Boşanıyorum kimse beni anlamıyor

Boşan ve kurtul sana eş koca olmaz o adam dan.
Bende öyle düşünüyorum ama görmeniz lazım nasıl pişmanım şunları yapcam bidaha yapmamlar dedi dava günü bı kaç arkadaşı mesaj atıyor falan kafamı karistirmak için duruşma salonunda Kübra yirt gidelim hala geç değil dedi dinlemedim gittim bosadim

Böyle kişiliği oturmamış adamlar yüzünden onca kadın dert sahibi oluyo. Bazı erkekler odundanda beter hiç değilse odun arada filiz çıkarabiliyo. Tas kafalı adamları nekadar sulardan sula sertligini kaybetmiyo olan anaların gözünden sakındığı kızlarına oluyo. Boşan gitsin sana ne katkısı var ki.
Ailen destekliyosa ne güzel. Olmadı kadın sıgınma evine başvur. Anasının adam edemediğini sen koca etmeye uğraşma. Çocuğun için üzüldüm. Vardır bi hayır. Allah yolunu açık etsin kardeşim
Allah razı olsun kardeşim 😞

Çocuklu ve çok mutlu olmayan bir evlilik içinde biri olarak ailesi ile sorunlar bitmeyecek çocuk olunca artacak , sakın çocuk yapayım da bosanayim demeyinkurtarin kendinizi
Gebeliğin sonlanmasına o sebep olmasa da şiddetin mazereti yok
Psikolojik olarak tükendim zaten. Ne yapacağımı bilmiyorum sürekli manipülasyon yapıyor

İçinde manyaklık olmayan adam bir kadının kafasına yumruk atmaz. Hele hamile bir kadına. Şiddet eğilimli bir manyakla tekrar barışmayın. İyi ki çocuğunuz yok olsa böyle şiddete yatkın güvenilmez bir babası olacaktı. Kurtulmuşsunuz. Sadaka verin. Genceciksiniz. Yeniden evlenirsiniz mutlu da olursunuz.
Bide diyorlar sen onu begenmiyor bosaniyorsan disarisi daha kötü

O el kalkmış bir daha inmez.
Ailesini tamamen silse bile (ki hiç sanmıyorum) gölgeleri hep üzerinizde olacak
Bana aileme gerekeni yapcam geri dön dedi bende dedim göster ben artık tutmadığınn sözlere inanmam sonra iki gün önce mesaj atmiski ben sana da aileme de yanlış yapamam ailesine mesafe koymak evliliğinden uzak tutmak beni korumak yanlış geliyor ona ben verdiğim karar da hakliymisim ancak onu anladim

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm ama şu son cümlenizi alıntıladım. İnsanlar istemediğiniz bir evliliğe zorlamaya devam ettikçe kafanız allak bullak oluyor ve dönüp dönmemeyi mi soruyorsunuz? Dönmeyin kesinlikle.
Yok ben haksız mıyım yanlış mı düşünüyorum demek istedim donmemem gerektiğini çok acı anladım öğrendim zaten

Dış gebelikte testler yapıldı tuplerimde bakıldı hicbisey çıkmadı sorun olarak
Benim kanamalarim vardi. Hamile oldugum halde bebek rahimde gorunmuyordu. Onca sanirim cok kucuk o yuzden goremiyoruz dediler. Birkac gun sonra yine gel bir daha bakalim dediler. Dusuk de olabilor yat dinlen dediler. Bir kac gun sonra gittigimde de rahimde bebek yoktu. Sonunda dıs gebelik geciriyorsun, zehirlenme olmadan bebegi alalim dediler ve bir gece acilen ameliyata alindim. Bebek sağ tupumde takili kalmisti. Sıyırip aldilar. 4 ay bebek dusunme, bedenin dinlensin dediler. Sonra tekrar hamile kaldim. Su an 15 yasinda bir oglum var.

