• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Canım bende geçen konu açtım çok benzer konular . Eşim benide engelledi whatsapptan. Sebebi kavga değilmiş ama aileme söylememiş kavgayı yansıtmamnış. Sen sen ol her tartışmana aileni karıştırma hele böyle ufak şeylere valla ben kendim gittim eve beni görünce güldü sevindi barıştık darısı sana canım =) bizde dava açacaktık sözde
Canım benim inşallah bir daha rabbim bizleri bu duruma düşürecek hatalar yapmaktan alıkoysun.. benim eşim çok çabuk yumuşayan biri değil maalesef.. maşallah size ne güzel hemen barışabiliyorsunuz.. darısı başımıza kuzum

Ah ah cnm inanki her yolu deniyorum ama yok adam bildiğini okuyo cnm. Artık bende alıştım. O zoruma gitmiyo da artık cocugumu doğru düzgün yetiştirmek istiyorum. Bişey deyince hemen alınıyorlar. Sanki kendisi doğırmuş gibi cocugu. Kızım benim için en değerli varlığım. İnsanın hayatı ikiye ayrılıyomuş cocuktan önce cocuktan sonra. Cocuktan önce kendin için yaşıyosun. Cocuktan sonra herşeyin onun için. Cok farklı bi sevgisi var gercekten hiç bişeye benzemiyo.allahım sana da nasip etsin inşa)ah
Amin canım inşallah isteyen herkesi hayırlısıyla sağlıkla nasip eder.. dua et canım arada da eşinin bilinç altına mesajlar yolla güzel bir şekilde tabiki.. çocuk çok büyük sorumluluk rabbim yardımcın olsun inşallah istediğin gibi yetiştirebilirsin evladını kuzum

Ederim tabi ki cnm yolluyorum tabi ki aslında beni anlıyo ne istediğimi de biliyo ama kendisi ailesine yok diyemiyo. Ama gönlümüde alır. Hiç küs durmaz. Şimdi böbrek taşı sancısı oluyo her sancı olunca vicdan azabı mı cekiyo ne bana daha da iyi davranıyo

Ederim tabi ki cnm yolluyorum tabi ki aslında beni anlıyo ne istediğimi de biliyo ama kendisi ailesine yok diyemiyo. Ama gönlümüde alır. Hiç küs durmaz. Şimdi böbrek taşı sancısı oluyo her sancı olunca vicdan azabı mı cekiyo ne bana daha da iyi davranıyo
Allah şifa versin kuzum. Ne güzel küs durmamak maşallah biz hiç beceremiyoruz inşallah bizde küs kalmamayı başarabiliriz. En azından seni anladığını farkediyorsun canım demekki bunu sana hissettirebilmiş eşin. Bu çok güzel birşey. Biraz daha sabret bakalım bol bol dua et canım.

Canım benim inşallah bir daha rabbim bizleri bu duruma düşürecek hatalar yapmaktan alıkoysun.. benim eşim çok çabuk yumuşayan biri değil maalesef.. maşallah size ne güzel hemen barışabiliyorsunuz.. darısı başımıza kuzum
Benim eşim de öyle canm hala aşabilmiş değiliz ama iyice soğumadan git ve aranız düzelince konusun

Sizde öyle olursunuz cnm . ama sunu ciddi söylim eşim cok titiz biri elinden de hiç bi iş gelmez iki gün evi süpürmesem bile ayağına bişey yapışsın söylenmeye başlar. Temizliğini yap yemeğini yap erkekler için cok önemli bişey. Bi de ben eşimi hiç kimsenin yanında küçük düşürmem bişey söyler cok sinirlenirim sabaha kadar kafasının etini yerim ama annesigil dahi kimsenin yanın da sözünü yere düşürmem.

Benim eşim de öyle canm hala aşabilmiş değiliz ama iyice soğumadan git ve aranız düzelince konusun
Canım yarın gelecek dönecek eve. İnşallah sıkıntılar yaşamayız. Senin konunu okudum kuzum sana birşey diyeyim mi bizim de hep böyle işte ceviz kabuğunu doldurmaz hiçbirşey.. işte bizim hatamız bu canım madem ceviz kabuğunu doldurmayacak ve karşımızdaki adamlar laftan anlamıyor susacağız artık sessizliğimizle ders vereceğiz tamam diyip geçeceğiz.. en azından şunu öğrendim erkekler sinirliyken hiçbir laf anlamıyor. O sinirliyken susup sakinken konuşacağız kuzum. İdareyi biz yapacağız anlayacağın herşeye kavga çıkarıp inat edersek bu sefer inandırıcılığımız kalmıyor maalesef canım

