Boşandım lütfen destek olur musunuz 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Öncelikle lütfen psikolojik destek alın. Bir erkekten ayrıldınız diye intiharı düşünmeniz , sağlıklı bir ruh mesajını vermiyor.

Üstelik 31 yaşından sonra mutluluğu bir daha yakalayamayacaginizi düşünüyorsunuz.

Ne kadar yanlış bir düşünce.

Bu evliliğimiz tecrübe olsun ve yeniden hayata tutunup çabalayın. Kendinizi tedavi edin, hayatınızı tedavi edin.

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Eğer özel olmayacaksa sizin boşanma nedeniniz neydi? Ben yaş olayına çok takılıyorum siz kaç yaşında yaptınız ikinci evliliğinizi?

Psikolojik destek alıyorum ama hiç faydasını görmedim. İlaç kullandım daha kötü olunca bıraktırdı doktor. Dışardan bakınca bir erkekten ayrıldı diye görünüyor ama o insan benim hayat arkadaşımdı.

Hat
Hatalarımdan çok ders çıkardım ama hiçbirşey tamamen tek taraflı değil. İnşallah Allah bana bir daha yuva kurma şansı verirse daha dikkatli olacağımı düşünüyorum

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Eğer özel olmayacaksa sizin boşanma nedeniniz neydi? Ben yaş olayına çok takılıyorum siz kaç yaşında yaptınız ikinci evliliğinizi?
Aldatma :) eşim tarafından evliliğimin 4. - 5. ayından itibaren aldatılmışım:) yaklaşık 11 aylık evliydik boşandık, anlaşmalı olarak.Pişman oldu ama geç oldu dönüşü olmadı yani..
Şuan 30 yasındayım 2 yıl öne evlendim işte. Yaşa takılmayın 32 yas büyük değil.. gayet gençsiniz

Yaa ne güzel zamanda evlenmişsiniz geç olmadan .Ne kadar arsz bir insanmış evliliğin 4-5.ayında aldatacak kdar ne bunlrı doyurmuyor anlamıyorum

Sizin çok geçerli bir nedeniniz varmış boşanmak için. Benim bu tür şeyler olmadığı için çok üzgünüm

sizi hak etmemiş, boşverin. daha mutlu olacaksınız. bütün kötü zamanlar geçip, gidiyo. iyi bir psikolog bulun tavsiyem. kendinizi ilaçlara boğmayın, eve kapatmayın. çok gençsiniz, dibe vurduğunuzu düşünüyosunuz belki ama öyle bi olsa mutlu olun çünkü dibi gördükten sonra daha kötüsü yok, herşey daha iyiye gidiyor, gidecek :)

ayrıca boşanmak için tek neden aldatma, şiddet değildir. sizi gerçekten sevseydi kaygılarınızı paylaşır, yanınızda olur, bu kadar sürede sırt çevirmezdi. şöyle düşünün allah korusun kötü bi hastalığa yakalanmış olsaydınız, uzun ve acılı bi tedavi süreciniz olsaydı bu adam sizin yanınızda kalır mıydı yıllarca? hiç sanmıyorum ben. bu soruya cevap verin ve kendinizi suçlamayı bırakın. hata yaptıysanız bile canım sağolsun demeyi öğrenin. iyi hissetmek diye ünlü bi kitap var onu okumaya baslayabilirsiniz düşünce biçiminizi değiştirmek için.

Hayat arkadaşı , bir liste bir ömür devam ettiğin , edebileceğin kişidir.

Şimdi her şey taze, zamanla anlayacaksınız.

Ve ben son iki buçuk yılda ağzıma almadım o kelimeyi aldığım zamanlar için de her zaman özür diledim
Bak sen ne güzel hatalarından ders almışsın arkadaşım. Hatalar insanlar içindir. Yeterki telafi edilebilir olsun. Yani pek te böyle söylemek istemiyorum ama adamın da boşanmaya gönlü varmış ki Bi elele verip olduralım bak hatalarını anladı dememiş. Hani canı istememiş. Nolur sen artık üzülme hata hepimiz yaptık ben kocasının kafasına küllük fırlatıp adamın kafasını yaran kız gördüm. He affedilir bişiy değil şiddet ama bak onlar halen evli ve kız da gayet prenses GB dolanıp yani. İki taraflı fedakarlık lazım tek taraflı olmuo işte. Suclama kendini afedersin adamı aldatmamıssın hani neyini affedemiyo yani.

O kitabı da okumuştum hatta birlikte iyi hissetmek kitabını da okumuştum belki evliliğimi toparlarım diye. Uğraştıkça daha çok batırdım galiba. Şimdi insan içine çıkmaya utanıyorum boşanmış olduğumu öğrenen garip garip acıyarak bakıyor. O kadar içim acıyor ki biri nasılsın diye sorduğunda direk ağlamaya başlıyorum

İçş
içimdeki acının tarifi yok öyle bir acı ki ne uyku var ne yemek ne gülmek. Korkuyorum erkekler artık bana kötü gözle bakacak diye.

Biten bitmiş artık. Bence gecmişi düşünme ve yoluna Bak. Nasip diye birsey var.

Olan olmuş artık.

Onun da içi soğumuş ki mücadele etmemiş. Bence kendinizi suçlamaktan Vazgeçin.

Öyle düşünme vardır her işte bir hayır sen onu göremezsin. Allah belki de o adamdan değil de en doğru kişiden çocuk sahibi olmanı istiyordur. Nerden bilebilirsin ki... Hem bak hemşireymişsin de. Mesleğini eline almışsın. Bence ailenin yanına dönme. Boşanmış kadına kötü gözle bakıyorlar madem bir ev tut düzenini kur kendi ayakların üzerinde dur. İnşallah sana yoldaş olacak dürüst insanlar çıkarır Allah karşına. Bol bol dua et, ruhunun şu an en ihtiyacı olan şey bu. Maneviyat.. Gerisini Allah'a bırak inan her şey yoluna girecek.

Siz kendinizi boş yere suçluyorsunuz. Kendinizi degersizlestirmişsiniz ve eşiniz de size hiç deger vermemiş. Eşin seni gercekten sevse ne halde olursan ol severdi, uzuldugunde ne yapacagini şaşardi. Ne kadinlar var, adama dunyayi dar ediyor da adam kul kole oluyor karisina. O yüzden işe önce düşüncelerini degistir. Kendine deger ver,kendini sev ki başkalarinda sana deger versin. Insallah seni sen oldugun icin seven birisi cikar da kiymeti,degeri yaşarsın.Ama önce sen deger vereceksin kendine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…