• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence gercekten benim durumumda olmayan anliyamaz. Benim bebegim gitti... ben wc de parcalarini gordum, neden hic empati duygusu yokki insanlarda ? Normal olmadi, bu arada, bebek cikmadi, ilac ile cikti. Off yaa

Daha yeni yeni duzelirken, bebek hemen yapalim demesi normal degil bence.
Eve geldiginde, yemegini yiyip tv onunde mac seyretmesi, netflix bakmasi... ben 1 - 2 hafta mi oluyor dusuk yaptim, oturma odasinda, yanina yaklastigimda, hemen sex dusunmesi normalmi ? Ben sarila sarila tv izleyelim, oksasin, hemen baska seyler dusunmesin diyorum....
Çünkü cinsel sorununuz var, esiniz size yaklaşmak isteyince de hatalı oluyor değil mi?

O an sevişmek istemeyebilirsiniz ama esinizin isteği anormal değil. Sevişmek eşle olunca duygusal boyutu da olan birşey neyse çok yazmak istemiyorum bu konuda.

Bebeği hemen istmesi de anormal, büyütülecek arayip annenizi ağlayacağınız mesele değil. Şuan istemiyorum derdiniz kapanışı konu.

Sizi bilmem ama eşiniz icin doğru olan ayrılmanız bence.

Son düzenleme:
Bence gercekten benim durumumda olmayan anliyamaz. Benim bebegim gitti... ben wc de parcalarini gordum, neden hic empati duygusu yokki insanlarda ? Normal olmadi, bu arada, bebek cikmadi, ilac ile cikti. Off yaa

Eve geldiginde, yemegini yiyip tv onunde mac seyretmesi, netflix bakmasi... ben 1 - 2 hafta oluyor dusuk yaptim, oturma odasinda, yanina yaklastigimda, hemen sex dusunmesi normalmi ? Ben sarila sarila tv izleyelim, oksasin, hemen baska seyler dusunmesin diyorum....

İyi de zaten isteksizmişsiniz. Kocanız ilişkiye açken sadece sarılmayı düşünmemesi gayet normal.
Kocanıza sarılarak acınız diniyorken, sevişmek acınızı mı artırırdı?

Enteresan.

Biz erkeklere göre daha fazla duygusal ve kırılganız. Sen yaşadığın bu travmadan eşine bahsettin mi ? Erkekler genelde biz bayanlar gibi ince düşünmezler, anlamamış olabilir. Annenin hemen uçakla atlayıp gelmesi senin bile istemediğin olayları alevlendirmiş. Eşin ile baş başa oturup konuşmalısın bence aileler olmadan. ayrılmak ya da barışmak pişman olacağın bir şey yapma iyice düşün

Gecen sene bir dusuk yaptim... maalesef ve o gunden bu gunune sanki esim beni hic anlamadi. Hic gormedi acimi,, 1/2 ay gectikten sonra yine deniyelim gibi laflar edince ben tamamen pys olarak coktum. ailemde memlekette oldugu icin etrafimdada kimsem yok... Bi an telefonda agladim anneme,,, ondan sonra zaten olan oldu...
Annen hatali. Esin kötü bisey dememis. Yeniden deniyelim demis. Bunda ne var? Cocugu sen düşürdün dememis ki? Ya da sana hakaret etmemis ki. Tribini anlayamadim

Eve geldiginde, yemegini yiyip tv onunde mac seyretmesi, netflix bakmasi... ben 1 - 2 hafta oluyor dusuk yaptim, oturma odasinda, yanina yaklastigimda, hemen sex dusunmesi normalmi ? Ben sarila sarila tv izleyelim, oksasin, hemen baska seyler dusunmesin diyorum....
Düşük yaptıktan hemen sonra cinsel ilişkiye girilmez zaten çünkü enfeksiyon tehlikesi olabilir. Ortalama bir ay sonra yani bir sonraki adetten sonra tekrar ilişkiye girilir ama tabi vücuttan vücuda değiştiği için doktor muayenesi olduktan sonra tam belli olur.

