Boşanıyorum kocam beni hiç sevmedi mi

Evet o kadar baskıya maruz kaldım ki 4 ayda evlilik yapmam diye ne savaşlar verdim ailesi ne yalvarmalar ne yakarmalar hayırlı iş uzatılmaz uzatılmaz diye diye dört ayda evlenmiş buldum kendimi.

Goz göre göre evlenmişsiniz bu adamla. Her yanlis kararin bide sonucu vardir. Sevgisizlik, degersiz hissetme verdiginiz kararin sonucu. Bunlar gecer gider, psikolojik destek alın bu surecte. Olur da esiniz gelip 2 tatli söz ederse sakın geri dönmeyin. Yapacakları ilk iş hamile kalmaniz icin caba gosterip sizi iyice bagimli hale getirmek olacaktır

Babam o gün sabah 4buçuğa kadar dil döktü kolumdan tuttu kapıya kadar çekti ağlayarak bir de. Ama daha çok üzüleceklerini hep yıpranıcaz gibi saçma sapan düşünceleri korkularımı falan aklıma getirip gitmedim. Babam sinirlendi çıktı gitti ertesi gün sen ne dersen de al eşyalarını hazırla yarım saate gelip seni alıyorum dedi ve artık karşı çıkamadım çıkmadım da. Çünkü ailesi oğullarını padişah gibi davrandıklarını gördüm benim yüzüme bakmadılar oğullarına yemek getirip götürmeleri meyvesinden tatlısına kadar hizmet ettiklerini ben de odada tek başıma ağlamaya devam edip kimsenin yanımda olmayışımı görünce kabul ettim ve öyle gittim

Asla tatlı söz kullanmaz o yüzden ben de yanlış bir adımda bulunmam. Psikolojik destek alıyorum devam ediyorum

Düzgün bir avukat bulucam ilk işim, aşamaları buradan yazarım

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ama kafa yapınızı değiştirin ki ileride yine yanlış bir seçim yapmayın. Tanımadığınız insanlarla ilişki kurmayın mesela. Bir başkasının size değer vermesi sizin için bir avantaj olmasın,önce siz kendinize değer verin. Önce siz kendi içinizde mutlu olun ki,mutluluğu bir başkasında aramayın. Böyle beş para etmeyen insanlara gelinir mi,sırf oğulları 5 dakika sizi değerli hissettirdi diye?

Allah aşkına siz sakamisiniz hâlâ bı adım gelse özür dilerse gidecek kafadasiniz adam sizi sevmiyor kaçıncı yüzyıldan kalma bu aile onlardan önce sizin dava açmanız lazimken hâlâ enteresan beklentileriniz var

Nasıl rest çekmeden durdun sen ya, saf mısın? Annenle baban böyle mi yaşıyordu da bütün bunlara uyum sağlamaya çalıştın
Annemle babamın çok mutlu bir evlilikleri var küçüklüğümden beri hep aynıydı. Babam evine ve eşine çok sadık, annem hala anlatır maddi zorluk çektikleri zamanlarda babam o durumda bile her gün montunun arasına bir Gül saklayıp 3 saat yol gidip geldiği işinden gelirken anneme verirmiş. Bir tartışsalar babam annemi mutlu etmek onun gönlünü almak için neler yapardı. Hala da öyle çok seviyorlar 50 taşınsalar ama keşke öyle bir evliliğim olsaydı diyip onlara özenirim. Ama ben inanılmaz kötü bir 9 ay geçirdim ömrümden ömür gitti

Yazının sonunu artık hangi ruh haliyle yazdıysam bu tepkileri aldım, ama sevmiyorum özlemiyorum tiksiniyorum hatta. Sadece bu kadar fedakarlık yapan birine bu kadar kötülük reva mı? Ben her şeyi gerçekten hallettim mi? Sevilmemek için çok mu kötü şeyler yaptım? Onun beni sevmesi değil mevzu, benim sevilmeye değer olmayışım defalarca kez yüzüme vurdu haketmiyorsun haketmiyorsun haketmiyorsun… kulaklarımda yankılanıyor ruh halim çok kötü anlayın lütfen beni . Yanlış bi düşünce evet. Ama asla da geri dönmek gibi bir niyetim yok evet 2-3 hafta önce yapsaydı sazan gibi giderdim çünkü neden? Salağım da ondan. Ama artık gözüm açıldı mantıcımız kullanıyorum. Artık kalbimin sesini de dinliyorum, ben zaten böyle birini sevmemişim ki. Sevilmeye zaten değmeyen beni sevmeyen birini nasıl olur da denebilirim zaten? Sadece bana yaptığı duygusal manipülasyon ve şiddetle beni travmatik olarak ona bağlı hale getirmiş. Tamamen mecbur kalmışım hissiyatını bana yaşattı..

Sen buna rağmen o evde mi kaldın. Kızım psikolojik şiddetin dibini görmüşsün. Ruh hastalarının en büyük taktiğidir bu. Bunu da ekle mutlaka dilekçene.

Diyeceğim şu sen gero dön üç dört çocuk yap otur 50 yıl önceden kalmış seylere katlaniyorsun devam et ne diyim

Sen buna rağmen o evde mi kaldın. Kızım psikolojik şiddetin dibini görmüşsün. Ruh hastalarının en büyük taktiğidir bu. Bunu da ekle mutlaka dilekçene.
Ekleyeceğim. En son sürekli iftiralarda bulundukları için her şeyi inkar ettikleri için eşim beni tehdit etmek için aradığında ses kaydına aldım. Bu etik midir mahkemede kullanılır mı bilmiyorum. Bir de mesajları var zaten ki onları zaten kullanıcam davada

Ses kaydında beni arıyor ben açıyorum ve direkt söylediği şey o işten çıkacaksın kendi evinde oturmayacaksın ben şehir dışımda çalışmaya devam edicem sen de anneme babama hizmet edeceksin temizlik yapacaksın onlarla birlikte kalacaksın bunları kabul edersen gelirsin etmiyorsan boşanıyoruz yolun açık olsun diyor

Teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım

Sen yarısını istemişsin Şimdi mahkeme hepsini alacak onlardan sen hiç merak etme yeter ki avukatın sağlam olsun. Elindeki delillerle tazminat davası bile açılır

Acil acil psikolojik desteğe, birilerinin sizi sevmesi için kendinizin kendinizi sevmesi için şart.
Namusu diline dolayanlardan fersah fersah kaç bi tane normal hareketleri yok hepsi tuhaf.

Sen sevilmeyi haketmiyor değilsin onlar senin kestiğin tırnağı bile haketmiyor. 'Ben de sana hedşye alırım ama belki beş yıl sonra, önce haketmen lazım' ne demek yaaaaa, köpek yavrusu muydun sen? Hasta manyak, ulaşamadığı ciğer kapıdan girince ne oldum delisi olmuş, pis sıçan. Ay tam delirmelik, gidip ben döveceğim adamı, o haldeyim. Bunların hepsini baban bilse adam tutup dövdürür onu, öyle diyeyim sana. Benim kızıma bunları yapacak adamı babasından önce ben yaşatmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…