- 25 Haziran 2008
- 388
- 1.072
- 313
- Konu Sahibi Powergirl06
-
Çok teşekkür ederimYaa ne güzel. Okuyunca bi sevindim nedense. Allah daim etsin
Keske bizde görmeseydikBen böyle yenge görmedim
Ama sizde 300 binlik hesabı kendinize almissiniz adamin 14 binlik çantayı alması niye gözünüze batıyor? Üstelik evi şampuana kadar alıp, tamtakir bosaltmissiniz.
Söyleyin kim maddiyatçı?
Eşiniz gayet mantıklı ve iyi biri bence. Tüm bu olanlara rağmen yinede sakin kalabilmiş.
Kalbinizi sıkıştıracak, boşanmanıza sebep olacak, kavganın nedenini nasıl hatirlamiyorsunuz? Kim unutabilir böyle bir şeyi? Sanırım çok küçük bir meseleydi ve siz tepki görmemek için yazmak istemiyorsunuz.
Ailem böyle söylüyor dediğiniz her cümleyi sizde tasdikliyorsunuz. En iyisi boşanın siz, bu adam ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.
Siz doğrusunu yapmışsınız. Eşyayla, parayla kimsenin değeri ölçülmez. İnşaAllah şimdi daha güzellerini alırsınız.Arkadaşım çok güzel yazmışsın.. şimdi bu paraları eşyaları okuyunca biz çok bedavaya gitmişiz diyorum. Yazık bana ya şimdi çok pişmanım.. Kendi değerimim farkında değilmişim o zamanda değerim bilinmemiş. Yeni eşya aldırmayınca enayi yerine koyuldum kv tarafındanda hep eski eşyalar verildi paragöz görünmiyim diye halbuki onlar açlar..Teker teker yaptırıcam şimdi. Hakettiğim bunlar değildi.
aslında yanlıs dusunuyorsunuz deger harcadıgınız paraya esdeger degıl konu sahıbının eşı goklere cıkarıldı ama aslında adam olması gerekenı yapıyor etrafta okadar terbıyesız ınsanlar var kı terbıye almıs ınsan gorunce boyle sasırıyoruzArkadaşım çok güzel yazmışsın.. şimdi bu paraları eşyaları okuyunca biz çok bedavaya gitmişiz diyorum. Yazık bana ya şimdi çok pişmanım.. Kendi değerimim farkında değilmişim o zamanda değerim bilinmemiş. Yeni eşya aldırmayınca enayi yerine koyuldum kv tarafındanda hep eski eşyalar verildi paragöz görünmiyim diye halbuki onlar açlar..Teker teker yaptırıcam şimdi. Hakettiğim bunlar değildi.
Oğlunun yuvası yıkılıyor süpürge derdine mi düşmüşkaynanam elektrik süpürgesi ne sarılmıştı ben aldım halde
Olaylar neydi? Aileler niye karıştı?Biz zaten olaylar oldu, aile birbirine girdi 1/ 1.5 hafta icinde evi toparladik...
Ben pek dusunme zaman alamadim, ve 2 ay oldu bu olay, ev konusu icim icimi yiyor.
20-06-2019 gibi olaylar oldu, ve 06-07-2019 ev bosattildi. Ailemle sampuana kadar biz evi bosalttik. Icimden bir ses bukadar ailemi dusunup hareket etmemeliydim diyorum. 15-07-2019 whatsapp ve telnr engelledim. Bosanma kararini ben verdim ama dava acmadik daha. Ailem onlar acsin diyor. Kafam cok karisik...
Bunda ne var anlayamadım? Tabiki de tekrar evlat sahibi olmak isteyeceksiniz. Ayrılmadan önce aile terapisine gitmenizi tavsiye ederim. Bana düzelebilir gibi geldi.Hic gormedi acimi,, 1/2 ay gectikten sonra yine deniyelim gibi laflar edince ben tamamen pys olarak coktum.
Aynı durumda değilsiniz. Bu konudaki yagmacilar konu sahibi ve ailesi.Aynı durumdayız , ben tüm mutfak eşyası , çeyizim vs... evlenmeden almıştım evlenirkende tüm eşları ortak almıştık , cuma günü eşyalarımı almak için eve gittiğimde zaten herşeyi talan etmişler kıyafetreminden bile çaldıkları var , zaten benim ailem bir yuva dağılmış lanet olsun eşyasına alma birşey demişti ama etrafımdaki herkes parasını onlar dahi vermiş olsa ki yarı parasını ben verdim , o eşyalar sana alındı hepsi senin dedi , ama ben sadece kıyafetlerimden kalan 3,5 parça birşeyimi aldım , eşimide arayıp senin ailen herşeyimi çalmış dedim o yüzden ne almak istiyorsanız onu alın ,
Asla siddet veya ihanet yok. Aslinda pek kavgamizda yoktu. Geciniyorduk. 5 senede belkide en fazla oda tas catlasin 10x bir tartismamiz oldu. En fazlada koyan bana dusukten sonra, kalbim sikisti felan...
