- Konu Sahibi animamundi
-
hala inanamıyorumki o gece öyle olmasına sakinliğim ondan belki... olayın ertesi günü zaten pişmanlıkları ona buna aratmaları intihar girişimleri vsss gözümde okadar küçüldüki çünkü ogece olan hiç bişeyin benim adıma hiç bi mantığı yoktu iğreniyorum ya neyse konuşmaylımsenağlama
keşek erkekleri yontamak diye bişey olsa eminim canım o adamın kafasınada dank edicek de inşallah iş işten geçmez
Evet evet başka şeylerden konuşalım..fotoğraflarını çok beğendim mesela alkisalkisalkis
Onun kafasına dank etmesi..kısaca o ve onunla bağlantılı hiçbirşey umrumda değilde...çocuğun aklı başına geldiğinde onda kötü bir izi olacak mı..İşte o beni üzüyor.Benim hatamın cezasını ne kadar çekecek??? :1no2:
li canım nasılsın evde pcin varmı
iki tane varkaydirigubbakcemile3 biri tüplü photoshop için diğeri laptop boşanma aşamasındayım annemle(vefat etti) oturduğumuz eve geçtim tam düzeni otuturmadım tembelim biraz tek yaşıyorum (teyzem kuzenlerim dayım arkadşalrım saolsun tek bırakmıyorlar ama) ama bağlantım yok üşünmesem haledicemde fırsat yok keşke 2 ben olsam biri evle ilgili işleriyapsa diğeri işte harikalar yartsa kaydirigubbakcemile3
canım benim ya, baban hayattamı pekki soruyorum ama yanlış anlama sakın
hayatta ama görüşmüyoruz anemle babam 17 yaşındaykenayrıldı babam başkasıyla evlendi hemen bitti benim için. yokluğunuda hiç aramıyorum.. sadece annnemi özlüyorum...
annenin kaderi kızına benzermiş
Boşanmamaya diretmesi de çok yıpratıcı...Birden olsa bitse senin için daha iyi olurdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?