Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

Al tabii bi de onlara mı kalacak

Arsızlıkta sınırları yok. Endişelenme, avukat dişliyse halleder. Uzayacak bir kaç yıl sürecek büyük ihtimalle ama onların canından da can alırsın

Polis eşliğinde gitmeye çalış eşyalarınınalmaya, avukatına bilgi verip fikrini almadan da kesinlikle gitme

Onlarin davranışları seni degersiz hissettirmesin onlarin capi sana deger bicebilecek seviyede degil. Yapmissin bir hata. Hata insanoğluna ozgu birsey. Bu hatayi surdurmeyecek olmana da sevindim. Aşk böyle birsey degil, senin hissettigin seyde ask degildi muhtemelen, daha o kadar gencsin ki insallah yolun bahtin acik olsun Allah iyi insanlar çıkarsın karsina. Sende kendi degerini bil kimseye kendine deger bictirme ve abla tavsiyesi psikolojik destek al. Kim olsa etkilenir bunlardan.

Konu sahibi o kadar uzun yazmışsınız ki eminim yaşadıklarınızın özeti ancak bu kadar olmuştur.Okurken içim şişti açıkçası.Şunu söylemek isterim en son yazdığınız cümle bir daha hiç mutlu olmamaktan korktuğunuzu belirtmişsiniz.Siz bu evlilikte hiç mutlu edilmemişsiniz ki zaten.Lütfen bir an evvel kurtulun.herkes kendi dengine.Denklik olmazsa denge de olmaz.Kendinize bunu yapmayın.Tez zamanda kurtulmanızı diliyorum

cok değersiz bir adammis. Kendine kizmayi birak iyi ki karşına cikmis ki gözünü acmis o üzülsün sen keyfine bak yoluna devam et

Okurken tiksindim sen nasıl katlandın bu duruma, acil boşan acil kendine saygın olsun.

Valla kaçıncı tokatta kendine gelirsin bilmiyorum. İnşallah boşar bu mahlukat seni. Özür dilese o cehenneme döneceksin ya!! Allahım çok etkilendim. Bunları sen yaşadın farkındamısın? O anne babanı bu kadar gömmelerine izin vermişsin ya yazık sana. Bir de gitmemiş o cehennem de uyumuş anne babanı göndermişsin. Allah sınamasın... seni de bu çukurdan kurtarsın. Çocuğun olsa sana neler yaparlardı farkında mısın? Sakın birleşme bir de çocuk filan yapıp ayrı ayrı azaplar çekme!!!

En sevmediğim insan türü. NET. Sadece çıkarı olan insana sahte bir saygı duyar. Bu tip insanlar paraya ve güce taparlar. Aman yaklaşmayın.

Alacağın ne var al ..Elinden geleni ardına koyma.
Leş kargasindan kurtulduguna şükret yoluna bak.Olan oldu canıni sıkma avukatini sıkı tut boylelerin ayriligina pis kokar

Hepsini okudum . Çünkü inanamadım. Berbat bir eş, Berbat bir aile. Sizde de anlamadığım sağlıksız bir durum var . Yani madem aileniz size düşkün, siz hiç mi değer vermenin, sevmenin ne olduğunu bilmediniz de bu adamla evli kalmaya razı oldunuz . Dava açmasa daha evli kalacakmışsiniz. Allah yardımcınız olsun

Bu öküzü ve saygısız adamı hemen boşayın gençliğimizi heba etmeyin !!!!
Kendini birşey sanıyor karektersizin teki ve bencil

Alacağın ne var al ..Elinden geleni ardına koyma.
Leş kargasindan kurtulduguna şükret yoluna bak.Olan oldu canıni sıkma avukatini sıkı tut boylelerin ayriligina pis kokar
Tüm eşyalarımı ve altınlarımı aldım. 1 ay kadar bir süre var anlaşmalı boşanmanın gerçekleşebilmesi için. Onu bekliyorum. Çekilmeli dava açmaya gerek kalmadı çok şükür. Bundan sonra yoluma bakacağım bu 1 ay da geçerse hızlıca

Çok sevindim her şeyi alabilmene. Allah bundan sonra iyilerle karşılaştırsın.

Kendini beğenmiş bir ailenin haliyle kendini darı ambarında sanan oğlu Maddi durumlarıda iyiyse kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmışlar iyice Ailece komple sorunluymuş resmen Kocanda narsist gibi geldi bana Bunlar oğullarının ne halt olduğunu çok iyi biliyorlardır ,alkolikliği vs Sorun çıkacağını da zaten biliyorlarmış insan mayasını bilmez mi? Kayınpederin diller dökmüş ki biri ikna olup sorunlu oğlumla evlenir mi diye öyle de olmuş bunlar kendilerine hizmetçi almak istemişler resmen Sen hizmet edeceksin,alkolik oğullarına ses etmeyeceksin ,yanlarından ayrılamayacacaksın yok ya!Zaten bunlar karşılığında seni hizmetçi gibi görmelerinini kayınpederin ifade etmiş karnını doyuruyorum ya daha ne istiyorsun !Sanki sığıntı 'Lamiya'sın"
Kısacası senin hiç bir suçun yok Normal olan sizsiniz Resmen bunlar senin ve ailenin imtihanı olmuş Kendini suçlamayı bırak Bakmışlar yola gelmiyorsun fayda sağlamayacaksın ondan boşanma davası açmışlar çıkarlarına uygun davranmadiğin için Tüm bu psikolojik baskıları, halleri anlat Dava aç sen de maddi manevi tazminat iste Eşinin alkolik olmasınıda öne sür Bunları süründür Ama inanki bu pislik insanlarla hiç uğraşmaz koşar hızla hayatımdan yeterki defolsunlar diye harekete geçerdim Bir de eşim niye aramadı demişsin Eşin alemlerdeymiş umrunda değilmişsin evlenmek için evlenmiş hayatına devam ediyor keyfi yerindeymiş Seni en baştan beri umursamayıp manüpile ediyormuş O da bokunda boğulsun Bunlardan az hasarla kurtulduğuna şükret senin zerre suçun yok kardeşim!

Simdi birincisi bidaha mutlu olup sevilmeyecegini dusunuyormussun sence evliliginde mutlu olup sevildiginimi dusunuyorsun gercekten komik.

Ikincisi ben okumus universite mezunu falan olabilecegini dusunmuyorum yoksa magaradan cikmis gibi davranan sigirlardan hala medet ummazdin.

Ucuncusu yok. Akıl yok cunku gerek yok baska söze.

Aşırı uzun olmuş hepsini okuyamadım ama konuyu anladım. Nişanlılıkta başladı demişsiniz bile bile lades olmuş. Bi şarkı var aklıma o geldi "Kader Diyemezsin Sen Kendin Ettin"
Bi an önce boşan ve kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…