• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablacim sana geçmiş olsun. 30 yaşında nasıl bu kadar evliliğin için savasamaz hale gelmişsin hayretler içinde okudum.
Vala eşinizin dedikleri de yersiz olmuş tamam da annenize eşim beni anlamıyor diye aglamaniz da biraz yersiz zannimca. Hiç arkadasiniz falan yok mu? Onla paylassaydiniz. Telefonda benim de kızım aglasa ben de derim kızım sen ona muhtaç değilsin gel yanıma diye.
Eşiniz doktora git demiş, niye hiç onemsemediniz?
Ben çok kabahat bulamadım eşiniz de. Aileniz de de yok kabahat. Kabahatli sizsiniz sanki biraz.
Eşyalara gelince de, herkes verdiğini alır. Zırnık fazlasını almak sizin ayibiniz olur bence.
Dilerim hakkınızda hayırlısı olur.

Benim çevremde bosanirken evi ,arabayı hile ile başkasının üstüne geçiren ...karısına boşanmadan önce borç senedi imzalatip bu senedi elin heriflerine veren,evi kadın işteyken tasiyip dimdizlak bırakan ,çocuğunun okulu bitmesine iki hafta kala karısını ve çocuğunu evden atıp cocugunun iki haftaligina başka okula nakil olmasına yol açan örnekler dolu olduğu için esin bana çok sıkıntılı biri gibi gelmedi.

Bilmiyorum canim, ailem hepsi evi geldi goturduk, icim ciz etti cok agladim evimde.
Bana bir canta almisti, cok degerli, cok hefes edip aldiydi benim icin, onu goturmus sadece...
Esiniz gercekten cok duygusal adam sadece maneviyat var adamda helal olsun sevgisine karsilik verin bari ayni sekilde 5.5 yiliniz hurmetine

Esiniz gercekten cok duygusal adam sadece maneviyat var adamda helal olsun sevgisine karsilik verin bari ayni sekilde 5.5 yiliniz hurmetine

Canta ama 14.000 tl lik bir canta......

Ailem, gordunmu adam parasini dusunuyor, cantayi almis, baska birseyi almamis diyor. Valla bilemedim maneviyat mi yoksa verildigi paraya mi kiydigina uzulmus...

Sizin ilişkiyi yönetememe şeklinden dolayı ayrılma aşamasındasınız şuan.

Bende 2 düşük yaşadım elbette herkesin olaylarda verdiği tepkiler farklı olabilir ama 1 buçuk yıl süren etkilenme durumu da fazla geldi bana. Erkekler için düşük bizim düşündüğümüz yıkımı oluşturmuyor. Düşük sonrası psikolojiniz bu denli etkendiyse eşinize sarmak yerine doktor desteği de alabilirdiniz.

Düşük sonrası cinsel isteksizlik için eşiniz doktora gitmenizi bile istemiş neden oralı olmadiniz? Cinselliğin seyrek olması da günlük hayatta ki ilişkiyi olumsuz etkiliyor.

Ailenizi de olaya dahil eden sizsiniz. Evet eşiniz özel hayatınızla ilgili yorum yapmayabilirdi ama sizin olmadığınız o görüşmede çok üstün gittilerse öyle bir hata yapmış olabilir. Aileler işin içine girince de daha çıkılmaz hal almı durum.

Bence esinizle görüşün, sonra pişman olursunuz.

Ailem, gordunmu adam parasini dusunuyor, cantayi almis, baska birseyi almamis diyor. Valla bilemedim maneviyat mi yoksa verildigi paraya mi kiydigina uzulmus...
aılenız de varya... nasıl doldurusa gelmeye musaıtsınız sızde
okadar dıkkatlılerse ozaman sızın evden bırsey almadan cıkmanız gerekıyordu sadece yatak odası aldım demıstınız sız neden esyaları toplama derdıne dustunuz ozaman dıye sorarlar adama degıl mı ama

okadar dıkkatlılerse ozaman sızın evden bırsey almadan cıkmanız gerekıyordu sadece yatak odası aldım demıstınız sız neden esyaları toplama derdıne dustunuz ozaman dıye sorarlar adama degıl mı ama
Aile çok akıllı sanıyor kendilerini. Biz şampuana kadar alalım ama adam elini hicbirseye sürmesin.