Sizde öyle olursunuz cnm . ama sunu ciddi söylim eşim cok titiz biri elinden de hiç bi iş gelmez iki gün evi süpürmesem bile ayağına bişey yapışsın söylenmeye başlar. Temizliğini yap yemeğini yap erkekler için cok önemli bişey. Bi de ben eşimi hiç kimsenin yanında küçük düşürmem bişey söyler cok sinirlenirim sabaha kadar kafasının etini yerim ama annesigil dahi kimsenin yanın da sözünü yere düşürmem.
Ailesinin yanında kaç kere bozmuşumdur onu ahh ahh çok yanlışlarım var ve eşim bana bişey demezdi hiç ama içinde biriktirmiş demekki 10 aydır canım.. bu ayrılıkla eşimi ne kadar çok sevdiğimi farkettim ben.. aşık olduğumu farkettim canım..

İçinde biriktirmesi kötü olmuş. Halbuki söylese uyarsa belki sendd daha farklı davranırdın. Nasıl temizliği felan bitirdin mi

Konuyu bastan sona okudum.bazen cok guldum bazen üzüldüm sana.cidden cok tatli bi insansin.belli ki esin de seni seviyo.ayni hatalari tekrar yapmamaya calis canim.
Ama aylarca ev supurmemek nedir kuzum ya.silkelen kendine gel.pislik icinde yaşanmaz.adam bu konuda hakli malesef

Valla oturdum gece gece baştan sona okudum naçizane birkaç Önerim olacak canım öncelikle barıştığın için gözün aydın senşn adına sevindim bende 1.5 yıllık evliyim her evlilikte ve ilk yıllarda tartışmalar bazen boşanalım derecesine gelmeler oluyor daha tam anlayamıyorsun evliliği çıkıveriyor öyle boşanalımlar lakin seni mutsuz etmekte istemem ama dini nikah düşmüş sizin 3 kere boşal demiş eşin bunun üzerinde dur normalde nikah tazeleme olmaz ama senin hastalık sebebiyle böyle birşey olabilir mi beraberlik olmadığı için fetva veren biri olur mu bilemem yoksa zina işlemiş olursun eşinle nikah düşmüş çünkü dediyse namaz kılan inançlı birisinde göz ardı etme derim Allah günahtan korusun ve Allahım sana bu konuda bir kolaylık nasip etsin inşallah 1.si bu demek istediğim 2.hastalıkla ilgili tedavi olman ilk başlaman gereken tedavi bence 3.eşinle beraber aile danışmanı gibi birşeye gitmen bunu eşine dediğinde benim ihtiyacım yok gibi bir tepki olursa senin ihtiyacın var demiyorum en azından benden istediklerini söylersin konuşuruz düzeltirim dersin o arada zaten seninde beklentilerini o tedavi sürecinde oda karşılayacaktır. 4.kendi gittiğin terapilere devam etmen bunları adam bu akşam eve gelir gelmez konuşma daralma o yüzden al eline kalem kağıt konuştuklarınızı aklında kalanları taleplerini beklentilerini not et günlük haftalık göz geçir unutma önce kendini düzelt sonra ondan taleplerin vars ilet kendin gibi kağıda yazma yöntemini film kullan hiçbiri bir anda olup bitmeyecek şeyler zaman istiyor ama böyle böyle yıprandıgınız yerleri onarıcaksınız aklıma gelenler şimdilik bu kadar daha da yardımcı olmak isterdim ama gecenin bir körü bu kadar geliyor zaten uzunda bir yazı oldu Allah’a emanet ol

Kızlar yazdıklarınıza yarın cevap vereceğim bu saat oldu temizlik hala bitmedi ama ben bittim yatağa yığıldım duş bile alamadan yatıyorum şimdi sadece yatak odasını dip bucak temizleyebildim ve bittim yani kaç gündür nasıl uykusuz bitkin olduğumu havaalanlarında sabahladığımı filan biliyorsunuz bugün ölü gibiydim yarın da öyle olacağım muhtemelen size haber vereyim diye girip yazdım merak edip soruyorsunuz canlarım of yarın işyerinde bittim ben bittimm yarın cevap vereceğim bu gece yazdıklarınıza tek tek okuyup ben bayılıyorum artık Allah yazdıysa vardır bir hayır diyip uyuyorum ben iptal

