Boşanan kadınlardan tavsiye

5 yıl bunca şeye sabrettim.ins bunuda unuturum zmnla. Babamda eşim kdr olmasada geçimsiz.herseye konuşur.surekli evde. Emekli. Ne kahveye gider ne bişi.annemi yiyip btrio. Sırf ona katlanamaz die sabrettim evliligimde.ama salak yerine konmak istemiom artık. Eski yaşli manitasiyla konusuo watsapta. Bundan önce iki kere dha denk geldi böle. Hep kapadı konuların üstünü. Numarasını degstrdi .yine gtms çakma face açıp vermiş numarasını kadına. Tesadüf teli ortadaydı. Kadın buna" slm aramadin''," yazmış. Öyle gördüm.ve btrmye karar verdm.bide dioki küfür ettim engelledim dio. Lafta tabi. Hala ekli watsapinda. Hatta dungece baktm erkek ismyle kaydetmis kadını. Sabaha kdr uyumadım.sabhta telini karstrdm die bı kavga çıkardı. Şimdi konusmuoz. Haftaya bugün mahkeme var. Ailem İst bn mugladayim.dava btnce gtcem

Senin hikayeni çok merak ediyorum. MaşAllah MaşAllah çok pozitif ve mutlu görüyorum açıkçası çocuğunun babasına karşı nötr olmana da imreniyorum. Darısı bana

Dun senin yorumunu gordum bir konuda, ayni seyleri ben yasasam senin kadar sakin kalamazdim sanirim. Banada senin sakinlikten lazim bu evlilik icinde yasadigin olaylarla alakali bence. Benimkinin sebebi kisaca sozlu tartışmalar, bu yuzden bosandik. Annemin evine gelince gercekten rahat ettim, bebegim cok kucuk oldugu icin dinlenmeye firsatim olmuyordu(esim yardim etmesine ragmen), uzerine tartisip demoralize olunca cocuga bakmakta zorlaniyordum. Birde onceligim hep kendi mutlulugum ve sagligim, yaptığım fedakarligin karsiliginda yeterli anlayisi goremiyordum. Ben mutlu degilken kizimla olmasi gerektigi gibi ilgilenemiyorum. Insanlar degismiyor, fazla fedakarligin kiymeti de bilinmiyor. Benim kayinvalidemin omurgasi yamuldu iş yapmaktan, kocasi fizik tedaviye yollamak bile istemedi. Bu hep boyle nerede sacini süpürge eden kadin varsa çöktüğüyle kaliyor. Cocuklar okuyup evlenip bir yana gidince acilarinla basbasa kaliyorsun, gercekten degmez kimse icin.

İşin kötüsü biz davaya kdr aynı evdeyz anlaşmalı bzm.haftya bgn dava. Ailem İst da bn Muğla. Davaya kdr gtmk istedim ista. Masraf olurmuş GT gel. Yollamadi. Bnmde maddi imkanım yok. Dava btsn gtcem.topladim kıyafetlerimi. Goturebildigimi otobüsle goturcem. Kalanı güya yollucak yada getrcekmis. Düzen bozmak çok zor. Anmlerin ev çok Küçük. Bakalım aliscam zmnla ins. Bu bnm ikinci evliliğim. Çocuk yok

Hayatın size ne gibi güzel sürprizler hazırladığını bilemezsiniz, umut etmekten hiç vazgeçmeyin.
Babanız da zor adam olabilir ama siz de aynı küçük kız çocuğu değilsiniz. Zor gelebilir ama babamdır der, sineye çeker insan.
Belki hikayeniz bambaşka yönlere evrilir, belki şans yüzünüze güler, belki kendi hayatınızı kurarsınız, hele bir boşanın ve bir süre kendinize gelmeye çalışın. Sonra iş bulun ama. Amaçsız kalmayın, Birikim yapın ve kendinizi çok sevin.
İnsan kendi değerini kendi belirler derler.
Kendinizi hep sevin. Her halinizle, günahınızla ve sevabınızla, kendinizin en iyi dostu olun önce. Sonra her şey güzel olacak. Ben size inanıyorum. Bir daha hiç arkanıza bakmayın.

İnş ailem büyük bı eve çıkar. Bnde rahat ederim bı işe girer. 55m2 ev. Zor sigiyolar. Bakalım . Essek gbi gtcem.yoksa sürekli o kadınla mi yazisiyo die kendimi yicem.ve küfür hakaret yiyorum suçunu bastiriyo.

