Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

Bunu kullanabilme ihtinalin var, çok iyi yapmışsın, avukatın daha iyi bilir ne yapabileceğini.

Güzel, kendi topuğuna sıkmış o avukat kaynın var ya, sizin yazacağınız dilekçeyi gördükten sonra anlaşmalıya razı gelecek bence, çünkü senin elinde onlarca delil var, hem kpnin hem de eşinin yaptıklarıyla ilgili.

Ah keşke lafa söze gelebilecek insanlar olsa, dövülmeyle aklı başlarına gelse de biz neler yapmışız diyebilecek öz eleştiriyi yapabilecek karaktere sahip olsalar. Ama nerdeee? Gözün gördüğüne 100 kişinin şahit olduğuna defalarca kez kuran getirip el basıyorlar. İnsan işte o yüzden ses çıkaramaz hale geliyor bu kadar eziliyor. Ezildikçe işin içinden çıkamaz hale gelip kendini bile sevemez hale geliyor. Ne diyim Allah ıslah etsin hepsini ahım onların üstünde

İnşallah kendi hırslarıyla daha fazla beni yıpratmazlar. Neyse hakkım alıp yoluma devam etmek istiyorum. Bakalım zaman gösterecek

Acil acil psikolojik desteğe, birilerinin sizi sevmesi için kendinizin kendinizi sevmesi için şart.
Namusu diline dolayanlardan fersah fersah kaç bi tane normal hareketleri yok hepsi tuhaf.
İnsanlara namussuzlar nasıl karılarını boşarlar diyen insanlar bunlar.. herkes onları kıskanırmış. Bir tane dostları yok bir tane. Herkes düşmanları. Yüzlerce insan beni arayıp onların neler yaptıklarından bahsetti ne hainlikler yaptıklarını insanların başına neler getirdiklerini, kaç kurtar kendini dediler. Çok iyi oldukları için herkes onları kıskanırmış hep öyle derlerdi.

Daha yakın zamanda bir akrabalarının gelinini de ailesi alıp götürdü. Dedikleri şey şu: ‘oh iyi olmuş milletin kızı sahipsiz değil ki tabi gelir kızlarını götürürler. Nasıl içip içip eve geliyormuş o adam iyi yapmış kız gitmiş’’ diyorlardı. Sizin oğlunuz da aynı şeyleri yapıyor diyince de , ‘oğlumuza iftira atıyosun yalancısın sen’ demeleri yok mu bir de ? Ulan ben açıyorum kapıyı ya 4lerde 5lerde! O leş gibi koku benim yüzüme vuruyor, aynı yatağa ben giriyorum yatıyorum siz nerden bileceksiniz ?? Ama iftira tabi her dediğim iftira

Hatayı kendinde aramayi bırak önce.Kendinden önce başkalarına değer verirsen fedakar olursan kimse sana madalya takmayacak sen önce kendini sev bu adam gbi çok bu dünya da bırak kendi pisliginde bogulsun ve ömrünün kalan kısmını da beyninde onunla kavga ederek geçirme sil at kabusdu uyandım de.Ve yeniden bı hayata bı ilişkiye başlamak için korkma deneyim tecrübe hepsi böyle böyle büyür her insan yaş olarak değil beyin ruh kalp mantık hepsi yaşadıkça büyür vazgeçme kendini sevmekten ve kendine yeni bi şans vermekden.Simdi hayatında seni üzen kıran ne varsa kim varsa sil at sen kimsenin tesellisine veya takdirine muhtaç degilsin kendini affet gerisini de defet

Aradığı zaman açmayın, mesaj atmak zorunda kalsın.
Mesajlar daha rahat kanıtlanır. Sayfa sayfa eklersiniz dosyanıza. Ses kaydını ekleme şansınız yok.

Bazen oluyor öyle bakma sen burada pesimistlik pompalayanlara. İnsanın gözüne perde iniyor. Bu da senin imtihanın. Ama ben ne yaptım diye hayıflanman çok yersiz , tabii ki boşanıp önüne yoluna bak. Aksi takdirde bu adam ve ailesinin elinde kanser olup genç yaşta ölürsün. Ailen arkanda imiş en büyük şansın herşey geçer . Boşanmak istiyorsan boşanıyoruz haydi yallah de geç

Başlarını okudum da nişanlılık döneminde tüm hanzoluklarını gösterdi de siz yine de evlendiniz mi
Bende bu kısma takıldım aslında.
Bu kadar sıkıntılı , sorunlu bir nişanlılık döneminden sonra evlilik kararı alabilmiş olması kafamda soru işaretleri bıraktı.
Nişanlık ve evlilik sürecinde bunca zoruklarla kendince boğuşurken "Çok düşkünlerdir" dediği ailesi ne yapıyordu acaba ?
Onu da merak ettim.

