Boşandım lütfen destek olur musunuz 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alakası yok bence ben senden daha kötü durumdaydım 1 sene olmuştu annemi kaybedeli eşimle evlendiğimde grce ağlayarak uyanır ev ufak birşeyde büyük tartışma çıkarırdım gidicem derdim eşim sabretti sustu anlamaya çalıştı ve benimde asla çocuğum olmayacak ama tek kelime duymadım eşimden senin yaşadıkların bu sonu getirmiş kafana takma

Sevgisinin olmadığını görüyordum artık. Ama sevgi kalbe tekrar dokunmakla olur sabret dedim hep. Ama bir anlık öfkeyle evden ayrıldım bana gitme demedi. Konuşmak istedim konuştum söylediklerime de cevap vermedi. Sadece ben unutamıyorum cevabını duyuyordum. Unutman için ne yapıyım dediğimde de destek yoktu. Şimdi acaba tekrar evlenebilir miyim çocuğum yuvam olur mu diye düşünüyorum. Çünkü boşandığım sebepler aslında boşanma nedeni bile değil. İki taraflı inat öfke vs.
Bosver bosanmissin. Esin bahane aramis bosanmak icin. Ve buyuk olasilikla sizin yapip ettiklerinizden degil cocuk meselesi yuzinden bosanmis esin.
Kendine lutfen yuklenme. Yeni evliyken ben de senin gibiydim ve esimle bunlari astik. Senin esinin gecinmeye gönlü yokmus bosanmak icin bahane bulamamis. Sen canini sikma gerekirse psikologa falan git.
Sana guzel birsey daha yazayim. 32 yasimdan 35.5 yasima kadar bebek icin tedaviler gordum. Doktorlar acil tup bebek yaptirmami amh min cok dusuk oldugunu soylediler. Ben de 3 yil icinde 2 defa tup bebek yaptirdim ve hamile kalamadim. Sonra ne oldu biliyormusin. Kendiliginden hamile kaldim ve bebegim kucagimda. Tek ogrendigim sey ise stres yapmamak gerektiği.

Ailesini tanimiş ve onlar gibi değildi diye düşünmüssünüz ya; aslında eski eşinizin, ailesinden hiç bir farkı yok. Elbette hatalarınız olmuş olabilir, farkedip özür dilemissiniz zaten. Fakat "ailenin beklentilerini karşılayamayacağım çok belliydi neden bile bile böyle bir tercih yaptın" diye sordugunuzda, aldığınız yanıt; "alışırsın değişirsin diye düşündüm." aslinda sizin haklı olduğunuzu gösteriyor. Şuanki psikolojiniz ile idrak edemiyorsunuz tabi. Sizin hata olarak yorumladiginiz davranışlarınız; etkiye tepki olayından ibaret. Çocuk konusundaki tavrina karsilik; bu adamla evli kalmayip, gece geç saatlere kadar kahveden dönmesini beklememekle, çok doğru bir karar vermissiniz. Tebrik ediyorum.. Bu süreçte destek almaya devam edin.. Hepsi geçecek merak etmeyin. Bu arada bende boşandım yaşımda sizden büyük ve çocuğum da yok. Bakış açınızi değiştirin.. Sizin hayir sandiginiz şer; şer sandiginiz seyde hayir vardir ; Allah (C.C) bilir, siz bilmezsiniz.

Bitmiş bir ilişki artık üstüne bir sünger çekip yaptığınız hatalardan Ders alarak hayatiniza devam edin inanin daha çok mutlu olucaksiniz ama buna gerçekten inanın bu arada yaşınız daha çok genç çalışma hayatınız varmı bilmiyorum ama bir an önce çalışmaya başlayıp kafanızı dağıtın ve yeni insanlar tanıyın kendinize özen gösterin eminim çok güzel bir kadınınızdır bunun farkına varın hayat çok güzel yaşamasını bilene ❤
Çalışıyorum hemşireyim umarım yapabilirim bütün söylediklerinizi zamanla çok teşekkürler 🌸 artık mutluluk tekrar evlilik yuva gibi şeyler çok uzak geliyor

Ben onlarıda yapıyordum temizliğinde yemeğinden âlâsını yapıyordum ama arsız terbiyesizler benım aileme dediler utanmazlar yemek yapmıyordu!!!zıkkım yesinleri o kadar yapıp kendilerine götürüyordum ballandıra balkandıra yiyolardı...Yani sen öncesinde de yemek yapamyı bilsen başka bahaneleri olurdu en basta dediğim gibi bahane bulmak isteyen yanından geçişine bile bahane bulur .Ben kabullenıyorum artık sende şunu kabullen bitirmek istedi bitirdi sen elinden gelen herseyi yaptın bu onu haketmedi bnce bu saatten sonra üzeleceğin tek konu zavallı kendi kararlarını dahi alamayan bir insana verdiğin EMEĞİN
Evet dediğin konuda üzülüyorum ona kendi kararlarını kendisi alamıyor kendi başına karar veremiyor. Keşke böyle olmasaydı birbirimizin değerini bilseydik ama olan da oldu:KK43:

