İyi geceler herkese,
Canım ben konuyu orasından burasından biraz okudum Allah ikinizin de yardımcısı olsun kim haklı kim haksız en iyi O bilir. Gözün aydın bir daha böyle şeyler yaşama inşallah. Ama aklıma takılan bir konu var ve gördüğüm kadarıyla bu noktaya değinen pek olmamış( dediğim gibi hepsinş okumadım belki arada kaçırmışımdır).
Kocan sana üç defa boşol demiş ve sen nikah tazelemek istediğini yazmışsın. Bu çok ciddi bir konu bunu iyice araştır derim ama bildiğim kadarıyla nikahta üç düğüm vardır ve tek tek boşol dendiğinde düğümler çözülmeye başlar ama üçü de çözülmedikçe nikahta sıkıntı olmaz. Lakin üçüncü düğümü de çözen kelime söylendiğinde bir daha tazelenememek üzere nikah olayı biter. Daha doğrusu tekrar nikah yapmanın tek şartı başka bir adamla gerçek bir evlilik yapmaktır. Bu bilgilerimi internetten okuyarak edinmiştim kocam bana 'yarın boşanıyoruz' dedi diye nikah düştü mü öğrenmek için. Bu konu çok önemli bu yüzden bir bilene danışın derim. Umarım üzmemişimdir sadece bilgilendirmek istedim. Hayırlı geceler.