İyi geceler herkese,
Canım ben konuyu orasından burasından biraz okudum Allah ikinizin de yardımcısı olsun kim haklı kim haksız en iyi O bilir. Gözün aydın bir daha böyle şeyler yaşama inşallah. Ama aklıma takılan bir konu var ve gördüğüm kadarıyla bu noktaya değinen pek olmamış( dediğim gibi hepsinş okumadım belki arada kaçırmışımdır).
Kocan sana üç defa boşol demiş ve sen nikah tazelemek istediğini yazmışsın. Bu çok ciddi bir konu bunu iyice araştır derim ama bildiğim kadarıyla nikahta üç düğüm vardır ve tek tek boşol dendiğinde düğümler çözülmeye başlar ama üçü de çözülmedikçe nikahta sıkıntı olmaz. Lakin üçüncü düğümü de çözen kelime söylendiğinde bir daha tazelenememek üzere nikah olayı biter. Daha doğrusu tekrar nikah yapmanın tek şartı başka bir adamla gerçek bir evlilik yapmaktır. Bu bilgilerimi internetten okuyarak edinmiştim kocam bana 'yarın boşanıyoruz' dedi diye nikah düştü mü öğrenmek için. Bu konu çok önemli bu yüzden bir bilene danışın derim. Umarım üzmemişimdir sadece bilgilendirmek istedim. Hayırlı geceler.

İyi geceler herkese,
Canım ben konuyu orasından burasından biraz okudum Allah ikinizin de yardımcısı olsun kim haklı kim haksız en iyi O bilir. Gözün aydın bir daha böyle şeyler yaşama inşallah. Ama aklıma takılan bir konu var ve gördüğüm kadarıyla bu noktaya değinen pek olmamış( dediğim gibi hepsinş okumadım belki arada kaçırmışımdır).
Kocan sana üç defa boşol demiş ve sen nikah tazelemek istediğini yazmışsın. Bu çok ciddi bir konu bunu iyice araştır derim ama bildiğim kadarıyla nikahta üç düğüm vardır ve tek tek boşol dendiğinde düğümler çözülmeye başlar ama üçü de çözülmedikçe nikahta sıkıntı olmaz. Lakin üçüncü düğümü de çözen kelime söylendiğinde bir daha tazelenememek üzere nikah olayı biter. Daha doğrusu tekrar nikah yapmanın tek şartı başka bir adamla gerçek bir evlilik yapmaktır. Bu bilgilerimi internetten okuyarak edinmiştim kocam bana 'yarın boşanıyoruz' dedi diye nikah düştü mü öğrenmek için. Bu konu çok önemli bu yüzden bir bilene danışın derim. Umarım üzmemişimdir sadece bilgilendirmek istedim. Hayırlı geceler.
Burası bir dini platform değil.Ancak sordunuz sorunuzu cevaplayayim ki konu sahibinin kafası bulanmasin. Üç kez bosol demekle hemen boşanma olmaz.uc kez de söylese o tek bir boşanma yerine geçer ve üzerinden kadının üç adet döneminin geçmesi ve bu sürede eşi ile birlikte olmaması gerekir.Boyle olursa ilk bosama olur.Diger iki boşanma hakkı da böyledir.Yani konu sahibi rahat edebilir.Bu tek boşanmaya girer.Kaldiki eşi eve döneceği için tekrar nikah yapmaya gerek yoktur.

Burası bir dini platform değil.Ancak sordunuz sorunuzu cevaplayayim ki konu sahibinin kafası bulanmasin. Üç kez bosol demekle hemen boşanma olmaz.uc kez de söylese o tek bir boşanma yerine geçer ve üzerinden kadının üç adet döneminin geçmesi ve bu sürede eşi ile birlikte olmaması gerekir.Boyle olursa ilk bosama olur.Diger iki boşanma hakkı da böyledir.Yani konu sahibi rahat edebilir.Bu tek boşanmaya girer.Kaldiki eşi eve döneceği için tekrar nikah yapmaya gerek yoktur.
Ne alaka dini platform değil. Ben bildiğimi düşündüğüm birşeyi yardımcı olmak adına paylaştım. Burası dertleşme ve destek olma yeriyse konu ayırt etmeden bunu yapabilmek lazım. Net biliyorum bu böyle demedim asla interneten okuduklarımı yazdım bilen birilerine sorsunlar dedim. Bunda yanlış olan ne var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bende boşanıyorum.. Buraya yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm. Ama tüm eleştirilere de açık olup yazacağım.