Alakası yok bence ben senden daha kötü durumdaydım 1 sene olmuştu annemi kaybedeli eşimle evlendiğimde grce ağlayarak uyanır ev ufak birşeyde büyük tartışma çıkarırdım gidicem derdim eşim sabretti sustu anlamaya çalıştı ve benimde asla çocuğum olmayacak ama tek kelime duymadım eşimden senin yaşadıkların bu sonu getirmiş kafana takma
Bu da karşı tarafın anlayışı hoşgörüsü ve görmüş geçirmiş olması ile ilgili. Benim karşımdaki insan çok fazla hoşgörülü değildi aslında ben hep sevgi şefkat bekledim olmayınca da böyle oldu

Bosver bosanmissin. Esin bahane aramis bosanmak icin. Ve buyuk olasilikla sizin yapip ettiklerinizden degil cocuk meselesi yuzinden bosanmis esin.
Kendine lutfen yuklenme. Yeni evliyken ben de senin gibiydim ve esimle bunlari astik. Senin esinin gecinmeye gönlü yokmus bosanmak icin bahane bulamamis. Sen canini sikma gerekirse psikologa falan git.
Sana guzel birsey daha yazayim. 32 yasimdan 35.5 yasima kadar bebek icin tedaviler gordum. Doktorlar acil tup bebek yaptirmami amh min cok dusuk oldugunu soylediler. Ben de 3 yil icinde 2 defa tup bebek yaptirdim ve hamile kalamadim. Sonra ne oldu biliyormusin. Kendiliginden hamile kaldim ve bebegim kucagimda. Tek ogrendigim sey ise stres yapmamak gerektiği.
Konuşabilmek iletişim kurmak o kadar önemli ki. Ben de çocuk konusunun büyük bir etken olduğunu düşünüyorum. Ne güzel çok sevindim senin adına Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeğinle ailenle mutlulukla huzurla yaşatsın seni

İyi günler arkadaşlar, 5 ay önce boşandım ama çok kötüyüm hiç toparlanamadım. Resmen çok saçma nedenlerden boşandım. Şu an düşününce kendime çok kızıyorum kendimi hiç affedemiyorum sürekli aklımda intihar ölüm düşüncesi var sanki ölürsem bitecekmiş gibi bu acım. Varsa boşanan arkadaşlar nasıl atlattınız?

Ya sen iyi misin?
Ne kendini suçlayıp duruyorsun! Adam resmen baba olamayacağı için senden boşanmak istemiş bunu bu şekilde dile getiremeyip ilk aylar yaşadıklarınızı bahane etmiş. Böyle bir karaktersiz için üzülünmez hayatından çıktığı için şükür edilir!
Ne demek senin yüzünden baba olamayacak mıyım? o imzalar iyi günde kötü günde atılır baba olmak için mi seninle evlendi..
Seni seven adam çocuksuzda severdi..
Tedaviye bile tenezzül etmiyor adama bak.

Ya ayrıca şu 32 yaşında gencecik insanaların 62 yaşındaki gibi davranmalarına gıcık oluyorum.
Ne varmış yaşında aşkın, mutluluğun yaşı mı olur.. biraz dik durun ya!
Mesleğinde elindeymiş biran önce kalk silkelen kendine gel düzenini oturt.
Önce tek başınaykende mutlu olmasını bil ki 3-5 gerzek hayatını mahfettiğinde yıkılma.

Bu evlilik senin için kötü bi tecrübe olarak hayatının bir köşesine kaldır artık.. keşke şöyle yapmasaydım böyle yapmasaydımları bırak. Çok mutlu edememişki yapmışsın kendini suçlamayı bırak.. çek çizgini geçmişe.
Toparlan biran önce.. gez toz yapamadıklarını yap sonra bak yendiden ne insanlar çıkacak karşına..
Önce sana saçma sapan insanları öneren şu çevreden de uzaklaş!

