• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Bide canım ilk başta yani bugun yarin hemen bir temizlikçi bul yada temizlik şirketi ile anlaş evini dip kose temizlesin sonra sen üstüne devam edersin ama bunu şimdi yapMan lazım pırıl pırıl bir evin olur

N nerdeyim doğru söylüyorsun inşallah ben yine aynı ben olarak kalmam bol bol dua edeceğim elimden geleni yapmaya çalışacağım.. İnşallah yaparım inşallah gaflete düşmem..

SendebenBendesen SendebenBendesen canım bu akşam temizleyeceğim ben.. dip köşe de bu pazar temizleyeceğim.. inşallah herşey güzel olur..

Burada güzel konu başlıklı olumlu günlükler aç artık.
Ben örnek vereyim:rapci::sampiyon:

Evlilik böyle kurtarılır
Kocama güvenim sonsuz siz hala kıskançlık içerisinde misiniz
İkinci baharım öyle mutluyum ki
Ev işlerini düzenine koyamayanlar bide benim mükemmel düzenime bakin
Mükemmel kadın modeli sırrı bende gelin alin
İlk ve son aşkım için esim icin çok fedakarlik yaptım ama kazanan ben oldum
Eşim çocuğum ve Allah cc rızası üstüne kurulu evliligim
Ben çok mutluyum:)))))

Burada güzel konu başlıklı olumlu günlükler aç artık.
Ben örnek vereyim:rapci::sampiyon:

Evlilik böyle kurtarılır
Kocama güvenim sonsuz siz hala kıskançlık içerisinde misiniz
İkinci baharım öyle mutluyum ki
Ev işlerini düzenine koyamayanlar bide benim mükemmel düzenime bakin
Mükemmel kadın modeli sırrı bende gelin alin
İlk ve son aşkım için esim icin çok fedakarlik yaptım ama kazanan ben oldum
Eşim çocuğum ve Allah cc rızası üstüne kurulu evliligim
Ben çok mutluyum:)))))
Yaa beni güldürdün yerim seni ya cidden çok tatlısın..
Konu başlıklarına hayran kaldım kuzummm
İnşallah öyle olur..
Ben güzel şeyleri konu açmıyorum normalde hep mutsuz birşey olunca konu açıyorum darlanınca konu açıyorum ama inşallah açacağım güzel konularda ..
Allah'a emanet ol çok çok saol..

N nerdeyim doğru söylüyorsun inşallah ben yine aynı ben olarak kalmam bol bol dua edeceğim elimden geleni yapmaya çalışacağım.. İnşallah yaparım inşallah gaflete düşmem..

SendebenBendesen SendebenBendesen canım bu akşam temizleyeceğim ben.. dip köşe de bu pazar temizleyeceğim.. inşallah herşey güzel olur..
Son durum ne şimdi ?

Son durum verdiğim sözler var.. inşallah tutacağım sözlerimi.. güzel bir evliliğimiz olacak Allah'ın izniyle inşallah..
Yarın eve gelecek. Bu akşam evi temizleyeceğim. bakalım inşallah herşey çok güzel olur kuzum..
Tedavine hemen başlamalısın...
Birde ezik gibi davranma sakın eşine...

Tedavine hemen başlamalısın...
Birde ezik gibi davranma sakın eşine...
Bir süre alttan almam gerek gibi düşünüyorum her ne derse desin.. zaten ben iyi olursam kötü bişey demez heralde.. tedavime hemen başlamam gerek gerçekten..

Ama maşallah yaptıklarının farkındasın cnm bu bile senin iyi biri olduğunu gösterir. Gercekten aileler böyle rayatişetiştiriyolar kızları sonra evlenince cuvallıyorlar. Benim görümcemde böyle bir bardak kaldırmaz kaynanam herşeyi bana yaptırır nerdeyse. Ama bu sana bir tecrübe aldı hafta bir gün yardımcı al cnm

Konuna yorum yapmadim ama takip ediyorum. Cok sevindim barismaniza. Insallah cok guzel bir evliliginiz olur bundan sonra. :KK9:

Ama maşallah yaptıklarının farkındasın cnm bu bile senin iyi biri olduğunu gösterir. Gercekten aileler böyle rayatişetiştiriyolar kızları sonra evlenince cuvallıyorlar. Benim görümcemde böyle bir bardak kaldırmaz kaynanam herşeyi bana yaptırır nerdeyse. Ama bu sana bir tecrübe aldı hafta bir gün yardımcı al cnm
Kuzum kutu kadar evimiz var şimdi ben bir yardımcı tutsam yine ben yapamıyor gibi olacağım ama istesem yaparım.
Allah var şimdi ben kendimi övmüş gibi olmayayım ama kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum gerçekten ve artık gerçekten herşeye daha dikkat edeceğim namaza başlamam beni çok iyi etkiledi çok şükür rabbim bunu nasip etti ve bu çektiklerime değdi namaz sayesinde..
Ve dediğin çok doğru annem bana bir iş yaptırmazdı kıyamadığından tabi ama işte insan öyle alışıyor maalesef.. bilsen küçükken o kadar hevesliydim ki halama gidip gizli gizli yemek yapardım onunla temizlik yapardım annem evde hiç yaptırmazdı..

