• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Geldim tekrar kızlar dün iş yerinde olmadığım için biraz birikmiş toparladım hemen döndüm size..

SendebenBendesen SendebenBendesen canım dediklerine katılıyorum vajinusmusu da yeneceğim inşallah .. ve inşallah bundan sonra daha olgun olabilirim dediğin gibi.. bırakmam lazım artık bu çocuksuluğu.. bana göre bunlar aşkı yaşatan şeylerdi ama çok zarar verdi bize demekki doğrusu bu değilmiş kuzum..
Canım dualarımda hep inşallah yuvam kurtulur dedim.. şimdi düzelme olgunlaşma zamanı inşallah yapabilirim..

denizlililili denizlililili canım bilmiyorum işte ama seviyorum onu kaybetmek istemiyorum..

Queen_21 Queen_21 bir daha aileleri işin içine katmak mı aman tövbe canım gerçekten.. Allah'a sığınıyorum artık.. amin kuzum hayırlısı inşallah..

P PME2013 detayları yazımın sonunda yazcağım kuzum..

@CekiLinBenDoktorum yazımın sonuna yazacağım kuzum

gulceayyuzlum gulceayyuzlum canım dediğin gibi aynen ama blof yapılan taraf benim sanırım.. ama bu sefer çok ciddi gibi geldi bana gerçekten boşanacaktık.. çok şükür ki öyle birşey olmadı..

@AhlarAgaci canım inşallah güzel olur herşeyimiz.. evet dediklerin doğru ama yinede yuvam yıkılsın istemedim ve daha çok yeniyiz..

@1var1yok canım yazacağımın son havadisi yazımın sonunda.. dediğin gibi inşallah pişman olmam inşallah güzel bir yuvamız olur.. ve maalesef dediğin gibi eline büyük koz verdim ama inşallah iyi olacak herşey..

A Angel27black kuzumm Allah razı olsun çok saol inşallah daha iyi olacak herşey..

Jameya Jameya canım benim.. çözülsün konu diye her yolu denedim.. İnşallah artık bunaltıcı bir insan olmam..

@merymm92 Allah razı olsun kuzum çok saol..

yenievlii yenievlii amin kuzum gerçekten çok zor bir şey.. atlatırım inşallah.. şuan düşünürken bile kendimi kasıyorum..
Ama inşallah vejinusmus da geçecek..

@Soydanayse Amin canım inşallah dediğin gibi o da kendinden ödün verir.. yazımın sonunda yazacağım nasıl konuştuğumuzu kuzum..

A Aybeyzeyduru maalesef öyle canım ama yeniliyoruz psikolojimize işte..

N nerdeyim hemen yazımın sonunda anlatacağım canım

@Tatlicadi Meg inşallah canım benim.. Allah razı olsun..

Dün akşam arkadaşını eve bıraktık 7 gibi bitti işleri arkadaşını bırak havaalanına geç derken saat 8 filan oldu. checkinlerimizi yan yana yapalım dedim kabul etti öyle yaptık ben bir umutlandım..
Sonra oturduk konuşmak için bana demez mi ben artık yapabileceğimizi düşünmüyorum hayatında başarılar sana filan ama nasıl kesin konuşuyor görmeniz lazım..
dediki eve geliyorum yemek yok (yemeği hep eşim yapardı beraber yerdik)
ne kıyafetim var ütülü ancak kendi kıyafetlerin azalırsa makineyi açıyorsun zaten dedi.
evi bark pislik içinde dedi (evi bikaç aydır süpürmüyorum hep tartışmalarımız oluyor benim de yapasım gelmiyor) .
ütülü kıyafetim yok zaten filan dedi (kendi ütüsünü kendi yapardı çoğu zaman)..
çok acık giyiniyorsun belin hep açıkta dedi
telefonumu sürekli karıştırıyorsun çok rahatsız oluyorum dedi
herşeyde aileleri katıyorsun işin içine hepsini çok üzdük mahvettik dedi
kurban bayramında ilk defa kurban kestik evli olarak ne küfürler ettin neler neler dedin dedi (bende hata büyük al kurbanını bilmem ne tek lokma yemem ben oradan bizim değil senin kurbanın filan ne terbiyesiz laflar kullandım aşırı pişmanım)
bayramda surat asıp durdun bayram bile zehir oluyor dedi.
benim kendi işim ben iş adamıyım senin bunu anlayıp yanımda olman gerekirken tırnaklarımla kazıyarak kurduğum işime hep hakaretler savurdun hiç sevmedin dedi..
Sen değişmezsin ben inanmıyorum artık bitti kesinlikle beni kimse ikna edemez Allah'tan başka dedi.