Bu hayata bir kere geliyoruz mutlu olmak için ne çocuğa, ne kocaya, ne de bir evliliğe ihtiyacımız var.. insalar ne hayatlar yaşıyorlar biz ise ideal evlilik peşinde ömrümüzü çürütüyoruz

Ailesini tanimiş ve onlar gibi değildi diye düşünmüssünüz ya; aslında eski eşinizin, ailesinden hiç bir farkı yok. Elbette hatalarınız olmuş olabilir, farkedip özür dilemissiniz zaten. Fakat "ailenin beklentilerini karşılayamayacağım çok belliydi neden bile bile böyle bir tercih yaptın" diye sordugunuzda, aldığınız yanıt; "alışırsın değişirsin diye düşündüm." aslinda sizin haklı olduğunuzu gösteriyor. Şuanki psikolojiniz ile idrak edemiyorsunuz tabi. Sizin hata olarak yorumladiginiz davranışlarınız; etkiye tepki olayından ibaret. Çocuk konusundaki tavrina karsilik; bu adamla evli kalmayip, gece geç saatlere kadar kahveden dönmesini beklememekle, çok doğru bir karar vermissiniz. Tebrik ediyorum.. Bu süreçte destek almaya devam edin.. Hepsi geçecek merak etmeyin. Bu arada bende boşandım yaşımda sizden büyük ve çocuğum da yok. Bakış açınızi değiştirin.. Sizin hayir sandiginiz şer; şer sandiginiz seyde hayir vardir ; Allah (C.C) bilir, siz bilmezsiniz.
Hala inanamıyorum bakınca nasıl BÖ’yle olduk diye. O aşık olduğum adamla nasıl bu duruma geldik. İnşallah hayırlısı budur ki Allah ın en sevmediği helaldir boşanmak yer gök inlermiş. Siz neden ayrıldınız eğer çok özel değilse?

Ya sen iyi misin?
Ne kendini suçlayıp duruyorsun! Adam resmen baba olamayacağı için senden boşanmak istemiş bunu bu şekilde dile getiremeyip ilk aylar yaşadıklarınızı bahane etmiş. Böyle bir karaktersiz için üzülünmez hayatından çıktığı için şükür edilir!
Ne demek senin yüzünden baba olamayacak mıyım? o imzalar iyi günde kötü günde atılır baba olmak için mi seninle evlendi..
Seni seven adam çocuksuzda severdi..
Tedaviye bile tenezzül etmiyor adama bak.

Ya ayrıca şu 32 yaşında gencecik insanaların 62 yaşındaki gibi davranmalarına gıcık oluyorum.
Ne varmış yaşında aşkın, mutluluğun yaşı mı olur.. biraz dik durun ya!
Mesleğinde elindeymiş biran önce kalk silkelen kendine gel düzenini oturt.
Önce tek başınaykende mutlu olmasını bil ki 3-5 gerzek hayatını mahfettiğinde yıkılma.

Bu evlilik senin için kötü bi tecrübe olarak hayatının bir köşesine kaldır artık.. keşke şöyle yapmasaydım böyle yapmasaydımları bırak. Çok mutlu edememişki yapmışsın kendini suçlamayı bırak.. çek çizgini geçmişe.
Toparlan biran önce.. gez toz yapamadıklarını yap sonra bak yendiden ne insanlar çıkacak karşına..
Önce sana saçma sapan insanları öneren şu çevreden de uzaklaş!

Bu hayata bir kere geliyoruz mutlu olmak için ne çocuğa, ne kocaya, ne de bir evliliğe ihtiyacımız var.. insalar ne hayatlar yaşıyorlar biz ise ideal evlilik peşinde ömrümüzü çürütüyoruz
Benim bu hayattan istediğim ömürlük huzurlu hayırlı bir yuvaydı her kadın gibi. Ama dediğin gibi olmayınca da olmuyor. İdeal evlilik gibi düşünmemek gerek ama çünkü hayat yalnız geçmiyor sadece ben değil belli bir yaşa gelmiş çoğu kadın ister mutlu bir yuva evlat sahibi olmak. Umarım hayat bundan sonra güzellikler getirir..

Bu da karşı tarafın anlayışı hoşgörüsü ve görmüş geçirmiş olması ile ilgili. Benim karşımdaki insan çok fazla hoşgörülü değildi aslında ben hep sevgi şefkat bekledim olmayınca da böyle oldu
bu sebebten. Üzülmekten vazgeç

Hiç üzülme kuzum. Sanki benim evliliğimi anlattın. Affetmezler ama kendilerinin affedilmelerini isterler. Sakin arkana dönme, oku benim hikayemi. Eğer bu evlilik devam etseydi benim yaşadıklarımın aynısını yaşayacaktın. Erkenden kurtulmuşsun sakin dönme... Gençsin yeniden evlenirsin.

Şans verseydi de yine yapacaktı. Eski eşim de aynısını yaptı. Şimdi bakıyorum da ne yapmışım? Salak gibi beni inandırmış hatalı olduğuma. Herkes hata yapar. Ben onu neler neler için affetmiştim. Kadinlar duygusaldir, kadinca nazlar yaparlar, erkekler de anlamadiklari icin kendilerini kasarlar da kasarlar. Sakin pisman olma, ben aynısını yaşadım. Benim gözümün içine bir kere baksa mutluluktan uçardım. Köpek yapmış adam beni resmen. Oh be kurtuldum. Şimdi sürünüyor. Bırak arkana bakma.

