Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

Bu adam yarın bir gün gelip özür dilerim, pişmanım vs derse sakın kanmayın. Böyle olmasını istiyorsunuz gibi algıladım yazdıklarınızdan. Öyle şeyler filmlerde olur ancak. Size olan aşkı onu bambaşka birine çevirecek, iyi bir insan olacak, sizde bu değişime sebep olduğunuz için kendinizle gurur duyacaksınız gibi boş hayalleri bırakın. Hemen kurtulun bu adamdan ve psikolojik destek alın.

Burda konuları okuyup yorum yazarken karşı tarafın derdi var diye hassas olmaya çalışıyorum. Ama inanın en hafif tabirle söylüyorum siz kafayi yemissiniz !! Allah aşkına kendinize gelin !! Hala gelmiş eşim neden aramıyor neden dönmüyor diyorsunuz, siz iyi misiniz ? Akıl sagliginiz yerinde mi ? Bu adamdan ve o ruh hastası aileden bir an önce kurtulup arkaniza bile bakmadan kaçmanız, yasattiklari travmaları atlatmaniz için kendinize dönmeniz gerekirken siz hala o adam da adam diyorsunuz. Gerçekten ben anlattıklarınızdan size ve ailenize uzuldum sizin için hiç mi değerli değil hayatınız ?

Dünyanın en iğrenç adamıyla ben evlendim zannediyordum sizinki benimkindende betermiş. Şükredin çocuğunuz yok bence hiç arkanıza bakmadan boşanın.

Yarısına kadar anca okuyabildim. Musa sürede evlenmiş olmanız değil bunları bilerek, görerek, deneyimleyerek evlenmiş olmanız asıl sorun. Adam nişandan önce her şeyi göstermiş size, açık açık bağıra bağıra. Neden evlendiniz demeyeceğim, olmuş artık. Biz sonuca bakalım. Madem babanızın evindesiniz (son iki üç satırı okudum bir de), aileniz arkanızda, kesinlikle, asla ama asla barışmayın. Ne kadar söz verirse versin asla düzelmeyecek, çünkü ortada düzelecek bir şey yok: adamın karakteri bu, ailesi böyle. Asla değiştiremezsiniz. Çocuğunuz yok sanırım, bence kendinizi daha fazla ateşe atmayın ve boşanın. İlk yıllar zorlanabilirsiniz belki ama inanın sonrasında çok rahatlayacaksınız. Hayat yeniden güzelleşecek. Siz çok kıymetlisiniz, kıymetinizi bilin lütfen. Umarım altınlarınızı da almışsınızdır. Almadıysanız da bir şekilde mesajla vs onlar da olduğunu kanıtlayın ve sonrasında dava açıp isteyin. Emeğinizi onlara bırakmayın lütfen.

Ablacım zaten sevilmiosun müthiş manipüle ediliosun psikolojik ve fiziksel şiddette cabası. Bu evlilikte eşinin tek doğrusu boşanma davası açması olmuş. Seni insan yerine bile koymamış hiçbiri. Sen kurtulduğuna şükret bence ve geri dönme o eve.

Boşanma davası açarak size ne kadar iyilik ettiklerini anlayacaksınız.!

Kayinbabanla evlenmişsin, boşansan iyi olur...

Okurken psikolojim bozuldu nefesim daraldı resmen size yaptıkları bu muamele nedir böyle? Evimdeki kedi sizden daha iyi muamele görüyor hala neden pişman olmuyor yazmışsınız. Barışma niyetiniz var demek ki şoktayım. Pişman oldum diye yalan söylerse sakın kabul etmek gibi bir hata yapmayın.