Hayatınızın dönüm noktası kararını vermişsiniz şuan sadece yakınlarınız kafanızı karıştırıyor ama o zor günleri, baskıları, şiddeti vs hiçbirini kendileri yaşamadı uzaktan affet düzelir demek kolay tabi. tüm bunları yaşayıp haata devam edenler de var tabi ama bu güçsüzlük başka bir şey değil. Size devam et, düzelir vs diyenleri konuşturmayın bile ben verdim kararımı tekbir cümle dahi dinlemeyin onları lafı ağızlarına tıkayın. Verdiğiniz kararın arkasında sapasağlam durun!
Öyle yaptım 11 Haziran'da duruşma da da öyle yaptım tüm baskılara rağmen onun tüm boşanma demesine rağmen bide dedim eğer boşanmak istemiyorum dersen seninde ailenin de tüm yaptıklarınızı isptarlarim çekişmeli de tüm haklarımı alırım dedim oda zaten diyemedi sadece itiraz edicem seni bırakmam yaptı

Benim kanamalarim vardi. Hamile oldugum halde bebek rahimde gorunmuyordu. Onca sanirim cok kucuk o yuzden goremiyoruz dediler. Birkac gun sonra yine gel bir daha bakalim dediler. Dusuk de olabilor yat dinlen dediler. Bir kac gun sonra gittigimde de rahimde bebek yoktu. Sonunda dıs gebelik geciriyorsun, zehirlenme olmadan bebegi alalim dediler ve bir gece acilen ameliyata alindim. Bebek sağ tupumde takili kalmisti. Sıyırip aldilar. 4 ay bebek dusunme, bedenin dinlensin dediler. Sonra tekrar hamile kaldim. Su an 15 yasinda bir oglum var.
Allah bağışlasın size oğlunuzu

Sözüm ona " hamilelik öncesinde " şiddet görmediğini söyledi arkadaş ..ama eski konularını ortaya koyan başka bir arkadaş bebekten en az 1 yıl öncesinde de şiddet olduğunu bize hatırlattı

... Konu zaten o konu... O zamandan beri boşanmaya çalışıyorum o olaydan sonra hamile olduğumu öğrendim o olay varken de hamilelik için çatlatma iğnesi vurulmustum hamile kalcami biliyordu o halde yaptı sonra ailem bana bebek olcak dön dedi dönmek istemedim sonra hastane süreci derken dış gebelik vs dedim ben istemiyorum çıktım gittim olay bu.

onu dinleyin. Açık açık beklentilerinizi belirtin. Erkekler çocuk gibidir. Yol bilmezler. Sana bir şey alırken görümcelere sorması kendince senin için en iyisini yapmak. Size değer verdiğinizi düşünüyorsanız kendinize bir şans verin.
Değer veren insan hiç suçum yokken küfür edip psikolojik şiddet uygulamazdi bide alay eder gibi haksızlık ettim sen hiç bişey yapmamıştın bana benim hayvanligim diyor övüyor falan madem böyleydi neden yaptin

onu dinleyin. Açık açık beklentilerinizi belirtin. Erkekler çocuk gibidir. Yol bilmezler. Sana bir şey alırken görümcelere sorması kendince senin için en iyisini yapmak. Size değer verdiğinizi düşünüyorsanız kendinize bir şans verin.
Konu sahibini hamile haliyle dövmesi de sevgisinden mıydı?

