• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan kadınlardan tavsiye

Bak ne güzel bir cocugun da bundan olur onu da heba etme gözünü seveyim ben de boşandım ıkı ay oldu döndüm annem babamın yanına aileden ötesi gayrısı yok çocuğumla beraberim dön kızına merhem ol o da sana merhem olacak başka kimseyi arama
İnş cnm temennim o saolasin 🙏😔 sen neden boşandin 😔

Kumar bağımlısydı eşim güvenim kalmadı hasta etti beni resmen. Kaygıdan panik atak geçirdim kaç kere. Boşadım sonu yoktu o da birkaç kere yaptı söz veriyor yine aynı. Sen de aynı şeyler değişme boşan bal kazara çocugun olur hayatın kayar cocuguna da yazık kararlı ol ve boşan

Kumar bağımlısydı eşim güvenim kalmadı hasta etti beni resmen. Kaygıdan panik atak geçirdim kaç kere. Boşadım sonu yoktu o da birkaç kere yaptı söz veriyor yine aynı. Sen de aynı şeyler değişme boşan bal kazara çocugun olur hayatın kayar cocuguna da yazık kararlı ol ve boşan
Bnmkinede içki kumar vs yok .birlikde gezer evde otururuz yani dışarı hayatıda yok.giydirir yedirir içirir. Ama 5 senedir ettiği hakaretler küfürler ve üstüne bide bnden once görüştüğü yatıp kalktığı yaşli karının numarasını alıp kaydetmesi falan. Artık yeter dedm. Zaten davamızi acmistik biz kadın olayi ondan sonra çıktı. Aynı evdeyiz şuan . Ailem uzak şehirde maddi durumunda yok. Masraf olur die yollamadi davaya kdr bekle dedi. Şimdi bekliom dava btsn gtmek istiom. Hala bişi olmamış gbi yemek yapiom çay yapiom yiyo icio. Ama ayrı yatioz konusmuoz. Yapmasam kavga çıkarır. Gidene kdr suyuna gidicem mecbur

Kumar hakaret küfür aşağılama iki kere de affettim halbuki affettin mi hiç değerin kalmıyor üste çıkıp etmediği laf kalmadı boşadım

Boşanan kadınlara tavsiyem eğer kendi ayaklarinin üzerinde durabilecek maddiyatada sahiplerse tekrar evlenmesinler . Çok küçük bir kısım haricinde bu erkekler gerçekten hasta ruhlu insanlar ! insanın neşesini yaşama sevincini gözünün ferini alıp kadını sinir hastasi ederler . Kadın mutlu olma huzur bulma amaçlıdır maddiyat önemli değil yuvam olsun corbam kaynasın diye yola çıkar geçeni gündüz eder biryere getirirsin çevre edindirirsin az maddiyatı düzeltir birde araba sahibi olursa g.tu kalkar adam oldum sanır yemediği halt kalmaz .kimi kumara kimi başka kadınlara kimi çevresine kimi borsaya .... Koşar . Sende maddi manevi verdiğin mücadelenle boş bakan gozlerle ellerini tuttuğun çocuklarınla şehir meydaninda tek kurussuz kalakalirsin . tekrar evlenmeyin azıcık aşım huzurlu evim boynuzlanmayan başımla insanca onurumla kalan hayatima devam ederim . Hani bir söz varya çiçek gibi kadınları uzduler bahceleri bahar görmesin...

Boşanan kadınlara tavsiyem eğer kendi ayaklarinin üzerinde durabilecek maddiyatada sahiplerse tekrar evlenmesinler . Çok küçük bir kısım haricinde bu erkekler gerçekten hasta ruhlu insanlar ! insanın neşesini yaşama sevincini gözünün ferini alıp kadını sinir hastasi ederler . Kadın mutlu olma huzur bulma amaçlıdır maddiyat önemli değil yuvam olsun corbam kaynasın diye yola çıkar geçeni gündüz eder biryere getirirsin çevre edindirirsin az maddiyatı düzeltir birde araba sahibi olursa g.tu kalkar adam oldum sanır yemediği halt kalmaz .kimi kumara kimi başka kadınlara kimi çevresine kimi borsaya .... Koşar . Sende maddi manevi verdiğin mücadelenle boş bakan gozlerle ellerini tuttuğun çocuklarınla şehir meydaninda tek kurussuz kalakalirsin . tekrar evlenmeyin azıcık aşım huzurlu evim boynuzlanmayan başımla insanca onurumla kalan hayatima devam ederim . Hani bir söz varya çiçek gibi kadınları uzduler bahceleri bahar görmesin...Ne gü
Ne güzel yazmışsın erkeklerin hepsi aynı b. Un laciverdi

