Boşandım lütfen destek olur musunuz 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 yıl evli kaldık. Flört dönemi kısa sürdü ikimiz de aşık olduk bir an önce aynı çatı altında yaşamak istedik. O sevmezdi çok öpmemi falan. Ben biraz cıvıl cıvıl hayat doluydum. Öpmeyi sarılmayı sevgimi göstermeyi çok severdim onun hoşuna gitmezdi ya da ben öyle hissediyordum bilmiyorum. Ailesi yüzünden arada anlaşmazlıklarımız oluyordu. Bir kaç defa çok şiddetli tartışmamız olmuştu o zamanlar boşanıcam senden falan diyordum sürekli sonra kendime çeki düzen verdim silkelendim özür diledim. Ben çalıştığım için ailesinin beklentilerini çok karşılayamadım çok fazla gidip gelemiyordum evlilik hayatına alışmak zor oldu hem çalışmak hem temizlik yemek vs. Karşı taraf ta bunu idrak edemedi ben ilk başta evime yuvama düzenime şehre adapte olmaya çalışıyordum Bu da beni yoruyordu.

En son ben evden ayrıldım bir süre konuşmasak uzak kalsak iyi gelir diye söyledim konuştum. Ben evden ayrıldıktan bir ay sonra da dava açtı o süreçte de hiç aramadı beni zaten

şimdi biraz yoğunlugum var uygun olunca özelden yazıcam size s

Kader canım olmuşla ölmüşe çare yok.Hatalarımızdan ders çıkarcaz.Kendinle iç içe ol.Kendini dinleme.Her insan hata yapar.Psikologa git.

Anlayış gösterebilirdi.

Kendinizi suçlamayın.

Ailesine de gitmek zorunda bile değilsiniz.

En son ben evden ayrıldım bir süre konuşmasak uzak kalsak iyi gelir diye söyledim konuştum. Ben evden ayrıldıktan bir ay sonra da dava açtı o süreçte de hiç aramadı beni zaten
Gururundan mı aramadı ?

Yoksa haklı olduğunu mu düşündü ?

Gerçi fark eden bşy yok.
Adam Kafasında bitirmiş.

Gururundan mı aramadı ?

Yoksa haklı olduğunu mu düşündü ?

Gerçi fark eden bşy yok.
Adam Kafasında bitirmiş.
Haklı olduğunu düşündü ve boşanma kararını benimle değil ailesiyle verdi. Yalan söyledi ailemin haberi yok daha konuşmadım diye beni aradığında. Sonra akrabası ağzından kaçırdı Allah ın işi bütün aile hatta sülalecek bu kararı vermişler

Anlayış gösterebilirdi.

Kendinizi suçlamayın.

Ailesine de gitmek zorunda bile değilsiniz.
O ailesi gibi değildi isterse dengede tutabilirdi. Benim ona kızdığım konu şu oluyordu ailenin beklentilerini karşılayamayacağım çok belliydi neden bile bile böyle bir tercih yaptın diye. Söylediği şuydu alışırsın değişirsin diye düşündüm.

Hala bu adam için ayrılık kararını bile tek basına veremeyen bi adam için kendi kendini suçlama.
Zaten bi adam aileden uzak düşünemiyorsa o adam olmamış demektir.

Sizden ne gibi beklentisi vardı ki

Bitmiş bir ilişki artık üstüne bir sünger çekip yaptığınız hatalardan Ders alarak hayatiniza devam edin inanin daha çok mutlu olucaksiniz ama buna gerçekten inanın bu arada yaşınız daha çok genç çalışma hayatınız varmı bilmiyorum ama bir an önce çalışmaya başlayıp kafanızı dağıtın ve yeni insanlar tanıyın kendinize özen gösterin eminim çok güzel bir kadınınızdır bunun farkına varın hayat çok güzel yaşamasını bilene ❤

Ne bencillik o öyle
Hem yemek hem temizlik yap hem de devamlı ailesine mi gidecekmişsiniz

Ben onlarıda yapıyordum temizliğinde yemeğinden âlâsını yapıyordum ama arsız terbiyesizler benım aileme dediler utanmazlar yemek yapmıyordu!!!zıkkım yesinleri o kadar yapıp kendilerine götürüyordum ballandıra balkandıra yiyolardı...Yani sen öncesinde de yemek yapamyı bilsen başka bahaneleri olurdu en basta dediğim gibi bahane bulmak isteyen yanından geçişine bile bahane bulur .Ben kabullenıyorum artık sende şunu kabullen bitirmek istedi bitirdi sen elinden gelen herseyi yaptın bu onu haketmedi bnce bu saatten sonra üzeleceğin tek konu zavallı kendi kararlarını dahi alamayan bir insana verdiğin EMEĞİN

Pisnan olmayi birak artik. Bitmesi gerekiyordu bitti. Once bir kendine gel, silkelen. Bir ise gir eger isin yoksa. Ve hayatina onunla hic rastlasmamis gibi devam et. Kendini salma. Kendine iyi bak. Bosanmak kusur degil, sen boyle dusunursen cevrenden de bosanmis oldugun icin tepki almazsin. Ancak bosansim diye ezik durursan herkes ustune gelir. Bekarligin keyfini cikar. Artik kimse seni hergun annesine gitmeye zorlamayacak...Baskalarini degil, artik kendini memnun edeceksin bundan sonra.

Hemen hemen aynı durumları yaşamışız, yalnız bizim öncesinde 3,5 yıl vardı sonra 1 yıl da nişanlı kaldık. Ben onun şehrine gittim, gelinlerden beklentileri olan bir aile, kalabalık, aileye alışmak, şehre alışmak zor oldu. Bir de ben Ankara’dan doğuya gittim. Öncesinde mükemmel anlaşan biz, araya aile girince anlaşamadık, çok sıkıntı yaşadık. Hem iş hem ev, hem aile çok çok zor oldu. Ben de boşanma lafı ettim. Ben de uzun bir süre görüşmedim. %100 haklıydım, zamanla düzeldi ailesi ile aramız. Eşim ailesine toz kondurmazdı. Ama eşim hiç bir zaman ayrılma taraftarı değildi. Bence bunlar ayrılma nedeni değil, kendinizi suçlamayın boşuna.

canım bizde de benzer sorunlar vardı 6 yıl evli kaldım 6 ay önce boşandım bu adamlarla inan ömür geçmezdi bence kendini suçlama artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…