• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Yok yok facebook WhatsApp bunları boşver telefonunun yanından geçme valla bende tedirginim sen yine bozcan bu işi diye hiç daralma bırak akışına yapsın o kendi kendine birşeyler zaten değer veriyor seviyor seni sen kendini topla toplarla illa mesaj atıp birşeyler diyeceksen adam akşama yapmamı istediğin bir yemek var mı yaz :kk77:

sanırım sen yine bozacaksın bu işi,
acilen terapi sıklığın artır, eşinden sıfır beklentili olmak zorundasın bu süreçte, sadece aynı evdeki varlığı bile sana lütuf olmalı, biraz kendine gelsin adam biraz hıncını sinirini atmasına müsade et,
tabi hakaret vs etmemesi şartıyla, ki öyle bişey de yok yani durduk yere öyle yapmıyor adam,
sen kendi halinde yaşa bence biraz söylemek isteidğin şey varsa söyle ve geri çekil, ama sanmıyorum böyle olacağını senin ,
yine sabrını taşıracaksın adamın
Canım çok uykusuzum kaç gündür düzgün bişeyler de yiyemedim uyumadım da zaten biliyorsunuz sabahlamalarımı .. sanırım o yüzden dengem bozuldu ama bu lafları söylemen çok iyi oldu sıfır beklentili olacağım .. zamanla ve duayla herşey rayını oturur zaten inşallah. saol canım gerçekten..

Allah sendende razı olsun nedemek burda dayanışma içinde olucazki yanlışlarımızı görelim sabırlı olalım
evet canım aynen öyle .. inşallah size de güzellikler nasip etsin rabbim

Canım haklısın gerçekten Allah bana yardım etsin çünkü eski alışkanlıkları bırakmak kolay olmuyor ama inşallah başaracağım.. belkide kaç gündür uykusuz olmam ve doğru düzgün bişeyler yememiş olmam dengemi bozdu sanırım.. Evet hiç bir şeyi ben demeyeceğim ve ısrar etmeyeceğim kendiliğinden olması için sabredeceğim inşallah. Allah razı olsun canım bu yazın için..
Allah sendende razı olsun nedemek burda dayanışma içinde olucazki yanlışlarımızı görelim sabırlı olalım

Yapma cnm kendini yer bitirirsin bak boşver biraz akışına brak hiç sorgulama bişeyleri. Aklına da gelirse hep başka şeyler düşünmeye calış ya sabır cek salavat getir iyi geliyo cnm. Hatta ona ne kadar güvendiğini ıspatla sormamakla. Ve güven kocana güvenmek cok güzel birsey gercekten. Kafanda tasalandığın bir sürü derdi siliyo.
öyle yapacağım canım inşallah sabır küpü gibi olmaya çalışacağım .. inşallah herşeyi çözeriz zamanla.. eskiden ne kadar rahatmışım diyorum resmen tüm şifrelerini bilirdim her yere remimi koyardı cüzdanında taşırdı ahh ahh.. ama sabredeğim beklentim olmadan sabredeceğim zaten bunlardı beni böyle kötü kılan şeyler..

peki ne kadardır evlisin ve sen yanlıs anlamısım dedın kadının yanına gıtmesı işle ilgiliyse bu kadar takıntı yaptın guvenın yok esıne bence o zmaan
10 aylık canım.. haklısın herşeyi işle ilgili zaten yapmamam gerekir inşallah başaracağım..

Yok yok facebook WhatsApp bunları boşver telefonunun yanından geçme valla bende tedirginim sen yine bozcan bu işi diye hiç daralma bırak akışına yapsın o kendi kendine birşeyler zaten değer veriyor seviyor seni sen kendini topla toplarla illa mesaj atıp birşeyler diyeceksen adam akşama yapmamı istediğin bir yemek var mı yaz :kk77:
çok doğru diyorsun canım aynen boşvereceğim evliliğime bakacağım inşallah..