Merhaba ben 27 yaşındayım 4 yıllık evliyim 29 nisanda anlaşmalı boşanma davası açtım 11 Haziran'da durusmam var. Eşim boşanmak istemediğini sevdiğini çok pişman olduğunu söylüyor. Tasinalim diyor . Bir daha olmaz diyor. İşin aslı ben bunları binlerce kez duydum. Ne söz verdiyse tutmadı. Yada o bitmeyen öfkesini yenemedi. Bana hiçbir suçun yoktu diyor sen bana hep saygılı ve anlayışlıydın bu küfür gibi geliyor artık. Onca iyiliğime evliliğimiz zarar vermesin diye verdiğim mücadeleye karşılık bana yaşattığı onca şey nedendi peki. Gözünde boyleysem bunları neden yasattin. Sevmek bu değil . Boşanma sebebine gelirsek.. Ailesi annesi ve kardeşleri bana yapmadıkları kötülüğü bırakmadı. Bense karakterime çok ters birşey yaptım. Kendini koruyan ben korumadim. Sustum. Saygılı oldum eşim arada kalmasın ailesidir ben iyi oldukça hatalarını anlar bırakırlar böyle yapmayı dedim. Eşim hep yanımda arkamdaydi sözde. Onlara bişey yaptıklarında gerekeni söylüyordu. Ama o köprüyü hiç kuramadı. Herşeyine karisiyolardi evimize aldığımız yağa kadar bana alacağı ayakkabıya kadar söylüyordu ve onlar modeller atıyordu. Ne alcaksa üç görümcem ve annesi bilirdi ve o sormazdi söylerdi onlar illa model atar şunu yap bunu yap derlerdi. Bundan hiç polemik yapmadım kısaca o evden hiç çıkamadı. Biz evli olamadık. Bu sözde koruyan adamin psikolojisi bozulmasın diye kendimden verdiğim odun sonucu kendisinin psikolojisi ailesi tarafından bozuldu ve içindeki psikopat çıktı. İnsan gibi konuşmuyordu . Hep bir yüksek sesle küfürler bagirmalar ortada ne bir tartışma ne bir anlaşmazlık yoktu. Gittikçe bu psikolojik şiddet fiziksel döndü . Boşanmaya su gün karar verdim çatlatma iğnesi vurulup beş gün ilişki yasandiktan sonra yerleşme döneminde ailesine ofkelenip kendileri bizim birikimimizi onada bana sormadan altına çevirmişti kuyumcuda almış babası oda bişey diyememis bende babasıdır bişey dememiştir diye dedim 120 bin tllik altının evde durması tehlikeli olur ne babanın gönlü kirilsin ne benim bankaya koyalım dedim evde çalınır dersin bankaya koyarsın dedim çözüm buldum vay efendim sorumluluk onlarınmis ailesinde dursa nolcakmis diyerek bana el kaldırdı sözde baba olmayı isteyen adam ben o asamadayken üzerime sandalye attı iki yumruk attı kafama tabi ben kendimi korudum ve dayak yemedim ama bu şiddet göstermediği anlamını taşımıyor . Ögun bitti benim için boşanmaya karar verdim ama hamilelik dolayısı ile ailem geri dönmemi istedi istemedim ben mecbur kaldım dış gebelik oldu ben onu suçladim dedim o çocuk o olay yüzünden yanlış yere tuttundu. Neyse ben söyledim babamın ailemin zoruyla olmaz bu olaylar neticesinde ben seni istemiyorum boşanmak istiyorum diye kabul etmedi dinlemedim çok kötü şeyler yaşattılar bana ailecek. Kendimi korumak için bu evliliğin bitmesi lazımdı davami açtım. Buarada annesinde durmamasini isteme sebebim anne baba evime ses kayıt cihazı koyması yuva yıkmaya çalışması ve anneme kalp krizi geçirmesi ve ben neden onlar bunları yaparken hep sustum bilmiyorum donuyordum dönüyor kalıyordum. Neyse sonuç olarak şimdi gözünün açıldığını pişman olduğunu hayatını bana adayacagini söylesede çevremdekilerr annesinin ekmeğine yağ sürme desede ve ilkkez boşanma davası actin düzelir deselerde ben düzeleceğine inanmıyorum. Çok inandım çok kandirildim çok bekledim evliligim boyunca hep dayandim ama düzelmedi düzelmez ki ben affedemiyorum. Bebeğimi kaybetme sebebi olarak görüyorum o olayı ve ne kadar vaatlerde bulunsada ben o siddeti affedemiyorum . Kafam allak bullak insanlar istemediğim bir evliliğe zorlamaya devam ettikçe daha çok psikoljik çöküntü içine giriyorum bana yardım edin tarafsız üçüncü bir göze ihtiyacım var
Tebrik ediyorum seni.
Bu sekilde evlilik olmaz.
Olmamis zaten.
Siddete meyilli bir adam. Hatta meyil degil uygulamis bile..
Allah korumus da cocuk olmamis..
Kimseyi dinlemeyip, bosanin lutfen!
Bu sekilde hayat gecmez..

Hamileyken kafasına 2 yumruk yiyen ve üzerine sandalye fırlatılan insan "dayak yemedim ama" diyor. Dayak yeme tanımınız nedir?
Dayak yemek derken kendimi korudum arkam dönüktü fırlattı sandalyeyi yakaldim havada ama demiri belime vurdu sonra arkadan yumruk vurdu bir tane ikinci de denk geldi ama tuttum elini kendi mi savundum devamını getirip o vurmayı ağzımı burnumu kircak şekilde bir dayağa donusturemedi biliyordu zaten arkadan saldirmazsa vuramayacagini belirtmiştim savunma ve dövüş konusunda eğitimim var ama işte istediğin kadar eğitimin olsun bil savunmayı savunmasız yakalaniyorsun

X