- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
- 133
Canım vajinusmus psikolojik bir rahatsızlık eşinle beraber sakinleşmek kaydıyla aşılacak bir durum.. Sen ve esin arasında anlaşmazlık cinsel hayatınızada yansımış.. Sen çok çocuksusun açtığın konularda zaten boşanma isteği ilk senin içinden geçmiş konu komşuya malzeme olmadan nasıl sessizce bosanayim diye sormuşsun şimdi yazık ki başına geldiAyrıca diğer konuda kesinlikle haklısın daha çok bu tarz yetiştirilen insanlarda oluyor bencede sanki hep korunması kollanması gereken birşey gibi.. ya artık nasıl bilinç altıma etki ettiyse küçükken Bİ tarafım okulda sıraya çarpınca acaba zarım patlamış mıdır diye panik olmuştum şimdi geldi aklıma..
Birde eşinin mesleği gereği onlar çok görürler çok bilirler eğer gorustugunuzde bosanacagim diye ısrar ederse madem bana fırsat vermiyorsun başka birisimi var diye sor bakalım ne cevap verecek..
Canım senin adına üzüldüm ama insan hayatında böyle çetin dersler sınavlar tecrübeler geliveriyor.. bundan sonra daha güçlü daha olgun ve ihtiyatlı olursun inşaallah.
Son düzenleme: