- 26 Ağustos 2019
- 63
- 16
- 3
- Konu Sahibi Powergirl06
-
Adam boşanma durumunda bile hiç çirkefleşmemiş, bence siz kararınızı bir daha gözden geçirin hayati bir şey yoksa
Sevmiyor muydunuz ? Çok sebepsiz bitmiş gibi hissettim tabi iç yüzünü bilemeyiz de.Biraz sakince düşünün hemen karar vermeyin
Sanırım boşanmak istemiyorsunuz. Aileniz boşanmanızı neden istiyor?
Aldigin esyalar sadici onu hatirrlatr sakin alma sil at hepsini hayatini yenidwn baslaMerhaba kizlar bir sorum var cok karisik kafam, ailem, arkadaslarim herkes birsey diyor.
30 yasindayim, 5.5 senelik evliligim bitti, ve sormak istedigim birsey var.
Cocugum yok, 5.5 senedir ev hanimiydim, maddi bir gelirim olmadi bu evlilikte.
Boyle bi durumda, evden ne alip goturulur ? Evlendigimde sadece yatak odasini aldim.
Benim hakkim ne sizce ? eski kocam, 2ci anaktarlar sende, sizce hakkiniz ne ise onu alip anaktarlari masaya birakip gidin diyor.
Bence konunu düzenle bunları ekle, ilk haliyle ortada bir şey yokmuş gibiAilem kv gittiginde, sizin oglunuz bizim kizimizi anlamiyor, bi gitsin pys felan deyince, benim esimde asil daha buyuk sorunlar var, benim libido cok az oldugundan, demis abim ve babamlarin yaninda, kiziniz yaklasmiyor gibi laflar demis. Ailemde, bu nasil bir adam, nasil boyle sozler der, nasil muslumanlar bunlar diyor. Nasil olurda yatak odasinin sirlarini anlatti diye beni ayirmak istiyorlar.
Bi iki gun sonra geri gitmek istedigimde, kocam 1 hafta ben kafami dinlemek istiyorum deyince, kv ile annem telefonda baya bi tartismislar. Kiz hasta bu nasil bi is, niye doktora gitmedi bu zamana kadar, biz kizi koyden almadik dili var disi var telefon var gibi laflar saymis. Bildiginiz halde neden bize evlenmeden once demediniz felan filan.
oldu iste yaa ayrildik
Bence en doğrusu kıyafetleri özel eşyaları alıp çıkmak seneler önce biri bahsetmişti ayrılan kişiler tuvaletteki maşrapayı bölüşememiş bu beni üzmüştü...Merhaba kizlar bir sorum var cok karisik kafam, ailem, arkadaslarim herkes birsey diyor.
30 yasindayim, 5.5 senelik evliligim bitti, ve sormak istedigim birsey var.
Cocugum yok, 5.5 senedir ev hanimiydim, maddi bir gelirim olmadi bu evlilikte.
Boyle bi durumda, evden ne alip goturulur ? Evlendigimde sadece yatak odasini aldim.
Benim hakkim ne sizce ? eski kocam, 2ci anaktarlar sende, sizce hakkiniz ne ise onu alip anaktarlari masaya birakip gidin diyor.
yasınız kac acaba ?Aslinda bu konu hakkinda konusmak istemedim ama zaten sanal alemdeyiz ve kimse beni tanimaz.
Dusukten oncede aslinda hani cocuk yapalim gibi laflar oluyordu. Benimde cocuklugumdan adetim sorunlu ve annem bunu evlendigimde veya cocuk sahibi oldugumda bu gecer, benimde ayni boyleydi deyip gecistirdiydi. 17yasimda doktora gittigimde, ay canim senin cok zor cocugun olur diyen doktora, annem olur olur demesiyle galiba bir korku bir travma yasadim ve herzaman cocuk yapmaktan korktum. Neyse gelelim asil soruna.
Ben dusukten sonra esimle bi kac x tartistim, oyle bi tartistikki, kalbim sikisti ve o hic birsey olmamis gibi obur odaya gecip tv acip netflix izledi. Ben oturma odasinda olsem, ruhu duymuyacak. Sevgi dedigin bu mu ? Seven gelir teselli eder... Anlamiyor iste beni.
Ben bunlari 1.5 sene sabrettim, ara ara annemle gorusuyordum telefonda, ve en son okadar bunaldimki, esimden 1/2 haftaligina annemin yanina gitmek istedigimi soyledim. Oda hayir gidemezsin, okadar ailene duskunsen, onlar gelsin. Ben ailemi gelin beni bu adamdan ayirin diye gel demedim. Ailemde ertesi gun kv evine gidip, ne oluyor oglunuz kizimizi anlamiyor seklinde basladi aile sorunlari. Ve uzadi gitti...