Aklıma gelenler bunlar kızlar..
Bende bir daha yapmayacağıma dair sözler verdim. Bu arada eşim bunları söylerken arada hakaretler de etti ama bişey diyemedim sinirine verdim çünkü bunları anlatırken çok sinirliydi ve hayatımı mahvettin dedi ne istediysen yaptım aldım dolapta ne birşey eksikti ne evimizde birşey eksikti dedi ben sana çok güzel kocalık yaptım anlayışla karşıladım çoğu şeyini (vajinusmus olayını kastetti sanırım orada) ama sen hep beni çok sinirlendirmek deli etmekten başka bişey yapmadın dedi. şimdi o duvarlarını eşyaları atarak kırıp döktüğün beni millete rezil ettiğin evde otur tek başına dedi. ben en ufak tartışmada yatağı ayırırdım bi ara filan kızlar.. daha bir ton şey konuştuk ama ben nasıl ikna etmeye çalışıyorum görmeniz lazım.. dayanamayıp ağladım filan onun da bi ara gözleri doldu filan..

Yuvamın kıymetini konuştukça daha iyi anladım ama artık çok geçti.. çok üzüldüm ağladım orda neyse işte bu hep kesip attı ama sonunda alttan girip üstten çıkıp ikna ettim..
Uçakta el ele geldik sarıldık filan.. O da beni çok özlemiş belli etti kendi de söyledi..

İnince beni arabayla eve bıraktı kendi otele döndü perşembe gelecekmiş. geldiğimde ev temizlenmiş olsun dedi. çünkü afedersiniz kızlar evimi ... götürüyor şuan kaç aydır süpürmedim bile.. hak verdim ona. neden otelde kalacaksın ki filan dedim otel iş yerine çok yakınmış sabah direkt geçecekmiş ordan bide perşembe gününe kadar anlaşma yapmış otelle sabah kalvaltısını filan orda yapıyor yani ne bileyim üstelemedim açıkçası ama aldatma gibi birşey kesinlikle yoktur kızlar oraya çekilmesin.. tabi insan oğlu çiğ süt emmiş ama ihtimal hiç vermiyorum Allah bilir.. biraz da ağırlık koymak istiyor gibi geldi bişey demedim .. bugün yazışıyoruz dün otele geçince beni aradı geçtim aşkım filan diye bu sabah yazdı bana günaydın aşkım filan diye güzelce konuşuyoruz maşallah bu saate kadar sıkıntı yok..

Hepinizden Allah razı olsun.. Çok saolun.. İnşallah herşey güzel olur cümlemiz için..

Dün akşam arkadaşını eve bıraktık 7 gibi bitti işleri arkadaşını bırak havaalanına geç derken saat 8 filan oldu. checkinlerimizi yan yana yapalım dedim kabul etti öyle yaptık ben bir umutlandım..
Sonra oturduk konuşmak için bana demez mi ben artık yapabileceğimizi düşünmüyorum hayatında başarılar sana filan ama nasıl kesin konuşuyor görmeniz lazım..
ne kıyafetim var ütülü ancak kendi kıyafetlerin azalırsa makineyi açıyorsun zaten dedi.
evi bark pislik içinde dedi (evi bikaç aydır süpürmüyorum hep tartışmalarımız oluyor benim de yapasım gelmiyor) .
kurban bayramında ilk defa kurban kestik evli olarak ne küfürler ettin neler neler dedin dedi (bende hata büyük al kurbanını bilmem ne tek lokma yemem ben oradan bizim değil senin kurbanın filan ne terbiyesiz laflar kullandım aşırı pişmanım)
benim kendi işim ben iş adamıyım senin bunu anlayıp yanımda olman gerekirken tırnaklarımla kazıyarak kurduğum işime hep hakaretler savurdun hiç sevmedin dedi..
Sen değişmezsin ben inanmıyorum artık bitti kesinlikle beni kimse ikna edemez Allah'tan başka dedi.