Şans verseydi de yine yapacaktı. Eski eşim de aynısını yaptı. Şimdi bakıyorum da ne yapmışım? Salak gibi beni inandırmış hatalı olduğuma. Herkes hata yapar. Ben onu neler neler için affetmiştim. Kadinlar duygusaldir, kadinca nazlar yaparlar, erkekler de anlamadiklari icin kendilerini kasarlar da kasarlar. Sakin pisman olma, ben aynısını yaşadım. Benim gözümün içine bir kere baksa mutluluktan uçardım. Köpek yapmış adam beni resmen. Oh be kurtuldum. Şimdi sürünüyor. Bırak arkana bakma.
Pişman olup size mi dönmek istedi

Canım benim, hiç bir hata tek taraflı olmaz. Bunların hepsi de bir bahane anlamadın mı? Seni sevmemiş ki. Ailesini kötüleyen adam senide kötüler, kendi pisliklerini n üzerini kapatmak için baskalarına çamur atar durur bu tipler =) Önemli olan Bu yaşadıklarından dersler cıkarman, Senin için çok hayırlı olmuş.. Daha iyi bir aşk ta mutlu olman dileğiyle canım benim...

Burda verilen "eşin ailesine yüz verme,bir cinnet herşeyi çözer,eşim bana bunu dese kıyamet kopar,elime geçeni fırlatırım aklı başına gelir" taktikleri her evlilikte uygulanabilecek ve olumlu sonuçlanacak taktikler değil.Karşınızdaki biraz safsa bunlar işe yarar.Siz sert kayaya çarpmışsınız ama bundan ders alarak hayatınıza devam edebilir ve sonraki ilişkinizde daha olgun davranabilirsiniz.32 çok genç bir yaş.Yine seveceksiniz.Hatta belki iyi ki bitmiş diyeceksiniz.

Benimki sürünmüyor hatta kurtuldum diyormuş psikolojisi bozuktan. Tamam ben hatalar yaptım ama bana deseydi ki evden ayrılırsan boşarım diye. Resmen göz yumdu ve bahane oldu ona da bu

Burda verilen "eşin ailesine yüz verme,bir cinnet herşeyi çözer,eşim bana bunu dese kıyamet kopar,elime geçeni fırlatırım aklı başına gelir" taktikleri her evlilikte uygulanabilecek ve olumlu sonuçlacak taktikler değil.Karşınızdaki biraz safsa bunlar işe yarar.Siz sert kayaya çarpmışsınız ama bundan ders alarak hayatınıza devam edebilir ve sonraki ilişkinizde daha olgun davranabilirsiniz.32 çok genç bir yaş.Yine seveceksiniz.Hatta belki iyi ki bitmiş diyeceksiniz.
Ben yüz vermem demedim en baştan kendisi ve ablası beni uzak tuttu. Daha gelin gitmeden ne yapsam dedikodum yapıldı. Sonra ben mesafeli durunca ben kötü oldum. Ha kısa süre sonra yine toparlamaya çalıştım yine olmadı. Kendi ailesini kötüledi hep onlar benim gelişimime engel oldular dedi ki o zaman bile ben olsun ailemdir herkes hata yapar bilememişlerdir canları sağolsun derdim.

Canım benim, hiç bir hata tek taraflı olmaz. Bunların hepsi de bir bahane anlamadın mı? Seni sevmemiş ki. Ailesini kötüleyen adam senide kötüler, kendi pisliklerini n üzerini kapatmak için baskalarına çamur atar durur bu tipler =) Önemli olan Bu yaşadıklarından dersler cıkarman, Senin için çok hayırlı olmuş.. Daha iyi bir aşk ta mutlu olman dileğiyle canım benim...
Zaten ilk zamanlardaki tartışmalardan sonra başladı ben sana ısınamıyorum soğudum olmuyor diye. Hep olumsuz şeyler söylemiş insanlara benimle ilgili. Çevresi de beni kötülediğinde diyebilirdi uyum sürecinde daha alışacak diye. Ama tabi ki ben kendi hatalarımı kendime itiraf ettim. Ders çıkardım kendime düşen paydan

Ben yüz vermem demedim en baştan kendisi ve ablası beni uzak tuttu. Daha gelin gitmeden ne yapsam dedikodum yapıldı. Sonra ben mesafeli durunca ben kötü oldum. Ha kısa süre sonra yine toparlamaya çalıştım yine olmadı. Kendi ailesini kötüledi hep onlar benim gelişimime engel oldular dedi ki o zaman bile ben olsun ailemdir herkes hata yapar bilememişlerdir canları sağolsun derdim.
O zaman üzülecek bişey yok.Madem onlar başlattı,sen düzeltmeye çalışarak yapman gerekenin fazlasını bile yapmışsın.Hiç kendini hırpalama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X