- 27 Eylül 2017
- 154
- 176
- 23
- 29
Oh oh maşallah cnm akşamada güzel bi yemek romantik bir masa hazırla. Bitmiştir bu iş
Aynen katılıyorum hatta böyle. bu bizim evliliğimiz için dönüm noktası oldu bu tarihi unutmayalım hiç gibi güzel tatlı ufak bir konuşma yap bu tarihide güzel bir şekilde bir not kağıdına yaz buzdolabına yapıştır sürekli görki bu yorgunluğun bu çaban göz önünde olsun canım eşinde hep görücek çabana inanıcak bir daha asla kavga etmeyecek değilsiniz nede olsa ama en azından çabaladıgını bilicek :) bu arada burası dini platform değil tabiki ama ortada bir nikah var ve 3 Talat hakkı dedigimiz şey 3 kere boşal demektir 3 kereden 3 kere 9 kere değildir evlenirken 3 kere imama ettim deriz boşanırkende 3 kere boşal deriz gerçek bir evlilik yapılmadan birleşme fln olmadan aynı kişiylede nikah olmaz tekrar hatta kişi sarhoş ilken bile 3 kere boşal derse hatırlamıyorum sarhoştum dese bile nikah yinele düşmüş oluyor dediğim gibi bu konuda sana belki büyük hocalar yada diyanetten ancak fetva veren çıkabilir hani birleşme olmadıya hastalıktan bilmiyorum bundan dolayı aynı kişiyle tekrar nikah kıymak olur mu üzmek için yazmıyorum lütfen hemen Canını bu konuda sıkıp bu akşam eşinle bu konuda tartışma.. giricektir inşallah herşey yoluna Allah’ın izniyle