Bende bir daha yapmayacağıma dair sözler verdim. Bu arada eşim bunları söylerken arada hakaretler de etti ama bişey diyemedim sinirine verdim çünkü bunları anlatırken çok sinirliydi ve hayatımı mahvettin dedi ne istediysen yaptım aldım dolapta ne birşey eksikti ne evimizde birşey eksikti dedi ben sana çok güzel kocalık yaptım anlayışla karşıladım çoğu şeyini (vajinusmus olayını kastetti sanırım orada) ama sen hep beni çok sinirlendirmek deli etmekten başka bişey yapmadın dedi. şimdi o duvarlarını eşyaları atarak kırıp döktüğün beni millete rezil ettiğin evde otur tek başına dedi. ben en ufak tartışmada yatağı ayırırdım bi ara filan kızlar.. daha bir ton şey konuştuk ama ben nasıl ikna etmeye çalışıyorum görmeniz lazım.. dayanamayıp ağladım filan onun da bi ara gözleri doldu filan..

Yuvamın kıymetini konuştukça daha iyi anladım ama artık çok geçti.. çok üzüldüm ağladım orda neyse işte bu hep kesip attı ama sonunda alttan girip üstten çıkıp ikna ettim..
Uçakta el ele geldik sarıldık filan.. O da beni çok özlemiş belli etti kendi de söyledi..

İnince beni arabayla eve bıraktı kendi otele döndü perşembe gelecekmiş. geldiğimde ev temizlenmiş olsun dedi. çünkü afedersiniz kızlar evimi ... götürüyor şuan kaç aydır süpürmedim bile.. hak verdim ona. neden otelde kalacaksın ki filan dedim otel iş yerine çok yakınmış sabah direkt geçecekmiş ordan bide perşembe gününe kadar anlaşma yapmış otelle sabah kalvaltısını filan orda yapıyor yani ne bileyim üstelemedim açıkçası ama aldatma gibi birşey kesinlikle yoktur kızlar oraya çekilmesin.. tabi insan oğlu çiğ süt emmiş ama ihtimal hiç vermiyorum Allah bilir.. biraz da ağırlık koymak istiyor gibi geldi bişey demedim .. bugün yazışıyoruz dün otele geçince beni aradı geçtim aşkım filan diye bu sabah yazdı bana günaydın aşkım filan diye güzelce konuşuyoruz maşallah bu saate kadar sıkıntı yok..

Hepinizden Allah razı olsun.. Çok saolun.. İnşallah herşey güzel olur cümlemiz için..

*kızlar cevapların son kısmına gelişmeleri yazdığım için belki farketmezsiniz diye ayrı bir mesaja yazdım..

*kızlar cevapların son kısmına gelişmeleri yazdığım için belki farketmezsiniz diye ayrı bir mesaja yazdım..

Ah be güzelim ya.. ben kusura bakma ama eşin sana çok sabırlı davranmış. Şu dk dan sonra da ikna olduysa seni sevdiğinden. Sen az değilmişsin yalvarmakta da haklıymışsın kimse kusura bakmasın adam herşeyine sessiz kalmış. Bu duruma getirene kadar bu yaptıkların niye ki? Daha ne istiyorsun adam işten gelip yemek bile yapmış. Hakikatten böyle yapan eşlere karşı ne diye şımarırsınız ki? İnsan eşine kızıp evini temizlemez mı? İlla yapmak zorunda değilsin ama orası senin yuvan severek yapman gerekiyor.
Sen hiç bir konuda eşine destek olmamışsın. Bence gerçekten artık kendine gel. Kurbanı al bir yerine sok ne demek ya? Valla ben olsam hiç yüzüne bakmazdım adama hak verdim şuan. Hiç bir konuda eş gibi davranmadın. Her erkeğin beklediği birşeler var sıcak bir yemek,temiz bir yuva. Çok şey beklemiyorlar ki? Hadi kızıp 1 hafta yapma da aylarca temizlik yapmamak nedir? Kendine acımıyorsan artık evliliğine acı. Kendine bir çeki düzen ver kimse sana katlanmak zorunda değil! Anan baban olmadığı sürece kimse çekmez aklında bulunsun bu..