Durumunuza gelince eşinizi arayıp ikimiz de hata yaptık, evliligimize bir şans daha verelim derdim.

Bizim bir akrabanın gelini de ailesi yüzünden boşandı ailesi eşya toplamaya geldiğinde kızın çay kaşığımı ne yokmuş kayın baba aşağıdaymış ona sormuşlar kayınbaba ben çay kaşığı felan bilmem ev orda ne istiyorsanız alın demiş..demem o ki ben bu boşanma aşamalarında aldatma şiddet yoksa kızmayın kadınlar kim kaşığın iğnenin peşindeyse o tarafın hep yuvayı yıkan taraf olduğunu gördüm yuva yıkılırken kaşık koltuk kanepe peşine düşen aile kimse o dur müsebisi derim susarım..tekrar şunu belirti yorum aldatılmak şidet hariç bu her iki cins içinde söylüyorum madur taraf intikam iç güdüsüyle her şeyi almak istiyor o durumu anlıyorum diğer durumlar için yazdım.

Esimin bi akrabasi da bosancam demis annesi babasi esya toplamaya gittiler. Kadin sonra vazgecti anne babada geri dönmüşler arkalarina baka baka. Kadinin kocasi suanda kadinin ailesiyle görüşmüyor. Onlar benim yuvami yıkmak istediler diyormus. Kaynanam tek taraflı anlatiyor ama sizin dediginiz doğru.
Bende esimle yeni evliyken kavga edip babamlarin evine gitmistim annem blendir ve acilmamis kahvalti takimimin derdine düşmüştü. Tabiki aklimi kullandim ve boşanmadım. Bazi aileler cok tehlike arz ediyor bazi evlilikler icin

Ben de kürtaj olmak, orunda kaldım ama size hak veremiyorum. Kürtaj sonrası Dr un koyduğu cinsel ilişki yasağı ortalama bir hafta. Onun sonrasında önümüze bakalım cinsel hayat devam etti. Tabi ki çok üzüldüm eşim benim kadar üzüntüsünü göstermedi ama bu onun üzülmediği anlamına gelmiyor. Eşinin 2 hafta sonra cinsellik istemesi, bebek yapalım demesinin neresi anormal? Cinsellik evliliğin bir parçası. Sizin normal haliniz mi bu yoksa psikolojiniz mi bozulmuş anlayamadım.

Valla canim bilemiyorumki, boyle mesajlar gordumude iinan neyapacagimi bilmiyorum.. Kv ile annem cok buyuk tartisma yasadi telefonda. Siz musluman degilsiniz gibi laflar bile edildi nebiliyim duzelse bile olmaz galiba.

Siz kv ile ailesiyle suan nasilsiniz ? Gidip geliyormusunuz ?
Bence siz birkaç günlüğüne de olsa ailenizden ve herkesten uzaklaşıp kendi düşüncelerinizle başbaşa kalın. Şuan etrafınızda sizi etkileyen çok fazla ses var. Ayrıca insanlar neleri unutup sineye çekiyor bunlarda unutulup gider merak etmeyin.
Ben açıkçası ortada yuva dağıtacak bi sebep göremiyorum. Eşinle sizin aranızda bişey olmamış hep üçüncü kişilerin karışması ile bu hale gelinmiş.
Eşim beni anlamıyor diyorsunuz sürekli doğrudur ama sizde onu anlamıyor ve ihtiyaçlarına cevap vermiyorsunuz. İki tarafta birazcık özelleştiri yapsa bu iş düzelir.

Eşinizi gerçekten seviyorsanız son kez yüzyüze konuşun. Ailenizin eşyalar konusundaki açgözlülüğü için özür dileyin. Libido için doktora gideceğinize söz verin.
Eğer kabul ederse aranız düzelene kadar ailelerle mesafeli olun ve aile terapisi alın.