öyle yapacağım canım inşallah sabır küpü gibi olmaya çalışacağım .. inşallah herşeyi çözeriz zamanla.. eskiden ne kadar rahatmışım diyorum resmen tüm şifrelerini bilirdim her yere remimi koyardı cüzdanında taşırdı ahh ahh.. ama sabredeğim beklentim olmadan sabredeceğim zaten bunlardı beni böyle kötü kılan şeyler..
bence yine öyle olacak o da snei kolay silip atamaz,
biz de geçtik bu tarz bi yoldan , herşey eskiis gibi oluyor ama sen kendine çeki düzen vermek zorundasın, benim ağzıma dlime neler geliyordu da tuttum kendimi, uyku vs zaten haram onu bahane edip de ilerde mis gibi kollarında uyanacağın günlerini yok etme, sessizilik lütfen................. herşey eskisi gibi güzle olacak eminim

bence yine öyle olacak o da snei kolay silip atamaz,
biz de geçtik bu tarz bi yoldan , herşey eskiis gibi oluyor ama sen kendine çeki düzen vermek zorundasın, benim ağzıma dlime neler geliyordu da tuttum kendimi, uyku vs zaten haram onu bahane edip de ilerde mis gibi kollarında uyanacağın günlerini yok etme, sessizilik lütfen................. herşey eskisi gibi güzle olacak eminim
İnşallah canım benim inşallah.. öyle olacağım sessiz kalacağım ısrarkar olmayacağım canım.. inşallah güzel olur dediğin gibi.. inşallah karşınıza yine bir sorunla çıkmam..

Ol cnm gerekirse. Hiç bişey kaybetmezsin cok şey kazanırsın.
inşallah canım benim.. sakin kalacağım bol dualar edeceğim.. hastalığım bir bitse.. namaz kılmayı özledim gerçekten canım

Hanımlar rica ediyorum dini yorumlar olmasın, sitede dini içerikli yazılar yasaktır.
Ben hep inşallah. Allah razı olsun, amin, çok şükür vs. şeklinde konuşuyorum canım sıkıntı olmaz değil mi o şekilde?
sadece fetva verir gibi dinle ilgili kesin şeyler konuşunca sıkıntı olur diye biliyorum ama bilemedim şimdi.. İnşallah sıkıntı olmaz çünkü konuşma tarzım bu..

Bende özledim valla kılayım diyom bibtürlü başlayamıyom
İnşallah zamanla canım.. Ama dediğim gibi bak ben ne hallere düştüm de tekrar başladım.. İnşallah sen benden daha erken davranırsın..

Ben hep inşallah. Allah razı olsun, amin, çok şükür vs. şeklinde konuşuyorum canım sıkıntı olmaz değil mi o şekilde?
sadece fetva verir gibi dinle ilgili kesin şeyler konuşunca sıkıntı olur diye biliyorum ama bilemedim şimdi.. İnşallah sıkıntı olmaz çünkü konuşma tarzım bu..
Onlarda sıkıntı yok, ben de diyorum zaman zaman ama hadis, ayet veya dinde uygulama şu vb yorumlar yasak, bu arada şu açıklamayı da yapayım bu yasak tüm dinler için geçerli, hıristiyanlık, yahudilik vb dinler, ateizm, deizmle ilgili yorumlarda yasak, din deyince direkt İslam'a odaklanılıyor ama din genel bir tabir, tüm inançları kapsıyor.

Canım çok uykusuzum kaç gündür düzgün bişeyler de yiyemedim uyumadım da zaten biliyorsunuz sabahlamalarımı .. sanırım o yüzden dengem bozuldu ama bu lafları söylemen çok iyi oldu sıfır beklentili olacağım .. zamanla ve duayla herşey rayını oturur zaten inşallah. saol canım gerçekten..
canım bende senin gibi aceleci ve şüpheciyim elimde olsa eşime takip cihazı takarım o denli diyim ama bunun ilişkime zarar verdiğini anladım içime şüphemi düştü telefonda ne mi yapıyor diye kendimi düşünürken bulduğumda başlıyorum dua okumaya faydasını ben çok gördüm rabbim beraber bi ömür nasip etmişse zaten olur herşey kendine uğraş bul dizginle kendini ne kendin ne eşin iç yap Allah rızasını almak için yap ve eşini Allah için sev

canım bende senin gibi aceleci ve şüpheciyim elimde olsa eşime takip cihazı takarım o denli diyim ama bunun ilişkime zarar verdiğini anladım içime şüphemi düştü telefonda ne mi yapıyor diye kendimi düşünürken bulduğumda başlıyorum ayetel kürsi okumaya faydasını ben çok gördüm rabbim beraber bi ömür nasip etmişse zaten olur herşey kendine uğraş bul dizginle kendini ne kendin ne eşin iç yap Allah rızasını almak için yap ve eşini Allah için sev
Canım ne kadar güzel yazmışsın.. Ben onu Allah a emanet edip göndereceğim artık hep işe çünkü en güzeli bu.. ben düşünüp dursam kurcalasam ne fayda.. Allah'a emanet olsun yeter bana.. hem bende paranoyaklıktan kurtulurum kafam rahat olur inşallah.. şüphe insanın beynini kemiriyor çünkü kuzum..

Back