Ah be güzelim ya.. ben kusura bakma ama eşin sana çok sabırlı davranmış. Şu dk dan sonra da ikna olduysa seni sevdiğinden. Sen az değilmişsin yalvarmakta da haklıymışsın kimse kusura bakmasın adam herşeyine sessiz kalmış. Bu duruma getirene kadar bu yaptıkların niye ki? Daha ne istiyorsun adam işten gelip yemek bile yapmış. Hakikatten böyle yapan eşlere karşı ne diye şımarırsınız ki? İnsan eşine kızıp evini temizlemez mı? İlla yapmak zorunda değilsin ama orası senin yuvan severek yapman gerekiyor.
Sen hiç bir konuda eşine destek olmamışsın. Bence gerçekten artık kendine gel. Kurbanı al bir yerine sok ne demek ya? Valla ben olsam hiç yüzüne bakmazdım adama hak verdim şuan. Hiç bir konuda eş gibi davranmadın. Her erkeğin beklediği birşeler var sıcak bir yemek,temiz bir yuva. Çok şey beklemiyorlar ki? Hadi kızıp 1 hafta yapma da aylarca temizlik yapmamak nedir? Kendine acımıyorsan artık evliliğine acı. Kendine bir çeki düzen ver kimse sana katlanmak zorunda değil! Anan baban olmadığı sürece kimse çekmez aklında bulunsun bu..
kuzum inan o kadar haklısın ki.. ben hep bu yüzden çabalayıp durdum gerçekten.. ama artık kendime çeki düzen vereceğim.. bir süre katlanacağım diyeceği şeylere cevap vermeyeceğim güzel davranacağım. ısrarcı olmayacağım sık boğaz etmeyeceğim.. İnşallah herşey çok güzel olur ya gerçekten çok istiyorum bunu ve eşime değiştiğimi göstermek daha mutlu olabileceğimizi göstermek için elimden geleni yapacağım inşallah...

kuzum inan o kadar haklısın ki.. ben hep bu yüzden çabalayıp durdum gerçekten.. ama artık kendime çeki düzen vereceğim.. bir süre katlanacağım diyeceği şeylere cevap vermeyeceğim güzel davranacağım. ısrarcı olmayacağım sık boğaz etmeyeceğim.. İnşallah herşey çok güzel olur ya gerçekten çok istiyorum bunu ve eşime değiştiğimi göstermek daha mutlu olabileceğimizi göstermek için elimden geleni yapacağım inşallah...

Herşeye tamam demek evliliğine huzur getirmez. Olduğun gibi davran ama bu yukarıda bahsettiklerin senin karakterinin olmadığına inanıyorum! Çünkü gerçekten öyleyse kötü bir karakter. Sadece olması gereken neyse onu yap. Çok da ezilme karşısında. Zaten bak aşkım demeye başlamış sana çok değer veriyor.
Üzme boş yere adamı. Yapman gerekenleri de yap lütfen tartıştığınız zamanlarda sakın salma kendini. Yemek de mutlaka yap.