Nasil fesat aileniz var
Şok oldum bence aileniz asıl paranın pesine düşmüş çok yazık

Bunun altınları, parayı yerler önce sonra lambayı yakma, cesmeyi kapat dönemleri gelir.

Şampuana kadar almışlar evden ama çantayı cebellezi yapamayınca uzulmusler belli :)

Burada bizim forumcak adama iyi dileklerimizi gondermemiz gerekiyor. Çok konuşmaya gerek yok adam iyi kurtulmuş.

Bunun altınları, parayı yerler önce sonra lambayı yakma, cesmeyi kapat dönemleri gelir.

Şampuana kadar almışlar evden ama çantayı cebellezi yapamayınca uzulmusler belli :)

Burada bizim forumcak adama iyi dileklerimizi gondermemiz gerekiyor. Çok konuşmaya gerek yok adam iyi kurtulmuş.
Kesinlikle adam kurtulmuş bir ömür ne bu naz çekilir ne de bu ailenin tafrası

Iste o yuzden bu konuyu actim. Biz neden yatak odasini alip cikmadik diye... Cok uzuluyorum bu konuda.
Kafama takilip duruyor.

Iste o yuzden bu konuyu actim. Biz neden yatak odasini alip cikmadik diye... Cok uzuluyorum bu konuda.
Kafama takilip duruyor.
Çünkü aileniz paragöz! Sizde onların etkisindesiniz yada onlar gibisiniz, bunu tam çözmüş değilim. Ağır olduysa kusura bakmayın ama durum bu.

Kendinizi düşürdüğünüz durum da çok kötü, eşim ayrılma durumumda şampuanı dahi almaya tenezzül etse, verdiğim kararın doğruluğundan emin olurdum.

Sizin ilişkiyi yönetememe şeklinden dolayı ayrılma aşamasındasınız şuan.

Bende 2 düşük yaşadım elbette herkesin olaylarda verdiği tepkiler farklı olabilir ama 1 buçuk yıl süren etkilenme durumu da fazla geldi bana. Erkekler için düşük bizim düşündüğümüz yıkımı oluşturmuyor. Düşük sonrası psikolojiniz bu denli etkendiyse eşinize sarmak yerine doktor desteği de alabilirdiniz.

Düşük sonrası cinsel isteksizlik için eşiniz doktora gitmenizi bile istemiş neden oralı olmadiniz? Cinselliğin seyrek olması da günlük hayatta ki ilişkiyi olumsuz etkiliyor.

Ailenizi de olaya dahil eden sizsiniz. Evet eşiniz özel hayatınızla ilgili yorum yapmayabilirdi ama sizin olmadığınız o görüşmede çok üstün gittilerse öyle bir hata yapmış olabilir. Aileler işin içine girince de daha çıkılmaz hal almı durum.

Bence esinizle görüşün, sonra pişman olursunuz.

Benim libido, yani isteksizlik, ilk bastan vardi, hic istegim olmadi, galiba esim bunu annesine anlatti, ki kv okadar uzerine gitmiski annemin, boyle kizi evlendirdiniz, bile bile oglumun gururuyla oynadiniz gibi laflar. Ikimizinde hatalari oldu iste nebiliyim...

Benim libido, yani isteksizlik, ilk bastan vardi, hic istegim olmadi, galiba esim bunu annesine anlatti, ki kv okadar uzerine gitmiski annemin, boyle kizi evlendirdiniz, bile bile oglumun gururuyla oynadiniz gibi laflar. Ikimizinde hatalari oldu iste nebiliyim...
5 yıllık evlilikte bu sorunun üzerine gitmemeniz büyük hata. İki tarafta cinsellik konusunda isteksiz olsa ve ilişkilerinin dinamiği bu olsa tamam ama biri istekliyken diğeri istemiyor ve bunu düzeltmek için uğraşmıyorsa ciddi bir sorun var ortada. Bu bile tek başına bir boşanma sebebi olabilir zaten.

