• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

Ayrıca diğer konuda kesinlikle haklısın daha çok bu tarz yetiştirilen insanlarda oluyor bencede sanki hep korunması kollanması gereken birşey gibi.. ya artık nasıl bilinç altıma etki ettiyse küçükken Bİ tarafım okulda sıraya çarpınca acaba zarım patlamış mıdır diye panik olmuştum şimdi geldi aklıma..
Canım vajinusmus psikolojik bir rahatsızlık eşinle beraber sakinleşmek kaydıyla aşılacak bir durum.. Sen ve esin arasında anlaşmazlık cinsel hayatınızada yansımış.. Sen çok çocuksusun açtığın konularda zaten boşanma isteği ilk senin içinden geçmiş konu komşuya malzeme olmadan nasıl sessizce bosanayim diye sormuşsun şimdi yazık ki başına geldi
Birde eşinin mesleği gereği onlar çok görürler çok bilirler eğer gorustugunuzde bosanacagim diye ısrar ederse madem bana fırsat vermiyorsun başka birisimi var diye sor bakalım ne cevap verecek..
Canım senin adına üzüldüm ama insan hayatında böyle çetin dersler sınavlar tecrübeler geliveriyor.. bundan sonra daha güçlü daha olgun ve ihtiyatlı olursun inşaallah.

Son düzenleme:
Dua et Allah'ım hayrım ne ise onu ver de.verdiğinede isyan etme kardeşim belki senin şer gördüğün hayırdır da sen anlamazsın

Bilmiyorum canım bellide öyle ama eşimi seviyorum ve yuvamız yıkılsın istemiyorum..
Bence bu akşamki konuşmanız olumsuz olsa bile hemen tamam ayrilalima gelmeyin. Birbirinize 1 ay verin ve ayrı yaşayın, sonra oturun tekrar konusun. Bu ayrılık size nasıl geldi diye. Ama bu süreçte hiç goruşmeyin ve asla bidaha aileleri araya katmayın. Esinizede söyleyin, ayrılırsak bile süreci birlikte yönetelim bu bizim evliliğimiz diye.
Bunları söylemeniz bile sizin olgunlastiginizi gösterir.
Hakkınizda hayırlısı olsun.

Evliligin ilk yili zordur
Esimle severek evlenmistik
2yil pesimde surundu adeta,evlendigimizin birkacgun sonrasi psikopat derecede kiskancliklari cikmasinmi
Kardesim hicmi taniyamadim dedim bu adamj ne kazik yedim ama
Bir kavga bir kiyametler
Neredeyse hergun tartisiyor ayri yatiyorduk
Birgun yuzugu firlatip attim parmagimdzn vcye ,valizimide topladim ustelik 3 aylik hamileydim
Dedimki buhatati boyle geciremem.
Ama ben hep alttan alyorum sabir sabir olmuyor tabi bende sesimi yukseltip agliyordum.

Bunu niyemi sana anlatiyorum
Aslinda ben yuvami kurtarmak adina blof yapmistim ona kimselere duyurmuyordum sabirla duzelmesini bekliyordum.

Birgun bana dediki farkindayim hatalarimin sorunlu bir cocukluk gecirdim beni tramvatik biri olarak dusun ve iyilesmem icin bana yardim et.
Zamn tanj elbette zor olacak ama beni birakma.

Iste boylece 12 yila geldik sukur
Ilk yillar yasananlar yasanmiyor.hamd olsun masallah ben sabirla basardim
Sende hemen birakma yuvani cok ciddi bisey yoksa
Sen suclu oluyorsan ozur dilemeyi bil.o sinirliyken sen sus.erkege sicagi sicagina cvp vermek olmuyor
Sen huyunu biliyorsundur artik cabala bence

Konu sahibi kocasini cok bunaltiyor evet hatta onceki konusunda da kocasina sabir dilemistim. Ama evliliginde siddet gördüğünü bilmiyordum. Kendisini dövmüş birine insan niye bu kadar yalvarir ben gercekten anlayamıyorum eger koca kisisi geri donerse konu sahibini her konuda ezmeye devam edecek ve konu sahibinin buna itiraz etme hakki olmayacak.

Kuzum inşallah hakkımızda hayırlısı hiç istemiyorum boşanmayı Allah ım yardım etsin huzurlu bir yuva nasip etsin bize inşallah.. o süreçleri kaldırabilir miyim bilmiyorum hastalık sahibi olurum ben kesin şuan bile nasıl fenayım bir bilsen.. ne olur dua edin..
dun senin icin ayetel kursu okudum Allah kabul etsin ne oldu uçakta karsilasma isi varmi bi gelisme

Bilmiyorum canım bellide öyle ama eşimi seviyorum ve yuvamız yıkılsın istemiyorum..
Daha fazla kendini ezdirme artık sen yapacağını yapmışsın. Gerçi bana naz yapıyor gibi geliyor ama senin her halükarda o seni red ettiği an arkanı dönüp gidecektin yalvarmayacaktın.

Kızlar uçaktan indik eve geldik yazdıklarınızı okuyamadım yarın okuyacağım cevap vereceğim. Bin dereden su getirerek de olsa barıştık çok şükür canlarım.. inşallah bir daha böyle bir durum yaşamayız şimdi uyumam gerek çok bitkinim.. hepinizi seviyorum inşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız.

Kızlar uçaktan indik eve geldik yazdıklarınızı okuyamadım yarın okuyacağım cevap vereceğim. Bin dereden su getirerek de olsa barıştık çok şükür canlarım.. inşallah bir daha böyle bir durum yaşamayız şimdi uyumam gerek çok bitkinim.. hepinizi seviyorum inşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız.
Amin :) Cok sevindim barismaniza

Hayırlı olsun.
İnşallah sonra pişman olmazsın..
Çünkü artık onun eline büyük bir koz geçti..

cnm cevmrede vardı bi arkadasım hatta burayada yazdım yani karısını seven adam bunu sorun etmez sen 10 ayda sustu diye onun her davranısana sinmissin arkadasım anladı atık yapamıyo seviyolarda birbirlerini tup bebekle cocuk yaptılar simdi iyiler yani cinselik tabi olması gerek ama olmuyodada napıcan kadın yaapmıyo bi süür psikolog bilmem ne yetistime tarzımız yanlıs evlenenen kadar aman kızım sakın kızım koru kendini kızım sonra dügün gecesi yap simdi oldu cnm anneler cok suclu böyle seylerde

sende kendini yapamıyosun diye bu kadar yollara vurma bence burdaki kızlar seni fazla gazladı bence don evine yada baba evine ama ne ara ne sor eve gelse bile hosgeldin de gec odana bu saatten sonra bırak esini bakalım bu sizin icin bi sınav ya kalıcanız ya geciceniz ama sen yapıcagını yaptın artık dur bence
Kizlar ben de 1 yil cektim bu vajinismus illetini .vajinismus tedavi merkezlerone gidin kadin doguma degil gerekirse 1 bileziginizi satin plun tedavi 1 yilda gecmeyen illet 3 gunde bitti .Bu tamamen piskolojik .Bu derdi yasayan herkesi oyle iyi anliyorum ki Rabbim dusmanima yasatmasin

Aaa hadi hayırlısı nasıl ikna ettin ? Umarım artık seninde değiştiğini görüp o da kendinden ödün verir.

Çok sevindim. Bir ömür mutlu olun inşallah..

Canım adınıza çok sevindim ama artık gerçekten değiş. Her konuda bu şekilde bunaltıcı olma bence. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım herşey daha güzel olur

Back