• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sız bunalım yasarken oda yasıyordur sorun tek basına yasanılmaz evde bır huzursuzluk oldugunda ıkı tarafada yansır sız o esnada anladıgım kadarıyla bıraz fazla ılgı beklemıssınız adamda o tartısmanın hıddetıyle arkasını donmus baska odaya gıtmıs bunun ıcın bosanılmaz ınsanların tepkılerı farklıdır kımı ınsan sınırlenınce daha kotu olmasın dıye bırakır uzaklasır bende oyleyım . kımı ınsan tam aksıne o anda konusmaya devam etmek gerekırse kavga edelım ama konusalım demeye devam eder... bırbırınızı boyle boyle tanıyacaksınız kalbınız sıkısacak kadar tartıstıgınız onemlı konu ne kı ?

Bilmiyorum canim, cok sey gozuma batiyor artik.... Ailem seni sokakta bulmadik biz diyor, ama haftada 2x camasir makinesinin calismasina moreli bozulur gibi oldular....

Inan hatirlamiyorum, galiba derdimi anlatmaya calistigimda, beni anlamamasi kriz gecirme sebebi oldu... offf

Normal değil ancak orada ne konuşuldu , eşinizi nasıl sucladilar , nasıl bir tavır sergilediler bilemiyorum.

Evdeki şampuan kadar aldıran bir aileniz var, ne denilebilir ki başka ? Üstelik bankada 300.000 bin değerinde altın , hesabınıza para olmasına rağmen.

Üstelik anahtarı verip ne istiyorsan al diyen bir eş varken.

Bilmiyorum, konustuklarinda yanlarinda degildim. Kendi evimdeyim.

Anneniz ne dedi peki ?

Aslında anneniz de suçlu değil , tarlaya mayını döşeyip durmuşsunuz.

Ben asla ayrilmak icin caba gostermedim. Hatta ailem esimle o gun konustuklari gunden 2 gun sonra ben geri gitmek istedim eve ama esim kabul etmedi. ben 1 hafta dinlenmek istiyorum diye.
Kv 2 gun sonra aradi ve dedigim gibi libido, hasta niye soylemediniz, niye soyle niye boyle. Iste dusukten sonra bizde dusuk yaptik bunda ne var 6 aylik bebekmi dusurdu, 8 haftalik cekirdek gibidir gibi sozler.... Annemde bunlardan uzak durmamizi, abim ve ailemde boyle dusundugu icin karar aldim ayrilmak icin.....

Ama KV anneme telefonda saydiklarini duydum...
valla o onların problemı herkes kocaman ınsan kımse kımseyı o yere getırmemelı kayınvalıde dıyelım kı cok cırkef kı evet kayınvalıdenız az degıl kabul edıyorum ,annenızde muhattap olmasın tartısmaya gırmesın oda bıle bıle ne o tarz muhabbetlere gırıyor onlara mı kalmıs sızın bu ozel durumlarınız
kayınvalıdesını seven anlasan ıyı gecınen kac kısı var kı sız esınızle dıyologunuza bakın kapınızı kapattıgınızda herkes dısarda kalıyor sız cok nazlı davranmıssınız sinirliydım kavga edıyorduk adam odaya gıttı umursamadı ordan koptu dıyorsunuz bunlar cok basıt seyler evlılık cocuk oyuncagı degıl bosandıktan sonra hıc bırsey eskısı gıbı olmaz bana pısman olacakmıssınız gıbı gelıyor aılenızın gazına fazla gelıyorsunuz tabıkı kımse sızı sokakta bulmadı tabıkı aılenız arkanızda olmalı ama aılenız bunu yanlıs anlamıs fiştekleyerek körükleyerek olmaz bu ısler
bırkere ne munasebet mevzu üremeye getırılmıs bunu hep aıle buyuklerı yapıyor yapın yapın arayı acmayın hemen yapın dıyorlar futursuzca . cocukların ne zaman ureyecegı nasıl ureyecegını konusmalı mı buyukler ? ben olsam bende ters konusurdum konuyu kapatmaları ıcın esınıze o yuzden kızamadım bırde yanlarında yokmussunuz annenız sızı fazla doldurmus