Bencede dikkat et cnm. Evlilik biraz sorumluluk işi. Ben de evlenmeden anlayamadım. Eşinin ailesinin bütün sorumlulugu sende oluyo inanki. Bende durum böyle. Şimdi bi de kızım var herşeye yetişmeye calışıyorum. Ama inan insan bitiyo ya. Evlilik cok zormuş gerçekten.

Bencede dikkat et cnm. Evlilik biraz sorumluluk işi. Ben de evlenmeden anlayamadım. Eşinin ailesinin bütün sorumlulugu sende oluyo inanki. Bende durum böyle. Şimdi bi de kızım var herşeye yetişmeye calışıyorum. Ama inan insan bitiyo ya. Evlilik cok zormuş gerçekten.
Canım benim gerçekten öyle ama kıymet bilmek lazım Herşeye rağmen.. maşallah rabbim size bağışlasın evladınızı.. herşeye yetişmeye çalışmak yorucu olsa da öyle güzel bir dinimiz varki eşinle el ele tutuşmak bile sevapmış evine ailene bakmak onlarla ilgilenmek ne kadar sevap.. ki yorulsan da onların sevgisi kızının sevgisi yetiyordur sana canım benim.. inşallah rabbim hepimize yardım etsin.. benim sorunum kıymet bilmemekti ama artık bileceğim inşallah kuzum

Aynen cnm bak gerçekten sizin sorununuz yok biraz kendini düzeltmen yeterli olucaktır. Ama bi beni görsen cok cok yorucu bi hayat benim için gene de cok şükür. Eşim ailesine cok acayip düşkün haftanın üç dört günü giderim. Cocugumu o kadar şımartılıyo ki doyumsuz olucak ilerde mutsuz olucak.die üzülüyorum. Tek şansım tayinimizin cıkması. O da eşim müdürlük sınavına giricek onu kazanması lazım mülakkattan gecmesi lazım ancak öyle olacak. Ki eşim sınava girecek ama kararsız gitmeyede bilir.

Aynen cnm bak gerçekten sizin sorununuz yok biraz kendini düzeltmen yeterli olucaktır. Ama bi beni görsen cok cok yorucu bi hayat benim için gene de cok şükür. Eşim ailesine cok acayip düşkün haftanın üç dört günü giderim. Cocugumu o kadar şımartılıyo ki doyumsuz olucak ilerde mutsuz olucak.die üzülüyorum. Tek şansım tayinimizin cıkması. O da eşim müdürlük sınavına giricek onu kazanması lazım mülakkattan gecmesi lazım ancak öyle olacak. Ki eşim sınava girecek ama kararsız gitmeyede bilir.
Canım benim ya doğru söylüyorsun kendimi düzeltmem yeterli olacak birde sık boğaz etmemem..
Canım sen müdahil olamaz mısın onlar öyle davranırken çok şımarmasını istemiyorum gibi güzelce söylesen mesela.. bizde kayınvalidemle dip şiveyiz aramızda 2 sokak var ama çok şükür eşim hiç sıkıntı yapmaz 2 haftada bir gitsek bile olur ona göre hatta hep evimizde olsak ona göre canım. Eşine desen evimizde daha çok zaman geçirmek istiyorum ben diye güzel bir şekilde mesela..
İnşallah herşey istediğin gibi olur kuzum hayırlısıyla tayininiz çıkar eşin sıvana girip müdür olur inşallah.. hayırlısıyla bunların olması için dua et rabbimize canım emin ol ki Allah gerçekten kalpten isteyince yakarınca mümkün kılıyor.. inşallah istediklerin hayırlısıyla olur kuzum..

Canım bende geçen konu açtım çok benzer konular . Eşim benide engelledi whatsapptan. Sebebi kavga değilmiş ama aileme söylememiş kavgayı yansıtmamnış. Sen sen ol her tartışmana aileni karıştırma hele böyle ufak şeylere valla ben kendim gittim eve beni görünce güldü sevindi barıştık darısı sana canım =) bizde dava açacaktık sözde

Ah ah cnm inanki her yolu deniyorum ama yok adam bildiğini okuyo cnm. Artık bende alıştım. O zoruma gitmiyo da artık cocugumu doğru düzgün yetiştirmek istiyorum. Bişey deyince hemen alınıyorlar. Sanki kendisi doğırmuş gibi cocugu. Kızım benim için en değerli varlığım. İnsanın hayatı ikiye ayrılıyomuş cocuktan önce cocuktan sonra. Cocuktan önce kendin için yaşıyosun. Cocuktan sonra herşeyin onun için. Cok farklı bi sevgisi var gercekten hiç bişeye benzemiyo.allahım sana da nasip etsin inşa)ah

Back