- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 656
- 723
- Konu Sahibi Powergirl06
-
Esiniz gercekten cok duygusal adam sadece maneviyat var adamda helal olsun sevgisine karsilik verin bari ayni sekilde 5.5 yiliniz hurmetineBilmiyorum canim, ailem hepsi evi geldi goturduk, icim ciz etti cok agladim evimde.
Bana bir canta almisti, cok degerli, cok hefes edip aldiydi benim icin, onu goturmus sadece...
Esiniz gercekten cok duygusal adam sadece maneviyat var adamda helal olsun sevgisine karsilik verin bari ayni sekilde 5.5 yiliniz hurmetine
aılenız de varya... nasıl doldurusa gelmeye musaıtsınız sızdeCanta ama 14.000 tl lik bir canta......
Ailem, gordunmu adam parasini dusunuyor, cantayi almis, baska birseyi almamis diyor. Valla bilemedim maneviyat mi yoksa verildigi paraya mi kiydigina uzulmus...
Aile çok akıllı sanıyor kendilerini. Biz şampuana kadar alalım ama adam elini hicbirseye sürmesin.aılenız de varya... nasıl doldurusa gelmeye musaıtsınız sızde
okadar dıkkatlılerse ozaman sızın evden bırsey almadan cıkmanız gerekıyordu sadece yatak odası aldım demıstınız sız neden esyaları toplama derdıne dustunuz ozaman dıye sorarlar adama degıl mı ama
Nasil fesat aileniz varCanta ama 14.000 tl lik bir canta......
Ailem, gordunmu adam parasini dusunuyor, cantayi almis, baska birseyi almamis diyor. Valla bilemedim maneviyat mi yoksa verildigi paraya mi kiydigina uzulmus...
Bunun altınları, parayı yerler önce sonra lambayı yakma, cesmeyi kapat dönemleri gelir.aılenız de varya... nasıl doldurusa gelmeye musaıtsınız sızde
okadar dıkkatlılerse ozaman sızın evden bırsey almadan cıkmanız gerekıyordu sadece yatak odası aldım demıstınız sız neden esyaları toplama derdıne dustunuz ozaman dıye sorarlar adama degıl mı ama
Kesinlikle adam kurtulmuş bir ömür ne bu naz çekilir ne de bu ailenin tafrasıBunun altınları, parayı yerler önce sonra lambayı yakma, cesmeyi kapat dönemleri gelir.
Şampuana kadar almışlar evden ama çantayı cebellezi yapamayınca uzulmusler belli :)
Burada bizim forumcak adama iyi dileklerimizi gondermemiz gerekiyor. Çok konuşmaya gerek yok adam iyi kurtulmuş.
aılenız de varya... nasıl doldurusa gelmeye musaıtsınız sızde
Çünkü aileniz paragöz! Sizde onların etkisindesiniz yada onlar gibisiniz, bunu tam çözmüş değilim. Ağır olduysa kusura bakmayın ama durum bu.Iste o yuzden bu konuyu actim. Biz neden yatak odasini alip cikmadik diye... Cok uzuluyorum bu konuda.
Kafama takilip duruyor.
Sizin ilişkiyi yönetememe şeklinden dolayı ayrılma aşamasındasınız şuan.
Bende 2 düşük yaşadım elbette herkesin olaylarda verdiği tepkiler farklı olabilir ama 1 buçuk yıl süren etkilenme durumu da fazla geldi bana. Erkekler için düşük bizim düşündüğümüz yıkımı oluşturmuyor. Düşük sonrası psikolojiniz bu denli etkendiyse eşinize sarmak yerine doktor desteği de alabilirdiniz.
Düşük sonrası cinsel isteksizlik için eşiniz doktora gitmenizi bile istemiş neden oralı olmadiniz? Cinselliğin seyrek olması da günlük hayatta ki ilişkiyi olumsuz etkiliyor.
Ailenizi de olaya dahil eden sizsiniz. Evet eşiniz özel hayatınızla ilgili yorum yapmayabilirdi ama sizin olmadığınız o görüşmede çok üstün gittilerse öyle bir hata yapmış olabilir. Aileler işin içine girince de daha çıkılmaz hal almı durum.
Bence esinizle görüşün, sonra pişman olursunuz.
5 yıllık evlilikte bu sorunun üzerine gitmemeniz büyük hata. İki tarafta cinsellik konusunda isteksiz olsa ve ilişkilerinin dinamiği bu olsa tamam ama biri istekliyken diğeri istemiyor ve bunu düzeltmek için uğraşmıyorsa ciddi bir sorun var ortada. Bu bile tek başına bir boşanma sebebi olabilir zaten.Benim libido, yani isteksizlik, ilk bastan vardi, hic istegim olmadi, galiba esim bunu annesine anlatti, ki kv okadar uzerine gitmiski annemin, boyle kizi evlendirdiniz, bile bile oglumun gururuyla oynadiniz gibi laflar. Ikimizinde hatalari oldu iste nebiliyim...
30 yasındasınız ben sızden dık ayakları saglam basan ne ıstedıgını bılen kararlı guclu bır davranıs sergılemenızı beklerdımIste o yuzden bu konuyu actim. Biz neden yatak odasini alip cikmadik diye... Cok uzuluyorum bu konuda.
Kafama takilip duruyor.
Vallaha pişman olmaman için alabıldını al canımMerhaba kizlar bir sorum var cok karisik kafam, ailem, arkadaslarim herkes birsey diyor.
30 yasindayim, 5.5 senelik evliligim bitti, ve sormak istedigim birsey var.
Cocugum yok, 5.5 senedir ev hanimiydim, maddi bir gelirim olmadi bu evlilikte.
Boyle bi durumda, evden ne alip goturulur ? Evlendigimde sadece yatak odasini aldim.
Benim hakkim ne sizce ? eski kocam, 2ci anaktarlar sende, sizce hakkiniz ne ise onu alip anaktarlari masaya birakip gidin diyor.
300bin hesabinizda ve siz evden sampuan aldinizAilem oyle dusunmuyor. 300.000 tl lik altin bende, bankada, bu yuzden cirkeflesmiyor diyor ailem.
Altinlarin 100.000tl gibi bi miktar ise mihir.
Verdiği paraya değil sizin o çantayı hak etmediğinize kanaat getirmiş. Adamın hiçbir suçu yok. Hak etmediği şeyler yaşamış sayenizde. Gerçekten onurlu bir adam bence. Baksanıza maddi olarak güçlü olmasına rağmen size sözlü hiç kötülüğü olmamış. Paranın lafını etmemiş. Size güvendiği için hesabınıza paralar yatırmış. Siz güvenini boşa çıkarmışsın. Bu arada aileniz bence o paranın peşini bırakmaz dikkatli olunCanta ama 14.000 tl lik bir canta......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?