Hadi gözün aydın şimdi burda zaman kaybetme evini mis gibi temizle ütünü yap yarın içinde menü hazırla yarında onu yap eşine güzel bi sofra hazırla Allah’a şükür Yuvan kurtulmuş daha dikkatli ol

Herşeye tamam demek evliliğine huzur getirmez. Olduğun gibi davran ama bu yukarıda bahsettiklerin senin karakterinin olmadığına inanıyorum! Çünkü gerçekten öyleyse kötü bir karakter. Sadece olması gereken neyse onu yap. Çok da ezilme karşısında. Zaten bak aşkım demeye başlamış sana çok değer veriyor.
Üzme boş yere adamı. Yapman gerekenleri de yap lütfen tartıştığınız zamanlarda sakın salma kendini. Yemek de mutlaka yap.
Öyle yapacağım inşallah kuzum.. bu baba evinden gelen bir rahatlık bendeki maalesef.. karakterim öyle gelişmiş ama değiştirmek benim elimde.. Şuan başlangıç için tamam diyeceğim diyorum biraz sular durulsun ben bi kendimi göstereyim de canım..

Hadi gözün aydın şimdi burda zaman kaybetme evini mis gibi temizle ütünü yap yarın içinde menü hazırla yarında onu yap eşine güzel bi sofra hazırla Allah’a şükür Yuvan kurtulmuş daha dikkatli ol
Çok şükür canım.. Şuan iş yerindeyim çalışıyorum.. evime gidince çok uykusuz olmama rağmen işleri yapacağım .. inşallah düzgün gider herşey.. Çok şükür bin şükür kurtuldu yuvam Allah razı olsun kuzum

Kiz yazik adami delirtmissin gercekten, adam ne dese hakli sana bi sans vermis mutlaka kendini torpule biraz olgunlas su anlattiklarindan sonra adama acidim :deli: ayrica vajinusmusu bende evliligimin ilk 5ayinda yasadim zor bir durum ama ne yap ne et onu da as burda vajinusmus topigi var orda ki bilgilere bak, ben orda yendim. Artik evlisin o adam seni mutlu etmek icin ugrasiyorsa sende onu mutlu etmeye calis. Mutluluklar diliyorum bundan sonrasi icin:KK200:

Ya kızma ama eşin yine de iyi dayanmış sana...sen temizlik yapamadın madem,bari bir temizlikçi tutsaydın...yani kocana kızdın diye evi süpürmeyince sen de o pis evin içinde yaşadın...yani umarım değişirsin gerçekten,ileride çocuk sahibi olacaksın,böyle yemek yapmamak temizlik yapmamak nereye kadar

Kiz yazik adami delirtmissin gercekten, adam ne dese hakli sana bi sans vermis mutlaka kendini torpule biraz olgunlas su anlattiklarindan sonra adama acidim :deli: ayrica vajinusmusu bende evliligimin ilk 5ayinda yasadim zor bir durum ama ne yap ne et onu da as burda vajinusmus topigi var orda ki bilgilere bak, ben orda yendim. Artik evlisin o adam seni mutlu etmek icin ugrasiyorsa sende onu mutlu etmeye calis. Mutluluklar diliyorum bundan sonrasi icin:KK200:

Yemiş bitirmiş adamı :KK70:

Çok şükür canım.. Şuan iş yerindeyim çalışıyorum.. evime gidince çok uykusuz olmama rağmen işleri yapacağım .. inşallah düzgün gider herşey.. Çok şükür bin şükür kurtuldu yuvam Allah razı olsun kuzum
Evini yuvanı salma canım öle kendini eminimki eşinden yardım istesen ikiniz beraber yaparsınız o saydığın işeri perşembeye kadar mis gibi yap evini güzelce yemeğini hazırla adamın sendeki işiltiyı bi görsün ve artık evinin hanımı gibi davran ki eşin sana saygı duysun düzeni bi oturtursan tıkır tıkır işle

bende çalışan bi anneyim her zaman sıcak yemeğim olur belki çok basit bi yemek belki çok zor ama o sıcak bi tabak yemek varya eve ayrı bi huzur önemsendiğini hissettirmek eşine bence

silkinme vaktin çoktan gelmiş Allah katında evliliğin çok değerli bunu sakın unutma bu aslında ikinizede verilmiş son şans başka yok

Öyle yapacağım inşallah kuzum.. bu baba evinden gelen bir rahatlık bendeki maalesef.. karakterim öyle gelişmiş ama değiştirmek benim elimde.. Şuan başlangıç için tamam diyeceğim diyorum biraz sular durulsun ben bi kendimi göstereyim de canım..

