• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pardon neyin parasını istiyorsunuz?
Evi boşaltmışsınız, adam soğuk bir duş alsın diye bir şampuan bile bırakmamışsınız.
Siz eşyaların hepsini götürmediniz mi zaten? Hatta "evlenirken ben sadece yatak odasını almıştım" diye belirtmiştiniz.
Şimdi neyin parasını istiyorsunuz anlamadım.

Yanlış hatırlamıyorsam bankadaki altınların hepsi sizin değildi. Bir kısmı düğünde takılmış, bir kısmını evlilik süresince eşiniz alıp koymuştu. Yanlış mı hatırlıyorum?
Onların yarısını da verecek misiniz adama?
Peki çantanın yarısı?
İşinize gelince "bana ait", ikinize gelmeyince "bunlar ortaktı" deyip çıkacak mısınız işin içinden?

30 yaşında koca kadınsınız, şunları ailenizin aklıyla yapmıyorsanız ben de bir şey bilmiyorum.
İlk mesajlarınız "her şeyi aldım, çok huzursuzum" tadında, geldiğiniz nokta "benim çantam, çantamı verin".

Umarım adam sağlam avukatlar tutar da 5 kuruş nafaka alamazsınız.
Bence bu sizin de faydanıza olur.
Yoksa aileniz çamaşır yıkama sayınıza laf edip bir yandan paranızı yerken "ben ne halt ettim de yuvamı yıktım" diye düşünmekten sinir hastası olursunuz.

Hicbir mazeret olamaz eski esimin benim/bizim mahremimizi baskasina anlatmasi. Heleki abim vr babamin yaninda. Bu ofke/kizgin ne olursa olsun. Boyle adamdan ne es olur nede baba. Musluman bir adam bunun hakkinda ailesine kesinlikle anlatamaz. Yanlisi o yapti. Yaptigi hatanin farkinda bile degil.

Hicbir mazeret olamaz eski esimin benim/bizim mahremimizi baskasina anlatmasi. Heleki abim vr babamin yaninda. Bu ofke/kizgin ne olursa olsun. Boyle adamdan ne es olur nede baba. Musluman bir adam bunun hakkinda ailesine kesinlikle anlatamaz. Yanlisi o yapti. Yaptigi hatanin farkinda bile degil.
dinle imanla ne alakası var
ona bakarsanız aıle buyuklerıde cocuk ne zaman nıye cocuk yok dıyemez ayıp cocuklarının ne zaman sevısıp ureyeceklerını konusmak ne zamandan berı normal ve dogru oldu kı ? onlar sorarsa adamda kendını tabıkı ıfade etmek zorunda kalır kı yaklasmayan sızsınız adama ustelık

esınızın en ufak yanlısı yok olsaydı emın olun burda hepımız gommustuk onu.
yaptıklarınızı haklı cıkarmaya calısmak ıcın ordan yurumeyın yanı neyın ne oldugu ap acık ortada ve bu yaptıklarınız bır omur pesınızden takıp edecek bız nasıl sızın bu yaptıgınızı bılıyorsak yasadıgınız cevrede de herkes aynı seyı soyleyıp dusunecek

kendı kendınıze yaptıgınız verdıgınız zarar ıcın sızın adınıza bız uzulduk

hmmmm, peki abiniz babaniz adamin agzina ...... o da sussun. tabi.

Siz adamın cinsel isteklerine karşılık vermeyip 5 yıl evli kalıp eş olmuşsunuz ama. İnsan bu kadar mı kendini, hatalarını görmez. İşi İslam'a getirirseniz, sizin eşinizi cinsel anlamda geri cevirmeniz asla hoş karşılanmıyor. Ama pardon siz eşinizin size dokunmasından bile rahatsız oluyordunuz değil mi?

Umarım nafaka vs.alamazsınız. Ailece küçük hesaplar peşinde dönen insanlarsınız. Eşiniz sizden kurtularak büyük bir yükten kurtuluyor.

dinle imanla ne alakası var
ona bakarsanız aıle buyuklerıde cocuk ne zaman nıye cocuk yok dıyemez ayıp cocuklarının ne zaman sevısıp ureyeceklerını konusmak ne zamandan berı normal ve dogru oldu kı ? onlar sorarsa adamda kendını tabıkı ıfade etmek zorunda kalır kı yaklasmayan sızsınız adama ustelık

esınızın en ufak yanlısı yok olsaydı emın olun burda hepımız gommustuk onu.
yaptıklarınızı haklı cıkarmaya calısmak ıcın ordan yurumeyın yanı neyın ne oldugu ap acık ortada ve bu yaptıklarınız bır omur pesınızden takıp edecek bız nasıl sızın bu yaptıgınızı bılıyorsak yasadıgınız cevrede de herkes aynı seyı soyleyıp dusunecek

kendı kendınıze yaptıgınız verdıgınız zarar ıcın sızın adınıza bız uzulduk

ya birakin konu sahibi ve ailesinin tek derdi para. kopartacaklarini koparip bitirecekler iste evliligi. paralarida bir güzel yedikden sonra sigdirmicaklar konu sahibini eve.

