Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

Böyle bir adamdan nişanlıyken kurtulmanız gerekiyordu aslında.... Sizi sevmediği sinyallerini çok vermiş daha ne yapsın... Size saygısı olmayan sizi sevse ne sevmese ne.... Evlendikten sonra aile 2 kişilik dir. Sizin evlilik çok kalabalık 3.kişiler burnunu soktu mu bu iş olmaz...
Boşandıpınıza için şükür etmeniz lazım bir de siz sağlıklı düşünemiyorsunuz taaa en başından beri kesinlikle psikolog a gidin bu şart.....

Okumuş ve kariyeri olan kızların bu hanzo erkekleri ve aileyi nerden buluyorlar. Ama ailesi benim kaynanamgile çok benziyor....

Sen kendine değer vermiyorsun. O aile seni manüpüle ediyor. Sana kendini yetersiz hissettirip seni hizmetçileri köleleri yapacaklar amaç bu.... Bende psikolojik destek aldım hayatım bak sende yetersizlik ve değersizlik ile ilgili çocukluk travması var aynısı bende de vardı o yüzden cok hızlı bir şekilde en iyi psikolog dan veya psikiyatr dan destek alıp kendini bir an evvel çeki düzen ver. Ve boşandığın için şükür et. Sen destek alınca yaptıklarının doğru olmadığını anlayacaksın...

Kesinlikle psikolojik destek görmelisiniz sizi cok kotu manipule edip kendinizi degersiz ve yetersiz hissettirmisler. Okurken sinirlerim bozuldu. Butun bunların hicbiri asiri anormal. Benim de erkek kardesim var 29 yasinda ve evlilik yolunda, nisan alışverişinde kizi acele ettirdi diye bile kizdim ve uyardim kendisini. Sizinkiler sizi kole diye almis evet almis diyorum cunku sizi kusura bakmayın ama esya gibi almislar arada yeminizi suyunuzu verip hava aldiriyorlar, bunu ben soylemiyorum siz soyluyosunuz, yazdıklarınizi okuyun. Annenizi ve babanizi dusunemiyorum onlara da yazik etmeyin.

Ayni zamanda ayni seyi yazmisiz. Yazdiginizi gormedim bile. Cok sukur ben boyle birsey yasamadim ama aklın yolu bir. Okuyunca narsist ailenin narsist oglu oldugunu anliyorsunuz.

Ezik erkek sendromu nerede gorsem tanırim bir an evvel kurtulsun umarım

Şekerim kendine kızma zaman zaman haya hepimiz yaptık. Hata yapmak insanı geliştirir tecrübe kazandırır. Sende demek ki yaşayarak öğrenmen gerekiyormuş... Kendine yüklenme bu kadar. Tamam seni manüpüle etmişler sende bu duruma açık biriymişsin şimdi bununla ilgili psikolojik destek alman şart. Yanlış yaptın tamam ama kendine değer ver. Ve önüne bak ha bu tavsiyelerimi keşke kendimde uygulayabilsem ama... Mutlaka terapi alman şart yalnız şu öz değersizlikle ilgili sorunu çözmelisin aynısı bende de vardı bende kendime çok kızdım bunu kendime neden yaptım diye...

Bunlar böyledir yalancı pislik adam işte...
Özür filan dilemez bunlar utanmaz arlanmaz... İnsanlıktan nasibini almamış kendinden başka kimseye güvenme....

Bu tarz insanlar her yerde mevcut önemli olan bu insanlar karşılında ne kadar dik durduğunuz önemli...

Iyyy kendini öven insanı hiç sevmem kendini sürekli öven insan kaynanam muhtemelen derinlerde bir yerde onu hiç kimse değere göstermedi için yapıyor....

