İyi günler arkadaşlar, 5 ay önce boşandım ama çok kötüyüm hiç toparlanamadım. Resmen çok saçma nedenlerden boşandım. Şu an düşününce kendime çok kızıyorum kendimi hiç affedemiyorum sürekli aklımda intihar ölüm düşüncesi var sanki ölürsem bitecekmiş gibi bu acım. Varsa boşanan arkadaşlar nasıl atlattınız?
Ya sen iyi misin?
Ne kendini suçlayıp duruyorsun! Adam resmen baba olamayacağı için senden boşanmak istemiş bunu bu şekilde dile getiremeyip ilk aylar yaşadıklarınızı bahane etmiş. Böyle bir karaktersiz için üzülünmez hayatından çıktığı için şükür edilir!
Ne demek senin yüzünden baba olamayacak mıyım? o imzalar iyi günde kötü günde atılır baba olmak için mi seninle evlendi..
Seni seven adam çocuksuzda severdi..
Tedaviye bile tenezzül etmiyor adama bak.
Ya ayrıca şu 32 yaşında gencecik insanaların 62 yaşındaki gibi davranmalarına gıcık oluyorum.
Ne varmış yaşında aşkın, mutluluğun yaşı mı olur.. biraz dik durun ya!
Mesleğinde elindeymiş biran önce kalk silkelen kendine gel düzenini oturt.
Önce tek başınaykende mutlu olmasını bil ki 3-5 gerzek hayatını mahfettiğinde yıkılma.
Bu evlilik senin için kötü bi tecrübe olarak hayatının bir köşesine kaldır artık.. keşke şöyle yapmasaydım böyle yapmasaydımları bırak. Çok mutlu edememişki yapmışsın kendini suçlamayı bırak.. çek çizgini geçmişe.
Toparlan biran önce.. gez toz yapamadıklarını yap sonra bak yendiden ne insanlar çıkacak karşına..
Önce sana saçma sapan insanları öneren şu çevreden de uzaklaş!
Bu hayata bir kere geliyoruz mutlu olmak için ne çocuğa, ne kocaya, ne de bir evliliğe ihtiyacımız var.. insalar ne hayatlar yaşıyorlar biz ise ideal evlilik peşinde ömrümüzü çürütüyoruz