- 10 Mart 2018
- 451
- 1.611
- 43
- 39
- Konu Sahibi Powergirl06
-
yatak odasinin profesyonel yardim alabileceginiz kisiler disindakilerle paylasilmasi asla normal degil . bu ne kadar anormalse sizin bunca yil bu ozel konuda herhangi bir tedavi, terapi, danismanlik almamaniz da o kadar anormal.Sizce, esim benim libidom cok az oldugunu, babamin ve abimin yaninda demesi normalmi ? Tam anladigim kadariyla esim, kiziniz yanasmiyor bana, cocuk olmuyor ben neyapiyim demis.
iyide 14binlik cantaniz varsa o evde gayet degerli bicok esya da vardir?Canta ama 14.000 tl lik bir canta......
Ailem, gordunmu adam parasini dusunuyor, cantayi almis, baska birseyi almamis diyor. Valla bilemedim maneviyat mi yoksa verildigi paraya mi kiydigina uzulmus...
Gerçekten üzüldüm. Eşinize tekrar ulaşın ve özür dileyin. Tedavi olacağınıza söz verin. Bu onu yumuşatabilir. Belli ki maddi imkanı var yeniden ev kurarsınız. Aileniz sizi sevmiyor. Çok cahilce davranışlar sergiliyorlar.
Sen bizi dinle kendinize bir şans daha ver. Hiçbirşey kaybetmezsin. Ama kazancın büyük olur emin ol. Sen de kötü biri değilsin. Sadece destek alman şart.Maddi imkanlari var, ama ben hak etmiyorum onu...
Bu aralar ticaret amacli, buyuk yatirimlar yapti, onu engellemekte istemiyorum artik acikcasi. Istedigi arabayi mesala bu ay sonunda alacakti,, ama almadi biliyorum...
Seviyorum ama bitiriyorum, nedenini bilmiyorum.
Ben uyumaya calisacagim..
Ailem kv gittiginde, sizin oglunuz bizim kizimizi anlamiyor, bi gitsin pys felan deyince, benim esimde asil daha buyuk sorunlar var, benim libido cok az oldugundan, demis abim ve babamlarin yaninda, kiziniz yaklasmiyor gibi laflar demis. Ailemde, bu nasil bir adam, nasil boyle sozler der, nasil muslumanlar bunlar diyor. Nasil olurda yatak odasinin sirlarini anlatti diye beni ayirmak istiyorlar.
Bi iki gun sonra geri gitmek istedigimde, kocam 1 hafta ben kafami dinlemek istiyorum deyince, kv ile annem telefonda baya bi tartismislar. Kiz hasta bu nasil bi is, niye doktora gitmedi bu zamana kadar, biz kizi koyden almadik dili var disi var telefon var gibi laflar saymis. Bildiginiz halde neden bize evlenmeden once demediniz felan filan.
oldu iste yaa ayrildik
kim bilir sizinkiler neler dedi de adamda patladi. gördüm ben sizin ailede o potansiyeli. yazik hem esinize hem yuvaniza hemde sizeSizce, esim benim libidom cok az oldugunu, babamin ve abimin yaninda demesi normalmi ? Tam anladigim kadariyla esim, kiziniz yanasmiyor bana, cocuk olmuyor ben neyapiyim demis.
Canta ama 14.000 tl lik bir canta......
Ailem, gordunmu adam parasini dusunuyor, cantayi almis, baska birseyi almamis diyor. Valla bilemedim maneviyat mi yoksa verildigi paraya mi kiydigina uzulmus...
Canta ama 14.000 tl lik bir canta......
Ben böyle yenge görmedimZamanında dayımla yengem tekrar deneme kararı aldılar,ama yengemin amacı zamanında koparamadığı şeyler içinde kaldı diye böyle bi plan yapmış ve tekrar deneyelim demişti dayıma, barıştılar(!), dayım mutlu mesut işine gitti yarınsı gün, yenge de kapıya kamyonu çekip evdeki çatallara, hatta avizedeki ampule kadar sökmüş almış, dayım eve giriyor lambaya basıp yanmıyor, içeri girince ev tın tın bi çekyat bi battaniye bırakmışdayım hak etmişti o ayrı. Biraz da bu eşya bölüşme işleri davaya, aradaki anlaşmaya,yaşanan olaylara bağlı anlayacağınız.
Ovvvv. Bence ailen çok fesat. Neye istinaden öyle bir mehir istediniz? Adam size güvenip üzerinizde o kadar para bırakmış. O altınlar sadece sizin değil ikinizinAilem oyle dusunmuyor. 300.000 tl lik altin bende, bankada, bu yuzden cirkeflesmiyor diyor ailem.
Altinlarin 100.000tl gibi bi miktar ise mihir.
Yaa ne güzel. Okuyunca bi sevindim nedense. Allah daim etsinBen de boşandım. Çok sebepsiz yere hem de. Eşim de hiç sorun çıkarmadı. Bizim aldığımız eşyalardan ihtiyacın olanı al gerisini yolla demiştim (nevresim, havlu, mutfak eşyası vb) hiçbir şey almamış kendine hepsini yollamıştı. Bizim mahkeme anlaşmalı olsa da 2 celse sürdü. Araya da zaman da girdi ayrıldıktan 5 ay sonra boşandık ve yapamadık ayrı barıştık. Şimdi birlikteliğimiz çok daha iyi. Yaptığımız hatalardan ders aldık. Ben de eşimin beni anlamadığını düşünüyordum vs. O da kavga etmez sakinleşmemi beklerdi. Ben de sizin gibi düşünüyordum. Bu arada terapi de alıyordum o da iyi geldi. Bence ilişkinize bir şans daha verin. Gönlünü almaya çalışın eşinizin. Tedavi olun size güven duysun. Ne kaybedersiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?