Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

yavrum Allah evlenme diye herşeyi gözüne sokmuşşşşş sen gitmiş evlenmişsin erkek kıtlığımı vardı bu yürüyen egoyu buldun?

Yani ezik diyeceğim ama ayıp olacak. Babana saldırmış adamı hala bırakmıyorsun, boşanma davası açmasalar hala peşlerindesin. Bunu başka nasıl tanımlayabilirim bilemiyorum. Adam özür dilese hala her şeyi yutup tıpış tıpış gideceksin. Artık bazı insanların gerçekten başına gelenleri hak ettiğini düşünüyorum.

Çok uzun olmuş farkında bile değilim
ve aşırı yazım hatası çok zor anlaşılıyor
nişanlılıktan anlaşılmış evlenmemeniz gerektiği ama olan olmuş
o kadar şeye rağmen hala kocamın yanına gideceğim şehir dışına vs demişsiniz
boşanmak en ama en doğrusu çocuk da yokken direkt kurtulun

Boşan değmez böylelerine bende boşanacagim hayatimizi maf etmeyelim

Ben de hiç unutmayacağım bu yaşadıklarımı bana yaşatılanları nasıl bir psikolojik şiddete maruz kaldığımı bir bilseniz ve şahit olsanız belki beni anlayabileceğinizi düşünüyorum
Zaten empati yaptım da bu kadar sinirlendim ama bana kimse bir şey yapamaz, sen de kendine yaptırma. Çok gençsin

Ben o yazdıklarımı yazarken bana dönsün ben de gideyim maksadıyla yazmadım. Gerçekten tüm bunları hallettim mi? bi insanın duyguları bu kadar basit mi? gerçekten bu kadar değersiz miyim hiç bir yanlışım olmadığı halde? bu kadar gurur ve onurla nasıl hatasını asla kabul etmeyen insanlar olabilirler ? bu kadar vicdan yoksunları mı ? onların bana bu yaşattıklarını hazmediğimdendir yazdıklarım. bu kadar keyifle özgüvenle her yerde aşşağılıkça konuşmalarınadır öfkem ve üzüntüm. yoksa dönmek gibi bir derdim asla yok. iki dünya bir araya gelse de dönmem.

Ben de hiç unutmayacağım bu yaşadıklarımı bana yaşatılanları nasıl bir psikolojik şiddete maruz kaldığımı bir bilseniz ve şahit olsanız belki beni anlayabileceğinizi düşünüyorum
Mesleğine şok oldum. Bir avuc insanız bu meslekte insan disi para kazanırız istersek. Sen gittin kendine bu hayatı mi reva gordun. Hic mi hayatında sevilmedin de gittin kendine bunu yaptın. Insallah bir yerlerde karşılasmamis ve tanismamisizdir taniyor olsam kendine reva gordugun bu hayat ve yüzün aklimdan cikmazdi.

Şuan değil boşanmak gibi bir düşüncem olmadığı zaman böyle bir talepte bulunmuştum artık ailesinden tamamen kopsa farklı bir ülkede dahi otursak gitmem

Nerde yazmış ki mesleğini, ben görmedim.

bu kadar acımasızca nasıl yorum yapabiliyorsunuz artık anlayamıyorum. defalarca kez söyledim bu hayatı bile isteye kabul etmedim. bana bu hayatı yaşayacaksın gel evlen demedi kimse. aksine çok daha farklı davrandı ilk başlarda evet inanmalıydım. Ama insanız yanılabiliriz hata yapabiliriz

e konu ne
niye kendinizi bu duruma sokuyorsunuz

Hata yapariz tabiki Allah sasirtmasin insani ama sen hala beni sevmedi mi diyorsun bana verilen deger bu mu diyorsun. Sen once kendini sev ve degerini başkalarina verdirtme onlar senin capin mi sana deger bicecek. Gencecik insansin kapi gibi diploman var lutfen kendine bu kadar kotuluk yapma.

zaten bitti dönüşü yok sevsin veya sevmesin. geri dönüşü yok olamaz da. herkes çevremdeki herkes hiç sevilmemişsin hiç sevmemiş seni dedikleri için kendimi değersiz hissediyorum sorunum kendimle onunla değil. ben zaten ona layık değildim ki. ben bu kadar alçak gönüllüyken böyle kibirli biriyle evlilik yaptım hata yaptım bu kadar

Bu arada kızlar çok dişli bir avukat buldum. İletişim halindeydim. karşı tarafa aile büyüklerimizden biri altınlarımı istediğimi tekrardan iletmiş. Eşyalarımı gidip alacağımı da söylemiş. ‘’ başka ne istiyorlar ev araba da verelim isterler mi? ne eşyası varmış ki gelip alacağı?eşyası yok ‘’ demişler
Ve ben 1 kamyon dolusu eşya götürdüm halılar perdeler mutfak eşyalarım daha paketlerindeler beyaz eşya bir sürü şey. o eve girip kendi götürdüklerini toplasam ev boş kalır. utanmadan böyle konuşuyorlar kafayı yemek üzereyim. böyle konuştuklarını duydukça onlara karşı daha çok hırslanıyorum elimdeki delillerle onların donuna kadar alırım , en azından hayrına dağıtırım.

narsist olduklarına artık ben de eminim kibirlerinden her şeyi yapabilecek insanlar bunlar

Size yapmadıkları kalmamış hala daha neden eşim özür dilemiyor, beni sevmemiş mi diyorsunuz. Seven insan böyle davranır mı?

Verilmiş sadakanız varmışki davayı onlar açmış. Yoksa siz asla boşanmazdınız bu adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…