Ben asla ayrilmak icin caba gostermedim. Hatta ailem esimle o gun konustuklari gunden 2 gun sonra ben geri gitmek istedim eve ama esim kabul etmedi. ben 1 hafta dinlenmek istiyorum diye.
Kv 2 gun sonra aradi ve dedigim gibi libido, hasta niye soylemediniz, niye soyle niye boyle. Iste dusukten sonra bizde dusuk yaptik bunda ne var 6 aylik bebekmi dusurdu, 8 haftalik cekirdek gibidir gibi sozler.... Annemde bunlardan uzak durmamizi, abim ve ailemde boyle dusundugu icin karar aldim ayrilmak icin.....

Zaten iş ailelere kalınca bu hal alıyor işte.

Hatayı baştan yaptınız, ailenize asla anlatmamaliydiniz .

Hakkınızda hayırlısı olsun .

Peki evdeki tüm eşyayı neden aldınız ?

Belkide tavriniza göre hareket edecekti eşiniz ?

Evlilikte aileler birbirleri ile ve eşler karşı tarafın ailesi ile yüz göz edilmez. Eşler kavga eder unutur aileler unutmaz. Yüz göz olurlar. Sonu boşanma ve tatsızlık olur. Ortada ciddi bir sorun göremedim. Eşinizin ailenize libido konusunda konuşması hoş olmamış ama konuşmanın da seyrini bilmiyoruz. Yaşınız da küçük değilmiş. Olayların bu şekilde ilerlemesine nasıl izin verdiniz? Bence boşanmayın. Boşanma kararını çiftler vermeli, aileler değil. Kendi hayatlarınız üzerinde aileleriniz karar verici merci olmamalı.

Zaten iş ailelere kalınca bu hal alıyor işte.

Hatayı baştan yaptınız, ailenize asla anlatmamaliydiniz .

Hakkınızda hayırlısı olsun .

Peki evdeki tüm eşyayı neden aldınız ?

Belkide tavriniza göre hareket edecekti eşiniz ?

Bilmiyorum canim, ailem hepsi evi geldi goturduk, icim ciz etti cok agladim evimde.
Bana bir canta almisti, cok degerli, cok hefes edip aldiydi benim icin, onu goturmus sadece...

valla o onların problemı herkes kocaman ınsan kımse kımseyı o yere getırmemelı kayınvalıde dıyelım kı cok cırkef kı evet kayınvalıdenız az degıl kabul edıyorum ,annenızde muhattap olmasın tartısmaya gırmesın oda bıle bıle ne o tarz muhabbetlere gırıyor onlara mı kalmıs sızın bu ozel durumlarınız
kayınvalıdesını seven anlasan ıyı gecınen kac kısı var kı sız esınızle dıyologunuza bakın kapınızı kapattıgınızda herkes dısarda kalıyor sız cok nazlı davranmıssınız sinirliydım kavga edıyorduk adam odaya gıttı umursamadı ordan koptu dıyorsunuz bunlar cok basıt seyler evlılık cocuk oyuncagı degıl bosandıktan sonra hıc bırsey eskısı gıbı olmaz bana pısman olacakmıssınız gıbı gelıyor aılenızın gazına fazla gelıyorsunuz tabıkı kımse sızı sokakta bulmadı tabıkı aılenız arkanızda olmalı ama aılenız bunu yanlıs anlamıs fiştekleyerek körükleyerek olmaz bu ısler
bırkere ne munasebet mevzu üremeye getırılmıs bunu hep aıle buyuklerı yapıyor yapın yapın arayı acmayın hemen yapın dıyorlar futursuzca . cocukların ne zaman ureyecegı nasıl ureyecegını konusmalı mı buyukler ? ben olsam bende ters konusurdum konuyu kapatmaları ıcın esınıze o yuzden kızamadım bırde yanlarında yokmussunuz annenız sızı fazla doldurmus

Bi yandanda kendime de kiziyorum. Libido hakkinda esim doktora gorun gibi laflar deyince, ben onemsemedim. 2 ay istemese bende istemezdim yani.... Bagzen diyorum menopoza mi giriyorum... terlemeler felan...