Eğer bu son adımı atmayıp boşanırsanız çoookk keşke dersiniz ama iş işten geçmiş olur.
Bence bu boşanmadan önceki son çıkış fırsatını kaçırmayın ve aileleri bir daha aranızdaki sorunlara karıştırmayın.

Sadece ben veya benim ailem suclu degil,,,, neden sadece ben ozur dilemem lagzim ?

Çünkü cinsel sorununuz var, esiniz size yaklaşmak isteyince de hatalı oluyor değil mi?

O an sevişmek istemeyebilirsiniz ama esinizin isteği anormal değil. Sevişmek eşle olunca duygusal boyutu da olan birşey neyse çok yazmak istemiyorum bu konuda.

Bebeği hemen istmesi de anormal, büyütülecek arayip annenizi ağlayacağınız mesele değil. Şuan istemiyorum derdiniz kapanışı konu.

Sizi bilmem ama eşiniz icin doğru olan ayrılmanız bence.

Benim tabi libido fazla degil, ama ya nebiliyim, iliskide olsun bitsin diyorum, birsey hissetmiyorum. Misal guzel bi gun gecirdik, cafe veya bi yerde oturduk, arabadiyiz, eve dogru gidiyoruz, ellemesi felan, yani eve biran once varalimda, iliskiye girelim, anansorde misal ellemesi felan, tamam eve gidiyoruz ama illaha iliski mi yapmamiz lagzim hemen eve girdigimizde... Bi dur adam bi eve girelim.

Biz erkeklere göre daha fazla duygusal ve kırılganız. Sen yaşadığın bu travmadan eşine bahsettin mi ? Erkekler genelde biz bayanlar gibi ince düşünmezler, anlamamış olabilir. Annenin hemen uçakla atlayıp gelmesi senin bile istemediğin olayları alevlendirmiş. Eşin ile baş başa oturup konuşmalısın bence aileler olmadan. ayrılmak ya da barışmak pişman olacağın bir şey yapma iyice düşün

Canim iste anlatmaya calistigimda, ya tv bakiyor, ya elinde telefon. Tamam bugun anlatacagim diyorum, eve geldiginde, askim aksam cikacagim arkadaslarla, planin yok degilmi demesi ile butun topladigim enerji gidiyor....

Benim tabi libido fazla degil, ama ya nebiliyim, iliskide olsun bitsin diyorum, birsey hissetmiyorum. Misal guzel bi gun gecirdik, cafe veya bi yerde oturduk, arabadiyiz, eve dogru gidiyoruz, ellemesi felan, yani eve biran once varalimda, iliskiye girelim, anansorde misal ellemesi felan, tamam eve gidiyoruz ama illaha iliski mi yapmamiz lagzim hemen eve girdigimizde... Bi dur adam bi eve girelim.

tamamda canim, esin genc ve saglikli bir adam.
seni arzulamasi normal degilmi?
yani zaten ilk sayfalardada yazdim ve hala bosanma sebebini saskinim.
ailenin tavirlari dehset verici.
hesabinda 300bin lira olmasina ragmen (esinin hakki olan bir para) evden sampuani bile almaniz.
ailenin yangina körükle gitmesi vs.
abinin ve babanin esinle "konusmasi"- yahu adam ne yaptida iki kisi olarak adamla konusmaya gidildi???

senin bu degisik tavirlarini adam iyi cekmis.

Sadece ben veya benim ailem suclu degil,,,, neden sadece ben ozur dilemem lagzim ?
Size ait olmayanları da toplamışsınız çünkü.
Gerçi tavırlarınıza bakılırsa kocanızın hayatı kurtulmuş.

Boşanın lütfen.