valla o onların problemı herkes kocaman ınsan kımse kımseyı o yere getırmemelı kayınvalıde dıyelım kı cok cırkef kı evet kayınvalıdenız az degıl kabul edıyorum ,annenızde muhattap olmasın tartısmaya gırmesın oda bıle bıle ne o tarz muhabbetlere gırıyor onlara mı kalmıs sızın bu ozel durumlarınız
kayınvalıdesını seven anlasan ıyı gecınen kac kısı var kı sız esınızle dıyologunuza bakın kapınızı kapattıgınızda herkes dısarda kalıyor sız cok nazlı davranmıssınız sinirliydım kavga edıyorduk adam odaya gıttı umursamadı ordan koptu dıyorsunuz bunlar cok basıt seyler evlılık cocuk oyuncagı degıl bosandıktan sonra hıc bırsey eskısı gıbı olmaz bana pısman olacakmıssınız gıbı gelıyor aılenızın gazına fazla gelıyorsunuz tabıkı kımse sızı sokakta bulmadı tabıkı aılenız arkanızda olmalı ama aılenız bunu yanlıs anlamıs fiştekleyerek körükleyerek olmaz bu ısler
bırkere ne munasebet mevzu üremeye getırılmıs bunu hep aıle buyuklerı yapıyor yapın yapın arayı acmayın hemen yapın dıyorlar futursuzca . cocukların ne zaman ureyecegı nasıl ureyecegını konusmalı mı buyukler ? ben olsam bende ters konusurdum konuyu kapatmaları ıcın esınıze o yuzden kızamadım bırde yanlarında yokmussunuz annenız sızı fazla doldurmus
devam eden yorumlarımı okumadan erken davranmayın ıstersenız :)Kayınvalıde.az değil de annası az mı?
Annenizin iş bilmez patavatsiz tavri yuvanizi yikmis farkinda misiniz? Ben esinize üzüldüm. Siz de pişman olacaksiniz. Ancak bu evlilik bitmis. Esinizin yerinde olsam asla tekrar denemezdim çunku
Ben de boşandım. Çok sebepsiz yere hem de. Eşim de hiç sorun çıkarmadı. Bizim aldığımız eşyalardan ihtiyacın olanı al gerisini yolla demiştim (nevresim, havlu, mutfak eşyası vb) hiçbir şey almamış kendine hepsini yollamıştı. Bizim mahkeme anlaşmalı olsa da 2 celse sürdü. Araya da zaman da girdi ayrıldıktan 5 ay sonra boşandık ve yapamadık ayrı barıştık. Şimdi birlikteliğimiz çok daha iyi. Yaptığımız hatalardan ders aldık. Ben de eşimin beni anlamadığını düşünüyordum vs. O da kavga etmez sakinleşmemi beklerdi. Ben de sizin gibi düşünüyordum. Bu arada terapi de alıyordum o da iyi geldi. Bence ilişkinize bir şans daha verin. Gönlünü almaya çalışın eşinizin. Tedavi olun size güven duysun. Ne kaybedersiniz ki?
Bunda ne var anlayamadım? Tabiki de tekrar evlat sahibi olmak isteyeceksiniz. Ayrılmadan önce aile terapisine gitmenizi tavsiye ederim. Bana düzelebilir gibi geldi.
Eşinizi gerçekten seviyorsanız son kez yüzyüze konuşun. Ailenizin eşyalar konusundaki açgözlülüğü için özür dileyin. Libido için doktora gideceğinize söz verin.Valla canim bilemiyorumki, boyle mesajlar gordumude iinan neyapacagimi bilmiyorum.. Kv ile annem cok buyuk tartisma yasadi telefonda. Siz musluman degilsiniz gibi laflar bile edildi nebiliyim duzelse bile olmaz galiba.
Siz kv ile ailesiyle suan nasilsiniz ? Gidip geliyormusunuz ?
aslında yanlıs dusunuyorsunuz deger harcadıgınız paraya esdeger degıl konu sahıbının eşı goklere cıkarıldı ama aslında adam olması gerekenı yapıyor etrafta okadar terbıyesız ınsanlar var kı terbıye almıs ınsan gorunce boyle sasırıyoruz
en ıyı ceyızlerı aldırıp ama esınden sıddet gorup ya da aldatılıp bosananda var yanı herseyı dort dortluk fazla fazla yaptırmak mutluluk getırır kıymet bılınır dıye bırsey yok karsı taraf ahlaksızsa dunyayı da alsa ahlaksızdır ne zengınler var eslerıne ne hedıyeler alıyorlar bakınız alı agaoglu bakınız rezza sarraf mesela degıl mı ?
bırde bedavaya gıtmısım lafı cok ıncıtıcı kendınıze bunu yakıstırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?