ya birakin konu sahibi ve ailesinin tek derdi para. kopartacaklarini koparip bitirecekler iste evliligi. paralarida bir güzel yedikden sonra sigdirmicaklar konu sahibini eve.
kesınlıkle oyle

Lise terksin işin yok gücün yok ne verdin de adamın elindeki avucundakini istiyorsun. Utanma olmalı biraz insanda ailende sende gerçekten para meraklisiymissiniz pes diyorum artık . Hala hakkım diyorsun yok devlet hak vermiş bilmem ne çocuk olur şu olur bu olur anlarim nafaka olayını. Malesef üzüldüm ben size bu veballe zor mutlu olursunuz kendinizi kandirmayin gerçekçi olun bu hakla yaşanmaz Allah akıl fikir versin ailenize de sizede . Hayırlı yatırımlar .

Adama utanmadan hesap sormak için çagırıp agzına s...... çalışacakken adam da sorun bende degil kızınızda demişti.
Ayrıca annenizi arayıp eşinizle olan sorunlarınızı anlatıp giden de sizdiniz .
Aileniz siz anlatmasanız nereden bilecekti ki ?
Hatta ortayı karıştıran annem demiştiniz unuttunuz mu ?
Adam da aileni bile güzel allayıp pullamış işte ya ne olacağıdı ?
Hem adama maaile hesap sormaya çalışın hem de evliliğinize dair sorunları bir bir sıralayınca ama ameliyat yerime vurdun hühühü hengamesi çıkarın.
Hıhım oldu ! Adam da salaktı zaar.
Kapatın artık konuyu daha girmeyecegim demen de tamamiyle dogruları duymanın verdiği can sıkıntısı.

Son düzenleme:

Siz annenizi arayıp arayıp özelinizi anlatırken iyiydi ama değil mi? Artık nasıl sıkıştırdılarsa adamı, patlamış artık.

Siz yazdınız burada "aldatma, şiddet yok, pek tartışmayız, iyi geçiniyoruz" dediniz.
"Her şeyi götürdük, huzursuz hissediyorum" da dediniz. Şimdi neyin savunması bu?

Ve ben hala anlamadım, toplayıp götürdüğünüz eşyaların nasıl yarı parasını istiyorsunuz?

Hala "o çanta benim" demeniz de çok ilginç.
Hayatınızda hiç para kazandınız mı, 14 bin ne demek haberiniz var mı merak ediyorum.
Eşinizi arayıp, bir gram utanmadan "bu kız ne giyiyor diye sormuyorsun" diyebilen babanız hiç 14 bin saydı mı elinize onu da çok merak ediyorum.

Siz ailenizin aklıyla eşinizi suçlamaya devam edin.
O altınları size yedirmeyecekler, bundan emin olabilirsiniz.
Paranız bitip de size ihtiyaçları kalmadığında evlenip gidin diye hayatı zindan edecekler haberiniz yok.

Lise terk. Hanim efendi kimin yazili iyidir metamatik kotudur. Yazili evet kabul ediyorum iyi degil. Ama bu eksiklik degildir.
Yazılı ne demek af buyur ? Sınava mı giriyorsunuz ?
Lise terk bile olsan bu kendini ifade edememekle alakalı.
Ayrıca insan konuştugu zaman evet kendini tam anlamı ile ifade edemeyebilir ama yazarken de konuştugu gibi yazıyorsa o zaman eyvahlar olsun.

Konunu d...n zora gelirse bir açıp kapattırıyorsun.
Burada o kadar insan yorum yaptı, hepsi mi yanlış düşünüyor ?
Yorumları sakin kafayla bir oku, özeleştiri yap "ben ne yaptım da evliliğim çıkmaza girdi" diye bir sor kendine.

Merak ediyorum kocan hakime cinsel hayatınızı anlatsa nafaka bağlar mı acaba?
Ben zannedemiyorum:kahve:

Alakasız ama ben konu sahibi acaba yurt dışında mı yaşıyor diye düşündüm bir ara. Eşinin mesajını paylaşmıştı hatta, o da böyle konuşuyordu. Almanyada yetişen çocukların konuşma tarzına benzettim.
Bunun dışında kendisi ileride çok pişman olacak gibi görünüyor. Çok dolduruşa gelmiş belli ama neticede kendi hayatı...

Tereddüt ettim gerçekmi değilmi diye.
Adam senin ve ailenin sakladığı borcu ödüyor. Ve paragöz oluyor:oha::oha:
3 ay oldu işsizlik maaşı alıyorum konu gerçek olabilirmi Esra Erolda o kadar şok konular yayınlanıyorki. Etkilendim sanırım :halay::halay:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back