Kendinize etmiş kendiniz bulmuşsunuz.
Ve evet adam sizi bir gram sevmemiş duruyor.
Ben şeyi merak ediyorum hiç mi sevenimiz bedeniniz yoktu?
sen ne yapıyorsun diye size soran olmadı mı?

Arkadaşlar dediğim gibi o dönemde de çoğu şeyi yansıtmıyordum. O sefer de bir kere babam yaptıkları saçma sapan bir şeye şahit olmuş ve eşyalarını ve yüzüğü almaları için ailesini aradı alın gidin tüzüğünüzü bu iş bitti demişti. Beni de karşısına aldı konuştu düğüne bir ay kala. Kızım bak gidersen evlenirsen evlendikten 2 ay sonra geri gelirsin bunlar olacak şey değil bunu ne kendine ne bize yap dedi. Tabi salak gibi ağlayıp baba aslımda öyle değil böyle aslında şöyle olmadı böyle oldu diyip onları akladım. Ben o kadar kör olmuştum ki kimseyi dinlemedim babam düğünüme bile gelmek istemiyordu

Kendinize etmiş kendiniz bulmuşsunuz.
Ve evet adam sizi bir gram sevmemiş duruyor.
Ben şeyi merak ediyorum hiç mi sevenimiz bedeniniz yoktu?
sen ne yapıyorsun diye size soran olmadı mı?
Her şey dışardan göründüğü gibi olmuyo işte hep farklı gösterdim çevreme yaşadıklarımı hep yuttum dışarıya yansıtmadım

Arkadaşlar dediğim gibi o dönemde de çoğu şeyi yansıtmıyordum. O sefer de bir kere babam yaptıkları saçma sapan bir şeye şahit olmuş ve eşyalarını ve yüzüğü almaları için ailesini aradı alın gidin tüzüğünüzü bu iş bitti demişti. Beni de karşısına aldı konuştu düğüne bir ay kala. Kızım bak gidersen evlenirsen evlendikten 2 ay sonra geri gelirsin bunlar olacak şey değil bunu ne kendine ne bize yap dedi. Tabi salak gibi ağlayıp baba aslımda öyle değil böyle aslında şöyle olmadı böyle oldu diyip onları akladım. Ben o kadar kör olmuştum ki kimseyi dinlemedim babam düğünüme bile gelmek istemiyordu
Nasıl tanışmıştınız acaba yaşlarınız neydi
ben 24 o 27. beni seven o dönemler sürekli peşimde koşan her şeyi benim için feda etmeye hazır bir arkadaşı ( tabi ki sevmiyo ve çıkar ilişkileri olan biri) vardı. ben o dönemler o kişiyi de istemiyodum kuzenlerimin oturduğu mahallede oturuyordu ikisi de . onu reddettim başımdan savdım derken bu bi anda benimle iletişim kurmaya başladı konuşmaları iletişimi sakin duruşu değer verecek gibi sözleri falan inanılmaz etkiledi. bi anda kanıma girdi resmen nasıl onu kabul etmezken bunu kabul ettim de bir yola adım attım bilmiyorum konuşmaya başladık falan derken söz nişan düğün bi baktım oluvermiş

Her şey dışardan göründüğü gibi olmuyo işte hep farklı gösterdim çevreme yaşadıklarımı hep yuttum dışarıya yansıtmadım
En büyük yanlış
Kimsenin açığını kapatmayacaksın.
Herkes olduğu gibi görecekti onu
Fiziksel olmasada çok büyük şiddet yaşamışsın artık toparlanmanın zamanı gelmiş.
Hiç kimse böyle davranılması böyle bir evliliği hak etmez.
Artık gözünü aç bu dünyada çocuğundan bile önce sen gelirsin elalemin herifine bir daha kendinden fazla değer verme

Aynen öyle insanız hata yapıyoruz önemli olan hatalarımızdan ders çıkarıp yolumuza bakabilmek

Acil acil psikolojik desteğe, birilerinin sizi sevmesi için kendinizin kendinizi sevmesi için şart.
Namusu diline dolayanlardan fersah fersah kaç bi tane normal hareketleri yok hepsi tuhaf.
İyi bir avukat iyi bir psikolog şart.

Tanımadan evlenmeniz hata olmuş.Bosanin bu aileden yakanizi kurtarın.Babaniz sizi destekliyor ne güzel.Babana saygısı bile yok.

çok özür dilerim elin denyosu gelecek, ailenden vazgeç diyecek. o dağ ayısının iliklerini pipetle aspire ederim.
tabi bu benim.
siz barışırsınız ablacım.
şansınız yaver giderse belki sarışırsınız bile gelecek doğum gününüzde filan.
Allah evladın da hayırlısını versin ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…