O ailenin psikolojik sorunları var sen evde yalnız kalsan delirirmişsin mi senin yaşadığın hayat harika mıymış bunlar şaka olmalı herhalde cahillik basitlik manüpüle etmek falan ıyyyy

Ben isi birakmanizi ve kayinpederinize hizmet etmenizi oneririm.olabilir erkektir disarda gezecek eve gelmeyecek o erkek onun basina birsey gelmez. Birde kayinailenize cay koymamanizi hizmet etmemenizi cok terbiyesizce buldum.esiniz evde yokmus zaten gecede evinize inmeyebilirdiniz. Kayinpederinizin gece tuvaleti gelebilirdi kayinvalideniz gece susayabilirdi.eltinizede hizmet etmek zorundasıniz onun cocuklarina bakmakla yukumlusunuz. Esinizde suç bulmayin ben onu hakli gordum.disarda cok daha akilli kendine guvenen ozguveni tam kizlarla takiliyodur muhtemelen.sonucta okul okuyan meslegini okuyan kariyeri olan esi ozguvensiz evde hizmetciligi benimsemis niye kendini yorsunki. Ne yapsa kabul ediyorsunuz.... ne diyim aramasini bekliyorsunuz anladigim kadariyla bari ilk secenegi kabul edin.yanliz haberiniz olsun bizlerin yaptigi evlilikler oluyor hani bir evde esimizle yasiyoruz kadin ve erkek. Ailelerde haftada bir hatta ayda bir gidiliyor kocalarimiz mal gibi degil hani bir ortama sokabiliyoruz boyle hayatlarda var haber vereyim dedim.

Burada şimdiye kadar okuduğum en iğrenç hayata sahipsin sana o kadarını söyleyeyim. Normal evlilikler böyle değil anormal olanlar bile bu kadar değil okurken sinirimden dudağım seğirdi. Bi daha mutlu olamamak derken? Sen mutlu hiç olmamışsın ki yaşadığın hayat tımarhanelik, benim eşim bunun gramını yapsa tekmeyi basarım. Niye mutlu olamayacakmışım? Bal gibi de olurum. Bak senin eşinin tarafına zaten diyecek bir şey yok betimlemeye kalksam bunları günüm biter. Bütün suç sende ve seni o gün eve götürmeyen babanda Hala kocam diye devam edersen yok sayılmayı, boynuzlanmayı, en az iki çocukla hayatını kaydırıp ortalama 60-70 yıl yaşadığımız dünyada köpek çekilerek yaşamayı kabul etmiş sayılırsın. Seni hiç unutmayacağım galiba gördüğüm en kötü evlilik

Eşiniz ve ailesi sizi insan yerine bile koymamış. Kusura bakmayın ama size resmen köle hizmetçi muamelesi yapmışlar. Sizde hala kocam beni aramadı beni sevmiyor mu kocam diyorsunuz. Size tavsiyem Çocuğunuz yokken bu adamdan ve ailesinden kurtulduğunuz için oturup kalkın da şükredin

Her şey en baştan belliymiş zaten.
Adam gerçek yüzünü hiç saklamamış.
Siz kendi seçimlerinizi yaşamışsınız.
Adam ve ailesi boşamasaya kalkmasa bu işkenceleri çekmeye devam ederdiniz bence.
Başlıkta hala beni hiç sevmedimi diye sormanıza yorum dahi yapamıcam zaten.
Tedavi olmalısınız.

e tamam işte sizin de gururunuzu onurunuzu haysiyetinizi kırmış ama siz de o bırakmasa bırakmayacakmışsınız. bu adamlar çok mu zengin sırf onların soyadını taşımak için böyle rezilliklere katlanıyorsunuz siz ve sizin gibi olan eski kızlar hayret yani. para her şey değil arkadaşlar

Diğer sayfaları okursanız zengin olmadıklarını durumlarının normal olduğunu bildirdim kendilerine yetecek kadarında iyiler. Benim zaten maddi durumum iyi. İyi bir gelirim ve saygın bir de mesleğim var her yerde en iyi maaşla çalışabilirim ki şuan çalıştığım yerde de iyi alıyorum konunun para asla olamayacağını yazdım zaten

Ben de hiç unutmayacağım bu yaşadıklarımı bana yaşatılanları nasıl bir psikolojik şiddete maruz kaldığımı bir bilseniz ve şahit olsanız belki beni anlayabileceğinizi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…