Boşanan kadınlardan tavsiye

Anladım şimdi durumu. Bendeki de kirayı ödeyecekti ocaktan hazirana kadar ama martta ev sahibini üzerime yolladı Öde kiranı ya da çık diye. Kucağımda 14 aylık bebek 8 yaş oğlumla 3 günde 230 metre karelik evin eşyasıyla 60 metrekarelik eve sığmaya çalıştım. Eşyalarım darma duman oldu. Yani bendeki hep daha çirkinleşti. Sanki gelip özür dilese hatalarını anlasa en azından evlatlarım için kinim öfkem durulurdu. Çocuklar için iletişim kurmam gerektiğinde kurardım. Tekrar birleşme imkansız zaten benim için ama evlatlarım daha az etkilenirdi.
En azından hatasını anlamış da çocuk için iyi bir gelişme olmuş.

Eve el işi almayı dusunuom iş bulana kdr. İst da evlere iş veriolar küpe işi falan
Tekstilde de parca basi is veriyorlar. Tıg ile çiçek orme gibi. Yaptigin kadar para kazaniyorsun. Bir cuval yaptiriyolar genelde

Daha arabaya gitmeden evi bosalt demisti demi. Oyle hatirliyorum dunku yorumdan. Allah herkesin kalbine vicdan ve merhamet versin ne diyeyim

Bunlar ar damarı çatlamış. Gavur anlarda bunlar anlamio hatalarını.ders alsalarda geç oluo

Tekstilde de parca basi is veriyorlar. Tıg ile çiçek orme gibi. Yaptigin kadar para kazaniyorsun. Bir cuval yaptiriyolar genelde
Bnm ailem İst Fatih'te. Ordada var bu işlerden.hem yakın olursa götürüp getirmek daha kolay oluomus. Haftalık ödeme yapiolarmis. Birde ben dolap uygulaması kullanıyorum. Ondanda satış yaparım arada. Babam kuruş vermez harçlık sormaz bile. Ama annem saolsun maaşı yok ama ordan burdan kısar verir. Allah'ım uzun ömür versin

Allah elbet biyerinden çıkarır merak etmeyn

Darısı bana bn eşimi çok seviom çok bağlıyım.ama yaptıkları artık boyumu aşti. Bna gtmekten baska çare bırakmadı . Uzulcem belki zor olcak ama ins atlaticam zamanla.
Atlatacaksın. Herşey geçer. Dimdik dur lütfen. Bırak b.k çukurunda boğulsun. Ebesi yaşındakilerle. Bu tipler genelde annesiyle sorunlu ya da annesinden hiç kopamamış tipler oluyor. İçindekini anne sevgisini arıyor sürekli.

Son düzenleme:
Rahmetli babasida böle annesine çektirmiş. Bu ailesinden ayrı büyümüş hep. Bı halasinda kalmış bı baskasinda. Aile sevgisi gormemis

Rahmetli babasida böle annesine çektirmiş. Bu ailesinden ayrı büyümüş hep. Bı halasinda kalmış bı baskasinda. Aile sevgisi gormemis
Evt zamanla ins atlaticam çok saolun yorumunuz için

Evt zamanla atlaticam ins çok saolun yorumunuz için

İşte bak dediğim gibi anne sevgisi şefkati arıyor aslında. Ama sen onun terapisti değilsin. Ailenin kıymetini bilememiş. Sen bu adama hiç bir şey anlatamazsın. Düzelmez. Baksana 5 senedir bırakmamış. Seni oyalamasın madem. Kandırmasın aklınca. Mercimek beynine tükürdüğüm.

Ben boşandım ve oğlum 3 yaşındayken aile evime geldim, şu an 6 yaşında. Hem de annem, abim ve gelinimizle yaşıyoruz. Hayattaki tek şansım ailem. Maddi, manevi her konuda destekler. Bir kere bile bana geldiğim yeri aratmadılar, sorgulamama sebep olmadılar, pişman etmediler. Çok şükür Dilerim senin içinde olumlu bir seçim olur..

3 ay oldu boşanalı. İki tane çocuğum var. Boşandıktan iki ay sonra tüm fiziksel rahatsızlıklarım iyileşti şaka gibi. Kalp çarpıntısı, nefes darlığı egzema, geçmeyen ishal 2 ayda son buldu. Boşandıktan sonra 2 ay ağladım zırladım ve sağlığıma kavuşunca ohhh be dedim. Şu an iyi ki diyorum. Ona karşı ne olumlu ne olumsuz hiç bir şey kalmadı. Artık gelecekten öyle umutluyum ki...

Ben de oğlumla annemın babamın yanına geldim bır bucuk yaşında oğlum uc ay olacak boşanalı. Allah onlardan bin kere razı olsun. Uzun ömürlü olsunlar inşallah. Hep arkamdalar babam boşan dedı hatta kumar bagımlısydı kocam cekılmezdı ömür boyu. Sureklı korku ve kaygı ıcındydım. İyi ki diyeceğim biliyorum çocuğumla aılemle inşallah

Gerçekten gelse affet dese devam edecekmisiniz??

Arkadaşlar boşanma 1 hafta kaldı. Boşanan arkadaşlardan motive edici hikayelerimiz anlatmanız istiyorum. Özellikle boşanıp ailesinin yanına geri dönenler anlatırsa sevinirim
Tavsiyem 2. Evliliği düşünme. Yapma aklına bile getirme. Onu boşadıgın içinde sakın pişmanlık yaşama. Hiçbir zaman

Gerçekten gelse affet dese devam edecekmisiniz??
Haftaya mahkememiz var. Affedemem. Çünkü herseferinde konuların üstünü kapatıp tekrr karsima çıktı. Hep aynı kadın ve kadın İst biz Muğla'dayiz. Uzak yani. Bnden once görüştüğü yaşli bı karı. Yine kapamaya çalıştı üstünü. Ama bn açığını koydum önüne kavga etti. Gidicem böle daha fazla yapamam. Burda sürekli uzulceme ailemle bikac ay üzülür unuturum ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…