- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa beni güldürdün yerim seni ya cidden çok tatlısın..Burada güzel konu başlıklı olumlu günlükler aç artık.
Ben örnek vereyim
Evlilik böyle kurtarılır
Kocama güvenim sonsuz siz hala kıskançlık içerisinde misiniz
İkinci baharım öyle mutluyum ki
Ev işlerini düzenine koyamayanlar bide benim mükemmel düzenime bakin
Mükemmel kadın modeli sırrı bende gelin alin
İlk ve son aşkım için esim icin çok fedakarlik yaptım ama kazanan ben oldum
Eşim çocuğum ve Allah cc rızası üstüne kurulu evliligim
Ben çok mutluyum:)))))
Son durum ne şimdi ?N nerdeyim doğru söylüyorsun inşallah ben yine aynı ben olarak kalmam bol bol dua edeceğim elimden geleni yapmaya çalışacağım.. İnşallah yaparım inşallah gaflete düşmem..
SendebenBendesen canım bu akşam temizleyeceğim ben.. dip köşe de bu pazar temizleyeceğim.. inşallah herşey güzel olur..
Son durum verdiğim sözler var.. inşallah tutacağım sözlerimi.. güzel bir evliliğimiz olacak Allah'ın izniyle inşallah..Son durum ne şimdi ?
Tedavine hemen başlamalısın...Son durum verdiğim sözler var.. inşallah tutacağım sözlerimi.. güzel bir evliliğimiz olacak Allah'ın izniyle inşallah..
Yarın eve gelecek. Bu akşam evi temizleyeceğim. bakalım inşallah herşey çok güzel olur kuzum..
Bir süre alttan almam gerek gibi düşünüyorum her ne derse desin.. zaten ben iyi olursam kötü bişey demez heralde.. tedavime hemen başlamam gerek gerçekten..Tedavine hemen başlamalısın...
Birde ezik gibi davranma sakın eşine...
Canım eşim ister belki ama ben aramızdaki sorunlar düzelmeden kesinlikle istemiyorum rabbim bize en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..Çocuk düşünüyor musunuz peki eşin istiyor mu
Kuzum kutu kadar evimiz var şimdi ben bir yardımcı tutsam yine ben yapamıyor gibi olacağım ama istesem yaparım.Ama maşallah yaptıklarının farkındasın cnm bu bile senin iyi biri olduğunu gösterir. Gercekten aileler böyle rayatişetiştiriyolar kızları sonra evlenince cuvallıyorlar. Benim görümcemde böyle bir bardak kaldırmaz kaynanam herşeyi bana yaptırır nerdeyse. Ama bu sana bir tecrübe aldı hafta bir gün yardımcı al cnm
Allah razı olsun canım benim inşallah cümlemizin ve cümlesi içinde bizim de evlilikleriniz çok güzel olur..Konuna yorum yapmadim ama takip ediyorum. Cok sevindim barismaniza. Insallah cok guzel bir evliliginiz olur bundan sonra.
Canım benim gerçekten öyle ama kıymet bilmek lazım Herşeye rağmen.. maşallah rabbim size bağışlasın evladınızı.. herşeye yetişmeye çalışmak yorucu olsa da öyle güzel bir dinimiz varki eşinle el ele tutuşmak bile sevapmış evine ailene bakmak onlarla ilgilenmek ne kadar sevap.. ki yorulsan da onların sevgisi kızının sevgisi yetiyordur sana canım benim.. inşallah rabbim hepimize yardım etsin.. benim sorunum kıymet bilmemekti ama artık bileceğim inşallah kuzumBencede dikkat et cnm. Evlilik biraz sorumluluk işi. Ben de evlenmeden anlayamadım. Eşinin ailesinin bütün sorumlulugu sende oluyo inanki. Bende durum böyle. Şimdi bi de kızım var herşeye yetişmeye calışıyorum. Ama inan insan bitiyo ya. Evlilik cok zormuş gerçekten.
Canım benim ya doğru söylüyorsun kendimi düzeltmem yeterli olacak birde sık boğaz etmemem..Aynen cnm bak gerçekten sizin sorununuz yok biraz kendini düzeltmen yeterli olucaktır. Ama bi beni görsen cok cok yorucu bi hayat benim için gene de cok şükür. Eşim ailesine cok acayip düşkün haftanın üç dört günü giderim. Cocugumu o kadar şımartılıyo ki doyumsuz olucak ilerde mutsuz olucak.die üzülüyorum. Tek şansım tayinimizin cıkması. O da eşim müdürlük sınavına giricek onu kazanması lazım mülakkattan gecmesi lazım ancak öyle olacak. Ki eşim sınava girecek ama kararsız gitmeyede bilir.