30yasınız kac acaba ?
aıleler nıye bukadar dahıl oldular bu mevzuya ıkı tarafta da yanlıslar var aıleler cok karısmıs karıstırmıs olmayacak seyler soylemıs yaslarınız kucukde degıl
aıleler nıye bukadar dahıl oldular bu mevzuya ıkı tarafta da yanlıslar var aıleler cok karısmıs karıstırmıs olmayacak seyler soylemıs yaslarınız kucukde degıl
ılk mevzu nerden koptu dusukle mı basladı hersey gecmıs olsun bu arada...
ılk kırılma kopma noktası vardır cunku
sımdı tam olarak ne yasadıgınızı bılmeden yazıyorum sıddet ıhanet yoksa egerBen biliyorum, o beni seviyor, bende onu. Hatta en son gordugumde, adam agladi, hic gormedim agladigini veya goz yasini akittigini... Orda icim ciz etti. Ama evler toplandi, ev verildi hersey bitti.
ya evlılık cok zor bırsey ıkı farklı kultur cıns karakterı bır eve koyup hadı yasa demek ... tabıkı anlasmazlıklar zorluklar bunalımlar olacak ınsan kendı annesıyle babasıyla kardesıyle ters dusuyor tabıkı sorunlar cıkacak ama ben nıyeyse aıleler ısın ıcıne gırdıgı ıcın bıtmıs sıze kalsa sorun cozulurmus gıbı hıssettım sız tam olarak ne hıssedıyorsunuz suan sevıyormusunuz buyuk affedılmeyecek hataları yoksa neden olmasın gorusun konusun tekrarDusukten sonra evet cok bunaldim, duvarlar sanki uzerime uzerime gelir gibi hissediyordum.....
sımdı tam olarak ne yasadıgınızı bılmeden yazıyorum sıddet ıhanet yoksa eger
toparlayabılecegınızı ustesınden gelebılecegınızı dusunuyorsanız esyalar dagılsa hersey bıtse gun alınsa bıle bıtmıs degıl ıstersenız donusu var kımse bırsey dıyemez aılelerın gonlunu alırsınız
ama gerı donusu olmayacak seyler yasadıysanız arkanıza bıle bakmayın derım
Bu evliliği siz ve aileniz el birliğiyle yikmissiniz.
Olur olmaz her durumda eşi hakkında ailesine sikayet eden kişiler çok tecrübesiz geliyor bana.
Siz de yaşınıza rağmen maalesef ki yuvamıza kendi elinizle yıkmışsınız.
sız bunalım yasarken oda yasıyordur sorun tek basına yasanılmaz evde bır huzursuzluk oldugunda ıkı tarafada yansır sız o esnada anladıgım kadarıyla bıraz fazla ılgı beklemıssınız adamda o tartısmanın hıddetıyle arkasını donmus baska odaya gıtmıs bunun ıcın bosanılmaz ınsanların tepkılerı farklıdır kımı ınsan sınırlenınce daha kotu olmasın dıye bırakır uzaklasır bende oyleyım . kımı ınsan tam aksıne o anda konusmaya devam etmek gerekırse kavga edelım ama konusalım demeye devam eder... bırbırınızı boyle boyle tanıyacaksınız kalbınız sıkısacak kadar tartıstıgınız onemlı konu ne kı ?Asla siddet veya ihanet yok. Aslinda pek kavgamizda yoktu. Geciniyorduk. 5 senede belkide en fazla oda tas catlasin 10x bir tartismamiz oldu. En fazlada koyan bana dusukten sonra, kalbim sikisti felan...
sızın aılenız cocuk lafını cok mu edıyor bana sankı adam artık patlamıs gıbı geldı evet soyledıgı cırkın yanlıs bırsey ama bırkere benımde basıma geldı bırı bana okadar cok ıkıncı cocuk yap arayı acma ıkıncıyı yap dedıkı bende dayanamayıp bır laf soyledım normalde soylemeyecegım bırsey sesını kessın artık dıye sonra soyledıgımden bende utandım ama onu o laf paklıyordu o noktaya getırmıstı . oyle bırsey mı sımdı bız oncesını bılmedıgımız ıcın anlamaya calısıyorum yanı esınız durup durduk yerde nıye sızın ısteksız oldugunuzu soyledı konu neydı kım actı ne oldu anlamaya calısıyorum objektıf yazabılmem ıcınSizce, esim benim libidom cok az oldugunu, babamin ve abimin yaninda demesi normalmi ? Tam anladigim kadariyla esim, kiziniz yanasmiyor bana, cocuk olmuyor ben neyapiyim demis.
Sizce, esim benim libidom cok az oldugunu, babamin ve abimin yaninda demesi normalmi ? Tam anladigim kadariyla esim, kiziniz yanasmiyor bana, cocuk olmuyor ben neyapiyim demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?