• Beğen
Reactions: Cac
Boşanan kadınlara tavsiyem eğer kendi ayaklarinin üzerinde durabilecek maddiyatada sahiplerse tekrar evlenmesinler . Çok küçük bir kısım haricinde bu erkekler gerçekten hasta ruhlu insanlar ! insanın neşesini yaşama sevincini gözünün ferini alıp kadını sinir hastasi ederler . Kadın mutlu olma huzur bulma amaçlıdır maddiyat önemli değil yuvam olsun corbam kaynasın diye yola çıkar geçeni gündüz eder biryere getirirsin çevre edindirirsin az maddiyatı düzeltir birde araba sahibi olursa g.tu kalkar adam oldum sanır yemediği halt kalmaz .kimi kumara kimi başka kadınlara kimi çevresine kimi borsaya .... Koşar . Sende maddi manevi verdiğin mücadelenle boş bakan gozlerle ellerini tuttuğun çocuklarınla şehir meydaninda tek kurussuz kalakalirsin . tekrar evlenmeyin azıcık aşım huzurlu evim boynuzlanmayan başımla insanca onurumla kalan hayatima devam ederim . Hani bir söz varya çiçek gibi kadınları uzduler bahceleri bahar görmesin...
Okdr dogruki. Ne yapsak yaranamioz.iki lafla öduolar. 5 yılım heba oldu

Ben şöyle birsey yasadim. Bebegim 9 aylikti, esim hergun evden ayrilmam icin haber yolluyordu. Hem bebegin esyalari hem ceyizim hem kişisel esyalarim toplanmak cpk zaman aliyordu.Sanki bayilmisim onun evine, benimde evim var. O kadar sinir olmustum ki kafamda evi atese verme fikri vardi. Bebegim olmasa belki yapardim bilemiyorum, kotu bir ruh hali içindeydim sonucta.
O zaman zaten kendisine hem erkek olarak hem eş olarak saygimi yitirdim. Benim ailemin verdigi esyalarla kurdugu ofisinde oturup evden ayrilmam icin baski kurdu utanmadan. Umrumda bile degil, esyalari da ona biraktim, sadakam olsun dedim. Sonradan anladim ki benim kizimdan baska zayif noktam yok. Onun duzeni bozulmasin diye daha once bosanma konusunu ertelemistik(yine toplanip gitmenin zorlugu vs konusmustuk). Beni zayif noktamdan vurdu aklinca. Tabi yaptigi seyi anlayınca pisman oldu. Maddi Her konuda ekstra destek olmaya basladi.
Sanirim bu durum uzuntumu hafifletti.
Benim ex aynı şeyi defol diye apartmanı inleterek yapıyordu,erkegiz diye ortalarda dolaniyorlar,erkek olan kendi defolup gider kadino çocuğu mağdur etmez,ben eşyaları da aldım taksitlerini ben oduyordum çünkü,çöp birakmamak lazi bunlara.

Benim ex aynı şeyi defol diye apartmanı inleterek yapıyordu,erkegiz diye ortalarda dolaniyorlar,erkek olan kendi defolup gider kadino çocuğu mağdur etmez,ben eşyaları da aldım taksitlerini ben oduyordum çünkü,çöp birakmamak lazi bunlara.

Bizim durumumuzda mesele evden kimin gidecegi degildi aslinda, ikimizinde gidebilecegi birsuru ev var. Benim kendi evim disinda gidebileceğim 3 ev daha var. Bunu kovmak için degil canimi yakmak icin yapti. Beni vurabilecegi baska birsey yoktu elinde. Sonrasinda gercekten mahcup oldu. Su an hala ne istesem yapar, alir. Kredi karti hala bende, limiti acik. Aramizdaki mesele para degil, gönül kirilmasi. Keske sadece para konusu olsaydi, lanet olsun der gecerdim. Bile isteye yıkma çabasını sindirmek daha zor geldi bana.