Kafama takilip duruyor.
30 yasındasınız ben sızden dık ayakları saglam basan ne ıstedıgını bılen kararlı guclu bır davranıs sergılemenızı beklerdım
o adam sızın kocanızdı orası sızın yuvanızdı aılenızın o evı tabırı caızse yagmalamasına esınızın sızden uzaklasmasına sebebıyet verecek davranıslarda bulunmasına sız ızın vermıssınız

sıze kendımden ornek vereyım 5 yıllık evlıyım 33 yasımdayım ben
kayınvalıdem gercekten garıp bırı degısık huyları var yanlıs bır hareketı oldu annem dedıkı esın gercekten ıyı bırı lafım yok ama keske bu aıleye kız vermeseydık dıye sonradan dusundum dedı

aılemle normalde hıc boyle muhabbetlere gırmem ızın de vermem aslında annem orda kayınvalıdeme kızdıgı ıcın dedı kızgınlıktan hatta kızmakta haklıydı da ama anneme orda cok ters cıkıstım koca benım kaynana benım sorun benım sen ne karısıyorsun ? senden gelıp yardım ıstedım mı sana soru sordum mu sen kendı evınde oturdugun yerde benım hayatım hakkında nasıl boyle bır cumle kurarsın cok ayıp ettın bırdaha tekrarlanmasın dedım

annem kayınvalıdeme kızmakta haklı olmasına ragmen bana karsı kurdugu o cumle yanlıs oldugu ıcın tepkı gosterdım esımle anlasamadıgım kızdıgım cok nokta oldu 5 yıllık evlılıgımız hep huzurlu gecmedı tabıkı ama hıc bır sorunumu aılem bılmez asla soylemedım . soylenmemelı cunku bız unuturuz onlar unutmaz bız anlattıkca onlar kendınde soz hakkı bulur yonlendırır yorumlar yapar huzur kacırırlar gerek yok

sız kendınız hayatınızda neyın dogru neyın yanlıs oldugunu bılıyor olmanız gerek evlılık okul degıl velınız elınızden tutmus sıze sunu yap bunu yap demıs odevler vermıs sızde ne deseler yapmıssınız

esınızle konusmanız kendı adınıza hatalarınız ıcın ozur dılemenız lazım bıtecekse bıle duzgun bıtsın onun bunun agzıyla hareket edılmez evlılık bu cocuk oyuncagı etmıssınız

Merhaba kizlar bir sorum var cok karisik kafam, ailem, arkadaslarim herkes birsey diyor.

30 yasindayim, 5.5 senelik evliligim bitti, ve sormak istedigim birsey var.
Cocugum yok, 5.5 senedir ev hanimiydim, maddi bir gelirim olmadi bu evlilikte.
Boyle bi durumda, evden ne alip goturulur ? Evlendigimde sadece yatak odasini aldim.
Benim hakkim ne sizce ? eski kocam, 2ci anaktarlar sende, sizce hakkiniz ne ise onu alip anaktarlari masaya birakip gidin diyor.
Vallaha pişman olmaman için alabıldını al canım

Resmen evliliğinizi kendi elinizle yıkmışsınız. Aileniz işin bahanesi daha doğrusu gözüken kısmı. 30 yaşında olmanıza hayret ettim. 30 yaşında bir kadın nasıl olur da doktora gitmez? 5 buçuk yıl evlisiniz üstelik. Evlilikte cinsellik çok çok önemli siz nasıl önemsemezsiniz? Menopozdan şüpheleniyorsunuz ciddiye alınmayacak bir şey mi bu durum? Aileniz de yangına körükle gitmiş siz şampuana kadar alırken normal ama adam 14000 tllik çantayı alınca kötü mü oldu? Boşanıyor olmanız daha hayırlı bence çünkü siz eşinizi sevmiyorsunuz. Evliliğiniz için çaba gösterecek cesaret ve beceriden de yoksunsunuz. Eğer tekrar evlenirseniz hatalarınızdan ders çıkartarak aynı yanlışları yapmamanızı dilerim

Verdiği paraya değil sizin o çantayı hak etmediğinize kanaat getirmiş. Adamın hiçbir suçu yok. Hak etmediği şeyler yaşamış sayenizde. Gerçekten onurlu bir adam bence. Baksanıza maddi olarak güçlü olmasına rağmen size sözlü hiç kötülüğü olmamış. Paranın lafını etmemiş. Size güvendiği için hesabınıza paralar yatırmış. Siz güvenini boşa çıkarmışsın. Bu arada aileniz bence o paranın peşini bırakmaz dikkatli olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back