Öncelikle Allah yar ve yardımcınız olsun ama eşiniz bir narsist ve ne yazık ki böyle biri ile yaşamak çok çok zor

Arasa özür dilese barışacak mısın ki?
Kendini geçme de hadi geç aileni insan yerine koymayan şerefsizlere tekrar geri dönmek ya da özür dilemelerini beklemek ne büyük bir felakettir..
Az akıl azzz ya çok değil..
Bu insanlarla yaşanır mı ya?
Dua et geri dönmek istemesin ki bence isteyecek..
Bu lanet heriften çocuk falan yapıp soylarını devam ettirme.
Aaaaa bu ne ya okuduğum en feci evlilik olaylarından biri..
Bak kaçma atla zıpla zııplaya zıplaya kaç izini kaybettir ölü takliti falan yap.
İnsallah boşanırsın ailen umarım geri gitmene izin vermez.
Yani aileni bir daha görmeyeceksin diyen adamın alnını karışlarım ben çok net bu.
Şu zihniyetten nefret ediyorum beni dünyaya getiren büyüten okutan ailemin hiç kimse üstünde değildir olamaz..

Size hic uzulemedim. Bile bile evlenmissiniz. Simdi de adam bosuyor diye uzuluyorsunuz. Adam bosanmiyorum dese havalara ucacaksiniz. Boyle devam.

Biliyorum ne deseniz haklısınız her şey benim salaklılığım ama bi daha mutlu olamamaktan hiç sevilmemekte o kadar korkuyorum ki psikolojim çok bozuldu
hepsini okumam mümkün değil ama kaba taslak anladım ve şu cümlelerinize takıldım. sizce siz hiç mutlu olup sevilmiş misiniz ki bunu bi daha yaşayamamaktan korkuyorsunuz.
bu forumda okuduğum en akıl almaz konulardan biri
paspas olmuşsunuz rezil bir muamele görmüşsünüz ve hala acabanız var HAYRET!

Bence adam haklı adam da bi çekicilik var. Okumus etmiş insansınız sizi nasıl bu kadar kendine aşık etti bu adam? Üstelik size hiç iyi davranmadan başbaşa kalamadan çok ilginç

Kendinize tokat mı atarsınız soğuk duş mu alırsınız bilemiyorum ama silkelenin bi uyanın bu nasıl kabus ya ve hala adam beni aramıyor diyorsunuz. Yaşadıklarınıza bir bakın yazık kendinize bunu yapmayın

Çok uzundu okuyamadım, atlaya atlaya okudum. Aşırı narsist, sosyopat, psikopat ne ararsan var bu adamda. Aileside öyle, aşırı geri kalmış eğitimsizler ve daha kötüsü hiç kendilerini geliştirmek istememişler. Ayrıca üzücek sizi belki ama bu adam sizi sevmemiş sadece yanına yakıştırmış böyleleri sadece yanında süs mankeni olsun isterler eşlerini. eğitimli ve genç güzel olduğunuz için kendisindeki o eksiği tamamlamak istemiş sizinle. İyi ailede yetişmişsiniz, kendinizi maddi manevi geliştirmişsiniz size ve ailenize hiç layık değil onlar. Ne kendinize ne o ailenize yazık etmeyin. Onlarda istiyordur ileridw kızımızın güzel huzurlu yuvası olur, biz de aileler olarak anlaşırız, güzel günleri paylaşırız diye. Bu adamın hiç değiştirilecek yönü yok, paranın köpeği olmuş. Hiç muhattap olmayın polemiğe girmeyin, canınızı kurtarın bu adamdan kafi. Boşanma arefesinde güzel bir yurtdışı gezisi yapın, inanın farklı ülkeler, farklı insanlar, size çok iyi gelecek dünyanın o hanzo kocanızdan ve ailesinden ibaret olmadığını göreceksiniz.

Son düzenleme:
Kendinizi nasıl bu hallere düşürdünüz nasıl değersizleştirdiniz böyle?
Hiç sevilmediniz mi bu yaşa kadar? Aile ilişkilerinizi merak ettim ben.
Ya da hiç gerçek bir sevgiliniz olmadı mı?
Benim aklım almıyor bunların hepsini yaşamış olabileceğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…