Merhaba sadaktsizlik ve şiddetin olmadığı boşanmalara (sevgi de varsa) çok üzülüyorum... :KK43: neticede seviyorsunuz birbirinizi tek hatanız araya aileleri sokmak olmuş. “Sevgi, sadakat, saygı, cinsellik, sorumluluk bilinci” (bence) evliliğin temelini bunlar oluşturuyor, düşük yapmanız psikolojik açıdan cinsel arzunuzu etkilemiş olabilir. Ben cinsellik konusunun tedaviye açık olduğuna inanıyorum ve kimsenin eşini bundan mahkum etmeye hakkı yok... Ayrıca ailenin yapıcı olması (şiddet ve ihanetin olmadığı durumlarda) çok etkili. Ne diyeyim beyfendiye de yazık size de. Altınlar hukuken de dinen de kadının hakkı ama evlendikten sonra edinilen mallar eşit paylaşılır. Üstelik boşanma durumunda o paranın sizde kalacağı falan yok (eşinizin çalışarak kazandığı para ise) mahkemeye bildirilir mahkeme de (bence ağır kusurlu sizi bulabilir neticede evi terketme eşyaları kafasına göre alma vs var üstelik evlilik sorumluluğu olan cinsellikten kaçıyorsunuz) kararını ona göre verir. Şampuanına kadar alırsanız da eşinizin arkanızdan neler diyeceğini bir düşünün neticede aldatma, şiddet, hakaret yok. Siz ailenize onu şikayet etmişsiniz o da kendi ailesine sizi.

tamamda canim, esin genc ve saglikli bir adam.
seni arzulamasi normal degilmi?
yani zaten ilk sayfalardada yazdim ve hala bosanma sebebini saskinim.
ailenin tavirlari dehset verici.
hesabinda 300bin lira olmasina ragmen (esinin hakki olan bir para) evden sampuani bile almaniz.
ailenin yangina körükle gitmesi vs.
abinin ve babanin esinle "konusmasi"- yahu adam ne yaptida iki kisi olarak adamla konusmaya gidildi???

senin bu degisik tavirlarini adam iyi cekmis.

Evet arzulamasi normal ama bana hani sanki fazla gibiydi.. ve icimdende bagzen uzuluyordum.
Ailem, ben agladigim icin ilk ucagi alip sabahta abimler annem ile babami havalimanindan aldilar ve bana geldiler. Tabi esim olmadigi icin evde, arayip kv gile gelebilirmisin bi konuda konusmak istiyoruz deyip oyle oldu olay.

300 bin liraya gelirsek,,, dedigim gibi bi miktari mihir ve dugunde takilan takilar ve aldigimiz altinlar beraber. toplam 300 bin gibi bi rekam cikiyor.

Canim iste anlatmaya calistigimda, ya tv bakiyor, ya elinde telefon. Tamam bugun anlatacagim diyorum, eve geldiginde, askim aksam cikacagim arkadaslarla, planin yok degilmi demesi ile butun topladigim enerji gidiyor....
sanırım hayatınız boyunca hıc tırnagınız bıle kırılmamıs sızın
esınızden yana suana kadar sorun dıye anlattıklarınızın sorun gordugunuzun hıc bırı sorun degıl

Bence siz birkaç günlüğüne de olsa ailenizden ve herkesten uzaklaşıp kendi düşüncelerinizle başbaşa kalın. Şuan etrafınızda sizi etkileyen çok fazla ses var. Ayrıca insanlar neleri unutup sineye çekiyor bunlarda unutulup gider merak etmeyin.
Ben açıkçası ortada yuva dağıtacak bi sebep göremiyorum. Eşinle sizin aranızda bişey olmamış hep üçüncü kişilerin karışması ile bu hale gelinmiş.
Eşim beni anlamıyor diyorsunuz sürekli doğrudur ama sizde onu anlamıyor ve ihtiyaçlarına cevap vermiyorsunuz. İki tarafta birazcık özelleştiri yapsa bu iş düzelir.

Canim maddi durumum yok suan yani gelirim yok. Tatile veya pys gidemem suan. simdi diyeceksiniz altinlar var ama ona tam net bi karar aldiktan sonra bozabilirim sanirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back