Eşimle anlaşamıyorduk ama iyiyken de çok iyidik genel olarak hep sıkıntılarımız vardı.
Dün akşam da sinemaya gidecektik tartıştık konu o kadar basit bir konu ki telefonda konuşurken bir kadın ismi söyledi zannettim toplantı için onun iş yerine gidecek sonra ben yanlış anlamışım. Koluna girdim aşkım yanlış anladım ya filan dedim tatlı bir şekilde. Sonra bana salak dedi bende tartışırken seviyeli tartış biraz ağzını bozma dedim. Sonra el kol yapıyordu elini indir insanlar bakıyor dedim. Elimi suratına indiricem şimdi filan dedi bende çok sinirlendim yürü gidiyoruz dedim. Otoparka indik ben çantamı aldım o da bastı gitti. Sonra ben ailemin yanına gittim onlara anlattım durumu ailem ailesiyle konuştu onun ailesi zaten hep böyleler biz o kadar güzelce konuştuk ikisi de anlamıyor filan demiş boşansınlar yol yakınken filan demiş. Ailesi çok iyidir ve çok üzülmüşler. Babamla 1 saate yakın konuşmuş onun babası.

Dün annem onu aradı telefonları açmadı. Sonra kapattı. Bugün de beni whatsuptan engellemiş resmini değiştirmiş (farklı bir telden baktım) Facesini dondurmuş filan.

Kesin avukata bildirimde de bulunmuştur. Ben nasıl atlatacağım bu süreci bilmiyorum..

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir yanım hiç istemiyor boşanmayı bir yanım durma diyor. Bilmiyorum nasıl yapacağım kalbimde büyük bir acı var. Bu sefer kesin bitti sanırım.. Ağlayasım geliyor ama iş yerindeyim ve kimseye belli etmemeye çalışıyorum... Çok fenayım..

Psikoloğa gidiyorum bu 3. seansım olacaktı hep eşimle giderdik güzel geçerdi ben terapi olurken kapıda beklerdi. Şimdi pazartesi gideceğim. Tek gideceğim çok iyidik son dönemde basit bir olay nerelere geldi.

Onun hiçbir şey umrunda değil çok gözü kara. Birden bitirir herşeyi ne ailesi ne ben hiç bişey umrunda değil herkes üzülüyor babam annem ben onun annesi babası bir tek o üzülmüyor.

Bu akşam eve gidip orda dursam mı yoksa kıyafetimi değiştirip ailemin yanına mı gitsem yine...

Ne yapacağım bilmiyorum çok kötüyüm... Çok.. Daha 1 yılımız bile dolmadı..

Çocuk yoksa eğer, bitecekse şimdi bitsin. Çocuk olduktan sonra çok daha zor

Shirine-alish Shirine-alish canım barıştık çok şükür.. inşallah güzel olur herşey..

P PME2013 canım şuan iş yerindeyim ve bitkin durumdayım yani temizlik bitmedi ama toparladım yani sadece yatak odasını dip köşe temizleyebildim halıları bile kaldırdım sildim filan da çok yordu orası bile beni ya.. nevresimleri de değiştirdim.

Koton prenses Koton prenses ah canım ahh nasıl bir saçmalık yapmışım yeni yeni farkediyorum bende.. evi süpürmemek ne demek yani dediğin gibi.. Allah inşallah bana da hidayet versin ne diyeyim daha kendime bilemedim..

Makicikk Makicikk Canım çok saol okuduğun için.. Ve tavsiyelerin için Allah razı olsun.. İnşallah yapacağım canım.. Sende Allah'a emanet ol inşallah..

@marbling10 canım bende eşime yazdım az önce hayatım bu akşam bir imamla görüşsek mi imam nikahı olayı beni çok düşündürüyor gibisinden birşeyler yazdım bakalım ne cevap verecek..

S sumici canım valla dediğin gibiyse gerçekten ki inşallah öyledir içime su serpmiş oldun ama yinede imamla görüşeceğim inşallah.. bilginin kaynağı nereden canım peki emin misin kuzum.. canım şimdi profiline baktım din öğretmeniymişsin.. Allah razı olsun..

SendebenBendesen SendebenBendesen haklısın canım mutlaka danışmam gerek eşime bu akşam imamla görüşelim hayatım filan yazdım bakalım ne diyecek..

@Bon Apatite Canım inşallah ayrılmayız ve mutlu yaşarız..

Oh oh maşallah cnm akşamada güzel bi yemek romantik bir masa hazırla. Bitmiştir bu iş

Back