• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ihtiyacınız olan bişey varsa alın. örneğin ayrı eve çıkıyorsanız yatak odasını alabilirsiniz. ama yok aile evine dönüyorsanız mobilyayı kendinize yük etmenize gerek yok diye düşünüyorum. ben olsam kişisel eşyalarımı alır çıkardım.

Bende ayrildim tabiki hukuki değil henüz hic birsey almadim cook fazla emegim varken ne yapti ne etti bilmiyorum hic gorusmuyoruz konusmuyoruz. Ki şunu duydum 15 bin tl paramizi ailesi ile beraber yemis daha gelecek olan para var alacaklimizdan kasim ayinda.. Ve ustumede borc yapmisti odemiyor umrumda bile değil

Biz zaten olaylar oldu, aile birbirine girdi 1/ 1.5 hafta icinde evi toparladik...
Ben pek dusunme zaman alamadim, ve 2 ay oldu bu olay, ev konusu icim icimi yiyor.
20-06-2019 gibi olaylar oldu, ve 06-07-2019 ev bosattildi. Ailemle sampuana kadar biz evi bosalttik. Icimden bir ses bukadar ailemi dusunup hareket etmemeliydim diyorum. 15-07-2019 whatsapp ve telnr engelledim. Bosanma kararini ben verdim ama dava acmadik daha. Ailem onlar acsin diyor. Kafam cok karisik...
Cok yanlis olmus. Sampuana kadar tenezzul etmis durumuna dusmussunuz. Esiniz efendi adammis neyse ki,alacagini al anahtari birak cik demis. Baskasi olsa bunun icin bile ayri dava acardi.

Gecen sene bir dusuk yaptim... maalesef ve o gunden bu gunune sanki esim beni hic anlamadi. Hic gormedi acimi,, 1/2 ay gectikten sonra yine deniyelim gibi laflar edince ben tamamen pys olarak coktum. ailemde memlekette oldugu icin etrafimdada kimsem yok... Bi an telefonda agladim anneme,,, ondan sonra zaten olan oldu...

tam olarak be oldu ki? eger konuyu acarsaniz daha rahat yardimci olabiliriz. su an bana göre sirf ailen kirilmasin diye sen yuvani dagitiyorsun.

biz kadinlar hamile kalmis olabilecegimizi düsündügümüz ada anne oluyoruz, erkekler de babalik duygusu daha gec gelisiyor. dogal yani. biz icimizde can tasiyoruz farkli hissetmek cok normal.

Bende öyle yaptım.. Benim avukatım çok fenaydı.. tuttuğunu koparan cinsten benim delillerde olduğu için zaten mahkeme de kendide itiraf etmişti eşimi aldattım diye. ben kamyonu evin önüne dayayıp bütün eşyaları almıştım kalan sadece kıyafetleri idi :KK70: :KK70:
Konuyu sabote etmek istemezdim ama özel mesaj atamadım. Rica etsem avukatınızın iletişim bilgisini paylaşır mısınız benimle.

Ben hic bir sey almadim esya olarak cünkü ilk basta onlari götürcek yerim yoktu. Ama simdi cok pisman oluyorum keske alsaydim her seyi diye. Mal mülk derdinden degil ama insan pisman oluyor almadigina. Alabildigini al yeni evine yerlestir bisüre sonra anisi falan kalmiyor o esyalarin zaten.

Biz zaten olaylar oldu, aile birbirine girdi 1/ 1.5 hafta icinde evi toparladik...
Ben pek dusunme zaman alamadim, ve 2 ay oldu bu olay, ev konusu icim icimi yiyor.
20-06-2019 gibi olaylar oldu, ve 06-07-2019 ev bosattildi. Ailemle sampuana kadar biz evi bosalttik. Icimden bir ses bukadar ailemi dusunup hareket etmemeliydim diyorum. 15-07-2019 whatsapp ve telnr engelledim. Bosanma kararini ben verdim ama dava acmadik daha. Ailem onlar acsin diyor. Kafam cok karisik...

