- 29 Nisan 2015
- 26.563
- 91.284
- 598
- Konu Sahibi Powergirl06
-
Cok yanlis olmus. Sampuana kadar tenezzul etmis durumuna dusmussunuz. Esiniz efendi adammis neyse ki,alacagini al anahtari birak cik demis. Baskasi olsa bunun icin bile ayri dava acardi.Biz zaten olaylar oldu, aile birbirine girdi 1/ 1.5 hafta icinde evi toparladik...
Ben pek dusunme zaman alamadim, ve 2 ay oldu bu olay, ev konusu icim icimi yiyor.
20-06-2019 gibi olaylar oldu, ve 06-07-2019 ev bosattildi. Ailemle sampuana kadar biz evi bosalttik. Icimden bir ses bukadar ailemi dusunup hareket etmemeliydim diyorum. 15-07-2019 whatsapp ve telnr engelledim. Bosanma kararini ben verdim ama dava acmadik daha. Ailem onlar acsin diyor. Kafam cok karisik...
Gecen sene bir dusuk yaptim... maalesef ve o gunden bu gunune sanki esim beni hic anlamadi. Hic gormedi acimi,, 1/2 ay gectikten sonra yine deniyelim gibi laflar edince ben tamamen pys olarak coktum. ailemde memlekette oldugu icin etrafimdada kimsem yok... Bi an telefonda agladim anneme,,, ondan sonra zaten olan oldu...
Konuyu sabote etmek istemezdim ama özel mesaj atamadım. Rica etsem avukatınızın iletişim bilgisini paylaşır mısınız benimle.Bende öyle yaptım.. Benim avukatım çok fenaydı.. tuttuğunu koparan cinsten benim delillerde olduğu için zaten mahkeme de kendide itiraf etmişti eşimi aldattım diye. ben kamyonu evin önüne dayayıp bütün eşyaları almıştım kalan sadece kıyafetleri idi
Aileniz bıraz hırslıymıs. Acaba Dugun öncesinde bısey mı olmustu ıkı aıle arasındaCok yanlis olmus. Sampuana kadar tenezzul etmis durumuna dusmussunuz. Esiniz efendi adammis neyse ki,alacagini al anahtari birak cik demis. Baskasi olsa bunun icin bile ayri dava acardi.
Biz zaten olaylar oldu, aile birbirine girdi 1/ 1.5 hafta icinde evi toparladik...
Ben pek dusunme zaman alamadim, ve 2 ay oldu bu olay, ev konusu icim icimi yiyor.
20-06-2019 gibi olaylar oldu, ve 06-07-2019 ev bosattildi. Ailemle sampuana kadar biz evi bosalttik. Icimden bir ses bukadar ailemi dusunup hareket etmemeliydim diyorum. 15-07-2019 whatsapp ve telnr engelledim. Bosanma kararini ben verdim ama dava acmadik daha. Ailem onlar acsin diyor. Kafam cok karisik...
Taksit taksit anlatiyor konu sahibi,hic sevmem boyle konulari takip etmeyi deAileniz bıraz hırslıymıs. Acaba Dugun öncesinde bısey mı olmustu ıkı aıle arasında
Ortada bir şey yok ki konu sahibi düşük yapmış eşi de 1/2 ay sonra tekrar deneyelim demiş. Konu sahibinin de zoruna gitmiş annesini aramış ağlamış ve olay ordan patlamış. Bana boş yere yıkılmış bir yuva gibi geldi ki adam beyefendi olmasa istediği al anahtarı bırak demezdi . Çoğu erkek haksız bile olsa bunu yapmıyor. Konu sahibi gerçekten başka sorunun yoksa ailenin gazına gelme eğer eşin beyefendi bir insan ise dövmesi sövmesi yoksa saygılıysa sırf bu anlattığın sebepten boşanma derim biraz hassas dönemine denk gelmiş gibisımdı bu nasıl ayrıldıgınıza baglı
sahsen ben aldatıldıgım ıcın bosanacak olsam evde ne var ne yok hepsını naklıye sırketıyle tasır ıhtıyac sahıplerıne dagıtırım onunla yasadıgım seylerı yanıma da almam ona da yar etmem
ama tartısma anlasamama gıbı seylerden dolayı ıse evlenırken parasını odedıgım seylerı alır cıkarım
eger sıddet yuzunden ayrılıyorsam sadece kendım parasını odedıgım kılık kıyafet yanı bekarken eve getırdıgım sadece kıyafetlerımı alır cıkarım
aaa bılmıyordum bunu kesınlıkle katılıyorum sıze haklısınızOrtada bir şey yok ki konu sahibi düşük yapmış eşi de 1/2 ay sonra tekrar deneyelim demiş. Konu sahibinin de zoruna gitmiş annesini aramış ağlamış ve olay ordan patlamış. Bana boş yere yıkılmış bir yuva gibi geldi ki adam beyefendi olmasa istediği al anahtarı bırak demezdi . Çoğu erkek haksız bile olsa bunu yapmıyor. Konu sahibi gerçekten başka sorunun yoksa ailenin gazına gelme eğer eşin beyefendi bir insan ise dövmesi sövmesi yoksa saygılıysa sırf bu anlattığın sebepten boşanma derim biraz hassas dönemine denk gelmiş gibi
bosanma sebebinize sasirdim.
yani düsük yaptiniz ve esiniz sizi "anlamadi".
2 hafta sonra tekrar deneyelim dedi ve suanda bosaniyorsunuz?
yurtdisinda hizmet veren bir avukat olarak size tavsiyem:
Psikolojik acidan lütfen destek alin.
sundugunuz bosanma sebebini duyduktan sonra esinizin neden hicbir tavir sergilemedigini anladim...
gercekden sasirdim sebebinize.
konu hakli/haksiz degil ama yuvanizi yikmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?