanmıyoruz ikimizde. O yüzden çok zor.
Aslında isterdim gitmek . Ailemë değil de kız arkadaşım var ankara da ona. .
Su durumda nasıl bi yol izleyebilm?
Yemekhane ye bile gitmemiş bu öğlen benimle karsilasmamak için. ..
Anlamak çok zor . Suçlu olan o .
Küsen evi terk eden o.
Kapının kilidini mi degistrsem bilmiyorum illa malzeme almak için eve gelecektir

Su açıdan davayı sen açma diyorum. Sanki bir şeyler düzelse sen ayrılmak istemiyorsun.
Eşin senin aşkına çok güveniyor bu rahat halleri ondan. Ben gerçekten boşanmak istediğini düşünmüyorum onun.

Sen diyorsan ki artık değişeceğine inancım yok bitsin bu evlilik diye bekleme onu tabi aç davayı.

Benim önerim eşinin aklını başına getirmek adına. Face ve instagram kullanmiyordunuz ama hemen şimdi bir başlangıç yapabilirsin..

Aslında daha güzel olur. Hayatında yeni kararlar, yeni başlangıçlar onu daha çok düşündurur.

Whatsap da kullanmıyor musunuz?
Benim eşim ordaki durum iletilerime bile takılır mesela. Profil fotomda çift resmimizi görmeyince hemen el atar, laf atar..

Seninki de kisitlamaci, müdahaleci gibi geldi.
Sessiz kalabileceğini sanmıyorum mutlaka rahatsız edecektir.

Tabi hemen boşanmak istemiyorsan bu önerilerim

Kendiyle sorunlu, kompleksli insanlar evlenince katliam gibi oluyor gerçekten.
Sağlıklı düşünen insanı da mahvediyorlar.
Her şey çok açık sanırım, hakkında hayırlısı olsun.

Diren. Sen guclu bi kadinsin. Aglayip ona yalvarman sana yakismaz. Eger sen ona barisalim dersen o ayni sekil devam eder. Ama bosanmakta kararli oldugunu gosterirsen, noldu bu kiza hani beni deli gibi seviyodu hani vazgecmezdi her dedigimi yapardi elimin altindaydi nasil bosanir benden der, sana donebilir. Yapman gereken cizgini bozmamak. Yoks anasil olsa elimin altinda diyip deger vermemeye devame der

:(:( Sakın üzülmeyin aileniz istemedi siz istediniz diye. Evet aileniz istemedi ama bu sizin kararınızdı ve 2 sene sabır ettiniz. İnandınız. Bunda bir suçunuz yok ki.
Dünyanın en iyi insanı karşınıza çıkıyor , herşeyiyle size uyuyor , sonra bir bakıyorsunuz ruh hastası çıkıyor..

Bence sizi seviyordu ama ağır geldi evlilik ona. Evliliğin sorumluluğunu taşıyacak olgunlukta büyütülmemiş.. Cinsellik sorununu ise içinde büyütmüş ve size ustunluk sağlamaya çalışmış.
Psikolojik olarak çokuştur bu. Altında ezilmeme çabası.
Oysa herşeyin bir tedavisi var , olgunluk gerektiriyor bu.

Evi o terk ettiyse bunun yaptırımı var hukukta. Bir avukata danışın mutlaka. Once siz mi açsanız o mu açsa davayı bilemiyorum ama haklarınızı araştırın.

:KK43::KK43: Sakın üzülmeyin aileniz istemedi siz istediniz diye. Evet aileniz istemedi ama bu sizin kararınızdı ve 2 sene sabır ettiniz. İnandınız. Bunda bir suçunuz yok ki.
Dünyanın en iyi insanı karşınıza çıkıyor , herşeyiyle size uyuyor , sonra bir bakıyorsunuz ruh hastası çıkıyor..

Bence sizi seviyordu ama ağır geldi evlilik ona. Evliliğin sorumluluğunu taşıyacak olgunlukta büyütülmemiş.. Cinsellik sorununu ise içinde büyütmüş ve size ustunluk sağlamaya çalışmış.
Psikolojik olarak çokuştur bu. Altında ezilmeme çabası.
Oysa herşeyin bir tedavisi var , olgunluk gerektiriyor bu.

Evi o terk ettiyse bunun yaptırımı var hukukta. Bir avukata danışın mutlaka. Once siz mi açsanız o mu açsa davayı bilemiyorum ama haklarınızı araştırın.
Aynen araştıracagim
şahit lerim Dr var evi terk ettiğine dair

Back