Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arkadaşım çok güzel yazmışsın.. şimdi bu paraları eşyaları okuyunca biz çok bedavaya gitmişiz diyorum. Yazık bana ya şimdi çok pişmanım.. Kendi değerimim farkında değilmişim o zamanda değerim bilinmemiş. Yeni eşya aldırmayınca enayi yerine koyuldum kv tarafındanda hep eski eşyalar verildi paragöz görünmiyim diye halbuki onlar açlar..Teker teker yaptırıcam şimdi. Hakettiğim bunlar değildi.

Siz doğrusunu yapmışsınız. Eşyayla, parayla kimsenin değeri ölçülmez. İnşaAllah şimdi daha güzellerini alırsınız.

aslında yanlıs dusunuyorsunuz deger harcadıgınız paraya esdeger degıl konu sahıbının eşı goklere cıkarıldı ama aslında adam olması gerekenı yapıyor etrafta okadar terbıyesız ınsanlar var kı terbıye almıs ınsan gorunce boyle sasırıyoruz
en ıyı ceyızlerı aldırıp ama esınden sıddet gorup ya da aldatılıp bosananda var yanı herseyı dort dortluk fazla fazla yaptırmak mutluluk getırır kıymet bılınır dıye bırsey yok karsı taraf ahlaksızsa dunyayı da alsa ahlaksızdır ne zengınler var eslerıne ne hedıyeler alıyorlar bakınız alı agaoglu bakınız rezza sarraf mesela degıl mı ?

bırde bedavaya gıtmısım lafı cok ıncıtıcı kendınıze bunu yakıstırmayın

Olaylar neydi? Aileler niye karıştı?

Hic gormedi acimi,, 1/2 ay gectikten sonra yine deniyelim gibi laflar edince ben tamamen pys olarak coktum.
Bunda ne var anlayamadım? Tabiki de tekrar evlat sahibi olmak isteyeceksiniz. Ayrılmadan önce aile terapisine gitmenizi tavsiye ederim. Bana düzelebilir gibi geldi.

Aynı durumdayız , ben tüm mutfak eşyası , çeyizim vs... evlenmeden almıştım evlenirkende tüm eşları ortak almıştık , cuma günü eşyalarımı almak için eve gittiğimde zaten herşeyi talan etmişler kıyafetreminden bile çaldıkları var , zaten benim ailem bir yuva dağılmış lanet olsun eşyasına alma birşey demişti ama etrafımdaki herkes parasını onlar dahi vermiş olsa ki yarı parasını ben verdim , o eşyalar sana alındı hepsi senin dedi , ama ben sadece kıyafetlerimden kalan 3,5 parça birşeyimi aldım , eşimide arayıp senin ailen herşeyimi çalmış dedim o yüzden ne almak istiyorsanız onu alın ,

Aynı durumda değilsiniz. Bu konudaki yagmacilar konu sahibi ve ailesi.

Asla siddet veya ihanet yok. Aslinda pek kavgamizda yoktu. Geciniyorduk. 5 senede belkide en fazla oda tas catlasin 10x bir tartismamiz oldu. En fazlada koyan bana dusukten sonra, kalbim sikisti felan...

Düşütüyse düşen o adamın da çocuğu.

Sen onu anlamaya çalıştın mı

Otur şimdi ananla piremses.

Kayınvalıde.az değil de annası az mı?

Annenizin iş bilmez patavatsiz tavri yuvanizi yikmis farkinda misiniz? Ben esinize üzüldüm. Siz de pişman olacaksiniz. Ancak bu evlilik bitmis. Esinizin yerinde olsam asla tekrar denemezdim çunku

Iyide, annem benim evime yuvami yikmaya gelmedi memleketten, bende bi anda agladigimda telefonda dayanamayip ucagi atlayip geldi. Sorunlar sonradan ortaya cikti, kv gittiklerinde. Onlar benim mahremimi anlatti, ben yinede geri gitmek istedim. Ama olaylar telefon gorusmesinden sonra, ben kesin kararla hayir dedim, ve 1 ay boyunca da gercekten geri gitmek istemiyordum, suan 2 ay oldu, sadece uzuluyorum.

Valla canim bilemiyorumki, boyle mesajlar gordumude iinan neyapacagimi bilmiyorum.. Kv ile annem cok buyuk tartisma yasadi telefonda. Siz musluman degilsiniz gibi laflar bile edildi nebiliyim duzelse bile olmaz galiba.

Siz kv ile ailesiyle suan nasilsiniz ? Gidip geliyormusunuz ?

Bunda ne var anlayamadım? Tabiki de tekrar evlat sahibi olmak isteyeceksiniz. Ayrılmadan önce aile terapisine gitmenizi tavsiye ederim. Bana düzelebilir gibi geldi.

Bence gercekten benim durumumda olmayan anliyamaz. Benim bebegim gitti... ben wc de parcalarini gordum, neden hic empati duygusu yokki insanlarda ? Normal olmadi, bu arada, bebek cikmadi, ilac ile cikti. Off yaa

Daha yeni yeni duzelirken, bebek hemen yapalim demesi normal degil bence.
Eve geldiginde, yemegini yiyip tv onunde mac seyretmesi, netflix bakmasi... ben 1 - 2 hafta oluyor dusuk yaptim, oturma odasinda, yanina yaklastigimda, hemen sex dusunmesi normalmi ? Ben sarila sarila tv izleyelim, oksasin, hemen baska seyler dusunmesin diyorum....

Eşinizi gerçekten seviyorsanız son kez yüzyüze konuşun. Ailenizin eşyalar konusundaki açgözlülüğü için özür dileyin. Libido için doktora gideceğinize söz verin.
Eğer kabul ederse aranız düzelene kadar ailelerle mesafeli olun ve aile terapisi alın.

Eğer bu son adımı atmayıp boşanırsanız çoookk keşke dersiniz ama iş işten geçmiş olur.
Bence bu boşanmadan önceki son çıkış fırsatını kaçırmayın ve aileleri bir daha aranızdaki sorunlara karıştırmayın.

Çok doğru tabiki düşünceniZ. Biz de böyle düşünmüştük. Ama yazdıklarımı tam okumamışsınız. Benim ailem de o dönemde şunu isteriz bu da olsun diyebilirdi ama karışmadılar, yaşamış görmüş insanlarla karşı taraf bir olmuyo ne yazıkki. Kültür farkı olmayıp aynı kafalar olsaydı istenmeyen şeylerin yerini emrivaki getirilip kullanılmış eşyalarla kapatmaya çalışmazlardı. Gayet heryerde evleri var, mala mülke meraklıdırlar. Bunun maddi durumla bir ilgisi yok görgüdür kısacası..
Burda bedava tabiri onlara göre kullandığım bir tabirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…