Teşekkür ederim açıklamışsın benim için
Haha çok sakin olmakta iyi olmuyor sanki. O zaman dış göz olarak benim kinim öfkem normal di mi
İyi yapmışsın be valla değişmiyorlar. Önce ben demek gerekiyormuş gerçekten. Biz mutlu değilken evlatlarda mutlu olamaz aslında.
İnş bundan sonra yollarımız kolaylıklarla güzel, mutlu ve sağlıklı günlere çıksın

Eşim belkide alışkanlığım oldu ondan tedirginim şuan.zmnla yaptıklarını dusunerek Soğucam ins. Cocukda yok. Muattab olmicam .tek sorun yeni duzenime alışmak olcak.yengec burcuyum. Çok duygusalim ve çok takıyorum herşeyi.

Okudum geçmiş konularını ne desem bilemedim. Baştan yanlış bir evliliğe adım atmışsın. Artık onun bunun planının bir parçası olma kendi planlarının kahramanı ol evladınla

Okudum geçmiş konularını ne desem bilemedim. Baştan yanlış bir evliliğe adım atmışsın. Artık onun bunun planının bir parçası olma kendi planlarının kahramanı ol evladınla
Bu evlilik bı nevi aileden kacisti.kizkardesm var bnden 13 yaş küçük. Bekardi ben bu adamla evlenmeden önce. Kardeşim bna annemin evinde hep fazlalık muamelesi yaptı. Şimdi oda evlendi. İnş herşey güzel olur

Allah razı olsun ins herşey dha ii olucak

Aynen bacım. Degsmio böylelerini sap gbi birakcan.gec bile kaldim

Ben şöyle birsey yasadim. Bebegim 9 aylikti, esim hergun evden ayrilmam icin haber yolluyordu. Hem bebegin esyalari hem ceyizim hem kişisel esyalarim toplanmak cpk zaman aliyordu.Sanki bayilmisim onun evine, benimde evim var. O kadar sinir olmustum ki kafamda evi atese verme fikri vardi. Bebegim olmasa belki yapardim bilemiyorum, kotu bir ruh hali içindeydim sonucta.
O zaman zaten kendisine hem erkek olarak hem eş olarak saygimi yitirdim. Benim ailemin verdigi esyalarla kurdugu ofisinde oturup evden ayrilmam icin baski kurdu utanmadan. Umrumda bile degil, esyalari da ona biraktim, sadakam olsun dedim. Sonradan anladim ki benim kizimdan baska zayif noktam yok. Onun duzeni bozulmasin diye daha once bosanma konusunu ertelemistik(yine toplanip gitmenin zorlugu vs konusmustuk). Beni zayif noktamdan vurdu aklinca. Tabi yaptigi seyi anlayınca pisman oldu. Maddi Her konuda ekstra destek olmaya basladi.
Sanirim bu durum uzuntumu hafifletti.

2. evliliğiniz bi öncekinde acının geçtiğini tecrübe ettiniz aslında. Korkmayın hiçbiseyden. Ama uğraş şart ben bikaç aydır çalışmıyorm yasadıgım sehri değiştirdim gezeyim tozayım dedim boş olunca kıymetide olmuyor gezmenin:) işe girin mutlaka ama mutlaka ben şunu farkettim çalısırken böyle kötü değildim

Amin insallah senin kin tutman cok normal su an bebek salladigim icin biraz boluk porcuk yazdim kusura bakma

Emin ol kendini daha iyi hissedeceksin. Sende cocukta yok. Bir ise girersin, ailenle beraber daha buyuk bir eve gecebilirsin. Hic evlenmemis bir kadindan farkin yok su an

Eski konunuzu okudum da çok ironik, ilk kocadan kıskanç değil diye ayrılıp ikincisiyle de kıskanç diye sorun yaşamak... Bari bundan sonra ayağı yere basan seçimler yapın. Gereksiz şeylere kıskançlık yapan erkek seviyor değil dengesiz demektir. Kendinize değer verin. Bir tavrınızdan anlam çıkarıp size hakaret eden insandan anında uzaklaşın.

Bir kızı var, eski evliliğinden
Burda cocuk yok deyince hic yok sanfim ben

Her şey güzel olucak

Eve el işi almayı dusunuom iş bulana kdr. İst da evlere iş veriolar küpe işi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…