Bilmiyorum canim, ailem hepsi evi geldi goturduk, icim ciz etti cok agladim evimde.
Bana bir canta almisti, cok degerli, cok hefes edip aldiydi benim icin, onu goturmus sadece...

Bu adam sizi seviyor . Yazık etmişsiniz evliliğinize.

Eşyaları toplamakta da çok acele etmişsiniz.

Ailenize anlatıp şişirmişsiniz onları, sonra da onlar ne dediyse yapmışsınız.

Eşiniz sizi çağırıp konuşmak isterse muhakkak gidin.

Çünkü hiç olumsuz bir şey yazmamışsınız evliliğimiz hakkında.

Evlilikte aileler birbirleri ile ve eşler karşı tarafın ailesi ile yüz göz edilmez. Eşler kavga eder unutur aileler unutmaz. Yüz göz olurlar. Sonu boşanma ve tatsızlık olur. Ortada ciddi bir sorun göremedim. Eşinizin ailenize libido konusunda konuşması hoş olmamış ama konuşmanın da seyrini bilmiyoruz. Yaşınız da küçük değilmiş. Olayların bu şekilde ilerlemesine nasıl izin verdiniz? Bence boşanmayın. Boşanma kararını çiftler vermeli, aileler değil. Kendi hayatlarınız üzerinde aileleriniz karar verici merci olmamalı.

Bosanma diyorsunuz, ama esimde cok yipranmistir, belkide beni istemiyordur bile, sirketinin telefonunu bile degistirmis. Sosyal hesaplari olmayan biri takipte edemiyorum....

Bi yandanda kendime de kiziyorum. Libido hakkinda esim doktora gorun gibi laflar deyince, ben onemsemedim. 2 ay istemese bende istemezdim yani.... Bagzen diyorum menopoza mi giriyorum... terlemeler felan...

Olabilir, erken menopoz olabilir.

Neden gitmiyorsunuz , ayıp değil ki.

haaaa sımdı net anlasılıyor ogun bellıkı esınızın ustune gelınmıs oda patlamıs
sızın kendı aranızda da bu anlamda anlasmazlık olmus esınız doktora gıdelım demesıne ragmen bunu onemsememıssınız bakın bu cok onemlı esınız cozmek ıstemıs ama sız onemsememıssınız... tartısırken baska odaya gıttı dıye soguyan sız esınızın doktora gıdelım demesını onemsememıssınız :)

bence ayrılmamalısınız gercekten yazık olur sızınde hatalarınız var karsılıklı konusun once en azından son kez derım ben

Bosanma diyorsunuz, ama esimde cok yipranmistir, belkide beni istemiyordur bile, sirketinin telefonunu bile degistirmis. Sosyal hesaplari olmayan biri takipte edemiyorum....
Sonradan pişman olmamak adına bence bir adım atabilirsiniz. Barışırsanız çok büyük dersler çıkarmalı ve o doğrultuda yolunuza devam etmelisiniz. Sorunlarınızı kendi aranızda çözmeli ve kavgalarınızı ailenize yansıtmamalısınız. Gerekirse profesyonel yardım almalısınız. Size evden gerekli olanları al diye hangi yolla bilgi verdi eşiniz? Muhakkak iletişim kurduğunuz bir kanal vardır.

Aslinda bu konu hakkinda konusmak istemedim ama zaten sanal alemdeyiz ve kimse beni tanimaz.
Dusukten oncede aslinda hani cocuk yapalim gibi laflar oluyordu. Benimde cocuklugumdan adetim sorunlu ve annem bunu evlendigimde veya cocuk sahibi oldugumda bu gecer, benimde ayni boyleydi deyip gecistirdiydi. 17yasimda doktora gittigimde, ay canim senin cok zor cocugun olur diyen doktora, annem olur olur demesiyle galiba bir korku bir travma yasadim ve herzaman cocuk yapmaktan korktum. Neyse gelelim asil soruna.