Canım yuvanın kurtulduğuna çok sevindim.insanoğluyuz hata yaparız Allah cc.sana bir daha fırsat verdi bunu iyi kullan.
Erkekler böyledir içine atar sessiz kalır ama sonra patlar gemileri yakar
Şimdiye kadar eşinle vede kendinle ilgili çok büyük hatalar yaptın kalpler kırıldı onarma zamanı buda boş laf ile değil eylemle olacak işler.uçurumun kenarından döndün yuvanı kurtardın. sanırsam bu seni baya bi olgunlastirmistir.
artik eşine en iyi taraflarını gösterme vakti.laf sözü keseceksin baş agritmayacaksın artık tamam mı güzel kardeşim.birde eşine açık saçık giyin ona özel olsun herşey ama dışarıya ziynetlerini asla gösterme. Bu Allahin emridir.senden ricam aile terapisti Sema Maraşlı'nın yazılarını mutlaka oku.
eşini ona buna muhtaç etme gece hayatınida harika yap.senle doygunluga ulasirsa kıskanmaya sebep kalmaz çünkü senden başkasına bakmaz.ihtiyacı kalmaz çünkü..
Beni hoş gör senin bundan sonra mutlu olmanı cook istiyorum.din nasihattir.
Duyduğun nasihatleride değerlendir.
Allaha emanetsin.

adam

dayak olayını felan görmezsek adam seviyor demekki hala

Dayak olayı olmamış tabi ki. Ama o bu şekilde davranırsa adam da zor dayanır. Kurban bayramı meseles mesela ciddi anlamda tahrik edici bir olay. Orda güzel birşey yapılıyor al kurbanı bi yerine sok demiş :) ben olsam parçalarım kadın halimle :)

mi-nick mi-nick canım gerçekten ben neden bu kadar çabalıyorum sanıyorsunuz hep bunlardan dolayı.. ya inşallah herşey çok çok daha güzel olacak inşallah herşeyi yoluna koyacağım.. çok mutlu olacağız inşallah.. bunları hep düzelteceğim Allah'ın izniyle.. adama evlilik yaşatmadım resmen ya..Senin de dediğin gibi sevdiğim için kabul ediyorum dedi bana..
Çok sabırlıymış bende sonradan farkettim canım

Y yoladevam çok ama çok haklısın.. inşallah düzelteceğim tüm yanlışlarımı.. beni affetmesi bile büyük birşey görseniz o kadar kesin konuştu ki kalbim acıdı resmen o bitti diye ısrar ederken.. Çok şükür düzeleceğiz inşallah.. hatalarım çok fazla çok..

Jameya Jameya hemde nasıl yemişim de farketmemişim körmüşüm resmen kuzum..
Çok doğru.. aşırı yanlış laflar hakaretler savurdum.. bir yere kadar dayanıyor..

alyazraela alyazraela çok doğru canım gerçekten bu son şansımız (şansım) olabilir.. Çok dikkatli ve özenli olmam gerekir.. inşallah güzel olacak herşey..
evet o olayı da hep çok üstüne gittiğimde yaşamıştım çok şükür uzun zamandır öyle bir olayımız olmadı..

SendebenBendesen SendebenBendesen o kadar güzel yazmışsın o kadar doğru yazmışsın ki.. kalbimde çok derin yerlere dokundu bu yazdıkların canım.. kesinlikle her kelimene hak veriyorum ve inşallah dediğin nasihatları dinleyip uygulayacağım Allah'ın izniyle.. Allah'a emanet ol canım benim Allah senden de hepinizden de razı olsun..

pat diye değişeceğini de sanmıyourm senin,
kesinlikle terapi almaya devam et, eşin az normale dönünce kaybetme korkun gittiği vakit sen yine sen olacaksın, terapistle doğru yolu bulmaya çalış

Back