- 26 Ağustos 2019
- 63
- 16
- 3
- Konu Sahibi Powergirl06
Pardon neyin parasını istiyorsunuz?
Evi boşaltmışsınız, adam soğuk bir duş alsın diye bir şampuan bile bırakmamışsınız.
Siz eşyaların hepsini götürmediniz mi zaten? Hatta "evlenirken ben sadece yatak odasını almıştım" diye belirtmiştiniz.
Şimdi neyin parasını istiyorsunuz anlamadım.
Yanlış hatırlamıyorsam bankadaki altınların hepsi sizin değildi. Bir kısmı düğünde takılmış, bir kısmını evlilik süresince eşiniz alıp koymuştu. Yanlış mı hatırlıyorum?
Onların yarısını da verecek misiniz adama?
Peki çantanın yarısı?
İşinize gelince "bana ait", ikinize gelmeyince "bunlar ortaktı" deyip çıkacak mısınız işin içinden?
30 yaşında koca kadınsınız, şunları ailenizin aklıyla yapmıyorsanız ben de bir şey bilmiyorum.
İlk mesajlarınız "her şeyi aldım, çok huzursuzum" tadında, geldiğiniz nokta "benim çantam, çantamı verin".
Umarım adam sağlam avukatlar tutar da 5 kuruş nafaka alamazsınız.
Bence bu sizin de faydanıza olur.
Yoksa aileniz çamaşır yıkama sayınıza laf edip bir yandan paranızı yerken "ben ne halt ettim de yuvamı yıktım" diye düşünmekten sinir hastası olursunuz.
Hicbir mazeret olamaz eski esimin benim/bizim mahremimizi baskasina anlatmasi. Heleki abim vr babamin yaninda. Bu ofke/kizgin ne olursa olsun. Boyle adamdan ne es olur nede baba. Musluman bir adam bunun hakkinda ailesine kesinlikle anlatamaz. Yanlisi o yapti. Yaptigi hatanin farkinda bile degil.