Ben dusukten sonra esimle bi kac x tartistim, oyle bi tartistikki, kalbim sikisti ve o hic birsey olmamis gibi obur odaya gecip tv acip netflix izledi. Ben oturma odasinda olsem, ruhu duymuyacak. Sevgi dedigin bu mu ? Seven gelir teselli eder... Anlamiyor iste beni.

Ben bunlari 1.5 sene sabrettim, ara ara annemle gorusuyordum telefonda, ve en son okadar bunaldimki, esimden 1/2 haftaligina annemin yanina gitmek istedigimi soyledim. Oda hayir gidemezsin, okadar ailene duskunsen, onlar gelsin. Ben ailemi gelin beni bu adamdan ayirin diye gel demedim. Ailemde ertesi gun kv evine gidip, ne oluyor oglunuz kizimizi anlamiyor seklinde basladi aile sorunlari. Ve uzadi gitti...
Canim benim erkek ve kadin doga geregi ayri yaratilmislardir ayni olmalarini bekleme
Ben uc yil olacak dokuz aylik evladimi karnimda kaybettim ölü dogum yaptim esim evet cok uzuldu ama sonra bu olay ile ilgili konusmaz oldu herkese ozellikle esime dusman kesildim neden beni anlamiyor diye ayrilmanin esigine gelmistik zamanla anladim ki erkek duygularini icinde yasiyor inan en az esin sen kadar uzuluyordur belli etmiyordur sen bir dusuk icin esine haksizlik ediyorsun evet o bebegi cok istedin ama elinden kayip gitti onlar buju anlayamiyorlar yapilari geregi.
Birinin guclu olmasi gerekiyor senin toparlanman icin esin cok dogru yapmis ama sen de benim gibi alinganlik yapmissin dusunsene esinin de senin gibi bir psikoloji ile ortaklikta gezdigini sen daha kotu olurdun.
Bence aranizda baska dert yoksa esini birakma hatani kabullen zaten araya aileler girince isler cikilmaz bir hal aliyor ...
Sana bir abla tavsiyesi canim esin yanlis gibi gorunse de sana yanlis bir sey yapmamis onun bu durumu anlamasi yasamasi senin gibi cok zor ...
Bir an once esinle arani duzelt ilerde daha cok pisman olursun ...

Bu adam sizi seviyor . Yazık etmişsiniz evliliğinize.

Eşyaları toplamakta da çok acele etmişsiniz.

Ailenize anlatıp şişirmişsiniz onları, sonra da onlar ne dediyse yapmışsınız.

Eşiniz sizi çağırıp konuşmak isterse muhakkak gidin.

Çünkü hiç olumsuz bir şey yazmamışsınız evliliğimiz hakkında.

Canim, zaten hersey oyle acele olduki, ev sahibi tam 2 hafta once ya cikin ya 1 sene daha uzatin diye mektup yollamisti. Hersey ust ustune geldi. Esimle konustum, ben cok kararli hayir istemiyorum deyip ayrildik. Son whatsapp mesaj ise, degerli ailenle iyi tatiller yazip kapatmis whatsapp ini

Oylede,,, hersey bir anda oldu canim. Keske aile araya girmeseydi diyorum icimden. Ayrilik planimiz yoktu veya gecinmemeksizlik. Oldu iste

Yanlış anlama nacizane fikrim..Sevginiz ve saygınız bitmediyse bence bi şans verin derim.. 5,5 yıl az değil. Aileler biyere kadar karışabilir siz istemedikten sonra kimse sizi ayrılmaya ikna edemez.

Ben biliyorum, o beni seviyor, bende onu. Hatta en son gordugumde, adam agladi, hic gormedim agladigini veya goz yasini akittigini... Orda icim ciz etti. Ama evler toplandi, ev verildi hersey bitti.
Hic bir sey icin gec degildir canim cocukluk yapma ailen gercekten seni yanlis yonlendiriyor bence eger para duskunu bir insan olsaydi esin sana ne alacaksan al git demezdi belli ki esin cok kirilmis kendinize yazik etme her ne olursa olsun gec degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back