Bizim durumumuzda mesele evden kimin gidecegi degildi aslinda, ikimizinde gidebilecegi birsuru ev var. Benim kendi evim disinda gidebileceğim 3 ev daha var. Bunu kovmak için degil canimi yakmak icin yapti. Beni vurabilecegi baska birsey yoktu elinde. Sonrasinda gercekten mahcup oldu. Su an hala ne istesem yapar, alir. Kredi karti hala bende, limiti acik. Aramizdaki mesele para degil, gönül kirilmasi. Keske sadece para konusu olsaydi, lanet olsun der gecerdim. Bile isteye yıkma çabasını sindirmek daha zor geldi bana.
Bilerek arayı bozma ve evliliği yıkma çabası çok kırıcı.Keske iş işten geçmeden önce doğruyu bulsaydi,neyse hakkınızda hayırlısı

Okdr nankorlerki değil çöp her zerrene muhtaç kalacaklar.adama diom.10 sene sonra kim.bakcak.sana 52 yaşında olcan.umrunda degil

Okdr nankorlerki değil çöp her zerrene muhtaç kalacaklar.adama diom.10 sene sonra kim.bakcak.sana 52 yaşında olcan.umrunda degil
Bizimki yaşlanınca huzur evine yeelesecekmis,bunu aynı evde sohbet arasında söyledi bir de, gelecek planında ben yokmuşum yani

Bizimki yaşlanınca huzur evine yeelesecekmis,bunu aynı evde sohbet arasında söyledi bir de, gelecek planında ben yokmuşum yani
Aynı bnmkide o
Bnde aynen dedmki 10 sene sonrq yaşlaninca. Kim bakicak sana.huzur evine yerlesirm dedi.onlarda onu beklio kucağını acmis

Aynı bnmkide o
Bnde aynen dedmki 10 sene sonrq yaşlaninca. Kim bakicak sana.huzur evine yerlesirm dedi.onlarda onu beklio kucağını acmis
Sizi aldatıp,istemeyen adamın 10 sene sonra ki halini düşünüp üzüleceğinize keşke bırakıp gittiğiniz küçük kızınızı da birazcık düşünseniz biraz.Pes artık!

Kızını annenlere bırakıp böyle Bi adamla evlenmek İcin mi gittin cidden. 5 yıl da dayanmıssın. Yazık okızına.

Ağzına sağlık kardeşim. Boşanma arifesindeyim. Tek derdim bi çorbam kaynasın. Mutlu olayımdi. Adamın parası da yoktu doğru düzgün ayranı yoktu içmeye ama kumar oynayıp dünya kadar borç yapmıştı. Rabbimden en büyük isteğim kızıma iyi bir anne olmak tekrar evlilik mi Allah yazdıysa bozsun.

Benim hikayemde cok ic acici degil aileden yana huzur yok hergun kavgaydi ayda 1 dustu annem ayda birkere kovar bizi ex kocadan yana huzur yoktu bakalim evladimla dayan dayanabilrsen hep plansiz hareket etmenin bedelini ödedim. Altinlarimi o hirsiza vermeyecektim hemen ise girip ayri ev duzen tutacaktim suan cok zor kiralar kres faturalar tek basina altindann kalkamam gencligmde anne evinden kactim ayri hayata duzene yine buraya cocukla saplandim cikis yolu yok Allah surekli siniyor beni oyle bi ic dokus iste duze cikarsam umutlu haberler yazarim diger kadinlara ben sınıfta kaldim suan

Amin İnşallah

Benim hikayemde cok ic acici degil aileden yana huzur yok hergun kavgaydi ayda 1 dustu annem ayda birkere kovar bizi ex kocadan yana huzur yoktu bakalim evladimla dayan dayanabilrsen hep plansiz hareket etmenin bedelini ödedim. Altinlarimi o hirsiza vermeyecektim hemen ise girip ayri ev duzen tutacaktim suan cok zor kiralar kres faturalar tek basina altindann kalkamam gencligmde anne evinden kactim ayri hayata duzene yine buraya cocukla saplandim cikis yolu yok Allah surekli siniyor beni oyle bi ic dokus iste duze cikarsam umutlu haberler yazarim diger kadinlara ben sınıfta kaldim suan
Mahkemede altinlarinizi talep etmediniz mi ?

Back