Sanırım boşanmak istemiyorsunuz. Aileniz boşanmanızı neden istiyor?

sımdı bu nasıl ayrıldıgınıza baglı
sahsen ben aldatıldıgım ıcın bosanacak olsam evde ne var ne yok hepsını naklıye sırketıyle tasır ıhtıyac sahıplerıne dagıtırım onunla yasadıgım seylerı yanıma da almam ona da yar etmem

ama tartısma anlasamama gıbı seylerden dolayı ıse evlenırken parasını odedıgım seylerı alır cıkarım

eger sıddet yuzunden ayrılıyorsam sadece kendım parasını odedıgım kılık kıyafet yanı bekarken eve getırdıgım sadece kıyafetlerımı alır cıkarım

sımdı bu nasıl ayrıldıgınıza baglı
sahsen ben aldatıldıgım ıcın bosanacak olsam evde ne var ne yok hepsını naklıye sırketıyle tasır ıhtıyac sahıplerıne dagıtırım onunla yasadıgım seylerı yanıma da almam ona da yar etmem

ama tartısma anlasamama gıbı seylerden dolayı ıse evlenırken parasını odedıgım seylerı alır cıkarım

eger sıddet yuzunden ayrılıyorsam sadece kendım parasını odedıgım kılık kıyafet yanı bekarken eve getırdıgım sadece kıyafetlerımı alır cıkarım
Ortada bir şey yok ki konu sahibi düşük yapmış eşi de 1/2 ay sonra tekrar deneyelim demiş. Konu sahibinin de zoruna gitmiş annesini aramış ağlamış ve olay ordan patlamış. Bana boş yere yıkılmış bir yuva gibi geldi ki adam beyefendi olmasa istediği al anahtarı bırak demezdi . Çoğu erkek haksız bile olsa bunu yapmıyor. Konu sahibi gerçekten başka sorunun yoksa ailenin gazına gelme eğer eşin beyefendi bir insan ise dövmesi sövmesi yoksa saygılıysa sırf bu anlattığın sebepten boşanma derim biraz hassas dönemine denk gelmiş gibi

Bence de anlatımlarınızdan dolduruşa gelmiş gibi duruyorsunuz
Böyle evlilik biter mi anneniz ne kadar düşüncesiz
Böyle bir karar bu kadar hızlı alınır mı anlayamıyorum

Ortada bir şey yok ki konu sahibi düşük yapmış eşi de 1/2 ay sonra tekrar deneyelim demiş. Konu sahibinin de zoruna gitmiş annesini aramış ağlamış ve olay ordan patlamış. Bana boş yere yıkılmış bir yuva gibi geldi ki adam beyefendi olmasa istediği al anahtarı bırak demezdi . Çoğu erkek haksız bile olsa bunu yapmıyor. Konu sahibi gerçekten başka sorunun yoksa ailenin gazına gelme eğer eşin beyefendi bir insan ise dövmesi sövmesi yoksa saygılıysa sırf bu anlattığın sebepten boşanma derim biraz hassas dönemine denk gelmiş gibi
aaa bılmıyordum bunu kesınlıkle katılıyorum sıze haklısınız
konu sahıbı yapmayın allah askına bunun ıcın bosanılır mı

bosanma sebebinize sasirdim.
yani düsük yaptiniz ve esiniz sizi "anlamadi".
2 hafta sonra tekrar deneyelim dedi ve suanda bosaniyorsunuz?
yurtdisinda hizmet veren bir avukat olarak size tavsiyem:
Psikolojik acidan lütfen destek alin.
sundugunuz bosanma sebebini duyduktan sonra esinizin neden hicbir tavir sergilemedigini anladim...
gercekden sasirdim sebebinize.
konu hakli/haksiz degil ama yuvanizi yikmissin

Aslinda bu konu hakkinda konusmak istemedim ama zaten sanal alemdeyiz ve kimse beni tanimaz.
Dusukten oncede aslinda hani cocuk yapalim gibi laflar oluyordu. Benimde cocuklugumdan adetim sorunlu ve annem bunu evlendigimde veya cocuk sahibi oldugumda bu gecer, benimde ayni boyleydi deyip gecistirdiydi. 17yasimda doktora gittigimde, ay canim senin cok zor cocugun olur diyen doktora, annem olur olur demesiyle galiba bir korku bir travma yasadim ve herzaman cocuk yapmaktan korktum. Neyse gelelim asil soruna.

Ben dusukten sonra esimle bi kac x tartistim, oyle bi tartistikki, kalbim sikisti ve o hic birsey olmamis gibi obur odaya gecip tv acip netflix izledi. Ben oturma odasinda olsem, ruhu duymuyacak. Sevgi dedigin bu mu ? Seven gelir teselli eder... Anlamiyor iste beni.

Ben bunlari 1.5 sene sabrettim, ara ara annemle gorusuyordum telefonda, ve en son okadar bunaldimki, esimden 1/2 haftaligina annemin yanina gitmek istedigimi soyledim. Oda hayir gidemezsin, okadar ailene duskunsen, onlar gelsin. Ben ailemi gelin beni bu adamdan ayirin diye gel demedim. Ailemde ertesi gun kv evine gidip, ne oluyor oglunuz kizimizi anlamiyor seklinde basladi aile sorunlari. Ve uzadi gitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back